Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen: ‘Hij heeft de uitstraling van een dode mol. Spelers doen niks voor ’m’

Laatste update:

Valentijn Driessen vindt dat de recente trainerswissel bij AZ vooralsnog niet het gewenste effect sorteert, zo laat hij weten in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De journalist vindt niet dat ‘jeugdtrainer’ Maarten Martens een geschikte opvolger is van Pascal Jansen. Driessen stoort zich met name aan de uitstraling, of het gebrek eraan, van de huidige trainer van de Alkmaarders.

“Het gaat totaal niet beter met AZ sinds de trainerswissel”, concludeert Driessen. “Het is onbegrijpelijk. Max Huiberts (directeur voetbalzaken, red.) heeft het altijd goed gedaan op de transfermarkt, alleen afgelopen zomer niet en nu in de winter weer niet.”

“Als je ziet wat er allemaal ontbreekt bij AZ... En dan zet je twee jeugdtrainers neer. Het is leuk om te denken dat je zelf ook trainers kan opleiden, en op zekere hoogte deed AZ dat ook wel met Arne Slot bijvoorbeeld, maar dat blijft niet zo doorgaan.”

“Een jeugdtrainer aan het roer zetten bij een club die in een negatieve spiraal zet werkt natuurlijk helemaal niet”, vervolgt de journalist. “Op zo’n moment moeten ze gewoon een ervaren trainer erbij hebben, want die hebben ze helemaal niet.”

“Er zitten allemaal jonkies op de bank die alleen in het jeugdvoetbal hebben gezeten. Maarten Martens is nog helemaal niet lang trainer. Ze zijn bij AZ helemaal weg van Jan Sierksma omdat hij het met het jeugdelftal goed heeft gedaan, maar het is natuurlijk een jeugdtrainer.”

“Als je Martens ook na afloop van wedstrijden ziet... Het woord moedeloos valt heel vaak de laatste weken. Als je van iemand moedeloos wordt, dan is het wel van de uitstraling van Maarten Martens.”

“Hij heeft echt de uitstraling van een dode mol”, besluit Driessen. “Daar ga je als speler natuurlijk geen gas voor geven. Martens toont geen enkele energie.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maarten heeft inderdaad niet de uitstraling van een leider. Maar laten we maar aan het einde van het seizoen oordelen over zijn prestaties.

12 februari 2024 om 16:18

Krijg een beetje Schrueder / Heitinga gevoel bij deze trainerswissel. Van de regen in de drup. Soms kun je bij gebrek aan beter de coach misschien toch maar gewoon laten zitten. Deze wissel lijkt AZ niet echt goed te doen vooralsnog.

Waarom, waarom eeen beginnende trainer die halverwege instapt toch afbranden.
Ik heb weinig tegen Driessen. Ik weet dat zijn blad moet verkopen en aandacht krijg je alleen door negatief te zijn. Dan krijg je reacties, maar om Maartens nu al zo af te branden vind ik wel heel laf

12 februari 2024 om 16:32

Hij geeft aan dat Maarten geen energie uitstraalt en dat hij het onverstandig vind dat er onervaren trainers op de bank zitten. Tja, Maarten is altijd heel ingetogen geweest ook in de omgang naar mensen toe.

12 februari 2024 om 16:45

Ja, maar Az is een club dat moet bouwen en normaliter spelers moet verkopen aan grotere clubs, zoals Psv en Ajax en het buitenland
Ajax en psv moeten op hun beurt weer opleiden en spelers verkopen aan het buitenland
Te hoog inzetten
AZ moet kampioen worden
Ajax/psv moeten de CL winnen zijn onrealistische doelen
Dus Maartens bij AZ is zo slecht nog niet, wat ik niet snap is zijn manier van voetballen. Dit past niet bij de speler die hij was

12 februari 2024 om 20:22

Nou ja, het oogt allemaal wel erg naief. Je kunt met deze ploeg niet zomaar van eigen kracht uitgaan en met een vrij hoge lijn spelen. Jansen had duidelijk wel door dat dat geen optie was.

Je ziet ook dat trainerswissels halverwege het seizoen niet vaak goed uitpakken. Vaak wordt er dan ook nog eens voor een assistent of jeugdtrainer zonder ervaring gekozen, waar ik echt niks van snap. Waarom zou het ineens beter gaan onder een trainer zonder ervaring? Als je dan toch halverwege het seizoen iemand wil ontslaan, vervang hem dan door iemand mét ervaring. En zelfs dan blijft het afwachten of het stiekem toch niet gewoon aan (het gebrek aan kwaliteit van) de selectie ligt...

Haha, dode mol...geinig als je er zelf uitziet als een verlepte vaatdoek😆
Er moet wat gezegd worden dus dan gaan we iemand maar judgen op uiterlijk, beetje zwak, maar ik snap het wel.
Hij heeft een beetje een Samson en Gert hoofd en dat samen met zijn taal maakt hem niet direct een uitgesproken leider.
Denk wel dat de spelers respect voor hem hebben, maar hij heeft inderdaad nog niets gepresteerd als trainer zijnde.
Eens maar weer, een goede voetballer maakt nog geen goede coach.....afwachten maar.

aldus die man die echt veel meer overeenkomsten heeft met een dode mol - maargoed.

paniekzaaien is makkelijk - maar trainerskunsten staan niet gelijk aan uitstraling, Philip Cocu had ook de uitstraling van een natte krant, maar die heeft ook zo z'n succesjes gehad.

Als teams het goed doen dan maakt het vaak geen fuck uit wie je voor 't team zet - maar als het niet goed gaat dan ligt het vaak meteen aan de trainer.

Los van het feit dat ze Pascal niet hadden moeten laten gaan, je laat Maarten gewoon tot het einde van 't seizoen zitten; lijkt me dat AZ niet begroot op top 3 - en zolang de top 5 gehaald wordt dan zal de doelstelling gehaald zijn. Dat gaat 'm hopelijk wel lukken.

Ik vind het getuigen van slecht beleid. Je ontslaat een succesvolle trainer, omdat er niet goed gevoetbald wordt. Hierbij wordt geen rekening gehouden met het ondermaatse elftal dat is samengesteld. Je kunt het beter omkeren: Dankzij de vorige trainer staat AZ nu 4de en niet ergens in de middenmoot of erger. Huiberts zal er goed aan doen om de hand in eigen boezem te steken.

12 februari 2024 om 20:21

Mwa, Jansen had denk ik wel goed door dat je met deze selectie behoudender moet spelen, maar zo slecht als het nu gaat, zo slecht is de ploeg ook niet. AZ is nog altijd een stuk beter dan alles onder de top 5.

Ik denk vooral dat Az'ers inmiddels gaan snappen waarom Jansen zo behoudend speelde. Je wint dan misschien niet vaak overtuigend, maar je wint tenminste. Nu heb je een trainer die uitgaat van eigen kracht en dan komen de problemen wel flink tot uiting. Ik vind AZ als ploeg momenteel vooral naief ogen. Waarom zou je jezelf zo kwetsbaar maken in deze fase van het seizoen?!

Slechtste moment om in te stappen. Dit team heeft juist die uitstraling. Tegen Almere ook weer. Zo onherkenbaar.. ben denk ik de enige az supporter die hier bleef roepen laat Jansen het seizoen afmaken. We deden toen nog mee om plek 3 maar je ziet ze nu met de week afglijden. Martens had pas in de zomer moeten komen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren