Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duurste aankoop ooit: 'Als ik speel, zou ik bij Groningen willen blijven'

Laatste update:

Als het aan Oluwafemi Ajilore ligt, is het niet bij voorbaat zeker dat hij aan het einde van het lopende seizoen bij FC Groningen vertrekt. De duurste aankoop ooit, 3,3 miljoen euro, maakt de afgelopen weken een goede indruk en momenteel gaat het gerucht dat het verlengen van zijn aflopende contract toch een optie is.

/

"Het bevalt me hier nu goed", vertelt Ajilore zaterdag in gesprek met het Dagblad van het Noorden. "Ik ken de mensen van de club, ik ken de stad, ik heb hier vrienden. Als ik speel zou ik hier wel willen blijven, maar ik kan daar niet alleen over beslissen. Ik ken de plannen van de club voor volgend seizoen niet."

Ajilore kwam in 2008 over van FC Midtjylland en kon nimmer aan de verwachtingen voldoen. Onder Ron Jans kwam hij nog relatief veel aan spelen toe, maar Pieter Huistra zag het minder in de 28-jarige Nigeriaan zitten. Hij werd vervolgens aan Brondby IF uitgeleend. Ajilore sluit een vertrek ook niet uit. "Je moet als voetballer ook een keer een volgende stap maken en nieuwe uitdagingen aangaan."

Moet FC Groningen langer door met Femi Ajilore?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met Nigeriaans paspoort en dus een niet EU speler zal hij een flink salaris ontvangen. Gezien zijn talent en het salaris lijkt het me verstandiger te kijken of er niet een speler binnen de EU of liever in Nederland speelt die minstens net zo goed is. Kan je zomaar op besparen, en hopen dat je wel een echt groot talent aan de haak slaat.

9 februari 2013 om 12:20

Het salaris is ook het grootste probleem, maar aangezien hij nu gewoon weer wekelijks in de basis staat is het nog maar de vraag of hij gaat vertrekken. Mocht hij blijven moet er wel iemand uitgezwaaid worden. Er is al een overschot aan controleurs, maar ook het salarisbudget zal moeten worden aangepast als deze jongen blijft. Je kunt het je natuurlijk niet veroorloven om in de zomer nieuwe spelers te gaan halen als er eerst niet ruimte wordt gemaakt voor nieuwe spelers. Als hij vertrekt hoeft er daarentegen wat mij betreft niet een nieuwe speler te worden gehaald. Met Lindgren, Sparv en Kieftenbeld hebben we al drie prima controlerende middenvelders. Misschien dat daar dan nog wat bijkomt uit de jeugd.

9 februari 2013 om 12:35

deze regel geld niet meer voor Femi aangezien hij al lang genoeg in europa speelt, de deense jaren tellen ook mee, en daarom hoeft hij niet meer betaald worden volgens de regel van spelers van buiten de EU

9 februari 2013 om 15:28

heb je daar een bron van? ik kan dat in geen enkel officieel document vinden

10 februari 2013 om 00:07

http://www.fcgonline.nl/
ff kijken naar artikel femi staat open voor langer verblijf bij groningen

hier in dit artikel staat het duidelijk omschreven dat femi niet meer gerekend word tot een speler van buiten de EU

Prima speler, laat in de wedstrijden die hij speelt zien dat hij een uitstekende voetballer is. Samen met Sparv zorgt hij voor veel rust op het middenveld, het is geen speler met veel creativiteit, maar wel met veel strijdlust en een goede spelhervatting. Toch zul je denk ik afscheid moeten nemen van één van de twee controlerende middenvelders, vooral nu Lindgren er ook bij is gehaald. Drie controlerende middenvelders is denk ik te veel van het goeie. Er zal dus wel een keuze moeten worden gemaakt tussen Sparv en Ajilore. Daarnaast is Kieftenbeld er ook nog. Middenvelders zat dus, maar er is te weinig creativiteit op het middenveld. Van mij mag Ajilore in ieder geval blijven, maakt op mij een zekere indruk de laatste weken.

Op de foto staan volgens mij Burnet en Beerens

Ontopic: die Ajilore, zoveel geld voor uitgegeven, nog niets teruggegeven aan Groningen. Laat hem zijn contract verlengen en dan eindelijk vlammen, hij heeft zich al teruggeknokt in de basis, dat is al een goed begin. Maar voor het geld dat hij is gehaald zou hij wekelijks moeten uitblinken.

9 februari 2013 om 12:22

Kan Ajilore weinig aan doen hé, dat er zoveel geld voor hem werdt betaald, hij is gewoon bezweken.

9 februari 2013 om 15:46

Klopt zijn Burnet en Beerens verkeerde foto,bij het artikel.
Als hij zo blijft spelen, mag hij best blijven.
Het contract van Sparv loopt ook af,en voor Kieftenbelt duiken zo nu en an ook wel verhalen op at er belangstelling voor hem is.
Dan heb je met Lingeren en Femi toch twee ervaren controleurs,lijkt me niet verkeerd gezien Groningen in principe verder wil met eigen jeugd.

Ajilore..tja.. hij heeft mij nooit echt kunnen overtuigen. Ik begrijp ook niet goed waarom er 3.3 miljoen voor hem betaald is.

Femi laat dit seizoen gewoon zien dat hij écht van toegevoegde waarde is voor FC Groningen. By far de beste balafpakker in de selectie, dit seizoen echt een meerwaarde. Hij zou wat mij betreft zeker bij FC Groningen mogen blijven, maar ik denk dat hij toch gaat vertrekken. Niet om sportieve redenen, maar omdat hij érg veel salaris ontvangt en ik niet denk dat hij wil inleveren.

Als hij voor 2,5 ton wil voetballen, mag hij van mij blijven.

goeie jonge, prima controleur.

9 februari 2013 om 12:35

Kan niet, spelers van buiten de EU moeten meer dan ong 480.000 euro betaald krijgen. Idd een prima controleur, maar niet spectaculair.

9 februari 2013 om 12:56

Kan wel, Aangezien hij nu al 5 jaar in Nederland is hoeft hij niet meer een half miljoen per jaar te verdienen.

9 februari 2013 om 14:19

dus als een niet EU speler langer dan 5 jaar in Europa speelt hoeft hij geen hoger salaris meer dan een EU speler ?
als ik het zo goed begrijp

9 februari 2013 om 15:02

ook zijn tijd in denemarken telt mee he, ik weet niet pcies hoeveel jaar het is, maar na een jaar of 7 hoeft het niet meer betaald worden als niet EU speler

Vind hem geen onaardige speler, maar het salaris is enorm voor een club als Groningen. Kun je ook een talent van halen.

Schakelde knap Maher uit. In deze vorm een prima speler voor Groningen, sympathieke gozer ook.

Voor het geld wat hij heeft gekost heeft die jongen bitter weinig gebracht. Ik zou hem lekker laten gaan, kost alleen maar een hoop salaris.

Grootste miskoop die Groningen ooit heeft gedaan in haar bestaan. Een veel te hoge salaris , rendement zeer laag.
Nu zijn contract aflopende is laat meneer nu pas zien wat hij kan, een beetje laat lijkt me.
Weg met die gast is mijn advies..
Zelfs VZ weet geen goede foto van hem te vinden? Dit is toch duidelijk Burnet versus Beerens.



On:
Ze hadden hoge verwachtingen van hem, net als bij zoveel spelers, als het er in de loop der jaren niet uitkomt moet je ongeacht de transfersom je verlies pakken. Bovendien is hij al 28, zit weinig toekomst in.

de regel voor slaris van spelers van buiten de EU geld niet meer voor Femi

aangezien hij al lange tijd in europa is gaat deze regel niet meer op en mag hij ook gewoon voor een stuk minder geld hier blijven voetballen.

ook de jaren van voor groningen tellen mee. hij is dus al lang genoeg in europa aan het voetballen om nou een salaris te mogen ontvangen zoals elke voetballer van de europese unie zelf

Van mij mag hij blijven hij heeft de afgelopen wedstrijden wel laten zien dat hij voetballen kan en dat hij prima controleur kan zijn. Van mijn mag hij blijven en ik vind het een bruikbare speler voor de FC. Hoop dat hij een verlenning krijgen kan, maar ik weet niet wat trainer vind van hem. Het bestuur beslist en ik zou het jammer vinden als hij weg zou gaan.

9 februari 2013 om 14:21

Prima speler, nooit gezeur als hij op de bank of tribune zit. En als hij speelt, voert hij zijn taken naar behoren uit.

Salaris zal geen problemen opleveren lijkt mij gezien hij inclusief zijn Deense tijd al behoorlijk lang in Europa speelt en dus buiten de "niet EU" regel valt.

hoe lang moet je in Europa spelen dan voordat die salariseis van 5 ton vervalt? tellen jaren onder de leeftijd 21 ook mee? want dan is het al de helft van het niet EU salaris

Toch wel een goede speler,als controleur doet hij het de laatste weken prima.

Femi is een prima speler voor FC Groningen, Contract verlengen.

Kwakman loopt gratis de deur uit, Sparv moet einde van seizoen verkocht worden.
En de rest van de selectie is elke zaterdagavond te bewonderen in het leuke nachtleven van Groningen.

Als hij wat loon in gaat leveren dan lijkt het mij prima om met hem door te gaan. Pas dit seizoen zie ik echt goede dingen. Het was altijd wel een goede voetballer, maar het leek alsof hij zonder vertrouwen voetbalde. Als dat er nu eindelijk is, is het zonde om hem weg te doen. Ben benieuwd wat Groningen gaat doen.

Iemand een idee wat zitplaatsen op de hoofdtribune kosten ? Je hebt helemaal onderaan plastic stoelen en daarboven de groene leren stoeltjes..... Of iemand die ze via via wil verhuren?
Ik geloof een skybox 20.000 per jaar en een dubbele 40.000 ?
Kan er nergens info over vinden vandaar..... :geenidee:

(reacties mogen ook privé naar groeneveldmeister@gmail.com)

Alvast bedankt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren