Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dani Parejo haalt na stunt tegen Bayern uit naar ‘respectloze’ Nagelsmann

Laatste update:

Dani Parejo heeft na het behalen van de halve finale van de Champions League met Villarreal uitgehaald naar Julian Nagelsmann. El Submarino Amarillo speelde dinsdagavond met 1-1 gelijk tegen Bayern München, wat voldoende was na de 1-0 zege in de heenwedstrijd. Parejo vertelt in gesprek met Movistar+ Nagelsmann zich voorafgaand aan het tweeluik in zijn ogen respectloos uitliet ten opzichte van Villarreal.

“Nadat Villarreal uit de koker kwam, liet de trainer van Bayern, die ik niet ken, zich respectloos uit richting Villarreal en het voetbal in het algemeen. Hij zei dat hij het tweeluik al in de eerste wedstrijd wilde beslissen. Dat getuigde van weinig gesprek en ik denk dat zoiets als een boemerang terugkomt”, geeft Parejo te kennen. “Bayern was de favoriet, maar je moet het nog wel laten zien op het veld. We hebben het erover gehad in de kleedkamer en over twee wedstrijden waren we groter dan Bayern.”

Bayern-trainer Julian Nagelsmann noemt na afloop de heenwedstrijd ‘de sleutel’. “We hebben het tweeluik daar verloren, we speelden niet goed”, stelt Nagelsmann. “We speelden nu erg goed, tactisch en qua intensiteit was dit de beste wedstrijd in de afgelopen maanden. Misschien hadden we meer moeten scoren, maar over het algemeen was het een goede wedstrijd. Helaas gaven we in de slotfase wat ruimte weg. Dit is heel zuur.”

“We moeten hiervan genieten. Nu we in de halve finales staan, wil ik niet meer horen hoe sympathiek we zijn en dat we uit een klein stadje komen, zoals Asterix en Obelix. We zijn echt met een project bezig”, geeft Villarreal-trainer Unai Emery te kennen. “Toen we met 1-0 achter kwamen, was dat even lastig. Want als Bayern scoort, maken ze er meestal twee of drie. Dat hebben ze al zo vaak laten zien. Het geeft veel vertrouwen als je van favorieten wint, zoals we in de vorige ronde tegen Juventus deden. In de halve finale tegen Liverpool of Benfica zullen we ook weer het maximale doen om een zo groot mogelijke kans te hebben.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Wat een prestatie van Villareal. Dat elftal bestaat gewoon uit spelers als Aurier, Capoue en Coquelin. Spelers die compleet mislukt zijn bij Tottenham en Arsenal en nu gewoon in de halve finale CL staan

13 april 2022 om 11:03

Zo zie je maar dat een coach toch best wel belangrijk is. Atalanta is ook zo'n voorbeeld. Hebben helemaal geen bijzonder elftal maar als kijkt hoe ze spelen en menig topteams verslaan kan je daar alleen maar respect voor hebben.

13 april 2022 om 15:07

Dat absoluut, maar dit heeft er ook wel mee te maken dat Bayern echt totaal niet op kwam dagen. Villarreal is de huidige nummer 7 van Laliga. Het mag natuurlijk nooit gebeuren dat een Bayern zich daarop stuk bijt. Dat neemt verder niet weg dat het knap is wat Villarreal gepresteerd heeft, daar niet van.

13 april 2022 om 16:05

La Liga is de sterkste competitie van de wereld, dus die 7de plek wat je zegt gaat nergens over. Ze stonden een keer volgens mij eerder in de halve finale toen ging Villarreal nog bijna degraderen ook.

13 april 2022 om 18:23

Natuurlijk gaat dat ergens over. Sevilla, lang de nr 2 van Spanje wordt uit de EL gekegeld door West Ham. De nummer 5 van de PL. Is dan de PL direct 2 keer zo sterk als Laliga? Nee. Dat is incidenteel, en zowel Bayern als Sevilla hebben zich gewoon geblameerd.

och och..je mag ook niks meer zeggen. Waarom is dat gelijk respectloos?

Moet ie dan zeggen: Villareal goed team, gevaarlijk, moeten we voor uit kijken, echt top.
Dat zegt elke trainer al.

T was gewoon een relatief goede loting voor Munchen. En een goed resultaat in de heenwedstrijd zou ze al een heel eind op weg helpen naar de halve finale.

Nou, daar heeft Villareal een stokje voor gestoken en Munchen presteerde niet best.

Prima toch...verder niks respectloos aan van de trainer.

13 april 2022 om 11:06

Baart niet echt van respect vind ik, als je zoiets zegt dan ga je er van uit dat je wel even met 0-3 wint bij Villarreal. Als trainer is het nooit echt handig om zoiets te zeggen denk ik, dit gaat toch rond in de kleedkamer en hier word Villarreal alleen maar gretiger van.

13 april 2022 om 11:25

persoonlijk zou ik ook voor de voorzichtige variant kiezen, maar dat ie eigenlijk ook gewoon indekken.
Als je gewoon de favoriet bent, mag je dat toch uitspreken. T heeft in ieder geval niks met respect te maken vind ik.
Snap dat gezeur om respect om van alles en nog wat sowieso niet.

Respect dwing je af...nou...dat heeft villareal nu gedaan bij Munchen

13 april 2022 om 11:50

Ben ik wel met je eens, ook al loot je tegen Inter Baku, vooraf roepen dat het wel eens een makkie kon zijn moet je nooit doen. Zeg dan dat je de tegenstander nog niet goed kent of dat je ze een paar keer leuk hebt zien spelen, ook al is het maar uit eigen belang. Precies wat jij zegt, dit soort uitspraken worden een paar keer herhaald en bij wijze van spreken met dikke letters uitgeprint in de kleedkamer opgehangen als extra motivatie.

13 april 2022 om 14:06

En als Nagelsmann voorzichtige uitspraken had gedaan, zouden we boos worden omdat hij cliches uitbraakt en niet het achterste van zijn tong laat zien.

Nagelsmann geeft terecht aan dat zijn ploeg favoriet is. Villareal bewijst het tegendeel en men haalt zn gram vervolgens. Prima toch? Uitdelen en incasseren heet dat. Dat gezeur over respect is dan weer tenenkrommend en door het zinnetje 'die ik niet ken' ook nog eens erg hypocriet

13 april 2022 om 15:06

Dat had ook gemoeten, gezien het kwaliteitsverschil. Echter kwam Bayern niet opdagen en daar heeft Villarreal gebruik van gemaakt. Het is niet handig om te zeggen, maar het is hetzelfde als van die coaches die 'waken voor onderschatting' en de Europese middenmoot veren in de achterste steken op basis van weinig.

13 april 2022 om 23:24

Ik vind dat Parejo dat ook prima mag benoemen dat ie dat niet respectvol vind. Dat persoonlijk nemen is alleen maar een extra drijfveer voor die spelers qua motivatie! Zo te zien heeft het gewerkt!

Ik lach me kapot. Zeiken over respect maar dan wel de totaal onnodige zin “die ik niet ken” ertussen gooien. Wat zijn het toch allemaal kleine kinderen.

13 april 2022 om 11:06

Waren we allemaal maar zo perfect als jij

13 april 2022 om 11:09

Oei hier kom ik niet meer van terug denk ik…

13 april 2022 om 11:26

hij heeft toch gewoon gelijk. Je mag tegenwoordig niks meer zeggen over voetballers, want ze zijn gelijk op hun teentjes getrapt en zeuren over respect. Maar ze respecteren zelf helemaal niks of niemand.

Nagelsmann is de trainer van het grote Munchen, hij was blij met de loting en hoopt dat zn ploeg een goed uitresultaat kan halen zodat ze bijna zeker zijn van de volgende ronde.
Prima toch. Dan ga je toch niet janken om respect.

13 april 2022 om 12:26

Perfect? Oh mijn beste. Perfect is absoluut niet wat ik verwacht van mijn medemens haha. En Lierse ook niet, dat is een utopie. Dit IS toch kinderachtig? Het voetbal zit echt tot de nok gevuld met gasten met een gigantisch ego en een minder stel hersens. Natuurlijk kent Parejo Nagelsman wel. Het zijn gewoon grotendeels sneuneuzen die zichzelf veel te serieus nemen. Maar goed, daarmee is het een prima afspiegeling van de samenleving. Lierse het gewoon gelijk. Ik vind het ook gewoon knap dat je iemand eerst kinderachtig noemt, zonder goede reden in mijn ogen, en in dezelfde adem VEEL kinderachtiger overkomt. Is gewoon dom.

14 april 2022 om 02:43

@nederland97Hoe bedoel je je mag tegenwoordig niks meer zeggen over voetballers? Je bedoelt dat ze tegenwoordig de ballen hebben te reageren en men spontaan begint te janken omdat ze dat zelf niet gewend zijn? Dat krijg je ervan als spelers op handen worden gedragen als ze presteren maar afgemaakt worden als het ze even niet lukt en ze maar niet snel genoeg verkocht moeten worden. Werd tijd dat spelers van zich af beginnen te bijten. Ook hier mag Nagelsmann een 'arrogante uitspraak' doen en mag Parejo daar kritisch over zijn. Vrijheid van meningsuiting geld volgens mij voor iedereen.

13 april 2022 om 12:05

Nagelsmann zegt toch ook niks verkeerd? Een ruime overwinning in de eerste pot zet je al met een grote stap in de volgende ronde. Dat had die ook gezegd als Real Madrid tegenover ze zou staan.

13 april 2022 om 12:07

Ik vond het ook wel meevallen eerlijk gezegd.

13 april 2022 om 16:08

Nouja, dit zeg je als coach natuurlijk niet als je tegen Liverpool ofzo moet spelen. Dan verwacht je niet in de uitwedstrijd al even een grote stap te zetten. Tegen Villareal ligt dat natuurlijk anders, en Bayern zou het ook aan zijn stand verplicht zijn over twee wedstrijden ´gewoon´ met 1-4 ofzo te winnen.

Maar fijn dat het dus niet altijd zo gaat, hou wel van dit soort verrassingen!

Parejo is een beetje een zeikerd, typisch Spaans. Rollen ze niet op het veld, dan moet er weer van alles gezegd worden voor of na de wedstrijd..kinderen.

Wijzen naar een ander met grootheidswaan en dan zelf uitspreken niet dat kleine clubje te zijn nu er resultaat is geboekt. Het lijkt alsof ze honger kregen van de toebedeelde rol maar die nu van zich af willen schudden.. gokje; dit was de laatste ronde CL

13 april 2022 om 11:15

Het wijzen kwam van Parejo, maar die uitspraak dat Villarreal geen kleine club meer zou zijn, kwam juist weer van Emery

Wat een clown die Parejo. Klagen over dat Nagelsmann Villareal niet serieus nam, maar vervolgens roepen dat hij de trainer, toch niet de minste en onbekendste, niet kent. En laat Bayern gewoon lekker denken dat ze het in de heenwedstrijd al dachten te kunnen beslissen. Uiteindelijk heeft Villareal het over 2 wedstrijden gewoon verdiend om door te gaan en het beter gedaan. Wees gewoon daar trots op zonder met modder te gaan gooien.

Dat getuigde van weinig gesprek…..
Iemand bij voetbalzone werkt met autocorrect vrees ik.

Qua spelersgroep, budget, historie en verwachtingspatroon had Bayern ook moeten winnen. Je ziet tegenwoordig al dat clubs tegenstanders als FC Bal Op Het Dak al zeer hoog inschatten en waken voor onderschatting. Prima, maar we weten allemaal dondersgoed wie de favoriet is. Dat mag je best benoemen. Betekend niet dat je automatisch gaat winnen natuurlijk. Liever zo'n uitspraak dan dat gemaakte respectvolle geslijm. Die clubs/ spelers onderling hoeven ook helemaal geen vrienden te zijn he. Zeg het maar eens op voorhand: die tegenstander kan er geen klote van en we rollen ze helemaal op. Bayern 'had' gewoon moeten winnen. Maar ze zijn overklast C'est tout (in mijn beste Spaans)

Wat een gejank zeg heb je eens een trainer die 'echt' is en zegt wat hij denkt is het respectloos. Iedere trainer wil een tweeluik toch liefst in de heenwedstrijd beslissen en Bayern heeft samen met Liverpool het makkelijkste geloot vooraf bekeken. Als kleine club moet je motivatie putten uit zulke woorden (wat ze duidelijk gedaan hebben) en het verder niet te zwaar opnemen. Parejo is een onderschatte geweldenaar en een strijder tussen de lijnen maar een teer prinsesje naast het veld blijkbaar.

"in de halve finale tegen Liverpool of Benfica zullen we ook weer het maximale doen om een zo groot mogelijke kans te hebben.”

Ik vind dit trouwens ook van weinig respect getuigen naar Liverpool.
Ze moeten in eigen huis een 3-1 voorsprong verdedigen tegen een matige ploeg als Benfica.
Dan mag je er gewoon vanuit gaan dat dat geen probleem oplevert. Toch denkt Villareal nog dat ze misschien tegen Benfica moeten.

Respectloos!

Ik vind het sowieso al best een vreemde beslissing van bayern om nagelsman te halen en meteen de best betaalde trainer te maken. Dat hadden ze ook een jaar later kunnen doen, als hij dan wat had gepresenteerd. Nu zitten ze met hem opgescheept en heeft hij nog een contract, waardoor ze hem niet kunnen ontslaan.

13 april 2022 om 11:37

En waarom moeten ze van hem af dan? Alleen omdat je nu bent uitgeschakeld? Bayern is wat dat betreft helemaal niet zo kortzichtig.

13 april 2022 om 11:42

Allereerst is hij helemaal niet de best betaalde trainer. Ten tweede heeft die gewoon al veel gepresteerd met Hoffenheim en Leipzig. Ten derde waarom zou bayern van hem af willen? Zo kortzichtig is bayern gelukkig niet. Tuurlijk valt het nog tegen maar die gozer is echt wel een hele goede coach en het zal zeker goedkomen.

13 april 2022 om 12:11

Dit is de het eerste seizoen dus hij zal zeker blijven zitten. Als volgend seizoen dezelfde uitkomst heeft mag hij wel oppassen. 5-0 Bekeruitschakeling, Uitschakeling door Villareal en ook geen denderend Bundesligaseizoen met behoorlijke uitglijders. Nee, het is niet best. Alles te danken aan die aanvallende kut tactiek van Nagelsmann.

13 april 2022 om 15:02

Maar Bayern is geen Hoffenheim of Leipzig. Bij die laatste twee ben je eigenlijk continu aan het bouwen en dan merkte je wel dat Nagelsmann in z'n element was. Bij Bayern heb je min of meer te maken met een eindstation. Dan komen de zwakke punten van coaches vaak wel naar boven. Nu wil ik Nagelsmann niet gelijk afbranden of iets dergelijks, maar er is absoluut werk aan de winkel. Ik vind Bayern dit seizoen niet echt overtuigend qua niveau. Die competitie winnen ze altijd wel met een straatlengte voorsprong, maar uitgeschakeld worden door de nummer 7 van Laliga is de slechtste CL-prestatie van het afgelopen decennium. In de beker ging Bayern ook hard onderuit. Het is zeker niet zo dat Nagelsmann overtuigt.

13 april 2022 om 12:01

Na 5 jaar uitstekende prestaties met Hoffenheim en Leipzig had Bayern hem nog een jaar bij Leipzig moeten laten want dan had ie wellicht wat gepresteerd? Leg me die even uit.

Als je nou zei dat ze hadden moet afwachten hoe hij het er bij een andere topclub vanaf bracht had je waarschijnlijk een punt maar dit slaat toch nergens op?

13 april 2022 om 12:20

Ik denk dat hij bedoelt dat zijn salaris na een jaar opgehoogd had mogen worden, mits hij dan had laten zien ook bij Bayern te kunnen presteren. Geen gekke gedachte, alleen denk ik niet dat hij er snel mee akkoord gegaan was. Dan hadden ze wellicht nog meer moeten bieden dan hij nu krijgt.

13 april 2022 om 12:24

Dat klinkt inderdaad logisch, zo had ik er niet over nagedacht.

13 april 2022 om 19:45

@ Samcro
Volker Struth gaf meer details prijs in een interview. Nagelsmann moest ook een bijdrage leveren voor de afkoopsom aan Leipzig.

Wat een lange tenen hebben die gasten van Villareal zeg, heb meerdere van dit soort uitspraken / berichten voorbij zien komen. Geniet van je overwinning en op naar de halve finale. Als je als Villareal 10 x tegen Bayern speelt, verlies je 7 keer, speel je 2 keer gelijk en win je 1 keer dus laat die praatjes maar achterwege zou ik zeggen....

Ah daar is het welbekende - wij hebben net gewonnen, dus kunnen nu lekker over respectloos gedrag janken, maar als we zouden verliezen had je ons niet gehoord - geblèr. Terwijl ze zelf rollen, huilen, zuigen en kaarten aannaaien zodra ze in winnende positie zijn. Wat ook respectloos is. Maar er dan blijkbaar bij hoort. En als je er iets over zegt, is dat de zogenaamde Zuid Europese mentaliteit, waar wij wat van zouden kunnen leren. Totdat je het terugdoet uiteraard...dan is de wereld weer te klein. Oh, wat heerlijk hypocriet en wat een onzinnig gedoe uiteindelijk.

Een beetje kinderachtig van Parejo. Verder is Nagelsmann er inmiddels ook wel achter dat een club als Bayern toch hele andere koek is dan een Hoffenheim of Leipzig. Die competitie win je altijd wel met een straatlengte voorsprong, maar ik vind Bayern op de 1 of andere manier niet overtuigen onder Nagelsmann. Dat komt ook wel deels omdat er is doorgeselecteerd, maar het gaat het hele seizoen al op en neer. Uitgeschakeld worden door de huidige nummer 7 van Laliga is toch wel de meest pijnlijke uitschakeling van het afgelopen decennium.

Nagelsmann vind het zelf denk ik ook wel terecht dat ze er uit liggen. In de eerste wedstrijd vond hij ze slecht spelen, en gisteren vond hij ze goed. Maar ondanks dat ze goed speelden was het 1-1. Over 2 duels is Villareal niet eens onverdiend door, dus dat is best wel respectvol geanalyseerd door nagelsmann zou ik zeggen. -- We hebben het tweeluik daar verloren, we speelden niet goed”, stelt Nagelsmann. “We speelden nu erg goed, tactisch en qua intensiteit was dit de beste wedstrijd in de afgelopen maanden.--

Hoe Nagelsmann ‘het voetbal in het algemeen’ heeft beledigd is me hier een raadsel, en wat bedoeld wordt met een ‘gebrek aan gesprek’ evenzeer. Wat een huilebalken zeg, de kinderen zijn de halve finale in gewaaid en jammeren nu om respect!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren