Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen ziet ideale opvolger Slot: ‘Heeft genoeg rancune om Ajax te bestrijden’

Laatste update:

Johan Derksen denkt dat Peter Bosz een prima opvolger van Arne Slot bij Feyenoord zou zijn. Dat zegt de Snor vrijdagavond in Vandaag Inside. Derksen verwacht, net als tafelgast Hélène Hendriks, dat Slot een stap gaat maken en denkt dat Bosz er best voor openstaat om in te stappen bij Feyenoord. “Hij heeft genoeg rancune om naar Feyenoord te gaan en Ajax te bestrijden.”

Slot wordt steeds heviger gelinkt aan een transfer naar Tottenham Hotspur. De toekomst van de 44-jarige hoofdtrainer is dan ook onderwerp van gesprek aan tafel in de talkshows. Hendriks denkt dat Slot wel bezig is met een overstap naar Engeland. “Één ding is zeker, hij is 100 procent in gesprek. Als je vandaag de persconferentie met hem ziet, kan hij eigenlijk nergens antwoord op geven. Het is heel simpel: als jij blijft, spreek je dat ook uit. Dat doet hij niet, dus dan weet je dat hij in gesprek is. Ik begrijp hem heel goed, overigens.” Slot ligt bij Feyenoord nog tot medio 2025 vast. Tottenham is nog altijd op zoek naar een definitieve opvolger van Antonio Conte, die eind maart zijn congé kreeg.

Derksen zou het jammer vinden als Slot vertrekt uit Nederland, maar begrijpt de ambitieuze oefenmeester wel. “Hij moet ook aan zijn eigen carrière denken, dus dan maak je die stap. Ik vind zijn presentatie zo beschaafd, dat zie je haast niet in het voetbal. Die jongen is echt zo.” Mocht Slot vertrekken, hoeft Feyenoord volgens Derksen niet lang op zoek naar een opvolger. “Ik vind Peter Bosz een prima trainer voor een Nederlandse topclub. Hij heeft genoeg rancune om naar Feyenoord te gaan en Ajax te bestrijden.” Bosz zit nog altijd zonder club nadat hij begin oktober werd ontslagen bij Olympique Lyon. In het verleden was hij al actief als speler en technisch directeur in De Kuip.

Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, voorzag Feyenoord vrijdag eerder op de avond al van advies in de voetbalpodcast Kick-Off. De journalist ziet de clubleiding van de Stadionclub enorm ver gaat om Slot te behouden, maar is van mening dat er ook een leven na de succesvolle coach is. “Zij moeten niet denken dat Slot de enige in de wereld is die Feyenoord kan leiden, je moet je niet laten gijzelen door hem. Ze bieden hem een gigantisch contract aan, dat gaat richting de vier miljoen euro. Feyenoord kan ook zeggen dat ze hem nu willen verkopen, want dan kunnen ze veel meer krijgen dan volgend seizoen.”

Is Bosz een goede opvolger van Slot voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kwa speelstijl is Bosz natuurlijk een prima vervanger! Hij heeft ook een Feyenoord verleden... ik zie het wel zitten. Alleen denk ik niet dat hij uit de spelers kan halen wat Slot heeft gedaan, dat is bijna onmogelijk voor een ander...

20 mei 2023 om 07:55

Dat zal je inderdaad niet snel nog eens zien, maar vind het wel een interessante optie. Verder vind ik de opmerking over rancune een beetje makkelijk van Johan. Bosz is als speler en technisch directeur actief bij Feyenoord geweest, dus zou het volkomen begrijpen als hij ook coach wilt zijn bij de club. Zonder dat hij dit doet om Ajax te pesten

20 mei 2023 om 08:38

Het belangrijkste is dat de nieuwe trainer meegaat in de professionalisering/verwetenschappelijking van Feyenoord. Als dat allemaal weer half teniet wordt gedaan omdat een trainer er niet echt in gelooft, ben je binnen de kortste keren weer terug bij af. Als Bosz ook graag zo werkt/wil werken, lijkt het me wel een echte trainer, die zich inhoudelijk heeft bewezen (veel meer dan een RvN of Heitinga)

20 mei 2023 om 09:28

Meewerken aan de verwetenschappelijking van Feyenoord. Wat een taal zeg. Is gewoon verantwoordelijk voor spelers op de juiste manier raken en tactische keuzes/het spel tijdens een voetbalwedstrijdje en verder niks 🤣

20 mei 2023 om 10:27

Dat is wel heel beperkt, Amount.

Het gaat ook om fitheid, voeding, analyse, trainingsintensiteit etc.
Voetbal wordt idd meer en meer een wetenschap, ondersteund door data.

Natuurlijk moet je de spelers gemotiveerd houden, ze goed voorbereiden, ze op de juiste plek zetten en voor de juiste tactiek kiezen.

Maar een trainer is meer dan een old school trainer die een donderspeech in de rust geeft.

20 mei 2023 om 11:05

Welkom in 2023 Amount.
Voetbal is inmiddels al wat meer data en wetenschap dan in 1950.

20 mei 2023 om 11:29

Derksen blijft maar volhouden dat Bosz een issue zou hebben met Van der Sar terwijl Bosz zelf er bijna een dagtaak aan heeft om die bewering te ontkrachten. Kennelijk heeft de onderbuik van Derksen een stevige eigen wil en heeft hij niet zoveel op met de feiten, maar dat is feitelijk al heel lang een publiek geheim.

20 mei 2023 om 10:41

Bosz is zeker een goede coach met een visie, maar ik hoop wel dat hij geleerd heeft van zijn fouten in het verleden en ook de verdedigende balans vind. In de CL kan je niet blind gaan aanvallen

20 mei 2023 om 10:53

Ik zie hier iedereen van alles roepen maar zou John de wolf niet gewoon het roer over kunnen nemen.
Die heeft er nu 2 jaar met slot op zitten en weet nu precies wat de hij de Feyenoord spelers kan laten doen.

20 mei 2023 om 11:42

Het is natuurlijk meer dan alleen de tactiek en trainingen overnemen van slot. 1 van de dingen die je van alle spelers hoort. 'Wat slot zegt komt ook altijd uit in een wedstrijd' slot is tactisch zo ontzettend goed, feyenoord kwam ook bijna altijd beter uit de rust. Hij wist die spelers ook altijd in een korte tijd te raken. Zoiets kan je niet zomaar even kopiëren na 2 jaar met hem gewerkt te hebben. Misschien kan john het hoor, maar ik denk dat hij op zijn best is als assistent.

20 mei 2023 om 13:32

@japie Krekel bij Ajax had hij geen echte links en rechtsback. De verdediging van Feyenoord staat als een huis, eigenlijk als hij deze Feyenoord overneemt dan komt die op ongekende hoogtes met hele sterke aanvallende voetbal. Die haalt wel de KO fase als de verdediging intact blijft.

20 mei 2023 om 13:11

Pascal Janssen zou ik doen. Gewoon op dezelfde voet verdee

Kent johan ook nog andere trainers of gaat hij bij elke club peter bosz aanhalen.

20 mei 2023 om 08:23

Welke andere Nederlandse haalbare trainer met een aanvallende speelstyle van spelen ken je nog meer dan ?

20 mei 2023 om 09:06

Jonk, Schreuder, Jans, Seedorf, Reiziger

20 mei 2023 om 09:32

Ik als Ajacied hoop dan op Seedorf. Dan gok ik op een kampioenschap voor AZ….

20 mei 2023 om 10:09

Jans zou idd ook wel mooi zijn, Jonk twijfels over, De rest : nee

20 mei 2023 om 10:54

Schreuder?

Ik zou eerder voor Wim Jonk gaan.
Of Gio met van Persie als assistent.

Bosz goede trainer voor de top drie in nl.
Maar wie zegt dat slot weg gaat . Zou hem sieren als hij nog een jaar blijft.

20 mei 2023 om 08:17

Ik zeg dat Slot weg gaat en ik ben er heel zeker van.

20 mei 2023 om 08:18

Volgens Sky is Slot al bijna rond met Spurs.

20 mei 2023 om 08:29

Dat is heel leuk voor slot maar hij heeft nog een contract voor 2 jaar en er is geen clausule. Dan heeft hij dus niks te willen.

20 mei 2023 om 08:53

Haha, zeg je dit nou echt?

Mocht hij daadwerkelijk rond zijn met Spurs dan is hij de nieuwe coach van de Spurs. Het zou echt heel, heel dom zijn om hem dat te ontzeggen uit eigen gewin. Een verziekte sfeer binnen de kleedkamer wil je echt niet.

20 mei 2023 om 09:17

Arsenal890: Contracten kunnen gewoon afgekocht worden he? Als Spurs maar met genoeg geld komt (Slot blij, Feyenoord blij) staat ie zo bij de uitgang. Al zie ik hem liever blijven uiteraard. Overigens zit er ook een risicootje van verval in natuurlijk. Aan de top komen is 1. Daar blijven is 2. Zoals een bekend cliché.

20 mei 2023 om 09:18

Er zijn wel gekkere deals geklapt. Dus "Als hij daadwerkelijk rond is met de Spurs is hij de nieuwe coach" is wat star. Ik snap het, je hoopt het heel erg, want je bent dit jaar keihard voor lul gezet met die semi volgevreten vedetten en je bent bang voor herhaling, maar er kan nog van alles gebeuren.

We weten bijvoorbeeld niet of hij de favoriete kandidaat is, of hij al rond is, wat Feyenoord voor aanbieding doet, wat zijn gezin wilt en wat Feyenoord aan transfergeld vraagt.

Maar geniet er vooral van, dat doe ik ook als Psv volgend weekend de wedstrijd tegen AZ laat lopen😉.

20 mei 2023 om 09:34

Bang voor herhaling, nee. Ook in dit hele, hele slechte seizoen hangt het bij Ajax van momenten en details aan elkaar. Die details zijn uiteindelijk kwaliteit en zelfs wanneer die situaties onze kant op waren gevallen hadden we het waarschijnlijk nog niet gered. Maar het geeft in ieder geval voldoende voedingsbodem voor het nieuwe seizoen. Dit jaar was kut, dat weten we al maanden, en is zodoende voor mij inmiddels al niet zo enorm pijnlijk meer. Je legt je er bij neer en gaat verder. Die tweede alinea klopt hoor. Natuurlijk. Maar het ging er wat mij betreft even om dat wanneer Spurs en Slot rot zijn Arsena zegt dat hij niks heeft te willen want hij heeft nog een contract. Welkom in de grote mensenwereld en de keerzijde van het succes. Nu snap ik dat dat succes voor jullie nieuw is😉,maar dat is nou eenmaal wel de realiteit.Maar houden jullie hem vooral aan zijn contact en ontzeg hem een monster salaris en een kans bij Spurs in de PL, wanneer dit waar blijkt te zijn, dan pak ik de popcorn vast. Want dat gaat doorwerken binnen een groep. Die geef ik je.

20 mei 2023 om 09:37

@gluubstertj

Laat PSV eerst maar eens zorgen dat ze geen punten verspelen dit weekend. Anders zouden ze de overwinning op AZ volgende week weleens heel hard nodig kunnen hebben.

20 mei 2023 om 09:40

@GluubsterTJ, Mooie, volwassen reactie kerel. Slecht geslapen?

20 mei 2023 om 09:49

Top geslapen, dank voor het vragen👍jullie ook hoop ik?
Ook nog wat toe te voegen of blijft het weer bij een inhoudsloze one-liner zoals we gewend zijn?

Ik denk dat Slot professioneel genoeg is om bij het afketsen van de deal zich gewoon op volgend seizoen te richten. Net zoals heel veel andere voetballers en trainers in het verleden al gedaan hebben.

Nogmaals ik snap wel dat je dat hoopt, maar er zijn grotere en pikantere deals afgeketst. Dus als Slot rond is, is hij de nieuwe trainer blijf ik star en kort door de bocht vinden. Iets met een wens, een vader en een gedachte.

Succes is trouwens niet nieuw hoor. Kampioenschap werd al 15x eerder behaald, evenals een bups aan andere prijzen.

20 mei 2023 om 09:50

@Speedy: ik zou het gezien de 5!! Punten achterstand toch willen omdraaien.

Laat Ajax eerst maar een zorgen dat ze winnen om niet als 4e te eindigen. Ben je aan de andere kant wel eindelijk van vd Sar af haha!

20 mei 2023 om 10:05

@Gluubster,

Als Spurs hem echt wilt en Slot is akkoord, dan heeft Feyenoord echt weinig te willen. Je hebt het over een ploeg die jaarlijks meer dan 350 miljoen binnenkrijgt. 300. En. 50. Miljoen. Als zij Slot echt willen betalen die gewoon lachend tien miljoen. Willen jullie er 15? Nou. Omdat we geld genoeg hebben! Ik zal de onnodige speldenprikken links laten liggen, maar ik vind het echt enorm naïef om te denken dat wanneer Spurs en Slot echt willen hij in Rotterdam blijft. Dat kun jij hoop noemen, dat noem ik liever realisme. Dat zien we jaarlijks terug. Feyenoord, en niemand in Nederland, kan niet concurreren met Spurs en zal zodoende simpel aan het kortste eind trekken. Of Slot moet echt zelf de stekker uit de deal trekken, maar dat is dus niet wat in het bericht geschetst wordt.

Maar goed, nogmaals, houdt hem vooral tegen zijn zin in bij de club. Want dat dat goed gaat is dan ook slechts hoop. Hoop dat hij dat naast zich neer kan leggen. Wat mij vrij onwaarschijnlijk lijkt als hij echt, echt heel erg graag wilt. Als hij het slechts als een leuke baan ziet zal dat wel meevallen, vermoed ik.

20 mei 2023 om 10:22

Gluubster even een oprechte vraag maar wat is het met Feyenoord VZ leden dat ze Van Der Sar zo graag weg willen? Wordt hij in Rotterdam zo gehaat of denken jullie echt dat hij zo slecht is.

De RVC wil ‘m niet weg in Amsterdam. 90% van de supporters vinden dat hij nog een kans verdiend. Maar hier op VZ en Johan Derksen vind men allemaal dat hij weg moet.

Nog even ontopic.
Slot is zeker nog niet weg en er kunnen heel veel redenen zijn dat hij blijft maar gezien de aanhoudende geruchten is het logisch dat mensen al gaan speculeren.

20 mei 2023 om 10:46

@ScummyMan; er zijn denk ik meer redenen om te vertrekken dan om te blijven

20 mei 2023 om 11:47

Er zijn nog meer bronnen die melden dat spurs eerst een nieuwe td wilt aanstellen voordat ze een nieuwe trainer kiezen. Zou mij dus benieuwen of ze al bijna rond zijn. Kan ook nog veel kunnen veranderen met een nieuwe td

20 mei 2023 om 11:47

@SpeedyAFC

PSV kan rustig achterover leunen aangezien Jaxie niet van Utrecht en niet van Twente gaat winnen

21 mei 2023 om 07:40

@Scummyman: ik vind niet dat vd Sar weg hoeft hoor. Wat mij betreft blijft hij nog jaar een dag omdat ik niet geloof dat hij de club naar succes gaat leiden.

Ik hoop het meer voor de Ajacieden op dit forum. Ik lees van voldoende fans dat ze hem graag zien vertrekken.

Maar als jullie vinden dat hij nog een kans verdient stemt mij dat heel gelukkig😜. Lekker mee doorgaan zou ik zeggen.

Bosz zou een prima vervanger zijn, maar om nou te zeggen dat hij vanuit rancune naar Ajax toe bij Feyenoord aan de slag zou moeten gaan gaat wel een beetje ver. Vooralsnog blijft het kampioensteam van Feyenoord in tact en moet Ajax helemaal opnieuw gaan bouwen, dus ik denk niet dat ze ajax moeten bestrijden, eerder andersom…

Mijn lijst zou zijn

1. Dick Schreuder
2. Wim Jonk
3. Peter Bosz

20 mei 2023 om 09:16

Ff je lijstje omdraaien en dan lijkt het tenminste ergens op

20 mei 2023 om 09:44

Met Wim Jonk of Dick Schreuder de CL in. Ja... puik idee.

20 mei 2023 om 10:27

Daar kun je prima de Conference League mee in hoor.

Wat dacht je van Marinus Dijkhuizen, de 'mourinho van het Westland'. Kent ook nog eens de weg in Rotterdam.

Ik zag pas een interview van ‘The champ’ Pieter de Jongh voorbijkomen. Hij zou graag een club in de Eredivisie willen leiden. Ik zou zeggen probeer hem als Slot weggaat.

20 mei 2023 om 09:12

Liever niet, dan is Feyenoord in februari al kampioen. Competitie moet wel spannend blijven.

Dat is natuurlijk ook het hoofdcriterium voor ons. Rancune tegen Ajax, anders hoeft het niet. Goed verhaal Johan.

20 mei 2023 om 09:31

precies mijn gedachte. Weer klein denken.

Ik wil Ajax niet "bestrijden". Ik wil dat we -met of zonder Slot- weer uitgroeien naar een stabiele topclub, waar dit seizoen de fundamenten voor gelegd

20 mei 2023 om 10:14

Dan kunnen we ook wel wachten tot Heitinga ontslagen wordt. Nemen we Heitinga en Alfred Schreuder en proberen we ook Overmars! Rancune tot de Max!

Alfred Schreuder is ook nog vrij! En heeft een verleden als Feijenoord speler. Kan hij Ajax nu vanuit het juiste perspectief bestrijden;-))))

Zonder slot zie ik Feyenoord het veel minder doen dan dit jaar. Beste voor hen dat ze hem weten te behouden voor minimaal 1 jaar

Omdat hij rancune tegen Ajax heeft zou het een prima trainer zijn voor Feijenoord . Als je denkt dat het niet gekker kan dan weet de heer Derksen je toch nog te verbazen.

20 mei 2023 om 10:30

Nee hij zegt dat het sowieso een prima trainer voor de top in Nederland is. Daarnaast zou hij ook voldoende rancune tegen Ajax hebben om trainer te worden van Feyenoord. Wat een gekke uitspraak, echt ongelofelijk!?

20 mei 2023 om 13:30



Dus eerst wil Bosz heel graag naar Ajax dat roept hij op tv en nu ze hem niet hebben gebeld heeft hij opeens rancune en dat zou dus een reden zijn om bij Feijenoord in te stappen.
Als Bosz hierdoor rancune heeft , dan is het maar een kleinzerig mannetje. En als je zo kleinzerig bent ,dan ben je denk ik juist niet geschikt voor de top 3

20 mei 2023 om 14:01

Was gewoon een Feyenoorder , heeft hij echt dat nodig om trainer te worden van Feyenoord ?

Wat heeft Derksen toch een probleem met Ajax. Als ze niet doen wat hij op tv predikt is het allemaal niet goed. Wat heeft Derksen eigenlijk gepresteerd dat hij zichzelf de alwetende vindt? Ik weet niet of supporters van Feyenoord echt op Bosz zitten te wachten. Hij heeft natuurlijk, samen met Gullit, een geweldige periode bij Feyenoord gehad. Zeer succesvol.

Arne Slot opvolgen. Ga er maar aan staan. Er worden toch een hoop waardeloze namen genoemd omdat men dolgraag een Nederlandse trainer wilt. Peter Bosz kan ik nog enigszins inkomen, maar ik loop er nog niet belaald warn voor. Hij speelde weliswaar aanvallend, attractief voetbal en heeft de nodige ervaring. Toch blijft bij mij dat beeld kleven dat hij onze club de vernieling in heeft geholpen als TD. Ik voel dan toch iets meer voor een duo als Jon Dahl Tomasson en Robin van Persie. Puur omdat het echte Feyenoord helden zijn. JDT als inmiddels meer ervaren coach en RVP als toekomstig trainer. Maar ik zou het liefst toch een iets heel anders zien. Iemand als Matthias Jaissle of Kjetil Knutsen. Maar goed, dat zal wel bij "dromen" blijven.

Iets met open deuren. We mogen ook wel een talentvolle trainers aandragen ipv dezelfde namen keer en keer opnieuw. Welke talentvolle trainers? Er schiet me niets te binnen maar misschien hebben andere mensen hier tips.

Janssen volgde Slot meer dan prima op bij AZ omdat hij tactisch goed op het werk heeft voortbeduurd.
Persoonlijk lijkt me dat dan ook een prima en logische opvolger bij Feyenoord. Hij mist alleen het charisma van Slot maar ik heb liever een capabele trainer dan een charmante man op die positite

Word hier een beetje moe van , hij heeft gewoon een contract , niet voor niets is er een optie maar die geld pas vanaf volgend jaar.
Had hij het dit jaar het moeten laten ingaan.
Waarom moet een trainer perse na 2 jaar weg ook , zie je bijna nergens als die succes heeft.
Betalen de echt minimaal 40 mil laat je hem gaan.

Snap ook niet dat je hem laat praten of geld dat alleen voor spelers ?

Buiten het salaris, zou ik echt geen enkele sportieve reden zien om in Tottenham te stappen.
5 slechte resultaten en je ligt eruit. Je komt bij een club met 1 van de meest waardeloze TD's, waar de druk altijd immens hoog is en je nooit wat wint. Want een Man City zal altijd beter blijven.

Maarja, geld is natuurlijk ook belangrijk, dus als Tottenham 5 miljoen per jaar neerlegt, dan is dat natuurlijk zeer aanlokkelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren