Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engels jeugdinternational zet hotel op stelten: ‘De herrie was ongelooflijk’

Laatste update:

Jack Grealish moest zich vorig jaar al een keer melden bij Tim Sherwood, zijn toenmalig trainer bij Aston Villa, om zijn excuses aan te bieden voor het gebruik van lachgas. De aanvallende middenvelder lijkt echter weinig van dat incident geleerd te hebben, want de Daily Mail bericht dat hij na het 0-0 gelijkspel tussen de vorig seizoen gedegradeerde Villans en Ipswich Town tot de vroege uurtjes heeft gefeest op zijn hotelkamer.

/

Hoewel er ook lachgas uit ballonnen werd geïnhaleerd op het feestje op Grealish’ hotelkamer, ontkennen bronnen aan de krant dat de voetballer het middel ook zelf gebruikt heeft. Hoe dan ook zorgde de bijeenkomst voor veel overlast: “De herrie was ongelooflijk. Er was een enorm aantal mensen in de kamer en het was losbandig. De andere gasten hadden geen kans om een beetje te kunnen slapen”, vertelt een gast van het hotel.

Aston Villa heeft inmiddels al laten weten dat de club het incident rond Grealish, die tot nu toe vijf interlands speelde voor Jong Engeland, aan ander onderzoek wil onderwerpen: “De club is zich bewust van de beschuldigingen die te maken hebben met een incident afgelopen weekend en we onderzoeken het intern.”

Vind jij dat Aston Villa een sanctie aan Jack Grealish op moet leggen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt een overgehype speler is hij. Sherwood zei over grealish dat hij 80 miljoen waard is als iemand willen hem kopen. Ook wijs hij Ierland af om voor Engeland uitkomen, maar wanneer krijgt hij zijn debuut? Dit speler mag eerst presteren voordat hij coma zuipen mag doen.

@batman

Coma zuipen is sowieso niet echt aan te raden, of je nu presteert of niet.

21 september 2016 om 20:27

daar ben ik mee eens. alleen mag hij wel met mate drinken wanneer hij wel iets presteert.

Ach deze jongen is nu bezopen gevonden in Mallorca(?) en heeft wel eens wat lachgas gebruikt. Ik kan me echt niet voorstellen dat niet 80% van de voetballers van zijn leeftijd niet maandelijks in dergelijke situaties komen. Jammer voor zo'n jongen dat je dan een paar keer meteen gepakt wordt. Met de Engelse media kun je dat ook wel verwachten zodra je één keer iets fout hebt gedaan.

Verder best een aardige speler die zeker de nodige kwaliteiten heeft voor het niveau waar hij nu speelt. Denk dat ze hier bij Villa ook niet al te zwaar aan zulle trekken.

Geboren in Birmingham, maar komt toch uit voor Ierland?

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren