Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

City-aanvaller nadert transfer naar Al-Ahli voor ruim één miljoen euro per week

Laatste update:

Riyad Mahrez lijkt de volgende speler te worden die een transfer maakt naar Saudi-Arabië. De Algerijn heeft volgens Engelse en Saudische media een persoonlijk akkoord bereikt met Al-Ahli. Naar verluidt hebben de Saudi's een bedrag van 35 miljoen euro over om zijn tot medio 2025 lopende contract bij Manchester City af te kopen.

Een transfer lijkt nu nog slechts een kwestie van tijd. Mahrez is al persoonlijk akkoord met Al-Ahli, waar hij naar verluidt ruim een miljoen euro per week kan verdienen. Daar kunnen nog bonussen bovenop komen. Mahrez heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar het Midden-Oosten en is in afwachting van de onderhandelingen tussen de clubs. De naderende transfer naar Al-Ahli komt bepaald niet uit de lucht vallen, daar Fabrizio Romano begin juni al schreef over de serieuze interesse van de Saudische club. CBS Sports meldt dat de medische keuring reeds op de planning staat.

City won vorig seizoen de treble, maar het aandeel van Mahrez daarin bleef relatief beperkt. De linksvoetige rechtsbuiten kwam in het Champions League-tweeluik met Bayern München (4-1 winst) geen enkele minuut in actie en ook in de twee halve finales tegen Real Madrid (5-1 winst) speelde hij slechts elf minuten. In de FA-Cup finale tegen stadsrivaal Manchester United (2-1 winst) moest Mahrez negentig minuten vanaf de bank toekijken, net als in de Champions League-finale tegen Internazionale (1-0). Mede dankzij zijn 22 basisplaatsen in de Premier League kwam hij het afgelopen seizoen nog wel tot 47 duels, waarin hij goed was voor vijftien goals en dertien assists.

In de seizoenen daarvoor kreeg Mahrez echter een grotere rol toebedeeld van manager Josep Guardiola. In de afgelopen jaargang koos de Catalaan voornamelijk voor Bernardo Silva op de rechterflank. Mahrez kwam tot op heden tot 236 officiële wedstrijden voor the Citizens, waarin hij goed was voor 78 goals en 59 assists. Naast de Champions League afgelopen seizoen won hij onder meer vier keer de Premier League met de club. Bij Al-Ahli zou Mahrez teamgenoot worden van onder meer Édouard Mendy en Roberto Firmino, die deze zomer overkwamen van respectievelijk Chelsea en Liverpool.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt wel een Fantasy League te worden. Jammer dat 90% van de spelers er niet kan voetballen, maar er gaan wel steeds meer leuke namen naar Saudi-Arabië.

De volgende die gaat vertrekken. Ik heb hier wel het minst moeite mee. Mahrez was geweldig voor City, en is nog steeds een goede speler alleen kon hij het spel van Pep fysiek niet meer aan. De topwedstrijden zat hij op de bank tegen het einde van het seizoen. Hij was echter wel super tegen de wat kleinere teams in de PL. Hij kon de bus daar met regelmaat doorbreken. Ik hoop dat City wel een vervanger gaat halen, anders is het te dun bezet.

16 juli 2023 om 17:27

Toch ook wel een behoorlijke leegloop bij City. Laporte, Walker, Mahrez, Gundogan en dan heb je nog Cancelo en Bernardo die op de nominatie staan om te vertrekken

16 juli 2023 om 17:35

Ja tot nu toe is alleen Gundogan bevestigd, maar Laporte en Mahrez zillen op zeker vertrekken. Als Walker, Bernardo en Cancelo nou echt vertrekken moet City nog goed gaan investeren deze zomer...

16 juli 2023 om 18:59

Precies wat ik al een tijdje roep en bang voor was. Bernardo en Cancelo mogen nu zeker niet meet weg. Cancelo kan zelfs als winger ingezet worden als het moet. Daar heeft hij de skillset voor. Als dat niet gebeurt dan zal City de transfermarkt op moeten

Ruim 1 miljoen per week? Meer dan 52 miljoen voor een jaar. En dan verdient absolute grootverdiener bij Ajax Tadic 6,5 miljoen. Man wat wordt dit mooie spelletje op deze manier verpest.

16 juli 2023 om 17:45

Dit spelletje was al jarenlang verpest mede door de Engelse club. Nu wordt het nog eens gigantisch vermedigvuldigt.

16 juli 2023 om 19:02

@EL De salarissen bij Barca, Real, Bayern en PSG over de afgelopen seizoenen mogen er ook wel wezen. Niet alleen in Engeland kan je als topspeler een mooi salaris krijgen

16 juli 2023 om 21:42

Dat de bundesliga niet meer competitief is moet je bij bayern wezen die alle concurrenten leeg kopen ipv naar het buitenland kijkt.

16 juli 2023 om 17:59

En het is wss ook 1 miljoen netto. Wie kan daar nee tegen zeggen?

16 juli 2023 om 18:15

Waarom word het spelletje verpest ? Heeft niks te maken met het spelletje, daar veranderd niks aan. Is gewoon werk , je werkt voor de werkgever die jou het meest betaald simpel

16 juli 2023 om 18:32

Het is allang al geen spelletje meer. Het is 1 grote marketing waar het al jarenlang alleen maar om geld draait. Wel grappig hoe midden oosten het spelletje verpest terwijl ze precies hetzelfde doen als de premier league de afgelopen jaren doet.

17 juli 2023 om 04:14

Deze bedragen.. Puur geld witwassen. Kan niet anders.

35m voor een 32jarige bankzitter, zeker een goede speler daar niet van.

maar is voor man city toch ook mooi dat iemand mahrez nog komt ophalen.

16 juli 2023 om 17:57

Niks mis met zijn prijs hoor weet niet waarom je erover zeurt. Daarnaast zou hij voor menig club in de PL als basis gehaald worden

16 juli 2023 om 18:26

Een bankzitter bij city die in elk ander topploeg makkelijk basis zou spelen

1 mil per week, wat lijk me dat heerlijk om dat wekelijks gewoon te zien bijgeschreven worden. 52 mil per jaar. Tja lekker salaris. En Mahrez is de 30 gepasseerd dus logische stap

32 jaar en dan 35 miljoen betalen aan een transfersom en een salaris van 52 miljoen per jaar wat een wanbeleid. Als die competitie echt een rol van betekenis wil gaan spelen dan zou je toch ook aan de lange termijn moeten denken. Dit gaan ze absoluut niet langer dan een jaar of twee volhouden.

16 juli 2023 om 18:00

Hoop je

16 juli 2023 om 18:43

Je moet toch ergens beginnen en dan is dit de eerste stap. Daarnaast zijn er al wat eind twintigers overgestapt. De volgende stap zijn Brazilianen of andere broodvoetballers die veel meer kunnen verdienen daar erheen halen en dan gaat het niveau vanzelf omhoog.

WTF 52 miljoen per jaar…

1 miljoen per week .. ik zou ook in het eerste beste vliegtuig zitten. Heeft mooie cijfers neergezet bij city en was ook vaak belangrijk. Bij Leicester was hij fenomenaal. Had zeker nog wel meegekund op het hoogste niveau maar zeg maar eens nee tegen 1 miljoen per week

Lekker man. Wat een droom voor Mahrez. Het is hem gegund. Spelers verdienen over het algemeen hoger salaris. Brengen miljarden in voor de clubs en tv-zenders. Mensen die het overdreven salarissen vinden leven in een droom wereld. Als de industrie zoveel geld genereert dan is het niet meer dan logisch.

Het voetbal is de totale realiteit uit het oog verloren. Dit slaat helemaal nergens meer op.

De kern van City is natuurlijk wel nog bijna volledig in tact maar de breedte van de selectie is wel iets waar je al die prijzen mee wint. Die jonge jongens hebben vaak toch een aantal jaartjes nodig om zich in een team te spelen, misschien niet voor de PL of de Beker maar op internationaal niveau mis je dadelijk ook een stuk ervaring achter de eerste 11.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren