Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Graafschap hakt ondanks onzekerheid knopen door: kwartet vertrekt

Laatste update:

De Graafschap weet nog niet in welke divisie het komend seizoen speelt, maar de club is toch al knopen aan het doorhakken over het nieuwe voetbaljaar. De Superboeren gaan de aflopende verbintenissen met Karim Tarfi, Jeroen Tesselaar, Thijs Bouma en Tom Menting niet verlengen. Met name Tarfi en Tesselaar kwamen regelmatig in actie, Tarfi was ook belangrijk uit standaardsituaties, maar in Doetinchem is dus besloten de contracten niet open te breken.

/

“We moeten altijd keuzes maken op basis van de voetbaltechnische invulling. Uiteindelijk is besloten om niet met deze spelers door te gaan. We zijn ze erg dankbaar voor hun inzet en wensen ze veel succes in hun verdere carrière”, legt manager voetbalzaken Peter Hofstede uit via de officiële kanalen.

Tarfi speelde dit seizoen zeventien competitiewedstrijden voor De Graafschap; het jeugdproduct van Anderlecht maakte uit een vrije trap de destijds uitermate belangrijke 2-3 op bezoek bij SC Cambuur. Tesselaar kwam tot 21 duels, Bouma kwam door een beenbreuk tot niet meer dan 6 duels en ook Menting kwam tot 6 duels. Overigens werd eerder op donderdag al bekend dat Robin Pröpper naar Heracles Almelo transfereert.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bouma is veel geblesseerd maar heeft in de periode dat hij speelde niet veel laten zien.
Tesselaar vond ik een redelijke back die af en toe een domme tackle maakte, had van mij niet weg gehoeven.
Tarfi speelde aan het begin van het seizoen redelijk maar was de tweede seizoenshelft niet echt in vorm. Hij heeft een fantastische trap maar dat is het dan ook wel.
Menting hebben we niet veel van gezien, zal vast een reden hebben.

26 mei 2016 om 16:34

Nou ja zeg Bouma veel geblesseerd....is net terug van wen breuk had hem graag gehouden zelfde als Menting
Volgens mij hadden ze ook contract van 1 jaar Bouma en Tesselaar

Hoe kan je tarfi nou wegsturen ? Lijkt mij een domme zet

26 mei 2016 om 16:34

Idd snap daar ook niks van.

26 mei 2016 om 16:36

Tarfi....tja lastig op zich goed dat ze uit elkaar gaan is niet constant en wordt er niet beter op....
Wie weet hebben ze Kip binnen als je 2 middenvelders weg doet

26 mei 2016 om 17:07

Als ze definitief degraderen kunnen ze hem waarschijnlijk niet betalen.

26 mei 2016 om 18:28

Ik denk dat ze uitgaan van het Eredivisie scenario en daarop gokken (of weten ze meer na het gesprek met de KNVB vandaag?). Het lijkt op doorselecteren want in de JL waren deze spelers natuurlijk goed te gebruiken. Met name Menting zou ook niet duur zijn voor een contract in de JL. Voor Eredivisie is het een logisch besluit en is het belangrijker om Driver Jurjus Vermeij en Vd Pavert te behouden.

26 mei 2016 om 21:38

Heeft oom 2 jaar eerste divisie gespeeld dus qwa salaris zal het meevallen

26 mei 2016 om 21:50

Ik neem aan dat Tarfi vooral te duur is gerelateerd aan zijn prestaties. Ik vertrouw de graafschap op hun beleid en ik snap de keuze gezien de laatste 5 wedstrijden. En verder hebben we met Koolhof, Bannink en El Jebli voldoende aanvallende/ technische middenvelders. Wel jammer omdat ik ook wel potentie in hem zie, maarja je moet nou eenmaal keuzes maken.

Menting heeft eigenlijk een goede indruk op mij gemaakt tijdens zijn invalbeurten, o.a. in de beker tegen Ajax, wellicht wil hij zelf weg op zoek naar een basisplek? Goede 12e of 13e man mijns inzien. Voor Bouma vind ik het vooral sneu want een kans heeft hij niet gehad door pech. Toch begrijpelijk gezien de belangrijke rol van Will op zijn positie. Tesselaar terecht, wel heel erg slecht zodra hij ook maar een heel klein beetje onder druk komt. Wellicht de linksback van Almere iets? Typetje Cavlan lijkt me...

Tarfi vind ik echt een heerlijke speler, wat een traptechniek heeft die gozer! Die kan zeker wel mee bij bijvoorbeeld ADO Den Haag, Willem II etc. Hij moet zeker niet naar een JL club gaan want ik denk dat hij het nog echt wel ver kan schoppen

26 mei 2016 om 20:04

@usain. Vanwege een goede traptechniek? Die had Van der Linden, ging naar AZ maar komt eigenlijk verdedigend veel te kort.

27 mei 2016 om 15:49

Deels vanwege zijn traptechniek, maar ik heb het idee dat er veel meer rek in die jongen zit dan de meeste mensen denken. Het zou in mijn ogen zonde zijn om hem te zien vertrekken naar de Jupiler League.

Bijna allemaal begrijpelijke namen maar Tarfi had ik er toch graag bijgehouden kan een hele goede worden.

Die Tarfi heeft een aardige trap en daar is ook alles mee gezegd.

Tarfi is niet constant maakte veel fouten

Tesselaar: Speelde vrij solide maar het nooit een hele sterkte wedstrijd gespeeld, zowel aanvallend als verdedigend. Mochten wij in de Jupiler terecht komen dan is Cicek een prima LB maar in de Eredivisie komt hij nu nog te kort. Hier moet wel een vervanger voor komen mochten wij erin blijven.

Menting: Komt simpelweg te kort, dat bleek vorig jaar al in de Jupiler dus dan is dit een logische beslissing.

Bouma: Speelde net als Tesselaar nog best solide op het begin van het seizoen maar maakte ook vaak foutjes. Wel had hij een goede drive naar voren maar zijn voorzetten waren dramatisch. Will is net iets sterker dus logisch dat Bouma vertrekt. Daarnaast kan Straalman ook nog op de RB positie spelen. In dit Jupiler zit dit wel snor maar in de Eredivisie moet er wel een concurrent bijkomen.

Tarfi: Ik lees tot mijn verbazing in andere reacties dat het zonde was dat Tarfi wegging. Ik ben hier zeer blij mee. Deze man maakt ontzettend veel fouten en als middenvelder is zijn passing zeer matig. Was vaak de zwakste schakel. Enige kwaliteit die hij heeft is dat hij een aardige trap heeft maar dit is in de Eredivisie maar ook in de Jupiler zwaar onvoldoende.

26 mei 2016 om 18:57

Volledig met je eens! Tarfi is komt gewoon te kort. DE zwakke schakel op t middenveld.....

26 mei 2016 om 19:23

Ja, dit jaar wel wat slappe wedstrijden gespeeld. Maar vorig seizoen (was dan wel eerste divisie) was hij toch de beste op het middenveld.

En misschien is Tarfi simpelweg te duur.

Al die spelers zijn niet zo interessant... Het wordt pas interessant als je in de Eredivisie blijft en spelers als Jurjus, van de Pavert en Driver kunt houden.

Blijft niet veel met over zo. Ben bang dat ze een middenmoot gaan worden in de jl

26 mei 2016 om 21:40

Hoezo blijft niet veel over....afgelopen seizoen vertrokken 14 spelers

26 mei 2016 om 22:46

Dat valt mee, belangrijke spelers zijn er nog. Jurjus Will Straalman Lammers Vd Pavert? Cicek Diemers? Driver? Vida Smeets Bannink Vermeij Peters? El Jebli Koolhof Piotr. Met vraagteken bij Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren