Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente breekt na 13 doelpunten in 57 competitieduels met aanvaller

Laatste update:

De wegen van FC Twente en Jari Oosterwijk scheiden per direct, zo laat de club uit Enschede maandagavond weten via de officiële kanalen. Oosterwijk kwam dit seizoen niet voor in de plannen van trainer Gonzalo García García en kan op zoek naar een nieuwe werkgever. Het nog tot medio volgend jaar doorlopende contract van de 24-jarige spits is namelijk in onderling overleg ontbonden.

Zodoende komt er na lange tijd een einde aan het huwelijk tussen FC Twente en Oosterwijk. De aanvaller doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van de club en maakte in 2013 namens Jong FC Twente zijn debuut in het betaald voetbal. Een jaar later speelde hij zijn eerste wedstrijd in de hoofdmacht van de club, tijdens het uitduel met Vitesse.

Oosterwijk werd tussendoor een seizoen verhuurd aan NAC Breda en wist vorig seizoen nog acht doelpunten te maken voor FC Twente in de Keuken Kampioen Divisie. Dit seizoen kwam hij echter niet meer voor in de plannen van García García , die in de punt van de aanval tegenwoordig opteert voor Haris Vuckic. Oosterwijk speelde uiteindelijk 57 competitieduels voor de Tukkers, waarin hij 13 doelpunten maakte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat hij alsnog zoveel speelde komt natuurlijk vooral door de crisis waarin de club zat/zit. Wel heeft hij altijd 100% gegeven! Redelijk voor de KKD, maar zeker niet voldoende voor de eredivisie. Het ga je goed Jari!

Na vd Lely, vd Heyden, Laukart en Boere zet de schoonmaak zich voort. De dure, weinig toevoegende spelers weg. Weer normaal beleid voeren.. prima.

16 september 2019 om 19:38

Het gehalte buitenlandse spelers stijgt nu wel steeds meer.

16 september 2019 om 19:57

Met de buitenlandse spelers stijgt het niveau van de ploeg ook steeds meer, iets was deze 5 gewoonweg niet bij konden benen ...

16 september 2019 om 20:37

Het gehalte buitenlanders is met zijn vertrek niet groter geworden.. slechts de inbreng van Nederlandse spelers is gedaald ..

In de KKD was hij een prima spits en aan zijn inzet lag het absoluut niet, maar hij is gewoon niet snel en behendig genoeg voor de eredivisie. Talent ontbreekt het hem niet aan, maar zijn grootste en naar mijn mening enige pluspunt is wel zijn lengte voor kopduels. Vanuit een corner kon hij bijvoorbeeld gevaarlijk zijn met zijn kopkracht, maar liet je hem mee opbouwen in een aanval dan was alle vaart er weer uit.hopelijk weet hij een leuke club te vinden, want op vergelijkmaar niveau als de Keuken Divisie kan hij zichzelf prima ontwikkelen

16 september 2019 om 20:39

Juist aan talent ontbreekt het hem. Hij werkt hard, wekt daarmee sympathie, maar is zeker niet vaardig genoeg. Daarbij was ook zijn doorkopvermogen ondermaats.. hij miste meer ballen dan hij raakte. Timing was het grootste punt.

17 september 2019 om 00:17

Ik denk dat Excellent dat ook eigenlijk wil zeggen, is een typo. Dit Twente zou zomaar nog eens kunnen gaan verrassen dit jaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren