Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Club bevestigt: Arda Güler maakt definitieve keuze over zijn toekomst

Laatste update:

Arda Güler kiest voor Real Madrid. Dinsdagavond werd bekend dat alleen Barcelona en Real Madrid nog waren overgebleven in de race om zijn handtekening, maar donderdag maakte Real Madrid op de clubkanalen bekend dat Güler definitief voor de Koninklijke kiest. Fabrizio Romano meldt dat het transferbedrag uiteindelijk neerkomt op ruim 20 miljoen euro, aanzienlijk meer dan de afkoopsom van 17,5 miljoen euro. Dat komt mede door bonussen en belastingen die met de deal gemoeid zijn. Bovendien heeft Fenerbahçe een doorverkooppercentage bedongen.

Dinsdagavond berichtte Marca dat Barcelona en Real Madrid de twee laatst overgebleven opties waren voor Güler. Real Madrid zou hem vooral een fraai toekomstplaatje hebben geschetst, terwijl Barcelona hem direct een belangrijke rol beloofde in het eerste team. De keuze is nu gevallen op Real Madrid, dat dus meer dan de afkoopclausule van 17,5 miljoen overmaakt. Het totaalbedrag komt neer op ruim twintig miljoen euro. Güler tekent een contract tot medio 2029.

In een eerder stadium schotelden ook Sevilla, AC Milan en Arsenal Güler een contract voor, maar de keuze ging uiteindelijk tussen de twee Spaanse grootmachten. De Catalanen dachten de beste papieren te hebben, zeker nadat technisch manager Deco een goed onderhoud had met Güler en zijn entourage in Istanbul. AS schrijft echter dat Güler geen twijfels kent bij zijn keuze voor Real Madrid. De Koninklijke had in eerste instantie niet de intentie om zo snel zo concreet te worden voor de Turks international. De club volgde hem wel, maar pas nadat de strijd om het toptalent losbarstte besloot het om zich serieus in de strijd te mengen.

Real dacht in eerste instantie aan een uitleenbeurt aan Fenerbahçe, maar zoals het er nu naar uitziet wordt hij komend seizoen al volwaardig lid van de selectie van trainer Carlo Ancelotti. Güler beleefde het afgelopen seizoen zijn absolute doorbraak in de Turkse Süper Lig. Onder trainer Jorge Jesus blonk de achttienjarige Güler vaker wel dan niet uit op het middenveld van Fenerbahçe. Na afloop van het seizoen nam de belangstelling voor de technische begaafde middenvelder toe. Barcelona-president Joan Laporta bevestigde in gesprek te zijn geweest met Güler en zijn vader, maar de Catalanen vissen nu alsnog achter het net.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Heeft Arda Güler de juiste keuze gemaakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prachtig nieuws zo voor het slapen. Hoop het echt!!

5 juli 2023 om 00:47

Galaticos 2.0 : Vini, Bellingham, Camavinga, Touchameni, Valverde, nu Arda Guler en straks als kers op de taart een transfervrije Mbappe. Dit is ook dat Real niet vol gaat voor een vervanger van Benzema, Joselu is tussenpaus tot Kylian overkomt, dat is nu wel duidelijk. Real gaat als een malle als dit loopt en op elkaar ingespeeld is. Het is stiekem wel een in your face voor Laporta. Die waarschijnlijk weer een arrogante 'iedereen wilt toch naar Barca' houding had. La Liga wordt echt smullen zo en ter disclaimer - ik ben een neutrale liefhebber!

5 juli 2023 om 01:31

Los van Vinicius en Mbappe kun je die namen natuurlijk (nog) geen galaticos noemen. Vinicius en Mbappe hebben zich bewezen op het allerhoogste niveau, die andere namen zijn aardige talenten met veel potentie maar hebben nog alles te bewijzen. En Ancelotti gaat over een jaar geloof ik weg, ook maar eens zien of Real wel een goede vervanger haalt( genoeg trainers die het daar niet hebben gered, onder andere Lopetegui en Benitez wat op papier gewoon uitstekende trainers zijn). Barcelona heeft vorig jaar de La Liga gewoon gedomineerd, dus Real heeft nog een behoorlijke gat wat ze moeten dichten. Ze hebben een leuke selectie met veel kwaliteit en potentie maar ik verwacht echt niet dat ze even de La Liga of Champions League gaan domineren de komende jaren.

5 juli 2023 om 06:28

Bellingham een aardig talent noemen. Is gewoon 1 van de beste middenvelders ter wereld. Nu al.

5 juli 2023 om 10:29

Camavinga en Valverde zijn ook al op dat niveau.. alleen Tchouameni heeft nog niet zoveel laten zien (veel blessures)

5 juli 2023 om 10:59

Leuk en aardig, maar Bellingham is verre van een galatico. Vinicius en Mbappe hebben zich op het grootste podium bewezen. Het grootste podium waarop Bellingham zich bewezen heeft is de Bundesliga. Vinicius en Mbappe doen het op WK's en in de Champions League. Om over die andere namen nog maar te zwijgen.

6 juli 2023 om 08:10

Over Benitez heb ik toch serieuze twijfels hoor. Met exact dezelfde selectie won Zidane nog lekker de CL toen hij overnam. In La Liga had Benitez het al helemaal te ver laten komen. Benitez heb ik nooit gesnapt dat Perez hem gaan halen was.

6 juli 2023 om 15:31

Het is niet alsof Bellingham in de CL en op het WK heeft gespeeld én gescoord. Oh wacht…

5 juli 2023 om 07:52

Maar hoe kan fenerbace een doorverkoop bedingen als hij clausule heeft??

5 juli 2023 om 07:59

Wellicht dat Real dat als gunst heeft afgesproken. Zo van kijk, we geven je oude club nog een deel van jouw opbrengsten zometeen. Wellicht dat Arda dat wel wilde.

6 juli 2023 om 17:53

Of.... Misschien was het wel een afkoopclausule met dáárin een doorverkoop percentage.... Geen idee of dat mogelijk is maar het klinkt niet gek.

Toch wel lekker om deze talentvolle jongen voor de neus van Barca weg te halen en een voortgang van het beleid wat Real nu al een tijdje voert. Top!

4 juli 2023 om 22:34

Als je kijkt wat er onder de 25 jaar in de selectie rondloopt, is dat echt om te watertanden. Enkel een goede spits en nog een centrale verdediger en/of rechtsback erbij en de toekomst ziet er echt goed uit. Op deze manier creëer je ook meer aantrekkingskracht voor talenten, al helemaal met het nieuwe stadion zo.

4 juli 2023 om 22:51

Mbappe spits, Hakimi op rechts en De Ligt centraal.

Dan winnen ze 10 jaar de Champions League. Natuurlijk is er met miljoenen gesmeten, maar na Ronaldo en Bale is er toch goed goed ingekocht. met het oog op de toekomst en niet zoals andere clubs geld over de balk smijten voor spelers die het niet waarmaken.

4 juli 2023 om 22:59

Mbappe spits, Hakimi rechts en De Ligt centraal... En waar denk je dat geld vandaan te halen? Die kosten samen minimaal 400 miljoen...

4 juli 2023 om 23:14

Hakimi ga je niet weghalen bij PSG dus moet je wachten tot zijn contract uitloopt. De Ligt schat ik klein in want die kerel zit op zijn plek bij Bayern. Alleen Mbappé is realistisch maar of hij deze zomer komt is maar de vraag.

4 juli 2023 om 23:19

Mbappe gaat uit zijn contract lopen Allez Paris, dus dat kost niks. Hakimi en De Ligt kan real wel betalen denk ik.@modricik ga er ook niet vanuit dat Mbappe deze zomer al komt, maar ben ervan overtuigd dat hij voor Madrid kiest wanneer hij uit zijn contract loopt.

4 juli 2023 om 23:21

Volgens As zijn de gesprekken tussen Mbappe en de club vastgelopen. En dat Parijs gaat verkopen als hij niet verlengd. Maar ja, dat is As. Die vertellen eens in de blauwe maand een halve waarheid.

4 juli 2023 om 23:27

Dat soort berichten kan ik nooit zoveel mee. Maar als je logisch nadenkt gaat die jongen echt niet z’n hele voetballeven daar in Parijs spelen. Wat moet hij daar nu nog bereiken ?

4 juli 2023 om 23:28

Kost niks? Jij denkt dat PSG genoegen gaat nemen met een pakje kauwgom? Ik las vandaag dat PSG 240 miljoen vroeg voor Mbappe, ookal heeft hij nog een 1 jarig contract. En als Mbappe echt naar Real gaat kun je Hakimi wel vergeten. De band tussen PSG en Real is inmiddels niet geweldig snapt iedereen wel dus die gaan dan ook een belachelijk bedrag voor hem vragen. Om nog maar over De Ligt te zwijgen, die speelt pas 1 jaar bij Bayern nu en gaat dus nooit voor minder dan 100 miljoen weg. Als Real Mbappe, Hakimi en De Ligt deze transfer zomer nog wilt aanstellen hebben ze mazzel als ze 400 miljoen kwijt zijn.

4 juli 2023 om 23:33

RM1335, Ik las dat PSG 240 miljoen wou voor Mbappe. Natuurlijk ook maar de vraag in hoeverre dat klopt. Het is inmiddels wel duidelijk dat PSG en Real geen beste vrienden van elkaar zijn. Heb zo het idee dat PSG Mbappe voor 100 miljoen kan verkopen maar niet aan Real... Maar Mbappe wilt of blijven of naar Real en anders niks. Kortom ik verwacht dat hij nog 1 seizoen blijft( wellicht tekent hij zelfs bij als ze hem een goed salaris aanbieden).

4 juli 2023 om 23:47

Allez Paris ik snap dat je boos bent dat Mbappe, die eigenlijk die duurste speler ooit had moeten worden, volgend jaar gratis de deur uitloopt.

gratis, volgend jaar, uit z’n contract loopt. nogmaals voor de duidelijkheid.

Hakimi is geboren in Madrid en als hij terug wil en lastig gaat doen gaat die prijs ook wel meevallen, De Ligt is idd erg duur maar Real Madrid is NEC niet.

Mochten De Ligt en Hakimi dan te duur zijn, zijn er genoeg goedkope alternatieve.
Ook dan kan Real 10 jaar lang de CL winnen want de rest van de selectie is niet normaal.

4 juli 2023 om 23:56

Ik denk ook dat hij nog een jaar blijft. Het geld kan Real ophoesten hoor, maar dat zou nu niet slim zijn. En Perez is dat gelukkig wel.

5 juli 2023 om 00:20

Niels, ik ben vooral kwaad op het bestuur dat ze zo'n idiote aanbieding voor Mbappe hebben gedaan vorig jaar om hem bij te laten tekenen, dat levert nu alleen maar gezeik op, maar dat geheel terzijde. Gratis is het overigens nooit want je kent Mbappe, die gaat een bizar hoge tekenbonus en salaris vragen. Het zou pijnlijk zijn als PSG niks aan Mbappe overhoudt, maar geld is geen issue voor PSG weten we inmiddels wel. 2 jaar terug had Mbappe ook een 1 jarig contract en bood Real 200 miljoen, dat bod werd afgeslagen kan ik me nog goed herinneren. Dat Hakimi in Madrid is geboren en terug wilt is leuk, gaat niet gebeuren deze zomer. Dat geef ik je op een briefje. PSG heeft verder geen fatsoenlijke rechtsback en nogmaals, geld is geen issue en PSG zal nooit snel spelers aan Real verkopen vanwege eerdere spanningen tussen deze 2 clubs op transfer gebied. Als je de Ligt daarbij optelt komt je gewoon op 400 miljoen uit. Real is geen NEC maar ook geen club met oneindig veel geld. En 10 jaar lang de CL winnen, is dat niet erg ambitieus...

5 juli 2023 om 00:29

@RM Ben benieuwd naar Endrick volgend jaar! Is dan 18 jaar en een jaartje verder. Benieuwd of hij verhuurd gaat worden als Mbappe ook volgend jaar komt..

5 juli 2023 om 00:39

Je hebt gelijk over de misschien wel 100 Miljoen tekenbonus en dat laatste contract is ook misschien ook niet verstandig. Maar had PSG dan die 200mil moeten accepteren? Of z’n contract laten aflopen?

Messi kwam, met Neymar erbij was dat nog een jaartje leuk voor Mbappe. Nu is Messi al weg en waarschijnlijk Neymar straks ook. Wat er nu bij Paris rond loopt is niet veel dus waarom zou Mbappe nog langer blijven ?

Maar we hadden het over Madrid,
Hakimi en De ligt hebben ze niet direct nodig, en dat zeg ik ook nergens. Dat plan kan je uitstrijken over een paar jaar omdat ze verder weinig nodig hebben.

5 juli 2023 om 00:58

Dat is denk ik juist een reden voor Mbappe om te blijven. Hij kan nu de man worden bij PSG. Met een paar gerichte aankopen en Luis Enrique als trainer verwacht ik volgend seizoen een veel mooier jaar dan afgelopen seizoen toen de tekortkomingen pijnlijk duidelijk werden. En Neymar zal ook wel blijven. Geen club die het met hem nog aandurft. Om te janken hoevaak hij geblesseerd raakt.

5 juli 2023 om 02:13

Mbappe is al de man bij psg sinds hij daar speelt waar heb je het over.valr toch niks te winnen voor Mbappe in Frankrijk wat enige status heeft.franse titel en weer geen cl.wat een vooruitzicht

5 juli 2023 om 08:50

Ik ben zeker ook benieuwd Reppi! Ik hoop dat Endrick gewoon bij het eerste speeltijd gaat krijgen. Het nieuwe beleid is er toch op gericht dat grote talenten al heel jong gewoon bij de hoofdmacht meespelen. Vinicius, Rodrygo en Camavinga zijn daar het bewijs van. En Jude sluit ook gewoon aan bij het eerste. Ik verwacht zeker hetzelfde voor Endrick en ook Arda. Ik hoop alleen dat de fans en de tegenstanders niet te streng zijn en van ons eisen dat we minimaal 4 prijzen moeten binnenhalen, want om alle jonge neuzen dezelfde kant op te krijgen gaat niet over één nacht ijs. De ploeg zal tijd nodig hebben om zich te ontwikkelen, maar ook daar kan ik intens van genieten. Zelfs als we geen prijs winnen.

5 juli 2023 om 10:37

Wel leuk om te zien. Real heeft natuurlijk belachelijk veel talent onder de 25 lopen, met Bellingham, Tchouameni, Valverde, Camavinga, Vinicius, Rodrygo en nu Arda Guler. Echter heeft Barcelona met Pedri, Gavi, Aroujo, Kounde en Balde ook wel aardig wat jonge toppers staan op het veld. Wordt leuk om te zien in Spanje (en in de CL) in de komende jaren

5 juli 2023 om 14:16

Als je al geen transfersom zou moeten betalen, dan komt de Mbappé-clan wel met een tekenbonus of andere vergoeding die betaald zal moeten worden. Als Mbappé al ooit komt zal dat nooit never niks kosten.

4 juli 2023 om 22:44

Als je in de eerste zin je grootste concurrent noemt dan tekent dat je haat die groter is voor Barca dan de liefde voor je eigen club. Dat zou geen drijfveer moeten zijn. Doodzonde voor zo'n talent, die doorgaans niet veel te zoeken hebben bij Real.

4 juli 2023 om 23:07

Mwah, camavinga, Vinicius, Rodrygo, Valverde. Dat waren allemaal talenten die het goed gedaan hebben en nu basis spelen bij de beste club ter wereld.

4 juli 2023 om 23:07

Niet meteen zo serieus nemen, ik haat Barcelona überhaupt niet maar het is toch leuk als je in strijd bent met de aartsrivaal om een supertalent binnen te halen en dat dan ook lukt. Meer zit er niet achter.

4 juli 2023 om 23:16

Hoezo is dat niet lekker? Iedere club zou het mooi vinden als je de strijd wint van je directe concurrent om een speler. Zeker omdat hij meer naar Barcelona neigde dan naar Real de afgelopen dagen.

4 juli 2023 om 23:17

Okay, dan was dat mijn halflege glas. Vond het al niets voor jou.

4 juli 2023 om 22:47

Media bezig met Barca terwijl Real stilletjes alles rond krijgt. Wat een verhaal zeg! Zou mooi zijn als hij nog een jaar bij Fener blijft en anders bij Ajax verder ontwikkelen. Absoluut de belangrijkste Turkse speler op het moment.

4 juli 2023 om 22:53

Eens met je laatste zin, maar absoluut niet met je eennalaatste zin. Ajax gaat niet lopen opleiden voor clubs als Real. Ajax z'n bestaansrecht is vooral gebaseerd aan prachtige transfersommen van talenten die via Ajax 1 de eerste stap richting Europese top kunnen zetten. Huren lijkt me dus een waardeloos idee. Dan had hij maar interesse in een contract bij Ajax moeten hebben.

5 juli 2023 om 01:00

Daar heb je een punt Myvision.

Toch nog enigszins onverwacht. Maar hoop dat ie het gaat redden. Koopje natuurlijk voor Real.

Heerlijk! Benieuwd naar de nieuwe generatie. Maar, 20 miljoen 'aanzienlijk' meer noemen dan de clausule van 17.5 miljoen is wel erg overdreven voor zo een talent haha. Doet me denken aan de Camavinga-aankoop. Hele tijd stil en dan voor een mooi laag bedrag een enorm talent binnenhalen. Ook goed dat het voor de voorbereiding al blijkbaar is geregeld.

Stap is te vroeg voor hem.

4 juli 2023 om 22:34

Precies. Eigenlijk zou Real hem moeten verhuren aan bijvoorbeeld Villareal of Betis en dan kijken of hij daar minuten gaat maken. Zou een beetje zonde zijn als deze stap zijn ontwikkeling gaat belemmeren, want ik zie hem zeker niet meteen een basisplek veroveren bij Real.

4 juli 2023 om 22:37

Real wilde hem ook verhuren, maar dit schijnt hij zelf niet te willen. Hij wilt direct aansluiten en vechten voor zijn plek.

4 juli 2023 om 22:37

Dat was de stap die hij bij Barcelona zou gaan maken, of tenminste, wat Barcelona in gedachten had. Een jaar verhuren aan bv Betis en in 2024 aansluiten bij de selectie.

4 juli 2023 om 22:42

Dat zou echt heel risicovol zijn van Guler. Geweldig talent maar hij moet natuurlijk niet gaan denken dat hij nu al de wereldster is die eventjes zijn concurrenten bij Real eruit gaat spelen.

4 juli 2023 om 22:56

Aan de andere kant laat dit zien dat hij veel zelfvertrouwen heeft. Dit hebben Vinicius en Rodrygo ook gedaan, en kijk nu waar ze staan. Reinier die uitgeleend was heeft het niet gered. Zo valt er over beide opties iets te zeggen. Hij moet geduld hebben, laten zien dat hij wilt vechten voor zijn plek en uiteraard speelt een beetje geluk ook mee, dan zie ik hem zeker slagen met zijn talent.

4 juli 2023 om 23:37

Plus er is wel wat aanvallend talent weggegaan bij Real en middenveld heeft wel wat ouderen staan nog. Dus gaat wel kansen krijgen

Deze jongen past niet in beide systemen. Ik zou sowieso als ruw talent nooit voor Real kiezen, druk is veel te hoog.

4 juli 2023 om 22:44

Hij oogt vaak heel rustig dus qua druk heb ik het gevoel dat het hem niet veel zal doen. Vind eerder dat Real gewoon kwalitatief een heel goed middenveld heeft en dan ben ik bang dat hij niet veel minuten zal maken. Wat natuurlijk heel belangrijk is op deze leeftijd. Ben een grote fan van die jongen dus hoop dat hij de juiste keuze maakt.

4 juli 2023 om 22:51

Hij oogt rustig ja, maar als hij straks bij Real speelt en de hele wereld meekijkt is het toch even heel anders. Dan kan de druk teveel worden voor zo'n jongen.

Was te verwachten dat hij niet naar Ajax zou komen.

Maar dat hij nu in 1 week bij Ac Milan, Newcastle United, Barcelona en Real zou hebben getekend kon ik niet raden

5 juli 2023 om 02:01

Goede zaakwaarnemer wel. Vier tekenpremies op 5 dagen. Die jongen boert goed.

Hoppa!! En weer Real Madrid die aan de haal gaat met een wereld talent! Hopelijk slaagt hij ook. Hala Madrid!

Ik hoor en lees dat dit een supertalent is. Ik heb er niks van gezien. Leuk dat er weer een Turkse voetballer is met geweldige potentieel. Ik ben benieuwd of het een goed huwelijk wordt.

LOL schande als barca zijnde dat je dit verliest puur oo financieel gebied . 17 miljoen in delen LOL

4 juli 2023 om 23:07

Hoezo, de financiën zijn toch juist de zwakke plek van Barca? Qua naam zit het wel snor.

Weer weet Real een absoluut toptalent te strikken. Nu nog een spits erbij en ze zijn voor de komende 10 naar gebakken. Niet mij club, maar het valt niet te ontkennen dat dit met afstand de grootste club ter wereld is.

Hij kon beter naar barca gaan. Past beter bij zijn spelstijl. Bij real heeft die ook minder kans op minuten.

5 juli 2023 om 02:04

Niet mee eens. Bij Barca heb je Pedri als creatieveling achter de voorhoede en die speelt Guler er niet uit. Bij Madrid heb je zo geen speler, ze spelen doorgaans ook niet in een systeem met dat type speler maar goed. Rechtsbuiten is bij Barca wellicht de best bezette positie bij Barca met Dembele, Raphina en Torres terwijl Madrid niet 1 natuurlijk rechtsbuiten heeft en geen enkele linksvoetige flankspeler.

5 juli 2023 om 07:30

Hoezo minder kans op minuten? We hebben nu met hem en Joselu erbij alsnog maar 6 aanvallers. Dat is zeer weinig. Ik doel dan op Vini, Joselu, Rodrygo en achter de hand Guler, Diaz en A Rodriquez.

6 juli 2023 om 17:41

Als hij veel wil spelen zijn zowel Barca als Real niet de beste opties voor hem. In beide gevallen is hij in het beste geval 2e of 3e keus.

Nooit zien spelen live maar wel clips gezien. Kan ook hangend op rechts wat ook heel mooi is omdat Rodrygo dan ook op andere posities kan spelen waar die beter is dan op rechts. Brahim Diaz is natuurlijk leuk als wissel maar meer niet. Na Bellingham weer een groot talent naar het Bernabeuðÿ¤©

Goede keus. Real de mooiste club . Deco en barca zullen wel balen. Zijn de afgelopen dagen in Istanbul geweest en hadden deco persoonlijk ingezet om hem te overtuigen ..
Ze willen hem dus niet verhuren maar meteen bij de selectie halen .. Misschien is verhuren voor komend seizoen beter .. kroos en modric zullen volgend jaar vertrekken en dan heeft hij veel meer kans … Real Madrid heeft bv vaker een jonge jongen bij Dortmund gestalt. Dortmund zou voor arda niet verkeerd zijn en dan in 2024 terug komen .

Ik betwijfel of hij het bij Real gaat redden, maar snap hem toch ook wel weer. Real heeft de afgelopen jaren laten zien dat zeer jonge aankopen ook daar door kunnen groeien tot topspelers. Rodrygo, Vinicius, die Uruguaanse middenvelder o.a. Ben benieuwd hoe het gaat uitpakken en wens hem alle succes toe.

WAUW! Heel onverwachts dit. Geweldig talent. Als een Kane of Mbappe nog komt hebben we serieus de beste transferzomer sinds 2009.

4 juli 2023 om 22:59

Zeg dat wel ja. 1 van die 2 er nog bij en je doet geweldige zaken. Ben benieuwd. Dit is zeker nog niet klaar. 🙈

Calafat en Perez are cooking. 🔄

Ik hoop dat het bestuur bij fener zijn lesje heeft geleerd, en elke jonge speler die een professioneel contract tekent automatisch een afkoopsom van minimaal 50 miljoen zet. Voor mij heeft het sowieso al helemaal geen nut meer om spelers op te leiden. Elke jonge speler die een beetje uitblinkt wil al gelijk weg, en wat er overblijft is niet goed genoeg. Maargoed ik wens Arda verder heel veel succes in zijn carriere.

4 juli 2023 om 22:49

Denk echt niet dat je Fenerbahçe schuld van die afkoopsom kan geven, want Arda wou juist die clausule erin hebben net als die 1500 minuten.

Ik hoop nu wel dat we inzien dat er toch talent kan uitbreken in Turkije, en kan niet wachten op Jin-ho Jo, Bora Aydinlik en Isak Vural eigenlijk, hoor alleen maar goeie dingen over deze spelers; dus als we het goed aanpakken hebben we wel wat talenten onderweg

4 juli 2023 om 23:00

Ja we hebben zeker nog talenten in opkomst. Maar als we niet slim zijn met de contracten ben je ze zo kwijt. En als ze anders niet willen tekenen zoeken ze maar een andere team. Fener is geen springplank voor zulke snotneusjes. En volgens mij is isak vural niet goed genoeg bevonden en teruggestuurd naar hammarby.

4 juli 2023 om 23:30

Isak is verhuurd, maar omdat hij eigenlijk te jong is om te verhuren, hebben we zijn contract ontbonden, en naar Hammarby gestuurd, en kunnen hem altijd terug kopen, voor een klein bedrag voor zover ik weet

4 juli 2023 om 22:53

Helemaal mee eens. Europese Clubs vangen makkelijk 50 tot 70 miljoen op zulke talenten. En bij een transfer op jonge leeftijd zouden ze altijd een jaar verhuur clausule moeten zetten. Goed voor de club en de ontwikkeling van de speler.

4 juli 2023 om 23:08

Dit bewijst toch dat het juist wel nut heeft om spelers op te leiden. Een jongen uit de jeugd die vertrekt voor 20 miljoen en dat had veel meer kunnen worden. Bijna pure winst. De reden dat zulke jongens direct wegwillen is omdat de jeugd niet gewaardeerd wordt. Dan krijg je hetzelfde terug van de spelers. Hebben wij ook meegemaakt met Ridvan, Emirhan en Serdar. Zelfs clubs als Ajax en Feyenoord krijgen jaarlijks te maken met talenten die voor een prikkie vertrekken. Als onze clubs er een beleid van maken om de jeugd voldoende de kans te geven zal dat op de lange termijn een voordelig effect hebben. Op dit moment kan ik het ze niet kwalijk nemen dat ze weg willen.

4 juli 2023 om 23:40

Dat ligt eraan of je blij bent met de 20 miljoen die je voor hem krijgt. Ik kan je nu al vertellen dat geeneen fenersupporter blij is met dat bedrag. Deze jongen had een hoofdrolspeler kunnen zijn de komende jaren. Meerdere prijzen kunnen winnen voor zijn club. Waar hij sinds kleine jongen van droomt om bij te spelen. En zelfs Voor een recordbedrag verkocht kunnen worden. Maar meneertje is nu al te goed en wil niet eens een jaartje terug verhuurd worden naar zijn, "clubliefde". Geloof me als hij een paar jaar blijft en gratis vertrekt in 2025, werd het meer gewaardeerd dan wat er nu gebeurt. En voor komende talenten geldt hetzelfde, beetje respect naar de club die je opleidt en de kans geeft om je zelf de kijkers in te spelen mag wel.

5 juli 2023 om 00:04

Weet niet of het waar is dat hij niet terugverhuurd wilt worden. Er wordt nu van alles geroepen, we moeten wachten op de officiele mededeling. Maar zou het niet gek vinden als het waar is. Een extra jaartje onder Ancelotti, leren van gasten aks Modric en Kroos of nog een jaartje in de Turkse voetbal chaos met Arap Ismail. Clubliefde of niet, die keuze is begrijpelijk.

Hopelijk zal hij dit seizoen al genoeg minuten maken, ook met het oog op het EK. Een talent waar Barca en Real om vechten, zoiets maken wij niet vaak mee dus zo'n speler moet niet verprutst worden. Had liever gezien dat hij naar Ajax of Dortmund ging maar als Real langskomt is het natuurlijk niet makkelijk om nee te zeggen.

4 juli 2023 om 22:54

Geen zorgen bro. Die minuten maakt ie over een jaartje of 2 wel als samsunspor komt aankloppen met een huuroptie. Tegen Real kan je geen nee zeggen, maar je weet dat Turkse spelers en de absolute top niet samengaan

4 juli 2023 om 23:13

Arda is toch wel een uitzondering vind ik. Die keert op korte termijn niet terug naar Turkije, zelfs als het niet lukt bij Real. Gozer is nog steeds maar 18, die vind wel een club in Europa.

Dit is een brug te ver voor hem. Ik had hem graag bij Ajax of een andere gelijkwaardige club zien spelen. Nu verwacht ik dat hij net als Nuri Sahin de bank warm gaat houden

Meh, kan er niet al te rouwig om zijn. Voor hem en zijn land te hopen dat ie een van de spaarzame Turken is die in het buitenland weet te slagen.

Talent heeft ie, maar ik zou niet weten welke positie hij bij Barça zou moeten spelen. Had leuk geweest als ie zou komen, voor een relatief lage prijs (voor topclubs, uiteraard), maar ben er ook niet te rouwig om.

4 juli 2023 om 23:14

Je gebruikt twee keer in één verhaal het woord ‘rouwig’… Rouw je dan stiekem niet erom (grapje). Ook die relatief lage prijs is momenteel teveel voor Barca. Dat je die paar miljoentjes niet kan forceren als Barca zijnde, dan nog voor zo een toptalent.

5 juli 2023 om 07:49

Teveel voor Barça? Dat verklaart waarom we Vitor Roque aan hebben kunnen trekken.

5 juli 2023 om 07:27

Haha deze is wel heel leuk. Een heel verhaal vertellen om niet rouwig te zijn terwijl je dat duidelijk wel bent. Hoe kan je niet rouwig zijn als zo’n groot talent voor eigenlijk wisselgeld naar je concurrent gaat terwijl je zelf er alles aan hebt gedaan? Niet weten welke positie? Lol je hebt voorin een hoop spelers dat niet onomstreden is, daarom wellicht?

5 juli 2023 om 07:48

Dit is een jongen die flink gebaat is bij een vrije rol, dat is duidelijk. Maar daarnaast is ie, ondanks het gebrek aan kwaliteit bij Barça voorin (al zijn we wel kampioen geworden), nog niet van het niveau waarbij hij de kar kan trekken. Dat kan niet verwacht worden van zo'n jong jochie.

En ach, "er alles aan hebt gedaan", dat valt ook behoorlijk mee. Dan had Barça al maanden en maanden bezig moeten zijn geweest met hem en dat is duidelijk niet het geval. Maar als jij het nodig hebt om dat te zeggen, dan vooral doen.

6 juli 2023 om 08:14

Je had voorheen ene Messi lopen met een vrije rol, dus wat is daar mis mee? Je hebt nu een Fati dat ook overal en nergens loopt dus ik snap niet waar je heen wilt.

Als je iemand van je club naar Turkije stuurt (deco) om de laatste stappen te regelen dan wil je hem wel heel graag. Maar goed, hij is nu naar Real Madrid, dus zal het wel niets zijn. Het kan snel gaan.

Allemaal leuk en aardig, maar er moet nog steeds een topspits komen en een rechtsback..

Florentino moet je dus ook niet direct geloven. Roepen dat er niemand meer bij gaat komen na de komst van Joselu. Zo zie je maar dat alles in een split second kan gebeuren. Arda Guler's transfer geeft mijn beetje Camavinga vibes. Ook letterlijk uit het niets, maar dan twee maanden eerder.

Vind het al mooi genoeg dat die voor Real heeft gekozen boven Barca. Ik zal eerlijk zijn. Ik heb hem nauwelijks live gezien bij Fenerbahce. Misschien 2 of 3 keer ergens eind van het seizoen, toen die basisspeler begon te zijn bij Fenerbahce. Had in een thuiswedstrijd in de competitie echt een fabelachtige assist in de eerste minuut met buitenkant links. Kan echt ballen deze jongen. Als je het alleen aan mij had gevraagd, dan was het misschien beter geweest om Arda nog een jaar bij Fenerbahce te laten spelen, maar goed. Deze jongen wou dat niet persee niet en wilt persee strijden voor zijn plek bij Real. Dat kan ik waarderen.

4 juli 2023 om 23:44

Roepen dat er niemand meer bij gaat komen? Een fan op straat benaderde de president van een van de grootste clubs van de wereld met een camera van zijn mobiel in het gezicht geschenen. Dan is het enige juiste om alle rust te bewaren toch de gegeven reactie? Hij hoeft niet in de spotlights te staan. Ik vond zijn reactie wel uitermate geschikt in ieder geval.

Is gewoon heel slim van hem. Qua speeltijd zit hij bij real beter als linksvoetige op de rechtsbuiten positie. Zeker nu Asensio weg is. Bij barca zou hij 3de keus zijn na Dembele en Raphina. Bij Real zie ik hem vaak starten zelfs. Rodrygo zal wel veel in de spits spelen. Je hebt dan Valverde die ook wel eens recht speelt maar voor de rest niemand. Lijkt me wel een type Kubo. Ken hem voor de rest niet goed. Ik heb in mijn hoofd die Oostenrijkse Turk. Demir. Is hij daar mee te vergelijken? Zijn er hier fener supporters die me wat wijzer kunnen maken?

4 juli 2023 om 22:53

Veel beter dan Demir. Baal dat hij naar Real gaat maar logisch. Wie heeft hij bij Real als concurrent? Op rechtsbuiten alleen Rodrygo. Bij Barca Dembele, Raphinha en dan heb je nog het eigen grote talent in Lamine Yamal. Op het middenveld met Pedri, Gundogan en Gavi ook weinig zicht op serieuze minuten.

4 juli 2023 om 23:06

Gurler is beter dan dembele daar wint die het wel van bij real heb je Rodrygo en vinicius die je bever nooit uit de basis speelt

4 juli 2023 om 23:23

Dembele is beter dan Rodrygo. Houdoe. Dembele is alleen vaak geblesseerd.

5 juli 2023 om 02:07

Ik vind Dembele niet beter dan Rodrygo. Wel een betere rechtsbuiten. Dat Guler beter is dan Dembele is natuurlijk compleet idioot.

Arda zal dus minimaal 1 seizoen van leermeester Modric, de voetbalkunst kunnen perfectioneren.

Calafat is cooking. En agent Ozil ook lekker bezig geweest. Heerlijke speler. Zo jong en al zo ver. Dit is een koopje en hij is een speler wat je niet meer had on je team.

Wel grappig, Deco ging naar Istanbul en Laporta die openlijk sprak over Guler en nu worden ze afgewezen door hem.

Waarom zou je naar real gaan als je never nooit vinicius en rodrygo uit de basis speelt

Opvolger van Baljic, die ging ook van Fener naar Real. Ik hoop dat hij het langer uithoudt...

4 juli 2023 om 23:41

Balic

5 juli 2023 om 11:00

Officieel is het Baljic.

Als Gala en Real fan, heerlijk! Echt een talentje ik gun het hem van harte

Na 4x uitgeleend te worden speelt hij straks bij getafe. Je moet wekelijks spelen dat gaat bij real niet gebeuren

Jammer dat hij niet voor clubs als Dortmund of Ajax heeft gekozen, dat wordt bank zitten en wat seizoenen uitgeleend worden bij laagvliegers in La liga.

Voor degenen die het een beetje gevolgd hebben is duidelijk hoe pijnlijk dit is voor Barca. Waren een hele poos bezig met hem en Laporta sprak zich (zoals gewoonlijk) weer eens publiekelijk uit over hun wens hem aan te trekken. Waren ook persoonlijk rond met Arda maar dan vandaag komt Madrid langs en wordt de transfer op een paar uur gekaapt en wijst hij Barca af om naar Madrid te gaan.

Doorgaans ben ik niet zo voor het leedvermaak richting de rivalen maar dit vind ik wel heel leuk door die blaaskaak van een Laporta die geen seconde uit de media weg kan blijven en arrogante uitspraken van Xavi als "ik heb nog geen speler ontmoet die nee zegt tegen Barca". Nou Xavi dat zijn er deze zomer maar liefst 3 en de transfermarkt is 4 dagen open. Bij die 3 zat je grootste clublegende ooit en een toptalent die voor de aartsrivaal kiest. Wellicht kan je Zubi ook nog meetellen daar die nul op het rekest gaf en aangaf voorlopig nog bij zijn jeugdliefde La Real te willen blijven.

Wat Guler betreft, ik ben fan van hem maar ik weet niet of deze overstap op een goed moment komt in zijn ontwikkeling. Het liefst zie ik hem 1 of 2 jaar uitgeleend worden maar naar verluid wou hij zelf meteen naar de club komen. Hoe dan ook zie ik hem wel genoeg minuten maken aangezien hij op rechts kan en we daar eigenlijk geen opties hebben.

Met Rodrygo, Vini, Endrick, Guler, Bellingham, Cama, Fede, Tchou, Militao en Fran begint die nieuwe generatie er gruwelijk uit te zien. Allemaal onder 25 en stuk voor stuk of wel reeds wereldtop op hun positie of wel de potentie om het te worden. Dan heb je nog enkele pareltjes als Nico Paz, Obrador etc in Castilla.

Het is dat Benzema vertrokken is anders hadden we echt al een geweldige transferperiode achter de rug. Bellingham, Fran, Guler, Joselu en Diaz aangetrokken en Hazard en Mariano zien vertrekken. Odriozola lijkt ook nog te vertrekken en Arribas lijkt ofwel uitgeleend te worden (dortmund lijkt de favoriet daarvoor) ofwel voor 50 verkocht te worden (dat is wat Girona wil) Dan heb je echt fantastische zaken gedaan. Jammer dat Benz vertrokken is waardoor je nu een topspits moet halen om je selectie rond te krijgen. Helaas wordt dat moeilijk aangezien ik enkel Kane en Mbappe goed genoeg acht. Andere opties als Muani of Vlahovic (zou aangeboden zijn voor 80M) vind ik niet goed genoeg en/of te duur. Kane lijkt helaas naar Bayern te trekken of wordt wellicht aan zijn contract gehouden en Mbappe is altijd een lastig dossier.

Mbappe is sowieso een speciaal geval deze zomer. Alle mainstream media en journalisten zwijgen hem dood terwijl er online geen seconde over een eventuele transfer gezwegen wordt door mensen die beweren bronnen binnen de clubs of Mbappe's entourage te hebben. Het gekke is dat die allemaal min of meer hetzelfde vertellen en dat ze van overal komen: Spanjaarden, Qatari en Fransen. Volgens hen zou de Emir zich er persoonlijk mee bemoeien en een akkoord hebben met Perez. Perez en Mbappe zouden ook akkoord zijn over het salaris, de bonussen en portretrechten etc en zou de laatste strohalm de loyaliteitsbonus zijn die Mbappe deze zomer tegoed heeft van PSG. Die zou hij in zijn totaliteit uitgekeerd willen zien worden maar daar wil PSG vooralsnog niet aan meewerken en ze zouden verlangen dat Madrid een deel daarvan op zich neemt. Mochten die Itk's gelijk hebben en het gebeurt daadwerkelijk is dit plotsklaps de beste zomer sinds 2009 en heeft Madrid een team dat ik het beste team zie worden de komende 10 jaar.

5 juli 2023 om 02:47

Ha ha vriend, dat beste team waren we ook al de voorbije 10 jaar.

Hopelijk pakt het goed uit met Guler, en kan hij nog veel meepikken van de routiniers en kan hij het niveau van La Liga bijbenen. Het is een beloftevolle groep die zich vormt in Madrid en financieel is het geen rib uit het lijf geworden.

5 juli 2023 om 09:28

Helemaal met je eens! Ben ook zo benieuwd naar spelers als Martin, Paz, Arribas, Dotor, Marin etc. Wat betreft Mbappe, ik ben er soms wel klaar mee hoor. Die man kan echt ballen maar alles eromheen is frustrerend. Hij is zo geobsedeerd door geld, maar hij is 24 en voetbalt nog steeds in de Ligue 1. Hij zou een team als Real, United of Liverpool naar prijzen moeten schieten al 2 jaar lang. Het is echt jammer dat er geen andere van zijn kwaliteit is (Haaland is enorm goed, maar ander type speler). Het team komt er in ieder geval goed uit te zien zo. Welke opstelling zou je ervan maken? Ben benieuwd!

5 juli 2023 om 16:32

Het liefst zie ik nog een rechtsback komen en spelen we gewoon 433. Dat eerste lijkt niet te gebeuren en in dat geval zou ik benieuwd zijn naar een 343/352 (afhankelijk van de eventuele komst van een topper voorin) met Cama en Fede op lm en rm. Die hebben beide de snelheid en werklust om de hele flank te bestrijken en zijn zowel offensief als defensief exceptioneel. Bovendien kan je dan ook alledrie je centrumverdedigers gebruiken en neem je de zwaktes achterin weg. Militao lijkt sowieso te starten. Als Rudiger naast hem staat klopt de organisatie vaak niet en is de positionele bezetting vaak verkeerd terwijl als Alaba start de agressiviteit en kracht in de lucht ontbreekt.

5 juli 2023 om 16:39

De 3-4-3/3-5-2 is niet in me opgekomen maar dat klinkt echt heel aantrekkelijk wel inderdaad. Ik zat ook steeds met een opstelling met 4 achterin in mijn hoofd en vond een 4-4-2 ook heel sterk ogen wanneer je inderdaad een goede rechtsback haalt, dan Militao en Alaba met Garcia aan de andere kant; Tchouameni, Camavinga, Bellingham en Valverde (alhoewel ik op de 10-positie ook wel graag Diaz of Guler wil zien wanneer zij zich echt goed ontwikkelen, dan wordt echter Valverde denk ik het kind van de rekening wat je ook niet echt wilt) en dan Vini en in het beste geval Mbappe voorin. Kijk er echt heel erg naar uit.

Er wordt nu dan melding gemaakt van een bedrag van 20 miljoen, dus iets meer dan de 17,5 waarover het eerder ging, maar ik begreep dat pa Guler ook nog eens eenzelfde bedrag opeiste. Hoe zit het daar dan nu mee ?

Lol, dat is humor. Werd eigenlijk niet gesproken over Real en Deco had hem al persoonlijk naar Barcelona gesproken, alleen nog kwestie van een handtekening zetten. Uiteindelijk blijft het vaak bij Real rustig en binnenskamers en komt het met het volgende, zeer groot talent. Hulde!

Heb mijn bedenkingen bij deze transfer. Vraag me af of hij snel gaan aanhaken bij het eerste of dat hij in een verhuur molen terecht komt.

Weer een gevalletje “te hoog gegrepen” Nooit beginnen bij een top club! Vanaf hier kun je alleen maar naar beneden😔

5 juli 2023 om 10:44

Zoals Vini, Rodrygo, Valverde, Camavinga?

Dit word 'het grootste Turkse talent' nummer zoveel die weer niet gaat slagen. Zodra ze naar een grote club gaan blijft er niks meer van over, zonde altijd...

Pijnlijke nederlaag als dit zo blijkt te kloppen. Slechte beurt voor de buitenwereld om weken te staan onderhandelen en je aartsrivaal deze deal kaapt voor je ogen.

Aan de andere kant, als we ons in bochten moeten wringen om deze transfer rond te krijgen, dan hoeft het misschien ook niet en dan moeten we maar ons verlies accepteren.

Real is wel echt bezig met de toekomst. Is er iemand die mij kan vertellen of er ook jong talent vanuit de jeugd aan zit te komen?

5 juli 2023 om 10:49

Kroos heeft Nico Paz (middenvelder) naar voren geschoven en uitgesproken dat hij een talent is, resultaat: Paz wordt betrokken bij het eerste elftal. Verder gaat Arribas (vleugelspeler) volgend seizoen zeer waarschijnlijk een stap maken (Dortmund wil hem dacht ik huren), verder hoop ik dat een centrale verdediger de stap maakt (Marvel of Rafa Marin) en wellicht dat een Obrador (linksback), Martin of Dotor de stap kan maken (beide middenvelder). Het is echt jammer dat we ze zo weinig in actie zien.

5 juli 2023 om 12:58

Meest talentvolle generatie sinds de tijden van Morata, Joselu, Jese, Vazquez, Nacho, Carvajal etc.

Nou dat wordt de bank warmhouden. Waarom kiest z on jongen nou niet voor een club van 1 trede lager niveau, zodat hij vlieguren kan maken.

Arda bedankt !! Je kon voor 17.5 miljoen euro weg maar mede door jouw respect en liefde voor de club gaan we in totaal 30 miljoen euro krijgen. + 20% doorverkoop.

Het is je gegund

Dat is snel gegaan, van een gerucht naar binnen een paar dagen helemaal rond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren