Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geloof in Arda Güler groot: ‘Hij is in potentie beter dan Lionel Messi’

Laatste update:

Het geloof in Arda Güler is groot. Erol Tokgözler, die het Turkse toptalent trainde in de jeugdopleiding van Genclerbirligi voordat hij furore bij Fenerbahçe maakte, ziet in Güler een potentiële wereldster. De jongeling staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Real Madrid, maar heeft zijn debuut wegens blessureleed nog niet kunnen maken.

Tokgözler is vol lof over zijn voormalig pupil. De dertienjarige Güler stak in de jeugdopleiding van Genclerbirligi al ver boven zijn ploeggenoten uit. “Hij had altijd vijf alternatieven in zijn hoofd, vijf plannen”, zegt Tokgözler tegenover de Spaanse sportkrant AS.

“Zijn talent was uitzonderlijk. Ik heb nog nooit zo'n talent gezien op die leeftijd." Tokgözler verwacht dan ook dat Güler een grote toekomst te wachten staat. “Messi is de grootste speler die ik ooit heb zien voetballen en Arda heeft geweldige kwaliteiten.”

“Messi heeft alles al bereikt en Arda moet het nog doen, hij is nog een kind. Maar als we het alleen over potentie hebben, heeft Arda meer potentie dan Messi”, vertelt zijn ex-trainer lyrisch.

Güler maakte afgelopen zomer voor twintig miljoen euro de overstap van Fenerbahçe naar Real. In de voorbereiding op het huidige seizoen liep hij echter een meniscusblessure op. Hij probeerde daar zonder operatie van te herstellen, maar besloot na een maand toch onder het mes te gaan.

In september leek zijn debuut eindelijk aanstaande, totdat een spierblessure roet in het eten gooide. Dat kostte de viervoudig Turks international nog eens een aantal weken aan hersteltijd.

Fans van Real hadden de hoop dat Güler al eerder inzetbaar zou zijn, daar hij al deelneemt aan de training. Ancelotti moest die supporters vrijdag echter teleurstellen. "Het gaat goed met hem, maar het ontbreekt hem aan fitheid. Hij heeft denk ik tien dagen, misschien twee weken nodig om volledig fit te raken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoog ‘Wij van WC eend’ gehalte. Benieuwd naar deze jongen maar beter geen label opplakken.

21 oktober 2023 om 12:37

Zou dit niet stiekem gewoon Aad de Mos zijn met een Turks pseudoniem??

Rustig, rustig, laat hij nou maar eerst beter worden dan iedereen bij ons die op rechts staat. De rest komt later wel

21 oktober 2023 om 12:13

In potentie beter dan Messi is wel een flinke uitspraak. Heeft zeker een potentie om een hele grote te worden, maar beter dan 1 van de allerbesten allertijden? Laten we het eerst maar eens rustig afwachten inderdaad

Niemand gaat zo goed als Messi worden. Laten we gewoon helder zijn. Zulke verwachtingen voor jonge spelers zijn veel te hoog.

21 oktober 2023 om 12:32

Cristiano Ronaldo vond ik een complete speler record op record. Messi heeft het beste talent dat je maar kan wensen van alle voetballers.

21 oktober 2023 om 12:46

@schwein, Ronaldo is een fenomeen een van de beste zo niet beste doelpuntenmaker. Messi is in mijn optiek alleen wel een stuk unieker. Ontopic: dit slaat natuurlijk nergens op, in potentie beter als Messi? Heeft hij Messi getraint?

21 oktober 2023 om 14:45

Messi is de beste dribbelaar, spelverdeler en doelpuntenscorer(meer goals per wedstrijd). Cristiano is enkel een completere doelpunten scorer dan Messi, omdat hij op meerdere manieren een goal kan maken.

21 oktober 2023 om 15:24

Ja inderdaad, slaat nerges op. Daarnaast vind ik dat je Messi niet kan vergelijken met dit soort talenten, Messi is echt van een andere kaliber, ook in z’n jongere messi jaren destijds.

21 oktober 2023 om 15:37

Ronaldo de beste doelpuntenmaker is ook zo een fabeltje. Messi heeft meer goudenschoenen en meer pichichi. Messi heeft meer WK goals, meer intercontinentale goals (copa America of euro), Messi heeft meer goals in een seizoen, Messi heeft meer goals in een jaar.
War maakt ronaldo eigenlijk een beter doelpuntenmaker?

21 oktober 2023 om 16:26

Ronaldo heeft meer goals als we kijken naar het totale plaatje. Ronaldo heeft in 9 jaar tijd dat hij in la liga heeft gespeeld in totaal 34 hattricks, messi heeft er 36 in 17 jaar. Daarnaast heeft Cristiano Ronaldo de volgende records

Alle competities de meeste goals.
Real Madrid meeste goals.
Champions league meeste goals.
Internationale competities meeste goals.
Europeens kampioenschap meeste goals.
Club wereld cup meeste goals. En ga zo maar verder..

Dat maakt dat Ronaldo zeker wel een beter doelpuntenmaker is dan messi

21 oktober 2023 om 18:09

Ronaldo of Messi vind ik allebei gewoon waanzinnig en niemand gaat die twee overtreffen. Heb geen voorkeur voor een van beide. Ik vind ze allebei gewoon fantastisch.

21 oktober 2023 om 18:12

De statistieken die u plaatst zijn op dit moment niet relevant omdat Messi twee jaar jonger is dan Ronaldo.
Als u kennis zou hebben van statistieken weet je dat je pas spelers met elkaar kunt vergelijken wanneer ze beiden evenveel wedstrijden hebben gespeeld.
Aangezien Messi twee jaar jonger is dan Ronaldo, en Ronaldo meer wedstrijden heeft gespeeld is dat niet het geval.
Daarom kijkt men naar het gemiddelde om een zo nauwkeurig en eerlijk beeld te creëren.
En het gemiddelde van Messi is beter dan Ronaldo wanneer het gaat om doelpunten per wedstrijd.
Messi speelde 1044 wedstrijden en scoorde 821 goals.
Ronaldo speelde 1188 wedstrijden en scoorde 859 goals.
Gemiddelde van Messi is 104 per goal.
Gemiddelde van Ronaldo is 112 minuten per goal.
Daarnaast is het plaatsen van Ronaldo als topscorer Europees Kampioenschap lachwekkend omdat Messi niet voor een Europees land speelt.
Dus zal hij nooit in die competitie topscorer kunnen worden.
Als we kijken naar de huidige statistieken is Messi dus de betere doelpuntenmaker dan Ronaldo.

21 oktober 2023 om 20:22

Word je nou zelf niet moe van die CR7 - Messi discussie?

Dit gaat over een jonge speler op wie blijkbaar absurde verwachtingen worden gelegd. Zeggen dat iemand in potentie beter is dan Messi of CR7, pff

21 oktober 2023 om 12:34

Precies, pas als hij, zeg een jaar of 4 a 5 jaar achter elkaar,dicht bij het niveau komt van wat Messi had, dan mag je gaan speculeren.
Nu is het nog veel en veel te vroeg om hier ook maar aan te denken.

21 oktober 2023 om 13:10

Dan mag je nog niet speculeren. Mensen zeiden Messi moet het WK eerst winnen en dat zie ik Turkije zeker niet winnen. Daarnaast heeft deze jongen niet de snelheid in zijn dribbels die Messi wel had.

21 oktober 2023 om 12:42

Er komt vast ooit wel een beter iemand, misschien dat we over 50 tot 100 jaar ook weer compleet anders naar het spelletje kijken. Al ben ik het met je eens dat het tot nu toe de grootste schoenen ooit zijn om te vullen. Laat Arda eerst maar eens fit blijven, dat lijkt me voor nu het belangrijkste doel.

21 oktober 2023 om 17:16

Wat is dit nu weer.”Niemand gaat zo goed worden” wat een onzin. Het is gewoon een Argentijnse jongen uit Rosario. Geen Jezus Christus.

21 oktober 2023 om 18:15

Ik vind Ronaldo en Messi een standaard hebben gezet die (denk ik) nooit overtroffen gaat worden. 15 jaar achter elkaar presteren is echt absurd wat Ronaldo en Messi deden. Die rivaliteit is heel speciaal en gaan we nooit meer zien.

Ik snap nooit waarom het je verstandig lijkt om zoveel druk op een speler te zetten die nog niet eens een reeks wedstrijden bij zijn nieuwe club heeft kunnen spelen, laat staan goede wedstrijden. En van alle spelers dan nog met een Messi haha, laat Guler lekker met rust. Hoop dat die jongen het kan waarmaken, mooie speler

21 oktober 2023 om 13:30

Vooral eigenbelang van zo'n trainer die wil zich wil laten gelden met interessante uitspraken.

Met zulke uitspraken vergroot je alleen maar meer de druk op hem. Bij Real Madrid spelen is al een druk die meer dan genoeg is voor zo’n jonge voetballer.

Hij is wel echt een leuke voetballer. Veel acties a la Messi. Ik vind hem een beetje een mix tussen de Bruyne en Messi. Messi is met de bal aan de voet veeeel sneller als hem maar hij heeft weer dat als die de bal heeft hij zo onvoorspelbaar wordt. De ene keer is die de Bruyne de andere keer Messi.

Ik gun het hem van harte. Hele leuke jongen. Ik kan niet wachten op het moment dat hij zijn debuut maakt voor Real Madrid

21 oktober 2023 om 12:40

Messi is de meest onvoorspelbare speler ooit aan de bal. Links of rechtsom: 99/100x wist je als tegenstander al dat hij je zou passeren. En het inzicht en steekpasses van Messi zijn van een niveau waar zelfs de Bruyne niet aan kan tippen.

21 oktober 2023 om 13:31

De Bruyne kan toch ook een aardige steekbal geven. Ik vind dat nogal een statement. Ik heb hem ballen zien geven die Messi nooit gegeven zou (kunnen) hebben.

21 oktober 2023 om 13:35

En we hebben Messi ballen zien geven die de Bruyne nooit gegeven heeft. de Bruyne heeft denk ik een iets betere lange steekbal, die kan hem over 50 meter precies om 3 verdedigers heen in de loop geven terwijl Messi een geweldige steekpass in huis heeft midden in een dribbel na het uitspelen van x aantal spelers. Dat deze Güler in potentie beter is slaat natuurlijk nergens op, dat is gewoon interessant doen van zo’n trainer.

21 oktober 2023 om 14:17

Ik heb Messi curve steekballen over lange afstand zien geven over hele defensies heen, die heb ik de Bruyne nooit zien geven. Messi heb ik alle soorten steekballen zien geven. Lange,Korte, door de lucht, over de grond. Dribbelen en steekpasses zijn 1 van de absolute specialisme van Messi.Dat de Bruyne geen steekbal kan geven heb ik toch nergens beweerd? Noem eens een voorbeeld van een steekpass van de Bruyne, die Messi nog nooit heeft gegeven? Ik weet zeker dat ik je meteen van repliek kan dienen en concrete voorbeelden kan aanhalen.

Nou als dit soort vergelijkingen worden gemaakt weetje het wel. Dit wordt drie keer niks.

21 oktober 2023 om 13:09

Dat weet je pas helemaal zeker wanneer Aad een grote toekomst voorspeld.

Haha, zo overdrijven is ook echt typisch Turks dus neem zijn woorden met een korreltje zout aub. Het is nog maar de vraag of hij zijn potentie gaat waarmaken maar het talent heeft hij in ieder geval zeker. Het grootste talent van Turkije ooit, met Arda Turan als een close second. Ik hoop echt dat hij slaagt en dat hij dan pas weer op zijn 35 of 36ste een jaartje terugkomt naar Turkije om zijn carrière bij Genclerbirligi of Fenerbahce af te sluiten. Zou romantisch zijn.

Ja en in potentie kan hij ook de man van glas worden. Hou eens op zeg al die labels erop te plakken op jonge spelers. Als hij echt zo goed is dan zal hij het wel laten zien op het veld. En dan zal de rest wel oordelen hoe goed hij is. Met prestaties in de jeugd kan je niet veel mee, dat is ondertussen wel gebleken met al die mislukte grote talenten die een groot toekomst in het verschiet hadden.

Mor en Demir waren ook uitzonderlijke talenten, en kijk waar die terecht zijn gekomen. En ook qua potentie vergelijken met Messi, die wordt beschouwd als de beste voetballer allertijden (niet mijn mening). Begin dan eerst met Turan, Emre of Hakan Sukur.

Zo dit is weer een typisch voorbeeld van Turks chauvinisme. Hij is een geweldig talent, maar Messi was op die leeftijd al veel beter. Arda zal tevens nooit bereiken wat Messi heeft bereikt. Dat weet ik vrijwel zeker.

21 oktober 2023 om 13:19

Absoluut. Laten we het ook gewoon zien voor wat het is; een mooie (beetje overdreven) trots.

21 oktober 2023 om 14:20

Zeker. Ben een fan van Arda. Volg hem nauwlettend aangezien ik ook Fener support in Turkije. Hij kan de beste Turkse speler ooit worden en is een talent van de buitencategorie. Ik denk zelf dat hij talentvoller is dan Yamal. Maar de tijd zal uitwijzen of dat daadwerkelijk zo is.

21 oktober 2023 om 16:54

Beetje raar om te stellen dat deze Guler een groter talent is dan Lamine Yamal, terwijl hij 2,5 jaar ouder is. Zullen we kijken hoe ver Lamine is over 2,5 jaar? Neemt niets weg van het feit natuurlijk dat Guler een groot talent is.

21 oktober 2023 om 14:21

Hahah helemaal gelijk joga.

Maar welke voorbeelden kan je nog meer benoemen van Turks chauvanisme? Je lijkt me er in thuis. Gewoon puur uit nieuwsgierigheid.

21 oktober 2023 om 16:05

Origami...

Het constant schreeuwen dat Turkije het beste land is terwijl zij massaal Turkije uitvluchten...ik bedoel emigreren.

21 oktober 2023 om 15:38

Komt waarschijnlijk door dat het voor Turkije uniek is om een voetballer te hebben bij de absolute top. Ze slaan dan door in optimisme.

21 oktober 2023 om 15:54

Met Gündogan, Ozil en Hakan Sukur heeft Turkije toch wel spelers in de absolute top gehad? Dat de eerste twee voor Duitsland hebben gekozen doet wat mij betreft niets af van het feit dat het Turken zijn.
En nee, ik vind dit een andere situatie dan Asensio voor Nederland.

eerst maar eens zien,zo heb ik er honderden misschien wel duizenden voorbij zien komen!!!

Ik word altijd zo moe van dit soort vergelijkingen. Geef zo'n jonge speler gewoon de ruimte om de beste versie van zichzelf te worden en ga niet onnodig druk op zijn schouders leggen door hem nu al met een grootheid van de sport te vergelijken.

Zo’n uitspraak van een ex-jeugdtrainer hoeft niemand serieus te nemen natuurlijk. Echter is Arda wel serieus een toptalent. Arda is een speler waar je de tv voor aan zal zetten. Of hij het gaat waarmaken is natuurlijk de vraag. Gun het hem van harte omdat het een bescheiden jongen is die leergierig is en zich wilt blijven ontwikkelen. Hoop dat hij binnekort fit is en we met zijn allen van Arda kunnen genieten. Die uitspraak doet hij ook omdat wij Turken dit soort talenten niet gewend zijn. Voor een spanje, duitsland, engeland etc. Is het normaal dat er wellicht jaarlijks talenten zijn met veel potentie. Voor ons is dit echt once in a hundred or 10 years time

Nou die zien we hopelijk over een paar jaar bij Arsenal.
Zelfde weg als Odegaard hopelijk.
Werd destijds ook enorm gehyped maar kwam er niet uit bij Real Madrid mede denk ik ook omdat hij toen ook al de stempel kreeg 'nieuw wonderkind' en natuurlijk de concurrentie wat destijds aanwezig was.

Guler we zien je graag komen in Noord London tot over een paar jaar.

Wat denken dit soort slaplullen nou eigenlijk te bereiken met dit soort gezever? Doe nou maar even normaal en geef die knul de kans om rustig zich te integreren op dit niveau en dan zien we wel weer verder.

Wordt zo moe van dit soort uitspraken, ook al heeft ie het over potentie. Messi is Messi en Guler is Guler, leuke speler maar ben benieuwd.Dat is net als met zoveel spelers. Messi en Ronaldo zijn meer dan wereldklasse en ben benieuwd of iemand bij hun in de buurt komt

Lool droom nog verder ja pff. Dit kan echt killing zijn, dit soort gebrabbel. Laat die jongen gezond ontwikkelen man zonder al dit gehype!

Met alle respect. Maar als trainer bij een Turkse club kan je dit niet zeggen en weten. Je hebt immers niet te maken met het caliber messi op de training. Je hebt echt geen idee waar je het over hebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren