Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ron Jans bekent slechts één informerend belletje van Nederlandse topclub

Laatste update:

Ron Jans is in het verleden gepolst door Ajax of Feyenoord, al wil hij niet openbaren om welke topclub het specifiek gaat. De huidige trainer van FC Utrecht benadrukt in gesprek met Voetbal International tevens dat dergelijke clubs niet meer bij hem hoeven aan te kloppen.

"Eén keer ben ik gepolst, maar meer ook niet", aldus Jans, die met Utrecht de zevende plaats bezet in de Eredivisie. "Toen zat ik bij FC Groningen, het zal ergens in 2008 of 2009 zijn geweest."

Welke club het dan was? "Het is Ajax of Feyenoord, één van de twee. Doet er niet toe", laat de 65-jarige oefenmeester zich niet in de kaarten kijken. "Ik ben één keer gepolst en daarna heb ik er nooit meer iets van gehoord. Maar ik kijk met heel veel plezier terug op mijn carrière. Niet met het idee: er ontbreekt iets."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Zowel Ajax als Feyenoord zoekt opnieuw een nieuwe hoofdtrainer. John van 't Schip gaat in Amsterdam niet door als eindverantwoordelijke, terwijl Arne Slot de Rotterdamse bekerwinnaar zo goed als zeker inruilt voor Liverpool. Dat Jans opnieuw bij beide topclubs wordt genoemd, snapt hij wel.

"Een blijk van waardering", aldus Jans, die in het verleden ook bij onder meer sc Heerenveen, PEC Zwolle en FC Twente werkte. "Maar ik zit nu bij Utrecht, en daar ga ik ook niet weg. Er hoeft dus ook niemand te bellen."

"Ik heb nog anderhalf jaar een contract en dat dien ik minimaal uit. Ik heb het hier prima naar mijn zin", zo besluit Jans, die aan het begin van het seizoen het roer overnam van de ontslagen Michael Silberbauer.

Onder leiding van Jans begon het zwalkende Utrecht aan een heuse opmars. Met nog drie speelronden te gaan lonkt een ticket voor de play-offs om Europees voetbal voor de club uit de Domstad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk Feyenoord. Of Ajax. 😉Beide clubs hadden toen niet de beste jaren met Van Basten/Martin Jol en Verbeek/Vlemmings en zochten allebei een trainer in die tijd. Maar mijn gevoel zegt dat ie meer bij Feyenoord past dan bij Ajax.

1 mei 2024 om 16:49

Mijn gevoel zegt dat het vandaag niet relevant meer is dat een van beide clubs hem toen (wellicht) gebeld heeft.

1 mei 2024 om 18:04

Dat zegt Ron Jans ook.

Ron Jans geweldige trainer en een goed persoon. Ook toen zn zoon bij zuidlaren voetbalde, kwam die daar vaak kijken. Kon je altijd prima even een praatje met hem maken

1 mei 2024 om 18:09

Zeker, zo lang he goed gaat. Zodra de resultaten tegenvallen veranderd hij in een iets minder sympathieke versie.

1 mei 2024 om 18:18

Staat toch als een racist bekend in amerika🤪

1 mei 2024 om 18:28

Omdat hij net als zijn donkere spelers een liedje meezong waar een bepaald woord in zat? Blijft me verbazen dat die donkere spelers het zelf te pas en te onpas 'mogen' gebruiken, en Jans dan weer niet. Welkom in Amerika.

1 mei 2024 om 23:04

Als het je verbaasd snap je de lading niet waarom donkere mensen het wel om de haverklap gebruiken. Geval Jans was echter zwaar overdreven, hij zong de tekst gewoon mee. Moet hij dan ff pauzeren en dan verder zingen?

1 mei 2024 om 23:10

Waarom zou een donkere rapper het wel een keer of twintig mogen zingen in een lied, maar als een blanke man het meezingt Amerika uit gecanceld worden?

Het was dan als opvolger van Van Basten bij Ajax of Verbeek bij Feyenoord. De een ging voor Jol, de ander voor Mario Been. Feyenoord was wel beter af geweest met Jans. En Ajax misschien ook wel met Jans, aangezien Jol vooral teerde op zijn 'zoek het maar uit voorin' tactiek waarin alles op Suarez werd gegokt.

1 mei 2024 om 17:53

Zonder Jol wellicht ook niet die ‘revolutie’ gehad bij Ajax en geen Frank de Boer met 4 kampioenschappen op rij. Achteraf dus een prima keuze geweest (als die keuze er ooit was natuurlijk)

Ron Jans vind ik zelf ook een hele goede trainer en een aardige kerel. Laat zijn teams leuk voetbal spelen en presteert overal eigenlijk. Had het wel aangedurfd om hem bij Feyenoord te zetten destijds.

Nu hoop ik persoonlijk op een jongere trainer met moderne ideeën binnen de organisatie zoals Slot deze ook had.

Tja in die tijd zou het zeker Feyenoord geweest kunnen zijn. Gelukkig kozen we voor Mario Been 😂. Nu hoeft Jans echt niet te komen, is niet geschikt voor de top.

Denk dat hij zelf graag naar Ajax had gewild, maar dat Feyenoord hem destijds heeft gepolst.

Beide clubs iets te hoog gegrepen voor Jans. Prima trainer voor de middenmoot. Geen gekke fratsen, maar ook geen vorm van kunde om de top aan te kunnen.

1 mei 2024 om 17:58

Wat was jij vroeger absurd goed en nu lekker als voetbalpensionada je ouwe dag op VZ slijten..held 😄

Ik denk dat Ronjans het behoorlijk zou kunnen bij beide topclubs.
Maar aangegeven dat hij dat niet zou willen, ik zou hem graag bij Oranje zien in plaats van Koeman.
Of na Koeman natuurlijk. Die jongens kunnen allemaal voetballen en hij is een echte people manager, tactisch meer dan genoeg skills, dus waarom niet. Alle andere goede trainers zijn zojuist bezet

1 mei 2024 om 20:00

Behoorlijk is nou net hetgeen dat je niet nodig hebt in de top dus ook geen Oranje. Prima trainer middenmoot maar echt angsthaas eerste klas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren