Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente pakt door en haalt bekende assistent voor Ron Jans in huis

Laatste update:

Andries Ulderink is toegevoegd aan de technische staf van FC Twente, zo meldt de club vrijdagmiddag via de officiële kanalen. De nieuwe rechterhand van hoofdtrainer Ron Jans heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor twee seizoenen in de Grolsch Veste.

Ulderink zat zonder club na zijn vertrek bij Ajax Cape Town. “In de gesprekken met Jan Streuer (technisch directeur, red.) en Ron Jans was ik onder de indruk van de voetbalkennis en de energie die van de heren uitging”, vertelt Ulderink. “Vanaf de eerste seconde voelde het vertrouwd. FC Twente is genoodzaakt jonge spelers zoveel mogelijk te laten doorgroeien naar de eerste selectie. Daar wil ik bijvoorbeeld heel graag mijn steentje aan bijdragen.”

Jeroen van der Lely blikt terug: 'Het werd Twente vaak niet gegund'

De nieuwe assistent-trainer van Twente is geen onbekende in Enschede. “Ik heb de club vaak gezien vanaf de tribune en vanuit mijn functie als hoofdtrainer van Go Ahead Eagles veel contact gehad met FC Twente. De afgelopen weken zag je door het grote aantal seizoenkaartverlengingen wat voor een binding er is in deze regio. Dat is mooi om te zien. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan.”

Streuer zegt namens Twente ‘heel blij’ te zijn met de komst van Ulderink, die eerder assistent-trainer was bij Reading, waar hij samenwerkte met Jaap Stam. “Het is goed dat we na de komst van Jans al zo snel de volgende uitbreiding van de technische staf kunnen aankondigen. We hebben gedreven mensen nodig met ervaring en die weten wat er op dit moment gevraagd wordt bij de club. Andries Ulderink past volledig in dat plaatje."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is een prima zet van de club! Een zeer ervaren man die Jans goed kan ondersteunen. Een prima assistent!

19 juni 2020 om 16:16

Zeer blij mee. Een ervaren man als assistent had er afgelopen jaar er al moeten zitten. Heb wel vertrouwen in de mensen die nu zijn aangetrokken. Met streuer,jans en ulderink heb je denk iets meer rust in de club. Rustig en nuchter denken.

19 juni 2020 om 15:43

Jans heeft gisteren tijdens de persconferentie uitgesproken dat hij van plan is enkele jaren te blijven. Bij mijn weten tekent hij bijna altijd voor één jaar bij een club.

19 juni 2020 om 15:58

Ik snap wat je bedoelt, alleen dit is een wens vanuit Jans' kant. Hij wil enkel tekenen voor een jaar. Zie de reactie van Wandering hieronder. Dus in dit geval heeft het niks met 'gebrek aan vertrouwen' te maken 😉.

19 juni 2020 om 15:47

Wat ik begrepen heb tekent Jans altijd een contract van 1 jaar, stond in zijn interview in deTubantia, onder het mom van bevalt het niet geen gedoe, bevalt het wel is een nieuw contract zo getekend

Mooi!op één of andere manier heb ik helemaal vertrouwen gekregen dat de mensen die er nu zijn het goed gaan doen. Er worden stappen gezet. Nu de spelers nog, maar gelukkig is er nog veel tijd.

Goede keus. Is iemand met ervaring en vond het als hoofdcoach ook niet verkeerd. Misschien el ahmadi snel binnenhalen . Kan op het veld veel betekenen met zijn ervaring

Volgens mij is de bedoeling dan ook duidelijk. Ervaren (maar niet goedkope) krachten om weer eindelijk vanuit de jeugd te gaan bouwen. Deze heren weten wel van wanten en kunnen onze jeugd veel bijbrengen.

Nu om de tafel met Wout en zijn contract verlengen dan heeft Twente al 9 veldspelers 😎 wat dat betreft is het een uitkomst dat het seizoen pas half september start. De eerste wijziging heeft Jans al doorgevoerd training begint 1 weekje later, nu op 6 juli 😜 Ben als supporter natuurlijk altijd benieuwd waar Twente staat, maar nu helemaal.

19 juni 2020 om 16:43

Ik hoop dat Brama verlengt, alhoewel ik twijfel als de directie er een mogelijkheid in ziet. Gezien de verhalen van afgelopen jaar, denk ik eerder dat het bestuur voor makke lammetjes gaat dan iemand die voor problemen kan gaan zorgen.

19 juni 2020 om 16:50

Van diegenen die moeite hadden met Brama is alleen Boschker er nog, als die niet met Brama door 1 deur kan heb ik liever dat hij vertrekt. Mooiste is als ze het bijleggen, kan dat niet dan heb ik liever dat Brama blijft

19 juni 2020 om 19:03

Dat snap ik, ik dacht dat er nog meer zaten die destijds problemen met Brama hadden, dan neem ik mijn reactie terug.

Ik snap Jans intentie wel om een jaar te tekenen, maar om dan een assistent 2 jaar te laten tekenen, vind ik een beetje raar. Daarnaast vind ik Jans nog steeds niet de geschikte man voor FC Twente op dit moment, vooral omdat er zeker een kans is dat ze volgend jaar weer opnieuw moeten beginnen met een nieuwe TD en een nieuwe hoofdtrainer.

Zit nu een hoop voetbal intelligentie bij Twente en ook mensen met het juiste karakter (ipv zo nors als Verbeek), het technische fundament staat! Nu nog de juiste spelers en dan kan het zo een leuk jaar woorden in Enschede.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren