Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dat we nu al zes punten hebben in 2016, dat zegt wel wat'

Laatste update:

De Graafschap kent een goede start van 2016. Allebei de thuiswedstrijden van dit kalenderjaar werden winnend afgesloten en op bezoek bij Heracles Almelo werd er ondanks de nederlaag ook een redelijke wedstrijd afgewerkt. Jan Vreman en zijn ploeg kunnen als ze stunten tegen PSV zelfs SC Cambuur passeren; iets dat een paar weken terug totaal niet aan de orde was.

/

“Het gat is aanzienlijk kleiner geworden”, zegt de trainer op het officiële kanaal van de club. Een echte verklaring voor de plotseling goede resultaten heeft hij niet. “Qua spel is er niet eens zoveel veranderd. Maar dat we nu al zes punten hebben in 2016, dat zegt wel wat.”

Binnen zijn ploeg zijn er in aanloop naar het duel met PSV wel een paar twijfelgevallen, waaronder Karim Tarfi, die woensdag nog scoorde tegen ADO Den Haag. “We moeten even kijken hoe het met die jongens gaat”, vertelt Vreman. “Het kan zijn dat we hem niet opstellen, omdat iedereen die start topfit moet zijn, wil je een goed resultaat kunnen behalen bij PSV.”

Denk je dat De Graafschap de laatste plaats van de ranglijst nog gaat verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi om de Graafschap te zien strijden voor wat ze waard zijn. Ik denk dat de Graafschap rechtstreeks gaat degraderen uit de Eredivisie omdat de andere 17 ploegen gewoon meer kwaliteit hebben. Gezien de gelukkige wijze waarop ze promoveerde is degradatie voor hun geen ramp. Ik verwacht dat Cambuur, Twente, Roda en Excelsior gaan strijden om de nacompetitie te ontlopen waarvan ik denk dat de laatste 2 genoemde ploegen uiteindelijk die nacompetitie gaan spelen.

29 januari 2016 om 17:53

Ik denk dat Roda de nacompetitie toch wel gaat ontlopen met de recente versterkingen. Ik denk Cambuur en Excelsior want die hebben de minste kwaliteit. Gok dat Twente nipt als 15e eindigt, tenzij Ziyech nog vertrekt.

29 januari 2016 om 17:56

Nouja, Ogbeche is weg bij Cambuur. Zou me ook niet verbazen als Cambuur straks op plaats 18 komt en dat de Superboeren nacompetitie gaan spelen. Ze zijn er zeker wel op minder na het vertrek van Ogbeche. Benieuwd hoe Cambuur het in de Friese Derby gaat doen tegen sc Heerenveen.

29 januari 2016 om 18:01

Denk dat het een spannende strijd gaat worden tussen Cambuur en de Graafschap. En dat de Graafschap hem gaat winnen.

29 januari 2016 om 18:04

Cambuur boven roda jaja het zal wel. Blijkbaar niet op de hoogte van de stand. En ajax heeft ook nog niet zomaar van roda gewonnen!!

Ik denk dat De Graafschap niet laatste word, maar dat ze via de nacompetitie er toch nog uit gaan. Maar het is geen schande, het zat er aan te komen maar ze strijden en dan ben je als Graafschap supporter allang dik tevreden!

29 januari 2016 om 19:43

Precies! Degraderen is geen schande, als er maar strijd is geleverd want heel eerlijk we horen (nog) niet in de eredivisie. Als je ziet hoe oud iedereen is, sommige spelers hebben bij mij in de klas gezeten.

Het zit nu even mee meer van PSV ga je natuurlijk niet winnen, dat of het moment dat je weer terug op aarde komt en weet waar je staat. Toch of het knap hoe ze nu ineens 6 punten hebben weten te pakken.

29 januari 2016 om 18:02

Je weet maar nooit Excelsior hield ze ook op 1-1 en uit had PSV ook nog bijna punten laten liggen.

29 januari 2016 om 20:11

Klopt en in Amsterdam had de graafschap ook bijna een punt

29 januari 2016 om 20:59

Dat was ik nog vergeten te melden maar ook dat is waar.

29 januari 2016 om 18:37

Het is niet eens dat het ineens mee zit. Het zat ons juist vaak tegen. Ook tegen heracles weer 3 keer paal of lat geraakt.
Veel wedstrijden waren we gelijkwaardig aan de tegenstander maar hadden we het geluk niet mee.

29 januari 2016 om 18:54

Daarbij kun je ook niet zeggen dat het tegen ADO echt mee zat..

29 januari 2016 om 19:09

Precies. 2 penalties onthouden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren