Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dringend advies voor Harry Kane: ‘Wacht tot hij vertrekt bij Manchester City’

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft een betrekkelijk tegenvallende week achter de rug. The Spurs gingen zaterdagmiddag met 3-0 onderuit op bezoek bij Brighton & Hove Albion, in navolging van de 2-7 nederlaag tegen Bayern München in de Champions League. Glen Johnson is van mening dat Harry Kane moet vertrekken bij Tottenham Hotspur om prijzen te veroveren in zijn carrière.

“Als ik in Harry’s schoenen stond, zou ik er over nadenken om ergens anders te gaan spelen. Hij heeft elders de kans om met betere spelers te spelen en prijzen aan zijn palmares toe te voegen. Binnen een aantal jaar zou zijn doelpuntenproductie bij Tottenham kunnen opdrogen en dan komt er een einde aan de samenwerking. In het voetbal bestaat geen loyaliteit en Kane moet voornamelijk aan zichzelf denken”, geeft Johnson te kennen in gesprek met Betdaq.

Pochettino maakt zich geen zorgen: 'Maar het is uiteindelijk niet aan mij'

De 26-jarige Kane werd opgeleid door Tottenham en kwam in de voorbije jaren tot 171 doelpunten in 263 officiële wedstrijden. “Ik denk niet dat Kane geschikt is voor de Spaanse manier van spelen. Dus misschien moet hij wachten tot Sergio Agüero vertrekt bij Manchester City, zodat hij daar kan spelen. In mijn ogen is een dergelijke overstap niet uitgesloten. Als ik Harry was, zou ik in ieder geval in het belang van mijn carrière vertrekken”, concludeert de oud-verdediger van onder meer Chelsea, West Ham United en Liverpool.

Het contract van Kane bij Tottenham loopt voorlopig nog tot medio 2024. De 41-voudig Engels international was dit seizoen tot dusver goed voor zeven doelpunten in tien officiële wedstrijden. Na acht competitiewedstrijden is Tottenham voorlopig de nummer negen van de Premier League, met elf punten. The Spurs werden onlangs ook al geëlimineerd in de EFL Cup door het in de League Two uitkomende Colchester United na het nemen van strafschoppen.

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met een contract tot 2024 en Levy als onderhandelaar? Hhhmmm... 250 miljoen? Nee, ik zie Kane niet zo snel vertrekken. Hij zal misschien wel willen vertrekken maar of Levy zo graag zal meewerken...?

7 oktober 2019 om 11:46

@Thenry_228

Nou als Alderwereild, Vertongen en Eriksen na dit seizoen gratis weglopen, mogelijk stelt Levy zich niet meer zo keihard op. Mensen leren meestal van fouten. Ook met de coach Poch ipv mooi bedrag ontvangen, hield hij hem vast. Dit seizoen valt tegen en als zo doorgaat, misschien ontslaat hij hem. Kostbare blunder.

7 oktober 2019 om 12:00

Ik heb niet het gevoel dat Levy iemand is die toegevingen doet of zijn fouten kan erkennen. Want zoals je zegt: het kan zo maar zijn dat hij niet alleen enkele spelers gratis de deur uitwandelen maar tevens de architect van de opgang van de Spurs ziet vertrekken. Zou hij dan ook nog eens Kane laten vertrekken? Wat rest er dan nog van de Spurs? Dan zitten ze op niveau Everton.

"een betrekkelijk tegenvallende week", dat lijkt me een behoorlijke understatement zeg! Denk dat het lastig wordt voor Kane, ze laten hem heus niet voor een appel en een ei gaan en de prijzen in deze markt zijn gewoon te gek voor iemand die nog 3 jaar een contract heeft. Hij zal waarschijnlijk 2 jaar moeten wachten totdat ze hem laten gaan, en tja... is die dan nog net zo goed? ( ook al ben ik op 1 of andere manier niet echt een Kane fan, wellicht dat ik het verkeerd zie )

7 oktober 2019 om 13:10

Precies wat ik dacht. Als dit een tegenvallende week is dan vraag ik me af hoe een slechte week eruit ziet. Het meest beschamende aan de 3-0 tegen brighton is nog niet eens de uitslag. Soms heb je van die dagen dat alle ballen van de tegenstander erin vliegen. Maar Brighton was daadwerkelijk een klasse beter dan Tottenham en had meer aanspraak op de 4-0 dan Tottenham op de 3-1. Het was werkelijk waar lachwekkend wat ze lieten zien.

Kane naar Man City zou goed zijn voor Kane, niet voor Man City.. Hij past niet in het spel van Guardiola en die speelwijze zullen ze toch wel willen behouden, zelfs als Pep er na dit seizoen mee kapt bij City. Kane heeft na zijn blessure in 2018 nooit meer zijn absolute topniveau gehaald in mijn ogen en ik vraag me ook af of hij überhaupt wel op dat niveau terug zal komen.

7 oktober 2019 om 11:46

@YouriCFC

Ik vind Kane ook meer een type voetballer voor Chelsea. Denk dat het een match zou zijn.

7 oktober 2019 om 12:05

Wij hebben Abraham al, laat United maar voor Kane gaan. Dat vind ik een veel logischere bestemming dan City.

7 oktober 2019 om 13:13

Ziet iemand Kane ergens anders slagen dan bij Tottenham? Als er een onverstaanbare engelsman binnenkomt die nog nooit iets gewonnen heeft en zichzelf groter acht dan bepaalde spelers die alles gewonnen hebben dan lach je die persoon toch vierkant uit? Ik denk ook niet dat er een andere ploeg is die zijn spel zo op Kane gaat afstemmen als Tottenham, en waar hij het krediet krijgt wat hij bij tottenham heeft. Hij heeft namelijk wel eens van die typische periodes waar hij een paar wedstrijden droog staat. Ik heb zo'n vaag vermoeden als je Kane uit zijn beschermde veilige Tottenham bubbel haalt dat het ineens een hele andere spits is. Doet er niks aan af dat hij bij Tottenham een wereldspits is uiteraard. Maar ik zie hem ergens anders gewoon niet aarden.

Ik ben wel erg benieuwd wat er gaat gebeuren bij Tottenham binnen nu en een jaar. Eriksen, Alderweireld en Vertonghen lopen uit hun contract, die gaan gezamenlijk in januari maximaal 120 miljoen opleveren denk ik, of ze lopen gratis de deur uit. Lloris wordt 33 en heeft zijn beste tijd wel gehad. De backs van Tottenham zijn compleet waardeloos, wellicht dat die Sessegnon het wel aardig gaat doen. Winks is volgens mij lang niet zo goed als alle Tottenham fans denken, Eric Dier is een grote grap, Alli is typisch Engels overschat. Wanyama en Sissokho zijn betonvoetballers. Dan hou je op het middenveld Lo Chelso en Ndombele over, die lijken me allebei wel goede aankopen, maar hebben de kans nog niet echt gehad om zich te kunnen laten zien. Son en Kane zijn natuurlijk wel van wereldklasse, maar met een beetje pech zijn dat volgend seizoen nog de enige twee.

7 oktober 2019 om 10:51

Denk dat ze nog in hun handen mogen klappen als ze in totaal 120 miljoen krijgen voor 3 spelers die 6 maanden later gratis op te pikken zijn. Denk dat je eerder aan maximaal 70 miljoen moet denken, mochten ze verkocht worden in de winter, wat dan voornamelijk door Eriksen binnen gebracht moet worden.

7 oktober 2019 om 11:00

Ik vind het nogal negatief geschreven allemaal. Iedereen vergeet schijnbaar dat Spurs nog wel in de finale van de Champions League stond, dus hoe snel zijn de meningen veranderd in de voetbalwereld... Zowel tegen Ajax als Manchester City hebben ze laten ze hun voetbalkwaliteiten laten zien. wat betreft de namen die je noemt, lijkt het alsof je weinig wedstrijden volgt. Dier is al in geen tijden basisspeler ( toevallig afgelopen zaterdag wel), terwijl Ndombele vrijwel elke wedstrijd heeft gespeeld en Lo Chelso vrijwel niets heeft gespeeld. Lloris is en blijft een beter dan gemiddelde keeper, dus hopelijk komt hij snel terug van zijn blessure. Dat de backs van Spurs waardeloos zijn kan zelfs een blinde zien. Daarom moet er doorgeselecteerd worden en de 'jeugd' de kans geven. Links Sessegnon en rechts Walker-Peters. Alderweireld en Vertonghen kunnen intern opgevangen worden door het duo Foyth - Sã¡nchez. Een middenveld met Ndombele, Sissoko en Dele is een mooie combinatie van kracht en souplesse. Voorin Moura, Kan en Son zorgt voor beweging en doelpunten. Zo somber is het allemaal nog niet. Van belang is het wel dat de selectie ( nog meer ) verbreed wordt, doordat er dus spelers uit hun contract gaan lopen.

Lloris
Walker-Peter
Foyth
Sánchez
Sessegnon
Sissoko
Ndombele
Dele
Moura
Kan
Son
7 oktober 2019 om 11:13

En jij denkt dat dat het allemaal oplost? Als er 1 club met een bak geluk de finale heeft gehaald is het spurs wel. Weggespeeld worden door city en door Ajax. Foyth en sanchez in de verdediging is niet best. De backs ook niet. Al helemaal niet als je de jeugd de kans geeft. Sessegnon is een talent maar had het heel lastig bij fulham op het hoogste niveau. Aanval en middenveld ben ik wel met je eens. Al zou ik dele op de bank zetten.

7 oktober 2019 om 11:19

Het is ook wel negatief geschreven, misschien komt het omdat ik Arsenal fan ben en omdat ik weet hoe een club kan achteruitgaan na een nieuw stadion. Vooral de situatie met de 3 ex Ajacieden kan iedere Arsenal fan over meepraten (van Persie, Nasri, Ramsey, Sanchez). Je gaat er hoe dan ook op achteruit. Sowieso zie ik Foyth centraal achterin niet slagen met zijn 1,79 meter. Zet daar een Deeney tegenover en hij wordt kapot gemaakt.

7 oktober 2019 om 12:15

@arsenal890was het maar zo gemakkelijk, maar daarmee zijn inderdaad niet alle problemen opgelost. Voor nu is het noodzaak dat Spurs de top 4 weet te behalen en daardoor de CL-inkomsten heeft. Dit zal al erg lastig worden.

7 oktober 2019 om 12:40

Ik zie spurs op dit moment geen CL halen. City en Liverpool lijken me duidelijk en daarnaast zie ik Arsenal en Chelsea ook een grote kans hebben waarbij leicester een outsider is naar mijn idee.

7 oktober 2019 om 12:53

Dier speelt inderdaad zelden. Gelukkig maar. Verder zijn sissoko en Wanyama betonvoetballers, maar laatstgenoemde in een vormdip (check Wanyama 16/17 of 17/18 op Youtube), en sissoko speelt sterk. Alli heeft vormdip van jewelste, kan beter verhuurd worden. Rose, davies kan niet. Aurier ook niet, KwP wel, maar dit is pas zijn debuutseizoen, idealiter halen ze meunier - die mag weg. En spelen ze zo3-5-2LlorisAlderweireld-Sanchez-VerthongenKwp-sissoko-ndombele-SonaldoLo Celso /Alli (indien niet verhuurd)Kane-mouraEriksen speelt slecht en gaat weg, ze moeten leren om zonder eriksen te spelen. Moura is pittig goed, en KwP en Son op de flanken i.v.m loopvermogen.Wanyama, Skipp (groot talent), Foyth, Gazza, nieuwe spits, Rose als wissels

7 oktober 2019 om 13:14

Foyth zn lengte is niet zijn grootste probleem. De beste jongen kan voor geen meter verdidigen en raakt bij het minste of geringste in zware paniek. Ook niet vreemd van kortsluiting.

7 oktober 2019 om 11:54

Eriksen, Alderweireld en Vertonghen gaan natuurlijk niet in de winter weg. Die hebben straks zelf de clubs voor het uitkiezen en kunnen dan een flinke tekenbonus plus mooi salaris ontvangen ipv de transfersom. Daarnaast, welke club nu een paar zakken geld aan deze spelers besteden als ze over een half jaar gratis op te halen zijn? Levy heeft het super goed gedaan. Heeft nooit echt veel uitgegeven en had de selectie prima op orde, maar heeft te lang gewacht met door selecteren. En nu gaat het Spurs straks waarschijnlijk heel veel geld kosten om vervangers te halen, zonder teveel in te leveren aan kwaliteit.

7 oktober 2019 om 13:09

Het kan wel, maar zie het niet gebeuren. Transfervrije status is voor spelers en de nieuwe clubs namelijk veel interessanter.

Ik zou Kane wel willen zien bij city of united. Daar zou die echte prijzen kunnen gaan pakken. Als united een aantal transfers doet zijn ze zo weer terug in de top.

7 oktober 2019 om 10:44

Prijzen pakken bij United united is veel meer nodig dan een paar transfers, als het zo makkelijk is, is dat ook zo voor Spurs. Momenteel gewoon nog beter dan United.

7 oktober 2019 om 10:56

United heeft echt een paar transfers nodig hoor. De Gea, shaw, lindelof, maguire en wan bissaka zijn prima in de achterhoede. Tuanzebe is nog een groot talent. Op het middenveld nog een verdedigende middenvelder nodig en een creatieveling naast pogba. Dan heb je gewoon een top middenveld. Op RB nog een topper en je hebt ook een prima aanval. Misschien ook een aantal goede bankzitters en een plan B voor in de spits. Dan heb je naar mijn zien gewoon een top team.

7 oktober 2019 om 13:17

Ik ben fan van de voetballer Pogba, maar de beste man past toch totaal niet in de fase waar United zich nu in bevind? Als de sfeer goed is en er positiviteit rondom de club is dan is Pogba een speler die je erbij wil hebben. Dit United moet iemand hebben die zich het snot voor de ogen werkt en niet bij de eerste tegenslag zich uit het veld laat slaan. Pogba kan geweldig voetballen, maar voor dit United gaat het gewoon niet werken.haal een echte verdedigende middenvelder die een bal afpakt en inlevert bij een box to box middenvelder à la Ramsey en zorg dat je een moderne 10 haalt die het verschil kan maken. Voorin een echte spits die altijd scoort en je bent al een eind.

7 oktober 2019 om 19:18

@arsenal890heb je nou echt niet door dat voetbal niet alleen een paar namen in het veld zetten is? Ik zal je even uit de droom helpen. Het centrale duo van United is niet goed genoeg om kampioen mee te worden. Tuanzebe speelt één keer tegen Arsenal een goede pot, dat zegt helemaal niks. Pogba is juist een van de redenen dat United niet sterk draait, want hij bakt er weinig van. Dat je dan gemakzuchtig doet over: even een defensieve middenvelder en creatieveling en klaar. Zo werkt het voetbal niet, als je geen tactisch plan hebt werkt het ook niet. Het is geen Fifa.

7 oktober 2019 om 10:58

Ja, want die strategie heeft de afgelopen jaren goed gewerkt voor United...

7 oktober 2019 om 11:10

Ze zijn pas vanaf afgelopen zomer echt bezig met gerichte aankopen. Nu hebben ze een veel te smalle selectie.

7 oktober 2019 om 19:19

Weer zo'n kul argument. Hoezo zijn ze nu pas bezig met gerichte aankopen dan? Wat maken de aankopen van afgelopen zomer anders dan die van de voorgaande jaren? Vertel mij dat maar eens in detail.

7 oktober 2019 om 11:13

Ik zou Kane wel in een nieuw Galacticos elftal bij Real willen zien spelen. Ruil je Kane lekker om met Bale en een zak geld. Het zou me voor La Liga erg mooi lijken als Real komende zomer flink investeert en door selecteert. Eriksen in de winter halen of al voor volgend seizoen vastleggen en dan in de zomer aankloppen voor Kane en salah. Dan kan je alle zwakke plekken wegwerken en als je het een beetje slim speelt voor zo'n 250 miljoen (wanneer riksen gratis komt). Wanneer je dan jongens als James, Bale en Benzema kan lozen heb je weer een elftal wat kan strijden met Barca en Atleti.

Courtois
Odriozola
Ramos
Varane
Mendy
Kroos
Casemiro
Eriksen
Salah
Kane
Hazard

Hij heeft een dik, langdurig contract. Gaat niet gebeuren. Wat ik wel vind, is dat Kane wat meer aan zichzelf moet denken. Heeft last gehad van lelijke enkelblessures en wordt telkens te vroeg teruggebracht omdat Tottenham hem hard nodig heeft. Maar daardoor herstelt Kane dus niet goed en nu speelt hij al anderhalf seizoen best slecht. Voor zijn doen dan. Het is zonde, want Kane is de beste spits van de wereld. Hij heeft een pauze nodig, als we het beste van hem willen zien. Het zou eeuwig zonde zijn als dat door blessures niet zou kunnen.

Kane vind ik bij Bvb passen, het zou de perfecte spits zijn met lopende mensen als Reus, Hazard, Sancho.

7 oktober 2019 om 10:56

Dortmund gaat dat nooit kunnen betalen.

7 oktober 2019 om 12:54

Dortmund is rijk (Dembele, Gündogan, Pulisic, Sokratis, Aubameyang). Sancho zal bovendien €150 miljoen opleveren.

7 oktober 2019 om 19:25

Dortmund heeft daarentegen ook al wel wat centjes uitgegeven die ze binnen hebben gekregen. De spelers die jij noemt zijn verkocht voor (in ponden)embele: 112 miljoengündogan: 24 miljoenpulisic: 57 miljoensokratis: 14.4 miljoenauba: 57 miljoen. Dat is een slordige 264 miljoen pond, oftewel 300 miljoen euro. Aan andere transfers hebben ze nog een zo'n 110 miljoen opgehaald. Maakt 410 miljoen (+ eventueel Sancho), maar wat is ondertussen uitgegeven?maar liefst 328 miljoen euro. Kane zal wel zo'n 200 miljoen kosten. Dan zou je Sancho moeten verkopen en dan kan je net Kane kopen met je zogenaamde rijkdom.(dan is dit ook nog eens heel zwart wit exclusief bonussen)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren