Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht doet Barkas contractvoorstel; vertrek smaakmaker dreigt

Laatste update:

FC Utrecht heeft de transfervrije Vasilios Barkas een contractaanbieding gedaan, zo weet het Algemeen Dagblad zondagmiddag te melden. De Griekse doelman werd afgelopen seizoen nog door Utrecht gehuurd van Celtic, waar zijn contract inmiddels is verlopen. Tegelijkertijd ligt een vertrek van Othmane Boussaid uit de Domstad op de loer. De Belgische aanvaller staat in de belangstelling van Union Sint-Gillis.

Barkas maakte in 2020 voor vijf miljoen euro de overstap van AEK Athene naar Celtic. De Schotse club verhuurde hem afgelopen seizoen aan Utrecht, waar hij het naar behoren deed. De Griekse sluitpost kwam 32 Eredivisieduels in actie voor de nummer zeven van afgelopen de afgelopen voetbaljaargang en wist daarin tien keer zijn doel schoon te houden. Hij kreeg vijftig doelpunten tegen.

Eerder deze transferperiode versterkte de ploeg van trainer Michael Silberbauer zich al met Mattijs Branderhorst. De 29-jarige keeper kwam transfervrij over van NEC, waar hij tweede keus was achter Oranje-international Jasper Cillessen. De andere doelmannen in de selectie van Utrecht zijn Calvin Raatsie en Fabian de Keijzer. Het is nog onduidelijk wie er komend seizoen onder de lat gaat staan in de Galgenwaard.

Ook meldt het medium dat Sint-Gillis in de markt is voor Boussaid. De club uit België, waar Boussaid vandaan komt, zag eerder dit weekend Victor Boniface voor twintig miljoen euro naar Bayer Leverkusen verkassen en heeft dus wel wat geld te spenderen. Hoe ver Utrecht en Sint-Gillis in de onderhandelingen zijn en over welk bedrag het gaat, is nog niet bekend. Boussaid heeft een contract tot medio 2024.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Barkas is een hele goede keeper voor Utrecht, maar dan snap ik noet waarom je Branderhorst hent gehaald. Boussaid gaan we niet missen Werkt hard en een leuke speler, maar 0 rendement.

23 juli 2023 om 15:01

Denk dat het dan tussen Branderhorst en Barkas zou moeten gaan (de Keijzer blijft toch teveel fouten maken imo). Maar dat ziet er dan weer niet heel best voor Branderhorst uit want Barkas was gewoon een hele goede en degelijke keeper... Snap het dus deels, maar ook deels raar.

Boussaid eens, beetje het eeuwige gevoel van potentie maar niet eruit komen bij hem. En ondertussen genoeg kansen gehad...

23 juli 2023 om 15:15

Dat zal altijd zijn wat ze communiceren, maar dan staat op voorhand dus zo goed als vast dat Barkas 1e keeper wordt. Die is veel te duur om als reserve keeper te halen voor Utrecht. En het is niet alsof ze niet weten wie ze binnen halen.

23 juli 2023 om 23:18

Lijkt me prima om alleen met Branderhorst te starten dit seizoen. Barkas als eventuele tweede keeper lijkt me overbodig voor een club als Utrecht (met dito salaris). Boussaid, leuke speler? Vreselijk ventje vind ik dat in het veld, duikelaar eerste klas en daarnaast ook totaal niet het niveau. Opgeruimd staat netjes op de nederlandse velden.

Gelijk doen als het mogelijk is!! De Keijzer maakt nog te vaak behoorlijke blunders. Zie de wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk gisteren. Barkas is een goede keeper. Overigens vind ik Boussaid helemaal geen smaakmaker, zoals de titel van dit artikel vermeldt. Af en toe heeft hij eens een leuke actie in huis maar hij is veel te wisselvallig. Daarnaast heeft hij geen scorend vermogen. Die jongen scoort als aanvaller niet eens 3x per seizoen. Als het ff kan.. direct van de hand doen aan Gilloise!

Is Boussaid een van de smaakmakers bij Utrecht? Ik vond het altijd best een matige voetballer

23 juli 2023 om 15:17

Is hij ook, werkt erg hard maar geen rendement.

23 juli 2023 om 15:38

Helemaal mee eens. Hij heeft ook genoeg kansen gehad. Meer dan 100 wedstrijden heeft hij mogen spelen voor onze FC.

23 juli 2023 om 19:57

Ooit wel eens een vieze smaak in de mond gehad? Daar was hij afgelopen seizoen een van de spelers van.

Als dit klopt, dan snap ik niet dat Utrecht Branderhorst heeft gehaald. Zowel Barkas als Branderhorst zal echt zwaar gefrustreerd zijn als tweede keeper.

Boussaid wordt in mijn ogen door veel supporters ondergewaardeerd. Zijn rendement kan en moet omhoog, maar hem zo “afschrijven” als gedaan wordt is in mijn ogen te extreem. Het zal mij niet verbazen als Boussaid over een paar jaar nog een stapje hoger kan

23 juli 2023 om 16:14

Mwah, er wordt vaak wel te negatief over hem gedaan maar ondanks dat het een technisch erg leuke voetballer is die keihard werkt vind ik ook dat er uiteindelijk te weinig echt nuttigs uitkomt.

Hij vliegt van hot naar her en gaat te vaak ten koste van precisie en rendement. Helaas is dat al te lang het geval, ik zie niet echt een reden om te denken dat dat komend jaar ineens anders gaat zijn.

Niks tegen Boussaid en zie nog steeds mogelijkheden, maar as is (en met gegeven kansen en aantal gespeelde wedstrijden) ook prima om hem te laten gaan.

Barkas lijkt mij nu niet echt nodig aangezien je Brandenhorst hebt gehaald, al is Barkas een prima keeper voor Utrecht natuurlijk. Voor een mooi bedrag zal ik Bousaid zeker verkopen. Is een leuke technische speler, maar heeft erg weinig rendament en zie hem ook niet echt groeien.

Laat Boussaid maar gaan, heeft een leuke dribbel maar is veel te weinig beslissend voor Utrecht.

tsja, Barkas is een goede keeper, maar oh wat vond ik hem vervelend met zijn tijdrekken, ik snap niet dat je dan niet gelijk een aanbieding hebt gedaan (waarschijnlijk heeft ie geen aanbiedingen gehad en is zijn management met hangende pootjes bij utrecht teruggekomen), maar nu heb je net een andere keeper gehaald die ontevreden was als 2e keeper bij zijn oude club, en dat nu dus misschien weer moet gaan worden, die zal niet prettig plaatsnemen op de bank.

En onze kleine dribbelaar zie ik liever vandaag dan morgen nog vertrekken, heeft een voordeel en dat is dat hij heel hard werkt, verder is het niet veel, draait vaak de verkeerde kant op en loopt zich dan vast, een man passeren is al moeilijk, een voorzet komt er nooit van, en als hij schiet dan raakt ie vaker de uiterste cornervlag dan dat hij een bal tussen de palen schiet. Nee gelijk verkopen als dat kan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren