Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dichte mist in Alkmaar: 'Ik kon met geen mogelijkheid zien wie er scoorden'

Laatste update:

NEC boekte zondag een knappe overwinning op AZ, maar Benjamin Kirsten kreeg er niet bijster veel van mee. In het AFAS Stadion hing een erg dichte mist, waardoor de doelman van NEC lang niet alles kon zien wat er op het veld gebeurde. Pas na afloop kreeg hij te horen wie er eigenlijk hadden gescoord voor de Nijmegenaren: “Dat heb ik in de kleedkamer inderdaad maar direct gevraagd, want ik kon het echt met geen mogelijkheid zien”, lachte Kirsten.

/

Door de mist was het nog even de vraag of er zondag wel gevoetbald moest worden in Alkmaar, maar scheidsrechter Martin van den Kerkhof besloot om de wedstrijd niet af te gelasten. In de tweede helft werd de witte bal ingeruild voor een oranje; verder werden er geen maatregelen genomen. “Het was een bijzondere ervaring, om zo weinig van de wedstrijd mee te krijgen, maar uiteindelijk is winst het enige dat telt”, stelde Kirsten op de website van NEC.

“Eindelijk, nadat we het bij PSV en FC Twente hadden nagelaten om één of meer punten mee naar Nijmegen te nemen, is dat vandaag wel gelukt”, jubelde hij. Ik denk dat er vandaag twee gelijkwaardige ploegen tegenover elkaar stonden, maar gelukkig valt het voor ons vandaag goed uit.” NEC staat door de overwinning in Alkmaar knap zesde in de Eredivisie en speelt volgende week tegen De Graafschap.

Deze wedstrijd had eigenlijk afgelast moeten worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was eigenlijk niet te doen. Voor de kijker thuis was het al lastig, hoe moet het dan voor de spelers zelf zijn geweest..
Maar hoe dan ook, goede overwinning van NEC!

1 november 2015 om 22:10

Als je van de ene goal de ander kan zien,dan speel je. Verder is het met mist vaak het geval dat je vanaf een bepaalde afstand ineens niets meer ziet, maar als je er in staat valt het mee. Denk dat het voor tv erger was dan voor de spelers. Zeker toen hele stadion om hands riep, en ik op tv niet eens de bal zag, had ik dat idee nog sterker. Haha

Mooi dat Woudenberg goed gespeeld heeft en gescoort hopelijk haalt hij het niveau van Feyenoord.

1 november 2015 om 19:56

Ja hopelijk
Dat zou geen goed nieuws zijn voor nec....

1 november 2015 om 21:30

Ik denk dat Woudenberg al een betere linksback is dan Kongolo. Opbouwend en aanvallend is Woudenberg veel sterk, maar staat verdedigend ook zijn mannetje. Vaak als ik een wedstrijd van Feyenoord kijk zie ik toch dan Kongolo aanvallend te kort komt

2 november 2015 om 00:27

@ARamsey

Komt omdat Kongolo geen LB is maar een CV. Woudenberg beter als Kongolo? Echt niet. Kongolo is echt wel verder als Woudenberg. Betekend niet dat Woudenberg er niks van kan natuurlijk, ik hoop dat hij zich erg goed doorontwikkeld en het eerste van Feyenoord haalt, indien er volgend seizoen (nog) geen kansen op speeltijd voor hem zijn zou ik voorstellen hem weer aan NEC te verhuren (Als ze Eredivisie spelen, wat ik wel verwacht).

Iedereen had moeite het spel te volgen. Keeper van NEC was in het groen, leek wel of de goal leeg was. Tweede helft werd het iets beter met de oranje ballen maar nog steeds was het de commentator die vertelde wat je niet zag. Goldt ook voor het publiek, die konden het nauwelijks volgen, veel gingen er na een uurtje maar naar huis.

Of het afgelast moest worden of niet was aan de scheidsrechter, beide ploegen hadden uiteraard hetzelfde nadeel van de mist.

1 november 2015 om 19:57

Volgens mij gingen ze niet alleen vanwege de mist naar huis, na de 1-4 vertrokken er veel mensen

Als de wedstrijd eenmaal begonnen is, dan moet je het gewoon af maken. Maar vind het een slap excuus om na een verliespartij te zeggen dat het afgelast moest worden. Was gewoon een unieke ervaring voor de jongens, helaas geeindigd in het voordeel van NEC.

1 november 2015 om 21:05

Al had AZ gewonnen had ik ook gezegd dat het afgelast moest worden. Het is een spel voor het publiek. Die zagen niets maar wel voor betaald

1 november 2015 om 21:11

Op het veld zie je het ook wel iets beter dan vanaf de tribune, omdat daar de verlichting vanaf komt en die door de mist wordt weerkaatst. Regel is geloof ik dat je vanaf de middenlijn beide goals moet kunnen zien en denk wel dat dit vrijwel de hele wedstrijd zo is geweest.

"Ik heb het in de kleedkamer gevraagd want ik kon het echt niet zien". Best gek... hebben ze daar geen omroeper die in alle vrolijkheid de naam van de doelpuntenmakers scandeert?

1 november 2015 om 22:14

Tja best gek maar ik denk niet in alle vrolijkheid want AZ speelde thuis en kreeg 4 doelpunten tegen..

2 november 2015 om 13:59

@jordi, oops das waar. Dan inderdaad niet al te vrolijk haha, maar omgeroepen word het wel dus deze keeper zal wel doof zijn..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren