Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Clubloze Jan Vertonghen kan ook toptransfer naar LaLiga maken’

Laatste update:

Jan Vertonghen nam eerder deze week na acht jaar afscheid van Tottenham Hotspur en het is nog niet duidelijk waar de toekomst van de ervaren verdediger ligt. In de afgelopen weken werden onder meer de namen van Manchester City, Manchester United, Internazionale, Napoli en AS Roma genoemd en volgens recente berichtgeving is er nu ook interesse uit de top van LaLiga.

Il Messaggero meldt namelijk dat Atlético Madrid eveneens tot de gegadigden behoort. Volgens de Romeinse krant zou AS Roma van de entourage van Vertonghen te horen hebben gekregen dat los Colchoneros in de markt zijn voor de routinier. Roma ziet in Vertonghen een alternatief voor Chris Smalling, aangezien het nog niet duidelijk is of i Giallorossi kunnen voldoen aan de eisen van Manchester United om diens overstap permanent te maken.

Vertonghen wordt bij Atlético gezien als een waardevolle speler, aangezien hij zowel centraal achterin, als als vleugelverdediger kan acteren. Diego Simeone heeft met Renan Lodi momenteel slechts één echte linksback in de gelederen en Vertonghen zou ook als back-up van de 22-jarige Braziliaan kunnen gaan fungeren.

Vertonghen lijkt overigens niet de enige verdediger te zijn die op interesse vanuit het Wanda Metropolitano kan rekenen. Kicker voegt toe dat Matthias Ginter eveneens op het lijstje van Atlético staat. Chelsea en Internazionale zijn verder in de markt voor de stopper van Borussia Mönchengladbach, dat voorlopig echter niet van plan lijkt om mee te werken aan een vertrek van de 29-voudig international van die Mannschaft.

Zou jij Atlético Madrid een goede club vinden voor Jan Vertonghen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Atleti had ik niet verwacht. Ergens lijkt mij een transfer naar Barca “logischer” als het dan een LaLiga ploeg word.

30 juli 2020 om 09:47

5 jaar geleden misschien, maar Vertonghen kan echt niet meer verdedigen met een 50 meter in zijn rug. Dat kan hij niet belopen. In Italie of Atletico kan hij als CV nog wel een paar jaartjes door.

30 juli 2020 om 10:06

Bij Atletico gaat hij van zn lang zal ze leven nooit spelen. Gimenez, Felipe en Savic zijn alle 3 momenteel 6 klassen beter. Ik zou liever concurreren met Lenglet en Umtiti

Je zou toch denken dat Atletico voor linksback liever voor Tagliafico gaat? Lijkt mij de perfecte speler voor Laliga ipv toch logge Vertonghen.

30 juli 2020 om 10:04

Je loopt wel vaak te leuren met dat Tagliafico een betere keuze zou zijn bij de grote clubs ipv Chillwell en nu Vertonghen. Vraag mij niet waarom maar schijnbaar zien andere clubs dat niet.

30 juli 2020 om 10:31

hahaha leuren... alsof ik een percentage krijg ik vind het gewoon een goeie linksback met rive, passie en scherpte. Volgens mij hebben we dit allemaal gezien de afgelopen jaren? En voor 25 miljoen vind ik het echt geen geld. Bovendien, als Arias al bij Atletico past, dan is Tagliafico al helemaal n top aankoop.

30 juli 2020 om 11:00

Als Arias al niet standaard in de basis staat bij Athletico, waarom zou Tagliafico dat wel lukken? neh, die 25 miljoen is duidelijk gewoon een te hoog prijskaartje. Als die echt zo'n koopje was geweest als men suggerreert, was hij allang weg geweest. De echte topclubs gaan hem sowieso niet halen, en de subtop gaat geen tientallen miljoenen betalen voor wat in essentie een hard werkende back is (drive, passie, scherpte, zoals jij zegt), maar die elke vorm van brille en echte klasse mist. Het is geen Cabrini of Maldini, zeg maar. Enfin, als het 25 miljoen blijft, blijft Tagliafico ook lijkt mij.

30 juli 2020 om 11:19

Arias of Tagliafico, geen appels met peren vergelijken Arias is aanvallend leuk maar verdedigend laat die nog wel eens te wensen over. Chillwell is een ander verhaal, alleen prijstechnisch een stuk duurder ( gaat wel nog wat jaartjes mee ) dus dat is een afweging. Vertongen mag niet eens meer genoemd worden als vleugelverdediger, simpelweg te traag geworden.

Oud, over de top, een gebrek aan snelheid en diepgang (als vleugelverdediger), een hoog salaris, boven de dertig en gehaald als derde of vierde keus waardoor hij talenten als Todibo en Araujo in de weg zou kunnen zitten. Afgaande op het transferbeleid van de afgelopen jaren lijkt Vertonghen een goeie versterking voor Barcelona.

30 juli 2020 om 09:50

Toch niet want Vertonghen is gratis. Had hij nou nog 35 miljoen moeten kosten, dan had je een punt gehad.

Dan kunnen ze bij Atletico beter Godin terughalen. Vertonghen is gewoon op zijn retour, als ik hem was zou ik gewoon naar de zandbak gaan en paar jaar goed verdienen. Voor Spaanse voetbal zie ik hem niet als een aanwinst.

Jantje kan gewoon beter terug komen naar Ajax. Of terugkeren naar België.. Hij is over de top heen voor een topcompetitie. Anders had hij wel wekelijks in de basis gestaan bij Tottenham. In de Eredivisie of Jupiler Pro League zou hij eventueel nog van waarde kunnen zijn.

30 juli 2020 om 10:47

Lekker cashen in Amerika lijkt me logischer dan Ajax, zolang Blind daar loopt.

Ach Jan, kom maar naar de Onzen dan. We zitten niet ver van België, zaterdagavond spelen, zondag lekker met de familie. Ik zeg: doen! 😉

30 juli 2020 om 11:51

Onzen? Psv? Jan Verthongen in een PSV shirt? Jij bent niet helemaal lekker geloof ik en dat zeg ik als Psver.

30 juli 2020 om 14:03

Net als in de misdaad verjaren sommige dingen Panerai. ik heb er geen seconde mee gezeten toen destijds spelers als Koeman, Vanenburg, Lerby, Arnesen, Wouters enz naar de Onzen kwamen.viergever is een ander verhaal vanwege de armoedige kwaliteit van de man en iemand als Schöne en Klaassen vind ik bloedirritant, maar Vertonghen is alleen wat te arrogant maar dat kunnen we soms wel gebruiken. Je moet er geen elf van hebben, maar 3 of 4 van dat soort gasten kun je er prima bij hebben.in zekere zin heb je gelijk, ik ben niet helemaal lekker, maar dat komt omdat ik herstellende ben van een nieroperatie. maar zeg eens? Wat staat jou tegen in Verthomgen?

Atleti heeft vertonghen niet nodig. Na de keeperspositie zijn de centrale verdedigers posities het best bezet. Met spelers als Gimenez, Savic, Felipe en Hermoso is er geen behoefde aan nog een centrale verdediger. In het artikel wordt beschreven dat Vertonghen ook voor de linksback een optie zou kunnen zijn, maar ik schat Lodi en Hermoso hoger in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren