Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Douglas Costa zorgt om zeer merkwaardige reden voor woede bij eigen fans

Laatste update:

Douglas Costa heeft in de nacht van donderdag op vrijdag voor veel opschudding gezorgd in Brazilië. De aanvaller juichte op provocerende wijze richting zijn eigen fans toen hij namens Grêmio de 4-2 aantekende tegen Atlético Mineiro in de Série A. Hoewel Grêmio uiteindelijk een 4-3 zege boekte op de landskampioen, degradeerde o Imortal Tricolor voor de derde keer in de clubgeschiedenis uit de hoogste Braziliaanse competitie. In 2017 won de club nog de Copa Libertadores.

Afgelopen weekend morste Grêmio al punten tegen Corinthians (1-1), waardoor degradatie boven het hoofd hing voor de ploeg van Costa en consorten. Men was afhankelijk van het resultaat van directe concurrent Juventude, dat zelf op de laatste speeldag wist te winnen van Corinthians (1-0). Na de voorlaatste speeldag zag Costa de bui al hangen, en hij diende bij de club het verzoek in om tegen Atlético Mineiro niet te spelen vanwege een bruiloft in Rio de Janeiro. De wens van de 33-jarige aanvaller werd niet gehonoreerd Grêmio, en dat lijkt tot veel frustratie te hebben geleid.

Enkele dagen voor de laatste wedstrijd van het seizoen had Costa al zijn aan Grêmio gerelateerde foto’s van Instagram verwijderd. Bij dat ‘statement’ bleef het niet. Nadat hij als invaller op fraaie wijze de 4-2 aantekende tegen Atlético Mineiro, snelde hij richting het eigen publiek. Hij zwaaide provocatief naar de fans van de club en keerde de aanhang vervolgens de rug toe, terwijl hij wees naar zijn rugnummer 10. Op een van de zwartste dagen in de clubgeschiedenis zorgde Costa met zijn actie voor veel woede en onbegrip bij Grêmio.

Costa werd in mei op huurbasis overgenomen van Juventus. Het huurcontract van de linkspoot loopt nog tot medio 2022 door, al is het nog maar zeer de vraag of hij nog in actie zal komen namens Grêmio. De afgelopen periode bij de Braziliaanse club was bepaald geen onverdeeld succes. Costa speelde in totaal 26 competitiewedstrijden, waarin hij driemaal tot scoren kwam en twee assists verzorgde. In 2008 tekende Costa zijn eerste profcontract bij Grêmio, waarna hij in 2010 vertrok naar Shakhtar Donetsk. Vijf jaar later maakte de buitenspeler voor dertig miljoen euro de overstap naar Bayern München. Na enkele verhuurperiodes streek Costa in 2018 voor een bedrag van veertig miljoen euro neer bij Juventus.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is niet slim zo kweek je negatieve energie voor jezelf en de fans , als de fans tegen je gaan keren kan je zsnm naar een nieuwe club.

11 december 2021 om 10:04

Lijkt me ook de bedoeling.

Dus je club dreigt te degraderen en je vraagt om een vrije dag en wilt je club dus niet helpen in de strijd tegen degradatie. En dan weet je het in je hoofd zo te draaien dan de club en haar supporters fout zitten. Dan ben je op z’n minst een heel erg creatieve denker. Man man man..

Hij heeft het geluk dat die geboren is met talent voor voetbal anders zou die niet ver gekomen zijn in het leven, wat een debiel.

En niemand van zijn ploeggenoten die hem terecht wijzen, ze feliciteren hem allemaal met een lachend gezicht. Een van de redenen waarom ik geen begrip heb voor fans die voetballers beschermen alsof ze een familielid zijn. Het zijn dikwijls mensen met een bedenkelijk set aan morele overtuigingen.

Ik weet nou niet of ik deze manier van vieren zo provocerend vind eigenlijk, je ziet wel vaker dat spelers zich omdraaien en hun naam achterop het shirt aan de fans tonen als viering dus ik vraag me af of het echt provocerend bedoeld was. Dat hij vrij wou voor de belangrijkste wedstrijd van het jaar, dat kan natuurlijk echt niet

Als je een bruiloft verkiest boven een van de belangrijkste potten ooit van je cluppie dan snap je het volgens mij niet helemaal. En dan ook nog zo debiel gaan doen… ik snap wel dat de supporters ziedend zijn

Triest hoor, omdat je een bruiloft moet laten schieten van je werkgever die jou salaris betaald ga je zo overdreven provoceren? Moet niet gekker worden..

Douglas is zijn eigen ramen aan het ingooien op deze manier. Bruiloft belangrijker dan een super belangrijke pot. Tja. Prioriteit hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren