Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizar: Lieke Martens en Jackie Groenen moeten van veld vluchten tijdens duel PSG

Laatste update:

Lieke Martens en Jackie Groenen zullen zaterdag flink geschrokken zijn. Met Paris Saint-Germain speelden ze een competitieduel tegen Stade Reims, waarbij er in de tweede helft plots vuurwerk ontplofte op het veld. De speelsters renden vervolgens naar binnen, waarna de wedstrijd definitief werd gestaakt. De stand op dat moment was nog 0-0.

Het duel werd gespeeld in het Léo-Lagrange-stadion in Poissy. Normaliter speelt het vrouwenelftal van de Parijzenaren in het Georges-Lefèvre-stadion, maar dat veld was afgekeurd vanwege een schimmel.

Groenen startte zaterdagavond centraal op het middenveld, Martens als linksbuiten. Beiden stonden nog in het veld toen het aan het begin van de tweede helft misging en de wedstrijd gestaakt moest worden.

Op beelden is te zien dat alle speelsters en officials enigszins in paniek van het veld rennen, terwijl er op verschillende plekken op het veld vuurwerk tot ontploffing komt. Aanvankelijk werd het duel tijdelijk stilgelegd, maar even later werd bekend dat de wedstrijd zaterdag niet meer hervat zal worden. Dat had te maken met de algemene veiligheid.

Het lijkt erop dat het vuurwerk werd afgevuurd vanuit een gebouw dat vlak naast het veld ligt. Een tribune waarop toeschouwers zaten werd overigens geraakt, evenals de steiger waarop de cameramannen en commentator stonden.

Gewonden lijken er niet te zijn gevallen. De keepster van PSG, Katarzyna Kiedryznek, voelde volgens de Franse krant Le Parisien wel aan haar nek nadat het gebeurde. Ze lijkt echter niet gewond te zijn geraakt.

Verder meldt Le Parisien dat er in de eerste helft ook al twee rotjes op het veld vielen. Toen werd echter besloten om de wedstrijd door te spelen. Wanneer de wedstrijd uit wordt gespeeld, is vooralsnog niet bekend.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niets aan de hand. Dit is gewoon Frankrijk op z’n normaalst

“Gewonden”. Een voetbal veld is behoorlijk groot he.

Stel je voor dat zij in het stadion van Galatasaray zouden spelen of in een volle Kuip.

Die zouden het veld niet opkomen voor de warming-up.

14 oktober 2023 om 23:19

Dan mag je het logischerwijs verwachten.... hier gebeurd iets onverwachts op het veld, waarbij Frankrijk zich momenteel ook niet in de meest rustige fase zit.

15 oktober 2023 om 09:01

De supporters waren al gevlucht zie ik.

Wat een vreemde reacties hierboven. Een voetbalwedstrijd wordt bestookt met vuurwerk en ik lees alleen maar grappen over vrouwenvoetbal.
Zijn we dit collectief normaal gaan vinden? Zelfs in het vrouwenvoetbal? Dat wordt doorgaans bestempeld als ontdaan van alle onzin waar het mannenvoetbal mee doorspekt is. Niet meer dus.. Ik zag al schwalbes, gemeen spel, matennaaien, theater en nu dus ook al vuurwerk op het veld. Met meer aandacht komt dus ook meer onzin.
Was dit een idioot of een aanslag (ook idioot natuurlijk)? Is de dader gepakt?

15 oktober 2023 om 11:40

Helemaal met je eens, geen idee wat er bij die mensen in het hoofd omgaat om hier luchtig en grappig over te doen.
Maar hé het is vrouwenvoetbal dus moeten de stoere 12 jarigen ook even een reactie plaatsen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren