Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hansi Flick ziet na Leroy Sané volgende aanvaller wegvallen voor CL-kraker

Laatste update:

Bayern München kent de nodige offensieve problemen in de aanloop naar de Champions League-kraker tegen Atlético Madrid van woensdagavond. Leroy Sané ontbreekt al langere tijd vanwege een blessure en ook Serge Gnabry zal niet van de partij zijn tegen los Colchoneros. De Duits international heeft namelijk positief getest op corona.

Het nieuws over de positieve test werd dinsdag al naar buiten gebracht, maar woensdag heerste er nog twijfel of de kraker überhaupt door kon gaan. BILD heeft nu van een woordvoerder van de UEFA bevestigd gekregen dat de twee grootmachten elkaar gewoon zullen treffen in de Allianz Arena.

Een nieuwe testronde op woensdag heeft namelijk geen nieuwe besmettingen aan het licht gebracht en Gnabry zelf bevindt zich inmiddels in quarantaine. Ook de personen waar hij de afgelopen periode nauw contact mee heeft gehad zijn in quarantaine te gaan, maar hier lijken geen andere spelers van der Rekordmeister te zitten.

Trainer Hansi Flick kan zodoende niet beschikken over twee van zijn gevaarlijkste vleugelaanvallers en de verwachting is dat Douglas Costa en Kingsley Coman in de basiself zullen beginnen. De Braziliaan en Fransman lijken samen met Thomas Müller en Robert Lewandowski voor de doelpunten te moeten gaan zorgen.

Wat verwacht jij van Bayern München - Atlético Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou wat een puzzel als je Douglas Costa en Coman nog achter de hand hebt. Tuurlijk scheelt het in kwaliteit, maar laten we niet overdrijven...

21 oktober 2020 om 15:41

Haha, ik denk dat hij er dagen over heeft moeten nadenken. Beetje overdreven dit. Puzzelen zie ik als het gedwongen moeten inpassen van jeugd. Of spelers op een positie zetten waar ze nog niet of nauwelijks hebben gespeeld. Dit lijkt me inderdaad vrij logisch allemaal. Aardige luxe wel.

21 oktober 2020 om 16:21

Gnabry is toch wel echt een paar niveau's beter dan de vervangers. Zeker tegen Atletico had ik hem er graag bij gehad.

21 oktober 2020 om 16:38

Zowel Sane als Gnabry zijn 2 klasses beter dan Coman. Costa is zeer inconsistent maar als ie het op zn heupen krijgt is ie even goed als Sane en Gnabry , alleen niet zo doelgericht.helaas wisselt ie 2 goede wedstrijden af met 10 slechte.

21 oktober 2020 om 18:07

Toch was Coman in de eindfase van de CL een aantal keren zeer beslissend. En niet alleen met zijn winnende goal in de finale.

Toch zonde dat Corona de wedstrijden zo beïnvloed. Merk dat ik toch minder enthousiast voor de tv ga zitten. Gisteren ook bij PSG normaal een lekker sfeertje en nu mwa.on Topic: Ik denk dat Bayern nog een lastige avond gaat krijgen. Atletico zou zomaar eens kunnen verrassen. Lekker compact spelen en met onze groot held Suarez counteren.ik denk dat Suarez er vanavond twee inschiet. Sevilla heeft overigens ook laten zien dat dit Bayern met de juiste middelen bestreden kan worden.

21 oktober 2020 om 15:44

@jajoh, je hebt helemaal gelijk. Ik leef ook op een hele andere manier toe naar de wedstrijden van Liverpool momenteel. Een kolkend stadion, of het nou uit of thuis is, is toch het mooiste wat er is. Het is vanavond ook in de Arena helaas muisstil.

21 oktober 2020 om 16:36

Bijna niets is nog hetzelfde en daar hoort voetbal helaas ook bij. Zelfs Roland Garros vond ik stukken saaier en in volle versus karig gevulde voetbalstadia is het verschil nog veel erger. Het is simpelweg wachten tot dit voorbij is. Ik merk net als jij dat het me allemaal wat minder inteeesseert. Ondanks dat we allemaal meer tijd dan ooit hebben en veel vaker thuis zitten doordat je niks meer mag en durft. Maar dan merk ik dat ik thuis liever eens met de hond op wandel ga of netflix dan een match bekijk. Mijn eigen ploeg volg ik nog nauwgezet maar andere wedstrijden bekijk ik nauwelijks en vroeger nochtans de ene na de andere.

21 oktober 2020 om 18:38

ik denk dat het inderdaad ook iets is dat bij bepaalde sporten vooral meespeelt. Bij de afgelopen UFC-evenementen, bijvoorbeeld, heeft de afwezigheid van fans voor mij eigenlijk helemaal geen minder goed gevoel voor de gevechten gegeven, sterker nog, het feit dat alle klappen en 'trashtalk' tijdens het gevecht in volle volume gehoord konden worden, heeft juist iets speciaals gebracht dat met de aanwezigheid van fans anders niet mogelijk was. Bij sporten zoals voetbal en tennis ben ik het inderdaad met je eens, zonder fans is de sfeer gewoon zoveel saaier dan met fans.

Gnabri is wel echt een goede speler, die gaan ze wel missen. Maar Bayern heeft nog zoveel kwaliteit in het elftal dat het wel relatief makkelijk opgevangen moet kunnen worden.ik vind het toch wel opvallend hoeveel spelers nu positief testen, in heel Europra, terwijl ze eigenlijk geen klachten hebben. Doet me denken dat het percentage mensen dat besmet is / besmet was toch wel echt aanzienlijk hoger ligt dan we nu weten. Dat maakt het ook lastig om het virus in te dammen. Als je nergens last van hebt, dan houdt je er ook weinig rekening mee, ook al blijf je voornamelijk thuis, houdt je je aan het maximaal aantal gasten etc. Ben benieuwd of ik het bijvoorbeeld nu ook al heb of heb gehad, ondanks dat ik nergens last van heb.

21 oktober 2020 om 17:08

Sporters zijn natuurlijk wat fitter, zijn veel buiten en hebben een hogere weerstand, dus die worden minder snel echt ziek dan de gemiddelde Gert.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren