Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engelse legende matigt lofzang over Haaland: ‘Kane zou er net zo veel maken’

Laatste update:

Alan Shearer vindt dat Erling Braut Haaland te veel bejubeld wordt voor zijn prestaties bij Manchester City. Dat zegt de topscorer aller tijden van de Premier League in een uitgebreid interview met The Athletic. Shearer denkt dat Harry Kane als spits van City net zo veel doelpunten zou maken als de 22-jarige Noor.

Kane was vorig jaar nog dicht bij een transfer naar Manchester. The Citizens weigerden echter om meer dan 100 miljoen euro te betalen voor de 29-jarige Engelsman. In plaats daarvan wachtte City op Haaland, om vervolgens een clausule van zestig miljoen euro te lichten bij Borussia Dortmund. Haaland staat na zijn eerste dertien wedstrijden voor City op twintig doelpunten en drie assists. Wereldwijd ontvangt de linkspoot lofzang voor zijn indrukwekkende start in het Etihad Stadium.

Toch weigert Shearer daar volledig in mee te gaan. “Erling Haaland is bezig aan een geweldige start van zijn carrière bij Manchester City en is een groot talent, maar elke topspits zou op dit moment doelpunten scoren in dit elftal van Josep Guardiola. Ik denk daarom ook dat Harry Kane net zo veel doelpunten zou maken als spits van City. Als Guardiola vorig jaar zijn zin had gekregen had het er voor Kane nu heel anders uitgezien.”

De voormalig spits van onder meer Newcastle United en the Three Lions geniet enorm van het spel van City. “Dit City is een droomwereld voor elke topspits. Elke pure doelpuntenmaker zou in dit team minimaal veertig doelpunten moeten scoren. Als Erling fit blijft gaat hij dat makkelijk halen, en misschien maakt hij er wel meer. Maar Harry’s statistieken laten zien dat hij dat ook zou kunnen.”

Zou Kane er bij Manchester City net zo veel maken als Haaland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind op zich dat hij een valid point maakt maar het is ook wel een beetje chauvinisme van Alan Shearer.
Ik vind dat hij gelijk heeft in de zin van dat elke pure doelpuntenmaker wel droomaanvoer heeft, het is makkelijker werken als bij andere teams.

13 oktober 2022 om 15:48

Vind van niet. Spelers spelen bij hun nationale elftal en bij hun club. Laten we het omdraaien. Kane speelt in een veel beter nationaal team dan Haaland en krijgt veel betere aanvoer. Dan zou die dus ook meer moeten scoren dan Haaland, wat niet het geval is.
Verder wel bijna met je eens, behalve dat ik het heel chauvinistisch vind in plaats van een beetje.

13 oktober 2022 om 15:52

@graziayes

Hmm ja zo kan je het ook bekijken inderdaad. Goed punt van je!

13 oktober 2022 om 17:43

Betreft landen moet je kijken naar de context. Haaland neemt het op tegen zwakkere landen dan een Kane met Engeland.

13 oktober 2022 om 18:24

Vazquez

Engeland heeff de afgelopen jaren zo ontzettend makkelijke lotingen in WK-/EK-(kwalificatie)poules, daar schrik je echt van.

13 oktober 2022 om 16:36



Hij zit fout omdat 1 Haaland het overal heeft laten zien of het nou Salzburg, Dortmund, Noorwegen of Manchester City was hij deed het overal fantastisch terwijl Kane het niet kan laten zien met Engeland enkel van 11m...

Haaland had voor City al 23 goals in de CL in 19 wedstrijden, dat is beter dan Kane die er 21 heeft 28 wedstrijden. Kane zou misschien meer kunnen toebrengen in het spel qua balbezit maar afmaker sang Haaland is hij niet en dat is precies wat ze nodig hadden.

13 oktober 2022 om 17:00

Kane is wel die afmaker pur sang, alleen is hij te veel gaan meevoetballen als spits. Misschien komt dat omdat dat bij Spurs nou eenmaal nodig is, of omdat zijn snelheid toch wel erg laag ligt.

13 oktober 2022 om 16:40

Welk valid punt? Even serieus? Kane heeft pas 21 goals in de CL en is al 29 jaar. Haaland heeft er al 28 inliggen en is nog maar 22 jaar. En de meeste ervan waren niet bij city dus dit is dikke onzin van Shearer. Engelse pundits. Alles wat engels is ophypen en als het niet zo is, downgraden zoals dit.

13 oktober 2022 om 17:16

Haaaland is een wereld topper in wording als dat het al niet is, Kan eis een redelijk spits vind zelfs son veel beter man.. wat een joke om Kane met Haaland te vergelijken Engels dan wordt je al gauw opgehypt.

13 oktober 2022 om 16:46

@fcbinsider

Als ik naar de clubstatistieken kijk, is dit redelijk makkelijk te ontzenuwen.

Haaland bij Salzburg: 28 uit 22. Inclusief CL. Haaland bij Dortmund: 86 uit 89. Haaland bij City: 20 uit 13. Hij maakt dus meer goals dan hij wedstrijden speelt.

Harry Kane bij Spurs heeft in al die jaren niet 1 seizoen gehad met meer goals dan wedstrijden. Veel seizoenen zit hij net boven de 1 op 2.

Moeilijke discussie maar een ding is zeker: Kane op 22-jarige leeftijd zou niet bij dit Man City spelen en had nog lang geen 193 goals gescoord.

Dat neemt niet weg dat Kane de laatste jaren ook een topspits is gebleken in de PL en bij dit City ook wel meer zou scoren dan hij vandaag bij Tottenham doet. Maar of hij even goed als Haaland zou doen... Hhmm ik vind het nogal makkelijk van Shearer omdat zo maar te zeggen.

13 oktober 2022 om 15:27

Shearer heeft het over elke topspits die geweldige statistieken zou neerzetten bij dit City en daarin heeft hij gelijk. Maar Haaland is geen topspits, hij is buitenaards: een zogenoemde generational speler. Kane is een wereldtopper, Haaland is een speler in een generatie. Nog meer een killer dan Kane, veel sneller, nog sterker en nog zuiverder in de afronding.

13 oktober 2022 om 15:31

Volledig met je eens! Kane is top, wereldspits.

Maar Haaland is inderdaad een 'generational talent', zoals Mbappe dat ook is.

13 oktober 2022 om 16:50

Tja, Gabriel Jesus heeft er 95 uit 236 bij City. Ligt er dan denk ik aan wat we een topspits vinden. Als Shearer alleen de categorie Messi Ronaldo Mbappe Lewandowski Benzema bedoelt, dan heeft ie vast gelijk. Maar dat is een open deur. Niemand anders heeft dit bij city laten zien, en dat zegt veel meer dan wat Shearer zegt.

13 oktober 2022 om 17:33

Jesus is wel een klasse minder dan Kane natuurlijk. Ik vind Haaland ook beter dan Kane, maar Kane is ook zeker een van de beste spitsen ter wereld. Die staat iig zeker in de top 10. Jesus imo niet

13 oktober 2022 om 17:48

Ja mijn fout, ik bedoelde naast Jesus ook vooral Aguero, die heeft betere statistieken maar wel veel minder dan Haaland.

13 oktober 2022 om 18:36

Aguero is idd een uitstekende vergelijking. Dat was ook echt een topspits bij City

13 oktober 2022 om 17:33

Haaland is van de absolute buitencategorie, Kane is een topspits. Daartussen zit nog een verschil. Ik zie Kane er niet zoveel scoren als Haaland mocht die bij City hebben gezeten. Niks mis mee om de op een na beste spits van de EPL te zijn achter zo'n speler.

Haha geweldig dit. Ik hou van het Engelse volk, maar ze overschatten zichzelf zo enorm in de sport. Net zoals ze elke eindronde zichzelf tot de favorieten scharen, ongekend. Ik hoop dat Haaland alle Engelse records uit de boeken schiet in de PL.

13 oktober 2022 om 15:34

Met tragisch betonvoetbal dat inmiddels meer op los zand voetbal lijkt. Engeland haalde beide toernooien minimale zeges en vorig toernooi speelden ze vrijwel alle wedstrijden in eigen land in een 5-3-2 met 5 verdedigers en twee controleurs. Dat gaat niet blijven werken.

13 oktober 2022 om 15:40

Met de vermelding dat ze de laatste 2 toernooien, by far, de gemakkelijkste loting hadden van alle 'favorieten'. Van zodra ze tegen een topland kwamen , kwamen ze keer op keer te kort

WK 2018: 2x verloren van Belgie en verloren van Kroatie. Halve finale bereikt na wedstrijdjen tegen Colombia (na penalty's) en Zweden. Maw elke 'referentiewedstrijd' verloren.

EK 2021: finale verloren van Italie. Tegenstand in de KO fase: Duitsland (dat al jaren teleurstelt), Denemarken en Oekraine. En dat na allemaal thuiswedstrijden nota bene... tja..

Op papier dus mooie prestatie... als je het van dichterbij bekijkt, zeer te nuanceren toch?

13 oktober 2022 om 16:01

Zo kan je elke teamprestatie onderuit praten. Ik snap dat het moeilijk te accepteren is voor jou. Maar Engeland hoort nou eenmaal tot de absolute top.

13 oktober 2022 om 16:24

@young: ik praat niets onderuit en ik zeg ook niet dat Engeland geen topland is. Ik benoem feiten en het is een feit dat Engeland zowel op het EK als het Wk aan de gemakkelijke kant van de loting zat. Laten we voor de grap het traject naar de EK finale van zowel Italie als Engeland eens vergelijken.

Engeland: 3 thuiswedstrijden tegen respectievelijk Duitsland, Oekraine en Denemarken.

Italie: wedstrijden tegen respectievelijk Oostenrijk, Belgie en Spanje (met geen enkele thuiswedstrijd)

WK 2018 dan maar?

Na de 'uitdagende' poulefase met Tunesie, Panama en Belgie, volgden respectievelijk Colombia, Zweden en Kroatie. Zoals eerder aangegeven verloren ze 2x van Belgie (poulefase + kleine finale) en dus van Kroatie in de halve finale.

Gewoon voor de gein ook even naar het traject van winnaar Frankrijk, die aan de andere kant van de tabel zaten, gekeken tijdens dat WK: Argentinie, Belgie en Uruguay.

Zie je het verschil? Nogmaals: knap van Engeland maar gezien de tegenstanders (en het thuisvoordeel) mogen we toch even nuanceren.

13 oktober 2022 om 18:27

Op het WK in Rusland na notabene expres verliezen van België, om in de gemakkelijkere helft van het schema terechtkomen.

'Home of Football', dames en heren.

13 oktober 2022 om 17:35

Daar hebben wij ook last van hoor. Alleen Van Dijk is onomstreden op Europees topniveau maar toch denken veel Nederlanders dat dit Oranje het WK kan winnen

13 oktober 2022 om 19:50

Ik vind persoonlijk Dumfries nu de belangrijkste speler van oranje. Zonder hem zouden we dit systeem niet kunnen spelen en mis je een enorm wapen. Van Dijk is geweldig maar deze maanden toch wat minder geweldig dan voorheen.

13 oktober 2022 om 16:52

Lees op de NOS het artikel na over scannen, van een paar dagen geleden. Een wetenschapper heeft onderzocht hoe vaak topspelers om zich heen kijken voor ze de bal krijgen. Er is een rechtstreeks verband tussen dat "scannen" en het aantal goals. En Haaland scoort veel hoger met scannen dan talloze andere topspitsen uit de PL geschiedenis. Ik geloof dat alleen Bergkamp in de buurt kwam, maar Haaland scoort anderhalf tot twee keer zo hoog als het gemiddelde van topspitsen.

13 oktober 2022 om 18:30

Vernon

Dat artikel heb ik ook gelezen, erg interessant. Naar mijn idee kunnen clubs dat niet te veel gebruiken, want talent is 1 - maar de ruimte waar jij en je teamgenoten zich bevinden is 2.

13 oktober 2022 om 19:54

Zeker, je hebt spelers nodig met de geestelijke capaciteit om dit aan te leren, en ook nog al die informatie op een nuttige manier te verwerken. Het is wel trainbaar, maar met een limiet. Toch is het wel iets om te selecteren. Ik heb het niet nagezocht, maar een spits als Inzaghi kon totaal niet voetballen, maar scoorde wel aan de lopende band. Zou me niet verbazen als dat kwam door het scannen.

13 oktober 2022 om 16:11

Had waarschijnlijk niet goed genoeg geweest voor Ajax, heeft niet het technische wat wij zoeken in een spits. Kijk maar naar Kudus, geen echte spits, maar ó zo verfijnd. Dat is wat we zoeken, niet zo'n lompe Scandinaviër die bijna over z'n eigen voeten struikelt...

13 oktober 2022 om 15:28

Haaland had het bij Blackburn waarschijnlijk ook gedaan. Bij Salzburg heeft hij het in een aanzienlijk minder sterk team laten zien tegen Liverpool, tweemaal zelfs.

Uiteraard onzin. Haaland is in zijn huidige vorm en uiteindelijke potentie veel beter dan kane. Er staat geen grens op deze jongen. Hij wordt de beste speler komende 10/12 jaar.

Ik snap zijn punt maar wat Haaland laat zien tot nu toe heeft nog nooit iemand laten zien. Dit werd overigens ook altijd over lewandowski en bayern gezegd overigens, maar toen Choupo- Moting er in kwam toen Lewa geblesseerd was bleek dat het toch wel erg knap was wat hij presteerde.

13 oktober 2022 om 16:54

Zijn punt is mede daarom gewoon onterecht. Ja, elke topspits zou veel scoren bij city. Maar Haaland heeft ook bij Salzburg en Dortmund veel beter gescoord (en op jongere leeftijd) dan Kane bij Spurs.

Weinig tegenin te brengen, alleen jammer dat de focus nu op Kane ligt omdat hij als voorbeeld gebruikt wordt. En jammer dat Kane nooit zijn ware potentie waar kan gaan maken, ik snap dan ook niet waarom hij liever een legende voor Spurs is dan dat hij medailles in zijn kast heeft hangen. Hij zal in de PL wel herinnerd worden vanwege de aantallen, maar toch net zo erg vanwege zijn gebrek aan eremetaal.

13 oktober 2022 om 15:32

Klopt, erg jammer. Helaas was er eigenlijk gedurende zijn gehele carriere geen mogelijke stap hogerop in de Pl.

City had Aguero al, en kon daarna meteen doorschakelen naar Haaland, die jonger en goedkoper was.

United is sinds het moment dat United ging presteren niet een echte stap hogerop meer geweest.

Arsenal was dat evenmin.

Liverpool is dat pas sinds Klopp weer, en heeft sindsdien geteerd op veelscorende winger met ene dienende spits. Kocht ook afgelopen zomer voor minder geld een jongere basisspits.

Als enige houd je dan Chelsea over, echter is de grens tussen Chelsea en Tottenham de afgelopen jaren steeds kleiner geworden.

13 oktober 2022 om 15:46

Spurs is de minst presterende club van de traditionele top 6, elke stap was er 1 hogerop geweest. Hij zou sws nooit naar Arsenal gaan, Utd had ie moeten doen toen ie de kans had, want dan had ie iig al een prijs gewonnen Europees of nationaal. Maar hij is dus zoals ik al zei liever een legende zonder medailles.

Hij had overigens ook best op het vasteland een stap kunnen maken.

13 oktober 2022 om 15:54

Is eigenlijk toch zoals Shearer zelf was? Die is topscorer aller tijden van de PL en heeft 1 titel gewonnen (en 2 FA cup finales verloren met Newcastle).

Kon verschillende keren tekenen voor Man Utd maar besloot bij Blackburn/newcastle te blijven.

13 oktober 2022 om 16:05

Wees blij, laat zien dat clubliefde nog bestaat.

Kane is een topspits en het is eeuwig zonde dat hij op 29 jarige leeftijd nog bij, met alle respect, tottenham voetbalt. Maar Haaland is the next big thing samen met Mbappe, Vinicius en wellicht Bellingham. Die is echt wel stukken beter als pure spits.

Het is makkelijk praten. Zou Kane er meer maken bij City? Vast, maar hoeveel Haaland er scoort is gewoon iets fenomenaals. Die gaat 40 PL-goals maken als ie een heel seizoen fit blijft, iets wat legendarische spitsen als Shearer zelf, Lineker, Rooney of buitenlanders als Suarez, van Nistelrooij, Aguero of Ronaldo nooit hebben aangetikt.

Ik denk dat deze man niet objectief is omdat Kane een Engelsman is. En misschien is die een beetje bang om zijn PL topscorer titel kwijt te raken aan Haaland. Beetje van: "mwahh, tis niet zo indrukwekkend, wat ik deed was beter"

13 oktober 2022 om 15:48

Nee hoor, want ik zie Haaland niet zo lang in de PL blijven om dat aantal te gaan halen en daarnaast zit er zeker een kern van waarheid in, maar omdat ie Kane noemt vallen mensen daar over, want Engelsman noemt Engelsman over niet-Engelsman. Had ie Lewa of Benz genoemd was het wellicht eerder geaccepteerd door de meute hier die standaard in een stuip schieten als Engelsen iets over Engelsen zeggen.

Haaland scoorde ook bij Dortmund aan de lopende band in de CL en heeft 3 hattricks gemaakt in zn eerste 8 potjes. Nee sorry Alan, dat zou Kane niet.

13 oktober 2022 om 16:31

Kane zou het ontzettend goed doen bij City, maar niet zo goed als Haaland.

Denk dat iedereen zonder Engelse bril op dit kan zien.

Ik ben niet onder de indruk van Haaland. laat 'm eerst maar eens de wereldbeker binnenhalen, dan praten we verder..

Vind Kane ook een uitstekende spits, die ook enorm goed kan meevoetballen (In mijn ogen beter dan Haaland). Maar Haaland is momenteel gewoon de beste afmaker in de wereld. En daarmee de beste spits. Kane zal niet zoveel doelpunten hebben gemaakt als Haaland, echter zal Kane wel meer assists geleverd hebben. Maar uiteindelijk is de keuze van City logisch geweest. Een topspits van 26 jaar halen voor 100+ miljoen. Of 1 jaartje wachten en een wereldspits halen van 22 jaar voor 60 miljoen. De keuze lijkt me dan niet geheel lastig.

13 oktober 2022 om 22:49

Kane is al bijna 30 hoor.

Chauvinisme ten top. Ja, Kane is een geweldige spits. Maar Haaland heeft een beter moyenne (0,594 voor Kane vs. 0,79 van Haaland). Haaland is de állerbeste killer in de 16 op dit moment, het feit dat hij er afgelopen zaterdag per ongeluk 1 op de paal schoot deed mij dan ook schrikken.

13 oktober 2022 om 16:20

Vergelijken van een gemiddelde moet je doen over een ongeveer gelijke periode. Wat je nu doet heeft geen zin.

13 oktober 2022 om 16:33

Ach ja, kijk dan even waar Kane zat op zijn 22ste en vergelijk dat met Haaland...

Kane is 29 jaar en heeft tot nog toe 335 goals (club + land) gemaakt in zijn carriere. Topcijfers en Kane is absoluut een wereldspits. Geen discussie.

Maar als je dan naar de 22-jarige Haaland kijkt...die staat op 196 goals (club + land).
Op die leeftijd had Kane 91 goals gemaakt.

13 oktober 2022 om 16:55

Klopt natuurlijk bedoelde meer dat je het gemiddelde over dezelfde lange periode moet nemen. Jij weet niet wat Haaland zijn gemiddelde is als hij 29 toch of wel? Lewandowski was ook nog geen topper als 22 jarige. Sommige spelers exploderen later en sommige pieken eerder.

Lachwekkende Engelse pundits, het is niet te geloven gewoon. Ze denken echt het voetbal te hebben uitgevonden ofso. Kane is leuk, maar Haaland is gewoon next level en dat nu al sinds wat jaartjes. Kijk alleen hoeveel goals Haaland heeft in de CL en Kane. En nee niet bij city, gewoon bij Dortmund en Salzburg. Haaland is een goalmachine. Wat een onzin gebrabbel man van Shearer. Haaland als ie zo doorgaat, gaat alle records in de zogenaamde PL kapot schieten.

13 oktober 2022 om 16:19

Vertel jij het ons maar, hoeveel goals hebben beide heren gescoord in de CL?

13 oktober 2022 om 16:26

Kane 21 goals, is al 29 jaar. Haaland 28 goals en nog maar 22 jaar en meeste ervan bij Salzburg en Dortmund. Dus argument ja maar Spurs is irrelevant. Oftewel de pundits zijn te grappig gewoon. Alles wat engels is ophypen, nu komt Haaland boven drijven meteen sneu zijn prestaties willen downgraden want hij is niet engels en ja Kane he uhm!

13 oktober 2022 om 16:36

Hoezo ophypen? (thats not even a word..) Hij pakt als voorbeeld Kane, maar zijn punt is dat elke topspits bij City veel zou scoren en daarmee zegt hij weinig verkeerd. Het is enkel omdat jij een Engelsman een andere Engelsman als voorbeeld ziet nemen dat je in een stuip schiet, omdat je iets tegen de PL hebt. Als je Kane vervangt door Benzema is zijn punt dan wel te snappen?

13 oktober 2022 om 16:46

Je probeert het wel leuk om te draaien alsof wij er tegen zijn. Nee Shearer maakt hier een punt, een vreemde en wij halen dat neer niet andersom. En met argumenten! En ja het is opvallend, vind je niet!?? Want waarom noemt hij Kane dan? Maar het niveau van die engelse pundits is duidelijk, lekker ophypen. Zie Micah alleen al laatst over Benzema en Kane. Zegt genoeg. Maar ook dit, zijn punt is invalid! Want Kane zit maar op 21 goals in de CL op 29 jarige leeftijd. Haaland op 28 goals! En is pas 22 jaar! En 23 daarvan waren bij Salzburg en Dortmund dus deze schijn argument van Shearer gaat niet op! Ook als we interland goals meenemen! Maar ja, jij wil natuurlijk de boel weer verdraaien, maar hey je doet je best he om het te verdedigen, prima hoor.

13 oktober 2022 om 16:52

Oke 7 goals verschil dus. Je had het over nu toch? Je zei Kane is leuk. Jij bent aan het downgraden. En jij vergeet dat Kane niet altijd in de CL speelde met Tottenham dan kun je ook niet scoren Kane raakte de 20 goals in 24 wedstrijden in de CL. Iedereen neemt de statistieken die hen uitkomen en laten andere dingen weg.

13 oktober 2022 om 16:55

Nee Socio en je laat nu precies zien dat ik gelijk heb met mijn vorige reactie. Je gaat namelijk volledig aan het punt voorbij dat elke topspits veel zou scoren bij City. Is dat zo gek om te zeggen? Ik probeer hem niet te verdedigen, ik probeer aan te geven dat mensen getriggerd raken omdat hij Kane noemde en daardoor het hele punt missen.

13 oktober 2022 om 16:59

Elke topspits zou veel scoren bij City dat is helemaal niet raar om te zeggen en een compliment naar City toe met hun creativiteit en kanscreatie. Dan moet je het als nog doen natuurlijk, niemand downgrade Haaland.

13 oktober 2022 om 17:19

Maar zulke aantallen en hattricks i dat liet hij bij Dortmund en salzburg al zien. en ja hij krijgt goede aanvoer staat er los van, laten wel kane niet groter maken dan hij is..

13 oktober 2022 om 17:29

Daar hebben wij het niet over, elke topspits zou veel scoren bij City dat is wat wij zeggen en dat is niet raar om te zeggen wij hebben het over topspitsen.

13 oktober 2022 om 17:44

Wanneer was de laatste spits van City die er meer dan 25 maakte dan? Aguero lukte dat ook maar 1x en die wordt door velen ook als topspits gezien. Gabriel Jesus heeft er ook nooit meer dan 14 gemaakt. Wat Haaland laat zien is buitencategorie. Alleen Suarez en Lewandowski hebben die stats gehaald de laatste 20 a 30 jaar. En natuurlijk Messi en Ronaldo.

15 oktober 2022 om 12:27

25 is toch gewoon veel? En toevallig was hij dus ook een topspits je bewijst alleen maar mijn standpunt. Daarbij is het City van nu nog beter dan het City waarin hij speelde.

13 oktober 2022 om 16:21

En zogenaamde La Liga dit jaar maar met 1 team in de KO fase van de CL.

13 oktober 2022 om 16:27

Ik denk dat jullie niet helemaal juist weten hoe men 'zogenaamde' gebruikt.

13 oktober 2022 om 16:29

Wat heeft laliga hier mee te maken? Haha je bent blij he, heb je zeker 10 jaar op gewacht lol. Maar oh wacht CL titelhouder? Ahh een laliga team. Europese super cup winner? Ah een laliga team!

13 oktober 2022 om 17:19

Hij vergeet dat Real koning CL is en meest CL-bekers heeft en pas geleden CL nog won.

13 oktober 2022 om 17:23

Beetje meetrollen kan toch geen kwaad. Als de PL niet beschouwd wordt als een sterke competitie welk competitie is dan wel goed?

La Liga is dit seizoen best zwak hoor. Dat mag ook gezegd worden.

13 oktober 2022 om 17:34

Dat barca zichzelf voor lul zet kan laliga niets aandoen, Real houd de eer van la Liga wel hoog, al mag Barca zich schamen als ze EL halen met al die topaankopen en miljoenen transfers, helemaal met een matig Inter in de poule, atletico dat is al jaren niks Simeone had daar allang weg moeten gaan chemie is over en zit geen strijdlust in dat team.

13 oktober 2022 om 17:45

Somagunner heeft gewoon een punt. Er gaat maar 1 Spaans team op dit moment door. Engeland leidt de dans met 4 teams, Duitsland volgt met 3, Italie staat op 2. En zelfs Frankrijk en Portugal staan op 2. De Spanjaarden presteren momenteel niks bijzonders.

Kane zou ook gigantisch veel goals maken bij City natuurlijk vooral als hij gewoon als volle 9 speelt want de laatste jaren is hij meer een halve 10. Elke topspits zou heel veel scoren bij City, hoeveel andere zouden scoren weet je nooit en waarom Kane dan specifiek genoemd moet worden weet ik niet. Haaland is sterker en veel sneller maar Kane is weer technisch beter en meevoetballend beter but who cares Haaland doet wat hij moet doen en dat is scoren!

Kane is natuurlijk een geweldenaar in de Premier League. Uitstekende spits die ook goed meedoet in het aanvalsspel, het is zeker niet alleen een afmaker.

Maar Haaland vind ik toch completer. Het is een type spits die je niet zo vaak voorbij ziet komen: scoort vaak en makkelijk in elke competitie. Is groot en snel. Maar ook technisch zeer vaardig. Hij heeft alles om 1 van dé beste spelers van zijn generatie te worden.

13 oktober 2022 om 16:28

Ik vind Haaland gewoon beter maar completer? Ik denk dat niemand dat vind. Jij hebt volgens mij een beetje een gekke definitie voor compleet.

13 oktober 2022 om 17:38

Misschien bedoelt hij fysiek completer? Dan ben ik het 100% met hem eens maar als je praat over voetballend, passing en inzicht dan vind ik Kane weer veel beter. Iedereen ziet het anders en heeft een eigen mening.

Eigenlijk zegt Shearer hier niks geks. Bij City zou Kane er inderdaad ook een hoop maken.
Wel vind ik Kane een betere mee voetballer dan Haaland. Maar Haaland is in mijn ogen dan weer sterker in de afronding.

City heeft meer dan genoeg voetballers in het elftal, hetgeen wat ontbrak was een echte doelpuntenmaker en die hebben ze nu in de vorm van Haaland.

Wel denk ik dat Haaland op deze leeftijd verder is dan dat Kane was op die leeftijd.

13 oktober 2022 om 16:40

Hij zegt idd niets geks, maar je ziet wat voor effect het nemen van Kane als voorbeeld heeft op sommige snowflakes. Hij had dan beter Lewa of Benz kunnen noemen, waren ze een heel stuk stiller geweest en wellicht nog Shearer gelijk gegeven ook!

Ik vraag me af of kane er net zoveel als haaland zou maken bij dortmund

Wat haaland tot nu toe heeft laten zien hebben we kane niet gezien, kane mag er wel meer in hebben liggen maar haaland is net begonnen en gaat hem zo inhalen. Ik VIND haaland veel beter, explosievere speler.



halaand met kane vergelijken, aub zeg Haaland is van topklasse kane is van middenklasse duidelijk evrschil tussen beiden halaand kan uitgroeien wereldtopper zie hem en ballon winnaar kane is subtop speler meer niet. halaand liet het bij Salzburg al zien op hoogte cl niveau

13 oktober 2022 om 17:29

Als Kane middenklasse is dan bestaan er bijna geen goede spitsen. Kane is minstens top 5 en laat het al jaren zien bij Spurs.

13 oktober 2022 om 17:41

Benzema, Mbappe, Lewandowski, Haaland staan daar sowieso in. Dan heb je nog spitsen als Ronaldo, Mane, Lautaro, Nkunku (al speelt die dit seizoen meer als aanvallende middenvelder) en Vlahovic. En Mane staat gewoon al paar jaar in de spits dus dan zal je hem ook daar op moeten beoordelen. Net als Ronaldo hedendaags.

13 oktober 2022 om 17:46

Mane is geen spits netals Nkunku en nog steeds is Kane een betere spits. Hoort gewoon bij de topspitsen hoor kom op. Zijn mensen echt vergeten hoe goed hij als spits is? Ik weet dat ik een Spursfan ben maar even serieus.

13 oktober 2022 om 17:58

Nee maar dat is het punt. Genoeg spelers die in de spits spelen die misschien geen spits zijn, maar wel die gewoon positie invulling geven. Mane werd door velen vorig jaar nog genoemd als potentieel ballon dor winnaar. Niet dat ik het mee eens ben, maar hij was toch wel met Salah de grote man bij Liverpool en zijn statistieken waren meer dan prima. Nkunku had vorig jaar op gebied van goals en assists alleen Lewandowski, Mbappe en Benzema voor zich. Die heeft gewoon 34 goals en 20 assists geleverd. Aantallen die Kane niet gehaald heeft vorig jaar. Mooi dat hij het dit seizoen weer goed doet hoor. Maar ik vind Lewandowski, Mbappe, Benzema en Haaland zekerheidjes in de top-5 qua spelers die in de spitspositie spelen. Over de 5de kan je echt wel discusseren.

13 oktober 2022 om 17:40

Middenklasse? 😂 wow ik dacht oprecht dat Kane zich toch nu wel had bewezen maar dit is toch weer het bewijs dat die man het nooit goed kan doen. Waarschijnlijk omdat hij bij Tottenham speelt, sad.

Grappig, in mijn ogen wordt Kane altijd te veel bejubeld

Haaland is echt buitencategorie van de buitencategorie. Niet normaal dat die er in de competitie al 15 heeft inliggen. Kane is een topspits, maar staat nog ver van zijn niveau af. Na Haaland wel de op een na beste spits van de EPL, daarna komen spelers als Nunez, Jesus en wellicht Isak, Firminio etc. (als pure spitsen zijnde).

13 oktober 2022 om 17:43

Nunez en Isak hebben nog niet genoeg bewezen en de andere zijn niet echt pure spitsen.

Jesus begin ik wel hoger in te schatten moet ik zeggen ondanks dat hij geen pure spits is.

Lol Haaland deed dit ook bij Salzburg, Dortmund en het Noorse elftal. Die man loopt overal 1 op 1. Kane duidelijk niet. Al is dit het eerste seizoen dat Kane ook zo'n beetje 1 op 1 loopt. Toch zal hij nooit boven de 30 competitiedoelpunten uitkomen.

Kane nu zeker, Kane op 22-jarige leeftijd zou er alleen van kunnen dromen. Als Haaland zijn kntwikkeling doorzet heeft hij over 8 jaar alle records uit de boeken geschoten. Neemt niet weg dat Kane nog steeds een van de beste doelpuntenmakers ter wereld is.

Wauw wat praat die man uit jaloezie of haat. Haaland is een echte spits een afmaker een killer snelheid balvaardig en een hele grote 👃 voor doelpunten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren