Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Er speelt niets, maar het kan snel gaan, want het zijn goede spelers'

Laatste update:

ADO Den Haag hoopt binnen nu en twee weken nog af te komen van Ahmed Ammi en Aleksandar Radosavljevic. De Marokkaanse back en Sloveense middenvelder hebben ieder nog een contract tot volgend jaar zomer in de Hofstad, maar mogen vertrekken. Met hun 30 en 33 jaar behoren de twee niet meer tot de toekomstplannen van Maurice Steijn.

/

Ammi heeft er al vier jaar opzitten bij ADO en kwam eerder uit voor VVV-Venlo en NAC Breda. Vorig seizoen was hij nog meestentijds basisspeler, maar met Vito Wormgoor en Dion Malone heeft men er in Den Haag nieuwe defensieve opties bij gekregen. Radosavljevic, die in 2010 overkwam van het Griekse Larissa, ondervindt nu extra concurrentie van Danny Holla.

“Ze moeten zeker niet weg, maar op dit moment kies ik voor andere spelers”, geeft trainer Steijn te kennen aan Voetbal International. De ADO-coach zegt te weten wat Ammi en Radosavljevic in het verleden hebben betekend voor de club. “En we geven ze daarom de vrijheid om elders te kijken. Op dit moment speelt er niets, maar het kan snel gaan, want het zijn beide goede spelers.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt mij een verstandig besluit. Deze twee zullen niet meer zoveel kunnen brengen en drukken alleen maar op de begroting.

Nou, ik denk dat het lastig genoeg is om van deze twee oudjes af te komen. Zullen geen slecht contrasct hebben en al helemaal niet veel willen inleveren. Snap het positivisme van Steyn hier niet.

Jens Toornstra als vervanger van Anita?

Valt wel mee. Ammi heb ik nooit iets speciaals gevonden, matige back. Een topper in de Jupiler League is best iets voor hem. Radoslavjeciv was onder Van Den Brom top, maar vorig seizoen ook matig.

Radosavljevic , was toch een belangrijke kracht in het seizoen waarin bij ADO alles lukte , ADO moet deze jongen gewoon afschrijven want voor een 33-jarige gaat geen enkele club meer een stuiver betalen zeker niet voor een speler met zijn kwaliteiten.

Met Leeuwin en Malone hebben ze gewoon 2 rechtsbacks die net zo goed zijn en jong en potentie hebben dus het is logisch dat Ammi weg moet.

Wat ik zelf zou doen is Alberg bij Excelsior ophalen , heeft zoveel potentie en hem dan achter de spits Poepon zetten en dan Toornstra en Holla wat meer controlerend laten spelen en dan vanaf rechts Chery en links Vicento , Holla kan gewoon ook goed als controleur uit de voeten en dan Toornstra iets meer naar voren geschoven dan en dan moet je er voor zorgen dat de backs Meijers en Leeuwin wel precies weten wanneer ze kunnen opkomen en dan staat er echt een heerlijk elftal. Veel beweging en scorend vermogen ook en met Vicento en Chery heb je vleugels die kunnen wisselen en ook Poepon kan doorwisselen naar de vleugels.

17 augustus 2012 om 01:12

Ik denk dat Leeuwin voorlopig niet in dit elftal zal staan. Ik geloof dat er gister pas is besloten om niet nog een keer te gaan opereren maar de knie "een kans" te geven. Denk dat hij nog een lange weg te gaan heeft voordat hij weer op het veld staat.
Verder klinkt je opstelling goed, alleen blijf ik het zonde vinden om Meijers als linksback te gebruiken. Maar als Den Haag aanvallend wil en durft te voetballen, zal Meijers ook meer tot zijn recht komen.

We hebben teveel middenvelders, Rado kan dus weg, meijers kan nl ook nog doorschuiven.
Ammi zal ik eerlijkheidshalve nog even bewaren, hoewel ik hem vorig seizooen erg zwak zelfs slecht vond.

ammi houden ... rado mag weg voegt niks meer toe ,,ze hebben beter vm oa holla eof eventueel leeuwin

Ammi heeft altijd gezegd nog graag naar VVV te gaan om zijn carriere af te sluiten, zonder hard en bot te zijn kan hij daar heen gaan. Rado's situatie ligt gecompliceerder, hij kwam voor een half jaar van een of andere Griekse club, vervolgens besluit hij nog een half jaar te spelen omdat hij het zo naar zijn zin had, en de supporters / spelersgroep zo fijn was.
Vervolgens is hij vorig seizoen de stille kracht van ADO Den Haag, weinig goals, weinig assists, maar wel sterk in de voorbereiding en een goeie controleur. Daarbij is Rado één van de weinige internationals.

Het zou zonde zijn als we hem zo zouden laten gaan, aangezien hij toch altijd een goeie jongen was.
Het goal tegen de Graafschap zie ik nog zo voor me, en alleen daarom al moeten we hem houden als back-up.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren