Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Laurentiis maakt de komst van vervanger Milik bij Napoli wereldkundig

Laatste update:

Aurelio De Laurentiis heeft de komst van Genoa-spits Leonardo Pavoletti naar Napoli via Twitter wereldkundig gemaakt. De voorzitter van de club uit Napels is het officiële statement voor en heette de aanvaller dinsdagochtend welkom via sociale media. Pavoletti wordt aangetrokken als vervanger van de geblesseerde Arek Milik.

/

Milik maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Napoli en begon voortvarend. Een zware knieblessure zorgde er echter al snel voor dat hij maanden uit de roulatie ligt. De Pool is op de weg terug, maar een rentree is nog niet in zicht.

De transfer van 28-jarige Pavoletti is overigens geen verrassing. Hij kwam in de eerste seizoenshelft amper aan spelen toe en trainde sinds vorige week al mee met Napoli. Naar verwachting tekent Pavoletti een vierjarig contract in Napels.


Is Napoli het plafond voor Arek Milik?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij Genoa op de bank zitten. Vervolgens 'als vervanger van Milik' gehaald worden terwijl Mertens aan de lopende band scoort. Het zou mij benieuwen.

3 januari 2017 om 10:22

Waarschijnlijk zien zij wat in hem wat zij bi Genoa niwt zien. Milk had ook iedereen zijn vraagtekens maar kijk hoe hij het heeft gedaan

3 januari 2017 om 10:32

Huh? Hij zat niet op de bank he bij Genoa, maar hij is dit seizoen vaak geblesseerd geweest. Vorig seizoen een van de steunpilaren van Genoa, alleen redelijk blessuregevoelig.

3 januari 2017 om 11:39

Geen bankzitter, maar samen met Perin de beste speler van Genoa. Goede ouderwetse pinchhitter, soor Pelle.

3 januari 2017 om 17:42

een van de beste Italiaanse spitsen! Lijkt op Pelle maar is voetballend toch beter. Pavoletti is een schot in de roos en was met Perin,izzo,laxalt en Rincon de absolute smaakmaker bij Genoa.

Liep ongeveer 1 op 2 bij Genoa. Is even een noodoplossing tot Milik terug is en neem aan dat Gabbiadini nu vertrekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren