Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Everton remiseert en gaat Liverpool en Tottenham niet voorbij

Laatste update:

Everton heeft maandagavond dure punten laten liggen. Het team van manager Roberto Martinez had zich bij winst op het West Bromwich Albion van de debuterende Pepe Mel op de vierde plaats gepositioneerd, maar het duel op The Hawthorns eindigde onbeslist: 1-1. Kevin Miralles en Diego Lugano verzorgden de doelpuntenproductie. Everton heeft nu 42 punten, 1 minder dan nummer vier Liverpool en nummer vijf Tottenham Hotspur. WBA staat op 22 punten.

/

De eerste helft leek in een gelijkspel te eindigen, maar vier minuten voor het rustsignaal sloeg Everton toe. Na een lange bal van Sylvain Distin kopte Romelu Lukaku het leer richting Mirallas, die Ben Forster in de korte hoek verschalkte: 0-1. Tot aan de openingstreffer waren de bezoekers al de meest dreigende partij geweest. Een volley van James McCarthy ging recht in de handen van Forster en Chris Brunt kon maar net een zeker doelpunt van Bryan Oviedo voorkomen. De Costa Ricaan had in het eerste kwartier al twee kansen onbenut gelaten. WBA kwam niet verder dan een inzet van Zoltan Gera.

In het tweede bedrijf maakte het team van Pepe Mel, die voor de inbreng van Victor Anichebe had gekozen, duidelijk jacht op de gelijkmaker. In de 55e minuut had Anichebe een goede kans, maar zijn inzet was een prooi voor Tim Howard. WBA bleef druk zetten en kreeg een kwartier voor tijd loon naar werken. Na een pass van James Morrison kopte Lugano de gelijkmaker tegen de touwen: 1-1. Everton moest daarna nog vol aan de bak om een nederlaag af te wenden, maar had in de slotseconden pech dat een rake inzet van Gareth Barry en Romelu Lukaku wegens buitenspel van Distin werd afgekeurd.

Eindigt Everton bij de eerste vier?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Mirallas staat nu op 5 doelpunten en 4 assists, ik verwacht dat hij het seizoen eindigt met 10+10. In Engeland is de top zo groot dat de subtop eerder middenmoot wordt. Verwacht toch dat Man U voor Everton eindigt en Everton met Soton en Newcastle zal strijden om die 7e plek.

20 januari 2014 om 23:13

Leuk dat je een discutabele mening hebt. Maar onderbouw die dan ook even. Het verschil is helemaal niet zo groot. Het feit dat de kampioen van vorig jaar met hetzelfde materiaal in de subtop staat verteld het al. Natuurlijk daar staat een nieuwe trainer. Maar dan nog zou Utd niet zover achter moeten staan. Ik vind het verschil juist niet zo heel groot. Aangezien we nu al jaren zien dat de nrs 1/2 domineren op de lijst. En dan heb je niet zo'n heel groot gat tussen de nrs 3 tm 6. Natuurlijk het zijn altijd dezelfden die CL spelen. Maar dat wil niet zeggen dat het niet spannend is. Er zijn nog altijd 5 clubs in de race voor 2 Cl plaatsen waarvan 1 voorronde. Genaamd Chelsea , Liverpool , Utd , Tottenham en Everton. Ik ga er vanuit dat Arsenal en City een nek aan race gaan spelen.

20 januari 2014 om 23:20

Chelsea kan zomaar kampioen worden hoor. Ze hebben van de top 3 het makkelijkste programma door ontzettend veel thuis wedstrijden tegen de top 8. Chelsea verliest bijna nooit iets thuis dus dat zou nog wel eens iets kunnen worden straks. Verwacht persoonlijk dat Arsenal nog wel problemen gaat krijgen omdat ze nu Walcott missen en hij 1 van de spelers is die veel scorend vermogen heeft.

20 januari 2014 om 23:21

United mét Rooney en van Persie eindigt sowieso voor een Everton. Of David Moyes moet wel heel slecht zijn om daar in te slagen. Martinez haalt op dit moment het maximum uit Everton, terwijl Man U nog moet groeien. Lijkt me onvoorstelbaar dat Man U onder Everton eindigt. Stel je voor.

21 januari 2014 om 11:03

Bijna nooit? Chelsea heeft onder Mourinho nog nooit verloren thuis.

Heb de wedstrijd jammerlijk genoeg gezien. Ik gun het Everton heel erg, want ik vind die coach, Martinez, echt een gentlemen. Hij komt heel vriendelijk over, en spelen leuk voetbal. Toch moet men die Distin eens gaan vervangen in Liverpool, en zonder Fellaini he dit allemaal. Chapeau. Trouwens, Manchester United komt hier weer goed mee weg..

1-1 is terecht. Dacht even dat Everton de wedstrijd hier ging stelen want daar hadden ze absoluut geen recht op.

Toch doodzonde voor Everton dat ze hier punten laten liggen. Als ze Champions League willen gaan halen dan moet je hier gewoon van winnen. Ik zou het persoonlijk erg leuk vinden als Liverpool en Everton Champions League gaan halen. Maar die kans is natuurlijk erg klein.

De Engelse ploegen kunnen het heel goed gaan doen in Europa als ze het serieus opnemen. Arsenal, City, Chelsea en Liverpool in de CL en ManU, Tottenham en Everton in EL

20 januari 2014 om 23:15

Alleen nr 5 gaat naar de El. De andere 2 El plaatsen zijn voor de bekerwinnaars.

20 januari 2014 om 23:18

Nonsens. City wint hoogstwaarschijnlijk de League Cup en dus gaat die plek automatisch naar plek 6. Dus als iemand de FA Cup wint die plaats 7 of hoger staat dan hebben 5,6 en 7 dus EL

20 januari 2014 om 23:22

Dankje dat je het wat duidelijker maakte, dat was precies wat ik bedoelde. Denk zelfs dat City de FA cup ook pakt.

20 januari 2014 om 23:27

Zal mij niks verbazen want city draait als een tierelier nu. Competitie pakken ze ook. Arsenal krijgt het in februari zo moeilijk en zullen zakken naar de 3de plaats.

Mirallas lijkt in de vorm van zijn leven. Speelt echt goed de laatste tijd!

21 januari 2014 om 00:49

Gelijkspel was logisch, deze twee ploegen hebben al 9 en 10 keer gelijk gespeeld dit seizoen.

Sinds het begin van vorig seizoen hebben enkel Suarez, Van Persie en Rooney meer assists en doelpunten (opgeteld) dan Lukaku, toch wel opmerkelijk gezien het feit dat Lukaku heel wat minder minuten heeft gemaakt dan verscheidene andere toppers in de Premier League.
Hoewel de doelpunten wat uitblijven de laatste tijd, geeft hij vandaag toch weer een assist. Goed bezig!

Jammer dat ze Liverpool en Tottenham niet voorbij zijn gegaan dat was toch mooi geweest en dat gaat uiteindelijk wel gebeuren!

21 januari 2014 om 00:20

Ahahah Liverpool voorbij denk het niet hoor

21 januari 2014 om 01:12

Het verschil is maar een punt het had vanavond al gekund!

Volgende speelronde: Liverpool-Everton. De winnaar maakt een goede kans om de CL in te gaan. Al is het nog ver.

Wie kampioen wordt is moeilijk te zeggen. Arsenal heeft een zwaar programma straks. En Liverpool speelt tegen de toppers alleen nog maar thuis: Arsenal, City, Chelsea, Everton en Spurs.
Kan je allemaal dus winnen en ook zo meedoen in titelrace.

Las een paar weken geleden dat sommige Everton-fans maar matig tevreden zijn over de prestaties van Mirallas. Hoop dat Mirallas nu eindelijk definitief z'n draai heeft gevonden. Heeft het lastig gehad vorig jaar met de snelheid en kracht van de Bpl. De overgang van de Griekse naar de Engelse competitie is natuurlijk niet niks.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren