Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cornelisse, Landzaat en Fer uitgezwaaid bij FC Twente

Laatste update:

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen NAC Breda namen Tim Cornelisse, Denny Landzaat en Leroy Fer officieel afscheid van FC Twente. De verdediger en de twee middenvelders speelden de voorbije jaren in Enschede. Cornelisse was er een jaar actief en staat inmiddels in dienst van Willem II, Landzaat stond drie jaar onder contract en zoekt nog een club en Fer speelde twee jaar in De Grolsch Veste. Hij ging verder bij Norwich City in de Premier League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Landzaad heeft een mooie tijd mee gemaakt, Fer een mindere ( met dank aan de media, VI ), Cornelisse Moet bij Utrecht zijn voor zijn echte afscheid.

Mooi om te zien dat je niet de sterspeler hoeft te zijn geweest om een mooi afscheid te krijgen. Bedankt voor jullie inzet, het ga jullie goed!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren