Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Club Brugge maakt melding van duurste binnenlandse transfer ooit in België

Laatste update:

Kaveh Rezaei zet zijn loopbaan voort bij Club Brugge, zo maakt de regerend landskampioen van België woensdagavond bekend via de officiële kanalen. De 26-jarige aanvaller komt over van Charleroi en heeft een contract voor vier seizoenen getekend bij Blauw-Zwart. Club Brugge betaalt naar verluidt ongeveer vijf miljoen voor de Iraniër.

Daarmee vestigt het een record, want nooit eerder was er een dergelijke transfersom gemoeid bij een transfer tussen twee Belgische clubs. Het oude record stond op naam van Ilombe Mboyo: de spits verruilde AA Gent in de zomer van 2013 voor een transfersom van circa vierenhalf miljoen euro voor Racing Genk.

Rezaei heeft er pas één seizoen opzitten in de Jupiler Pro League. De aanvaller werd vorig jaar door Charleroi transfervrij opgepikt bij het Iraanse Esteghlal en kende vervolgens een sterk debuutjaar in België: in 45 officiële wedstrijden voor De Zebra’s was hij goed voor 19 doelpunten en 6 assists. “Ik ben heel blij dat ik hier bij deze grote club ben. Club is niet enkel groot in België, maar ook in Europa”, wordt Rezaei geciteerd door Het Laatste Nieuws.

"Dit is een grote stap voor mijn toekomst als voetballer. Ik vecht altijd tot het einde van de wedstrijd”, vervolgt de negenvoudig international van Iran. “Ik scoor graag, maar wil ook de andere spelers op het veld helpen. Ik ben naar hier gekomen om kampioen te spelen en om resultaten te behalen in de Champions League.”

Kaveh Rezaei is een topaanwinst voor Club Brugge

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat dit nog een binnenlandse recordtransfer is. De Premier League kent dat niet.

22 augustus 2018 om 20:56

De eredivisie ook niet, daar zijn dit ook al normale bedragen.

22 augustus 2018 om 20:59

Wat is het nationale eredivisie record???? Ik zou zeggen Sulemani voor uit mijn hoofd 16,25 Miljoen van Heerenveen naar Ajax? Anders zou ik het niet zo weten

22 augustus 2018 om 22:17

Geloof dat die 16,25 pas deze zomer is verbroken door Ajax met Blind.

22 augustus 2018 om 22:34

Het gaat om een binnenlandse transfer

"club is niet enkel groot in belgie maar ook europa" geloof je het zelf zeker dit neem ik niet serieus aha maar agh goede transfer voor Brugge

23 augustus 2018 om 02:09

Niet als je voetbal slechts 10 jaar volgt uiteraard. Daarvoor is de kloof tussen Belgische ploegen en de rijke competities te klein. Maar als je het over een langere periode bekijkt is het net zoals partizan, etc. een ronkende naam in Europa. Ik geloof dat ze zelf ooit de voorloper van de Champions League gewonnen hebben.

Ken de speler in kwestie niet echt maar zou hem in de gaten houden aankomend seizoen.
moet je wel wat kunnen als het een binnenlands transfer record is.

En dat Club Brugge groot in Europa is, kan wel zo zijn maar dat zijn ze groot in het klein zijn lijkt mij.

Wauw 5 miljoen als recordtransfer? Sulejmani lacht zich kapot om dit bedrag.

22 augustus 2018 om 22:17

Denk dat iedereen die niet voor Ajax is zich kapotlachtte bij die transfer.

23 augustus 2018 om 00:17

Op dat moment leek Sulejmani op weg naar de top, ja het was ook toen te veel geld maar iedereen was er zo goed als van overtuigd dat hij het zou redden.

23 augustus 2018 om 01:09

Ikzelf niet moet ik zeggen. Vond het echt een belachelijk bedrag, maar had nou ook weer niet verwacht dat hij zo hard zou falen als hij uiteindelijk heeft gedaan.

22 augustus 2018 om 21:30

Jazeker, een prachtexemplaar, als zijn spelniveau even hoog is als dat van zijn baard is het 5 miljoen goed gespendeerd.

Hierin zie je ook al het verschil tussen de top van Nederland en de top van België. Dat zag je ook al terug bij Ajax tegen Luik, Ajax had in principe weinig te duchten van Luik.

22 augustus 2018 om 21:46

Standard is ook geen absolute top in Belgie dat zijn club brugge en anderlecht. Maar ajax en psv zijn een maatje groter, klopt.

22 augustus 2018 om 21:48

Vorig jaar was Brugge misschien zelfs beter...zonder tadic en blind...en Brugge met Limbombe maar goed dat zullen we helaas nooit weten...

22 augustus 2018 om 21:51

Mwa, niet zoals we in po1 speelden alleszins.

23 augustus 2018 om 09:14

Nee inderdaad daarvoor denk ik best dat ze beter waren dan PSV en Ajax. Was Limbombe ook niet al voor de PO1 geblesseerd? Daarna was het echt met gelijke spelen en af en toe 3 punten de voorsprong een beetje proberen de te behouden

22 augustus 2018 om 22:23

Ajax en PSV zijn idd wel beter dan Anderlecht en Brugge. Maar wat Belgie zo bijzonder maakt en ons (Nederlanders) zo belachelijk, is dat hun subtop zich wel voor de groepsfase van de El weet te plaatsen. Momenteel kunnen Gent, Genk zich nog plaatsen voor de groepsfase en zijn Anderlecht en Stamdatd al zeker van de groepsfase. Bij ons zijn het enkel PSV en Ajax die ons Europees vertegenwoordigen. Wel hebben de Belgische ploegen in de Cl evenmin iets te zoeken als de Nederlandse ploegen. Daarom zie ik het voor Club Brugge somber in en hoop ik oprecht dat ze zich niet weer zo blameren als twee seizoenen geleden.

22 augustus 2018 om 22:30

Klopt helemaal. AZ en Feyenoord die onderuit gaan tegen ploegen waarvan wij de naam nog net kunnen uitspreken, met een begroting van slechts enkele miljoenen, erg sneu. Dat Vitesse het niet wint tegen Basel vind ik daarentegen geen schande.

23 augustus 2018 om 00:38

Klopt grotendeels al zag je toch de laatste jaren het de belgische clubs betere ploegen heel moeilijk maken: zo speelde anderlecht bv enkele jaren terug 3-3 tegen arsenal en gent won zelfs in lyon en raakte een ronde verder. Daar zijn we dan hier heel trots mee wat ik ook terecht vind gezien het enorme verschil in budget. Hoop dan ook dat brugge het dit jaar goed doet en eens wat punten kan rapen

Geen idee wat ik moet verwachten, vind het veel geld voor Rezaei. Ben benieuwd hoe hij de stap naar een ropclub verteert want dat is een groot vraagteken. Maar eindelijk kopen ze nog eens een spits. Hadden we echt nodig. Vossen mag terug naar de bank.

22 augustus 2018 om 22:48

Speelde natuurlijk goed bij charleroi maar daar was toch altijd benavente de dragende kracht terwijl rezzai meer gewoon de afwerker was. Vind het ook niet echt nodig voor brugge maar hopelijk (niet, voor mij ) kan hij zich bewijzen

Ik had zelf gehoopt op die krmenic ofzo van Plzn....die gozer zag er net wat beter uit in de afronding...maar goed Razaei kent de Pro league...en daar valt ook wat voor te zeggen....

In de premier league is dit nog net geen openingsbod op een jeugdspeler. Sowieso raar dat dit de duurste binnenlandse transfer ooit is. Anderlecht is toch wel ongeveer even rijk als PSV of ajax?

23 augustus 2018 om 00:34

Nee joh denk dat het budget van anderlecht misschien 35-40 miljoen is terwijl ajax aan de 100 zit als ik me niet vergis

23 augustus 2018 om 07:25

Duurste inkomende transfer ooit in België is zo'n 10 miljoen van Anderlecht (Stanciu). Dit gaat om een binnenlandse transfer.

En Anderlecht heeft een budget van 50 miljoen, Club Brugge dit jaar 60 miljoen. Genk is een mooi voorbeeld van een rijke club. Hebben een budget van 'maar' 20 miljoen, maar ook een eigen vermogen van zo'n 25 miljoen. Rijker dan Feyenoord o.a.

23 augustus 2018 om 08:16

Dat van Genk is wel netjes trouwens. Bovenin meedoen terwijl je veel minder geld binnenkrijgt en alsnog geld overhouden. Dan hunnen er niet veel zeggen.

Dit is echt een goede spits die niet bij feyenoord of AZ zou misstaan. Goede transfer voor hem en brugge. Jammer dat hij niet actief was op het WK, het is een veel betere spits dan goochanejad. Jammer dat het systeem niet bij hem pastte.

Het is toch bizar dat er zo weinig wordt uitgegeven in België en dat ze toch nog redelijk gelijkwaardig zijn aan onze competitie? Ik vind de competitie niet sterker en ook europees presteren ze niet beter, maar gezien de bedragen zouden wij het toch vele malen beter moeten doen? Waarom kunnen wij deze competities niet mijlenver achter ons laten...

23 augustus 2018 om 08:18

Omdat Nederlandse clubs vaak jonge teams hebben en naïef aanvallend spelen. Kijk maar naar hoe leuk AZ probeerde te spelen om vervolgens vol weggecountert te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren