Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De ‘wasmachine’ van de Serie A die mogelijk terugkeert in de Eredivisie

Laatste update:

Kevin Strootman werd gezien als het grootste talent uit de jeugdopleiding van Sparta ooit. In 2008 maakte de middenvelder zijn debuut in de hoofdmacht van de club uit Rotterdam en liet gelijk een sterke indruk achter. Via een kort avontuur bij FC Utrecht, belandde Strootman vervolgens bij PSV. Hier won hij in twee seizoenen de TOTO KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Na het bereiken van deze successen vertrok de middenvelder naar Italië voor een avontuur bij AS Roma. Hier sloeg echter al snel het noodlot toe. Strootman scheurde zijn voorste kruisband af en kwam acht maanden niet aan spelen toe. Inmiddels is Strootman weer volledig hersteld, en staat hij zelfs voor een terugkeer in de Eredivisie. Dit is het verhaal van de ‘wasmachine’ van de Serie A.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit lijkt mij alleen voor de Sparta's nog interessant. Beetje situatie de Guzman. Goede gozer voor de mentaliteit in de groep en eventueel een baan na zijn carrière, maar heeft echt heel veel ingeleverd afgelopen jaren en is geen schim meer van de Strootman die Nederland verliet. Een Utrecht en zeker PSV hebben hier weinig meer aan lijkt me.

22 juni 2023 om 14:30

Maar leidt toch als captain Genoa naar de serie A waar hij bijna alles gespeeld heeft afgelopen seizoen. Denk dat buiten de topclubs om dit een toevoeging is voor de hele eredivisie

23 juni 2023 om 11:59

Dat kan wel zo zijn, maar zie je hem dan graag bij Utrecht bijvoorbeeld? Ik denk oprecht dat hij tekort komt voor het merendeel van de ED. Desondanks leuk als zo'n naam hier komt afsluiten hoor, ik denk alleen niet dat hij veel teams echt beter maakt.

23 juni 2023 om 12:17

Als je alles speelt bij de nummer 2 van de Serie B dan kom je echt niet tekort voor het merendeel van de eredivisie.

Bij Roma toen werd hij op handen gedragen. Na zijn tweede grote knieblessure helaas nooit de oude geworden, maar natuurlijk een aanwinst voor Sparta is hij zeker (nog) wel!

De man met het paaseiland hoofd! Was ooit echt een topper, maar is denk ik wel een goede versterking voor Sparta

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren