Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Duidelijk buitenspel: Lieke Martens profiteert van afwezigheid VAR

Laatste update:

De Oranje Leeuwinnen zijn dinsdagavond met enig fortuin op voorsprong gekomen in de Nations League-wedstrijd tegen Engeland. De ploeg van bondscoach Andries Jonker werd na ruim een half uur spelen geholpen door geschutter bij de arbitrage. Daniëlle van de Donk bevond zich voorafgaand aan de goal van Lieke Martens overduidelijk in buitenspelpositie, maar dat werd niet gezien door de scheidsrechter. Omdat er geen VAR aanwezig was bleef de treffer staan.

Het duel tussen Nederland en Engeland was ruim 32 minuten oud, toen de ploeg van Sarina Wiegman de bal moeizaam uit de eigen zestien kreeg. Georgia Stanway had meer tijd dan ze dacht en schoot de bal tegen Jackie Groenen aan. Via de kluts kwam de bal voor de voeten van Van de Donk, die duidelijk in buitenspelpositie stond, waarna Martens voor de 1-0 tekende.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou meters buitenspel is ook weer overdreven, ongeveer een meter.

26 september 2023 om 21:04

Ja klopt wat je zegt! Maar duidelijk is het welhaha.

Mijn zoontje van 11 riep meteen dat het buitenspel was.
Geluk dat we geen VAR hebben.

Hup Holland!

Ja het is buitenspel maar meters? Die linksback staat er nog. Duidelijk (op tv) buitenspel maar meters is echt meters overdreven

26 september 2023 om 22:19

De grens staat ook lekker op 1 lijn 😂 al is dat natuurlijk ook de snelheid van het spel...

Meters? We zien toch zelfs een foto van waar het om enkele centimeters gaat?

Meters buitenspel? Dat is ook wel heel overdreven. Het is een centimeter of 10. Maar ja mensen maken fouten en daarom is de VAR al geã¯ntroduceerd.

Duidelijk buitenspel... maar als je kijkt waar de grensrechter staat en je, je bedenkt wat zij vanuit die positie kan zien, is het niet te zien.

Geeft maar weer aan hoe belangrijk de var is in zulke situaties.

Ja het is een fout van de grensrechter. Maar om eerlijk te zijn mis ik deze charme van het voetbal wel. Misschien is het nostalgie, maar het moment dat je altijd kon juichen op het moment dat de scheids naar de middenstip wees is niet altijd meer het geval.

Op de foto lijkt het behoorlijk buitenspel en staat de grensrechter niet goed opgesteld. Wellicht offtopic, maar waarom moet er perse een vrouwelijke arbitrage zijn terwijl er over het algemeen betere manlijke scheids- en grensrechters zijn?

27 september 2023 om 05:20

Ik denk voor de ontwikkeling van de vrouwelijke arbitrage, die moeten nou ook eenmaal vlieg uren maken.

Waarom kan je deze wedstrijd niet vinden in het wedstrijden overzicht?!

Lekker belangrijk. Ja het is buitenspel, maar het is een vriendschappelijke wedstrijd van de Leeuwinnen. Dus ongeveer net zo belangrijk als een vriendsvhappelijke wedstrijd tussen het vijfde van Roda 93 tegen VDO 6.....

Wordt die bal niet als laatste door een Engelse geraakt ??/in dat geval is het geen buitenspel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren