Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea is na 'goede gesprekken’ dicht bij de komst van een nieuwe manager

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Mauricio Pochettino vanaf komend seizoen de nieuwe manager van Chelsea wordt. De 51-jarige Argentijn is na goede gesprekken met de clubleiding van the Blues dicht bij een dienstverband op Stamford Bridge. Volgens transfermarktspecialist Fabrizio Romano bevinden de gesprekken zich momenteel in een afrondende fase.

Frank Lampard werd begin april na het congé van Graham Potter aangesteld als tussenpaus om Chelsea in ieder geval Europees voetbal te bezorgen. Met nog zeven competitieduels te gaan lijkt dat een schier onmogelijke opgave. Voor Europa League-kwalificatie moet de vijfde plek worden behaald, die momenteel in handen is van Tottenham Hotspur. The Spurs staan met 53 punten echter ruim voor op Chelsea, dat pas 39 punten heeft. Onder Lampard wist de club nog niet één keer te winnen.

Ondanks de zwaar teleurstellende resultaten, zal Pochettino pas vanaf juni in dienst treden bij de Londenaren. Julian Nagelsmann was eigenlijk de topkandidaat om Potter vanaf komend seizoen definitief op te volgen. Romano liet vorige week vrijdag echter weten dat de Duitser het op hoofdlijnen niet eens kon worden met Chelsea. De club trok daarnaast zelf de stekker uit de onderhandelingen met Luis Enrique, wiens eisenpakket te gortig bleek.

Pochettino kwam daardoor op poleposition te liggen om de nieuwe eindverantwoordelijke te worden. De Argentijn was toen Thomas Tuchel begin dit seizoen ontslagen werd al een optie, maar zag de job uiteindelijk naar Potter gaan. Pochettino zit zonder club sinds hij in de zomer van 2022 werd ontslagen door Paris Saint-Germain. Hij lag al enige tijd onder vuur bij de eliteclub en vertrok na anderhalf jaar uit Parijs. Eerder was hij als trainer actief bij Tottenham Hotspur, Southampton en Espanyol.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu nog de juiste poppetjes op de juiste plekken, goed beleid gaan voeren, dan kan het wel weer wat gaan worden..

25 april 2023 om 12:35

En een echte spits + de verkoop van 7/8 spelers zodat je een normale selectie hebt, zoals Thiago Silva al aangaf.

25 april 2023 om 12:40

Lukaku komt toch terug. Die man gewoon weer de kans geven.
Welke echte spits zou anders nu naar Chelsea gaan, terwijl meer grote(re) clubs ook op zoek zijn.

25 april 2023 om 12:41

Uiteraard, een echte spits. Dat moest Lukaku zijn. Ik was er geen voorstander van, het is ook niet goed gekomen, maar hij heeft wel nog een zwaar contract voor 2 jaar denk ik.. De echte topspitsen, zo zijn er niet veel momenteel.
Openda scoort nu zeer vlot in Frankrijk, Drogba heeft dezelfde stap gemaakt vele jaren geleden.

25 april 2023 om 13:04

Hoe kan je Openda nou weer vergelijken met Drogba? Dan kijk je echt 0 wedstrijden van RC Lens en Openda, die past Totaal niet bij het voetbal dat Chelsea wil spelen. Leuke spits voor een team dat op de counter speelt maar verder niet.

25 april 2023 om 13:10

Absoluut. Te beginnen bij Silva zelf denk ik. Tijd om door te selecteren, is onderhand ook alweer 38 jaar..

25 april 2023 om 13:17

Alleen al een contract verlenging geven vanwege zijn persoonlijkheid binnen de kleedkamer, verder brengt hij ervaring en leiderschap bij Chelsea. Vooral bij het vermoedelijke jonge selectie dat Chelsea gaat krijgen.

25 april 2023 om 13:58

Silva mag dan wel 38 jaar zijn, maar is wekelijks nog de beste verdediger van Chelsea. Eén van de weinig die constant een stabiel niveau haalt en ook een goed niveau. Bovendien ook nog eens een echte leider, dus die moet je prima behouden. Zeker met zoveel nieuwe en jonge spelers.

25 april 2023 om 14:03

Chelsea speelt juist op de counter al jaren met snelle spelers.. zo hebben ze ook de CL gewonnen in 2021..

25 april 2023 om 14:11

Je beste speler dit jaar doorselecteren? Niet doen, nog een jaar laten staan. Is drie keer beter dan alle andere Cv's die er dit jaar hebben gestaan. Volgend jaar ''gewoon'' Silva naast Badiashile zetten.

25 april 2023 om 15:04

Naast dat Lukaku terugkomt is Nkunku ook al toegevoegd voor volgend seizoen. Nkunku is geen echte spits, maar wel weer een aanvaller.

25 april 2023 om 15:09

Zeer technische spits. Ik denk dat jij Chelsea niet volgt. De spelers die daar nu rondlopen zouden perfect zijn voor een speler zoals hij.
Ik verkies een gevestigde waarde, maar wie zou dat dan moeten zijn? Die op dit moment dan nog naar Chelsea wilt..

Niet blij mee, ook geen vertrouwen in de personen die hem hebben aangesteld. Benieuwd hoe dit gaat uitpakken, nogmaals niet mijn voorkeur.

25 april 2023 om 12:45

Kan het mis hebben, maar volgens mij is jouw vertrouwen laag in deze aanstelling

Ok, volgend jaar weer geen prijs.

25 april 2023 om 12:57

Er zijn weinig trainers die wel prijzen pakken met die selectie.

25 april 2023 om 13:43

Een Tuchel ofzo, die zou dat kunnen Red. Maar die zit nu net bij Bayern dus is denk ik niet haalbaar.

25 april 2023 om 14:20

Enig idee waarom Tuchel niet meer aan het roer zit hij Chelsea? Tenzij je Championship ook als prijs beschouwd..

25 april 2023 om 13:14

Dat is toch ook het geval met Nagelsmann die veel Chelsea supporters wilden zien als coach. Welke prijzen heeft hij gepakt?

25 april 2023 om 14:26

Super cup met Bayern.

Niet dat ik per se denk dat een Nagelsmann beter is dan Pochettino hoor, het ligt ook net welke clubs je hebt getraind.
Bij een Spurs is het nou eenmaal moeilijker om prijzen te behalen dan bij een City, Liverpool of Chelsea.
Net als het bij een Bayern makkelijker is dan Leipzig of Hoffenheim.

25 april 2023 om 13:39

denk na 2 maanden weer een nieuwe trainer

Pochettino.. Daar word ik nu echt warm of lauwig van.. Wat een aanfluiting van een aanstelling zeg

25 april 2023 om 13:26

Had ik niet verwacht gezien zijn liefde voor Tottenham (draagt de kleding vaak nog 😂) maar heb gezien wat hij met ons heeft gedaan en ben bang dat hij het juist erg goed gaat doen bij Chelsea.

Hij is wel een project manager dus hij zal tijd moeten krijgen (weet niet of hij dat gaat krijgen van iedereen bij jullie). Hij zal sowieso de bezem door de selectie halen als hij komt en juist de jongere spelers goed gebruiken. Hij kan dus of floppen door de grote oudere namen die niet blij zijn of door geen tijd te krijgen. Of hij gaat super lekker aanvallend en agressief voetballen (wat hij bij Spurs 3 van de 5 jaar heeft gedaan) met de energieke spelers die jullie zeker in de selectie hebben en fans trots maken. Ik ben bang voor het tweede gezien je bij Chelsea wel de juiste spelers zult krijgen en er eigenlijk al een goede selectie staat. Dat hij van Spurs houdt kun je niet omheen maar hey al die trainers zijn vast wel fans van andere teams, als zij maar goed werk afleveren voor jouw club right.

Maar begrijp op zich wel dat Chelsea fans niet blij zijn, Tottenham was onder Poch een gehate rivaal en is niet persé een glamour naam maar geloof mij al zijn jullie fans niet direct tegen en geven jullie hem tijd dan kan er iets heel moois uit komen. Weet alleen niet of dat gaat gebeuren… qua club waarschijnlijk geen goede match.

25 april 2023 om 13:42

Ik vond het bij spurs altijd wel overkomen als een heel goede manager, met ook heel goede resultaten. Ik weet wel dat iedereen altijd roept dat hij nooit een prijs kon winnen, maar imo was plek 4 in de pl in die jaren ook een prijs voor een club als spurs. Nu nog trouwens.
En ik vond hem ook altijd vrij aardig overkomen, afgezien van af en toe wat heel bizarre opmerkingen als het over barcelona ging

25 april 2023 om 15:08

@iron: het grote verschil tussen bij Tottenham en Chelsea werken, zijn de verwachtingen. Bij de eerste club hangt een beetje een 'alles mag, niets moet' sfeertje terwijl er bij Chelsea gepresteerd moet worden.

Nu, ik geef hem het voordeel van de twijfel maar zijn passage bij PSG was nou niet bepaald indrukwekkend... en ook daar was het van moeten (en niet van mogen).

Ik weet dus niet of Poch wel geschikt is als manager voor een echte topclub?

25 april 2023 om 15:48

Ja maar er is nog een groot verschil. Het materiaal en de mogelijkheden.
Ik weet het ook niet hoor. Prijzen winnen is gewoon moeilijk. Alles moet op zn plek vallen. Kijk naar pep en ook iedereen bij psg die allemaal toch (nog) niet die cl hebben kunnen pakken.

25 april 2023 om 16:05

Maar dat is alleen de CL bij Pep bijvoorbeeld. Competities wint hij aan één stuk door. Ik zeg absoluut niet dat prijzen winnen makkelijk is. Maar een FA Cup of Carabao Cup is gewoon prima mogelijk. Ook daar is Poch geen enkele keer in geslaagd. Dat spreekt dan natuurlijk niet voor hem.

25 april 2023 om 16:25

Niet met een team dat ergens tussen 4 en 8 hoort te eindigen. Toen hij korte tijd in frankrijk bij een topclub zat pakte hij toch ook cupjes?

25 april 2023 om 16:08

Denk dat Poch iig een goede basis kan smeden. Misschien om dan ook zelf te oogsten of voor een logische opvolger. Vindt t helemaal geen gekke optie eerlijk gezegd.

25 april 2023 om 22:36

Niet de beste, maar alles beter dan Mourinho. Dit heeft tenminste nog enige kans van slagen.

Denk dat de meeste Chelsea fans hier niet staan te juichen.
Andere kant is het wel de meest reële optie op dit moment.
Geen cl of el voetbal plus het is een zooitje op sinds het vertrek van abramovic.
Denk niet dat veel top trainers Chelsea op dit moment als een verstandige keuze ziet.

25 april 2023 om 13:00

Conte is beschikbaar? Lijkt me voor Chelsea de beste optie; maar die lijkt helemaal niet echt te zijn genoemd. Daarnaast zitten Nagelsmann en Enrique ook zonder baan wat me wel goede trainers lijken en als je het echt niet meer weet als Chelsea kun je altijd proberen Mourinho te verleiden met een dik salaris; net als alle eerder genoemde namen trouwens.

De club kan wel een wespennest zijn, qua spelers staat er echt best een goed elftal hoor. Enige wat nog ontbreekt is een goede spits, maar daarvoor komt Lukaku terug en je hebt die Datro Fofana en Andrey Santos daarachter nog als grote aangekochte talenten. Chelsea heeft naar mijn mening qua balans en breedte de tweede of derde selectie van de PL, achter City en Arsenal en ze hebben zelfs een bredere selectie dan Arsenal. Ook beter dan Liverpool en breder dan Man Utd, al hebben die dan weer een paar echte toppers.

25 april 2023 om 13:21

Andrey Santos is een middenvelder en is Chelsea op zoek naar een Spits. Hojland van Atalanta wordt genoemd. Oishimen wordt ook genoemd maar acht hem onhaalbaar (Chelsea fan zeggen ze en een Drogba fanaat) omdat we CL zijn misgelopen.

25 april 2023 om 13:29

Ah excuus, wist inderdaad ook niet helemaal zeker meer wat de positie van die Santos was, maar had geen zin om het na te zoeken

Nouja, wat betreft spitsenprobleem kunnen Chelsea en United elkaar de hand schudden, al is het wel grappig dat ze beide achter dezelfde spitsen aan zitten, want van Utd zijn er ook al geruchten dat ze Hojlund van Atalanta bekijken omdat Osimhen misschien niet haalbaar is.

25 april 2023 om 14:45

Conte is beschikbaar, maar geloof niet dat hij op dit moment te verleiden is voor een baan bij Chelsea.
Het is op dit moment erg onrustig binnen de club.
Mourinho zit denk ik wel goed momenteel bij Roma, als ie daar iets minder presteert valt t toch ook minder op als dat het bij Chelsea zou doen.
Hij krijgt daar de tijd, dat helpt ook een hoop mee natuurlijk.

25 april 2023 om 14:05

Helemaal mee eens. Niemand zal blij zijn met Poch, maar er is ook niemand die beter is en naar Chelsea wilt. Als fans moeten we trouwens ook een keer accepteren dat de club in aantrekkelijkheid daalt. Je hebt net 600 miljoen aan miskopen gedaan en gaat geen Europees voetbal spelen. Accepteer gewoon dat je de komende jaren gewend moet raken aan plekken 5 t/m 8 en die zijn al een verbetering t.o.v. dit seizoen.

25 april 2023 om 14:12

Maar is dat laatste echt zo Aze/che? Ik zou niet zeggen dat de volledige 600 miljoen miskopen zijn. Er zijn veel jonge spelers gekocht die wel degelijk talent hebben. Je hebt een te brede selectie, dat klopt. Maar als je juist jongens zoals Pulisic laat gaan en daar de nieuwe spelers gewoon volop laat spelen. Dan kan het best snel de goede kant op gaan.

Je selectie is overigens iets uit balans, maar niet verschrikkelijk in mijn optiek. Achterin heb je in mijn optiek alleen een keepersprobleem. Het middenveld heb je aardig wat opties, maar zul je vaste keuzes moeten maken. De flanken en spits positie zijn wat problematischer. Maar ook daar kun je zeker wel stappen in zetten.

Het lijkt mij dus onnodig om direct als fans te moeten accepteren dat je plek 5 t/m 8 gaat de komende jaren. Jullie selectie is in mijn optiek beter dan die van ons was toen Arteta begon bijvoorbeeld. Of toen Emery begon. Ik denk zelf eigenlijk dat jullie met een sterke manager, die geen onnodig ingewikkelde speelstijl erin probeert te slijpen, en het lozen van overbodige spelers en het integreren van eventueel wat jeugd, jullie volgend jaar gewoon weer een sterke top 4 kandidaat zijn.

25 april 2023 om 14:49

Ja het is inderdaad gewoon lastig op dit moment.
Het kan natuurlijk snel weer de andere kant op gaan, want normaliter is Chelsea een hele interessante club, voor elke trainer.
Maar welke grote naam gaat proberen rust in de tent te brengen met een zeer reële kans een deuk in zijn reputatie op te lopen, helaas weinig denk ik.

25 april 2023 om 16:39

Wie is dan geen miskoop? Geen een van die spelers laat constant een hoog niveau zien, maar hebben wel een belachelijk bedrag gekost. Met dat soort bedragen moet je spelers hebben die er elke wedstrijd staan, doe je dat niet ben je een miskoop.

De selectie zit vol met dure spelers, waarvan je je moet afvragen of ze wel echt zo goed zijn om je te brengen op het niveau wat je voor ogen hebt. Veel geld uitgeven betekent nog niet dat je een goede selectie hebt. De selectie verkleinen gaat ook niet zo makkelijk worden. Er zijn een hoop spelers die veel te veel verdienen, veel gekost hebben en al jaren geen deuk in een pakje boeter slaan. Het feit dat ze sommige spelers eindeloos moeten verhuren omdat ze niet verkocht worden zegt al genoeg.

Sterke kandidaat zal je zeker niet zijn. City in de top 4 staat al vast. Heb je drie plekken over. Arsenal heeft goede stappen gezet en heeft een jonge selectie met spelers die veel potentie hebben en nog beter kunnen(en verwacht ook zullen) worden. Newcastle is goed bezig, doet gerichte aankopen en er is zat geld om de selectie nog verder te versterken. Zowel Arsenal als Newcastle hebben rust binnen de club, een duidelijke visie en op het veld staan ze ook met een idee. Niet zoals Chelsea die al onder drie managers geen vast 11 heeft en ook geen idee wat ze moeten en willen doen. Hou je een plek over voor United of Liverpool. Hebben beide een prima manager die de spelers boven hun niveau kunnen laten presteren. Ja Liverpool heeft een mindere jaar maar dat wil niet zeggen dat dat elk jaar zo zal zijn. Als Klopp zijn aankopen krijgt heeft hij al laten zien resultaten te kunnen halen.

Dus we ontslaan Potter die als grootste kritiek kreeg dat hij niet topclub waardig was en geen prijzen had gewonnen, en we nemen nu een trainer die bij z'n enige topclub (PSG) is gefaald en geen prijzen heeft gewonnen.

25 april 2023 om 13:43

De grootste kritiek die potter kreeg was toch gewoon dat hij het heel slecht deed bij chelsea?

25 april 2023 om 14:27

Ook de enige kritiek die je kan hebben lijkt me? Iemands verleden moet er niet toe doen, het gaat om de prestaties bij de club. Niet bij zijn vorige clubs.

25 april 2023 om 14:29

Klopt. Die andere kritiek kun je alleen hebben als je besluit iemand niet aan te stellen, lijkt me.

Poch is een trainer dat goed met jeugd kan werken. Onder hem is Kane enorm gegroeid als spits en ook Son. Dat het bij PSG misging dat gebeurd wel met meer trainers. Zo'n club valt niet te trainen.
Geen slechte aanstelling als je de club opnieuw wilt bouwen met jonge spelers en jeugdspelers. Wanneer het zo ver komt dat je een grote prijs moet pakken en dan zijn we misschien een paar jaar verder dan kan je daarna verder kijken of hij geschikt is.

25 april 2023 om 14:03

Dat klopt somagunner, maar tot op welke hoogte? Dat vraag ik mij namelijk wel af. Kijk naar Spurs. Kane en Son zijn de uitblinkende voorbeelden inderdaad, maar wie nog meer? Welke spelers zijn er nog over van ''het Poch tijdperk'' die ook nog daadwerkelijk meerwaarde hebben in het veld?

Ik zeg niet dat het niet kan lukken, maar ik heb er wel twijfels bij. Spurs speelde goed voetbal, maar het is ook weer niet alsof ze a la City de sterren van de hemel speelden (ondanks dat velen dat wel willen doen voorkomen). Vergeet ook niet dat er heel veel aankopen mislukt zijn.

25 april 2023 om 14:07

Spurs heeft ook niet het budget van City om spelers te halen waarmee je dat type voetbal kan spelen

25 april 2023 om 14:14

Dat is onzin Japie_krekel. Arsenal heeft dat budget ook niet en krijgt het ook wel voor elkaar. Niet alles gaat om budget. Waar het budget vooral helpt, is de kwalitatieve breedte van de selectie. In principe heeft Spurs wel degelijk het budget om een sterke basis 11 te creëren waarmee je een bepaalde speelstijl kunt hanteren. Alleen zal de bank niet zo sterk zijn als City.

Dat is dan ook het overduidelijke verschil. Natuurlijk hebben andere clubs niet het geld om altijd maar topspelers te halen voor elke positie. Maar dat betekent niet dat je zonder De Bruyne, Haaland en Ruben Dias niet zo kan spelen zoals City dat doet..

25 april 2023 om 14:19

Misschien kan je Eriksen erbij zetten en Dele Alli deed het ook erg goed onder hem. Bracht Spurs naar de CL finale.
Ik vind zijn voetbal best saai maar hij kan degelijk spelers beter maken die nog relatief jong zijn. Ik denk dat Chelsea hem daarom erg graag wilt. Daarnaast zal hij niet te veel eisen hebben als trainer.

25 april 2023 om 15:20

Die zouden nog kunnen. Met name Dele Alli dan denk ik. Eriksen heb ik niet een dermate grote verandering in gezien t.o.v. wat hij bij Ajax deed in mijn optiek. Alleen dan op een hoger niveau hetzelfde.

Dat hij Spurs naar een CL finale bracht wordt in mijn optiek een klein beetje overschat. Natuurlijk is het knap, maar hij had al het geluk dat er was in die run. En in de finale werden ze toch vrij kansloos naar huis gestuurd. Als het ''mee zit'' is een beker finale makkelijker te behalen dan goed presteren in de competitie. Daarom vond ik het ook wel frappant dat hij geen enkele prijs heeft gewonnen bij Spurs, zelfs geen Carabao Cup. Die waren toch echt wel mogelijk.

Verder eens hoor met jou. Ik denk alleen dat het niet per sé een goed huwelijk zal zijn. Alleen inderdaad, wie anders?

25 april 2023 om 19:19

Het lijkt mij ook een uitstekende aanstelling eerlijk gezegd. Veel jonge kneedbare spelers die hij in kan passen in een systeem en onder hem kunnen groeien. Veel slechter dan nu kan het ook niet, dus vooruitgang is het al snel. Kan hij het uiteindelijk niet waarmaken, dan heb je in ieder geval een prima voetballend elftal waar een resultaat trainer mee uit de voeten kan.

Hem beoordelen op zijn PSG tijd is natuurlijk ook veel te simpel. Als systeemtrainer ben je daar bij voorbaat kansloos tussen alle vedettes.

Die gaat het nog geen half jaar volhouden. Is echt geen coach die Chelsea nodig heeft.

Het is triest om te zien hoe de overijverigheid van zo n nieuwe eigenaar de club op korte termijn helemaal verkloot. Puur omdat zo n eigenaar te graag te betrokken wilt zijn bij het beleid. Op den duur zal de bemoeidrang van Boehly dalen en zal hij het beleid overlaten aan de mensen die er echt verstand van hebben. Maar tot die tijd (zoals bij zoveel nieuwe eigenaren bij een club) zal de club beleidstechnisch een circus-act blijven.

Mooi dan zijn we ook gelijk af van die geruchten met Pochettino over Real. Ben niet zo'n heel fan van hem. Bij PSG vond ik hem enorm zwak met hoe hij voetbal speelde. Misschien dat hij het bij Chelsea wel kan omdat die daarvoor het aardig deed voor Tottenham.

25 april 2023 om 14:07

Het zou kunnen lukken inderdaad, maar denk je niet dat het beeld van Poch bij Spurs ook in relatie staat tot het verwachtingspatroon? Chelsea is in mijn optiek een ander kaliber en een ander startpunt dan waar Poch met Spurs startte. Poch kon bij Spurs eerst opbouwen naar een constante top 4 plek, zonder echte druk om prijzen te winnen. Pas daarna kwam die druk en daar ging het dan ook mis elke keer.

Chelsea is toch wel anders daarin. Ondanks dat ze af en toe een zaadjaar hebben en buiten de top 4 vallen, zijn ze het jaar daarna eigenlijk standaard weer terug. En vaak winnen ze ook nog een grote prijs. De verwachtingen in de club zijn dus heel anders. En dan wordt ook zonder pardoes de coach de laan uit gestuurd. Dat gaat wel een probleem worden voor Poch dan, als de resultaten niet snel genoeg komen.

25 april 2023 om 14:08

We zullen zien inderdaad. Maakt het wel makkelijk voor hem dat Chelsea hoogstwaarschijnlijk geen Europees voetbal gaat spelen. Dus dan heeft die eigenlijk de volledige focus op de competitie. Dat is dan wel weer gunstig voor hem. Maar ben het met je eens dat Pochettino wel prijzen moet gaan pakken met Chelsea want anders is het snel einde verhaal voor hem.

25 april 2023 om 16:35

Precies dat Mo, die matige trainer/draaikont hoef ik ook echt niet.

Ik zou dan als het seizoen begint ook alvast maar gesprekken aan gaan met de opvolger van hem. Tegen de tijd dat Pochettino weer ontslagen wordt zullen die onderhandelingen ook wel afgerond zijn.

Gelukkig maar, dan is dit geen kandidaat meer voor Real.

De bekende trainerscarrousel draait weer op volle toeren. Deze man heeft toch overal alleen op zijn naam gezeten... nergens uitgeblonken of een uitzonderlijke prestatie geleverd, toch komt hij altijd weer bij een topclub terecht.

25 april 2023 om 18:51

Hij heeft nog nooit bij een topclub gezeten. Zijn naam gonst rond bij topclubs, daar hoort geen van zijn vorige werkgevers bij.

25 april 2023 om 20:14

Psg geen topclub?

26 april 2023 om 03:23

Vind jij van wel Jackieboy? Ik heb nog geen top van hen gezien. Je kan topspelers hebben, maar dat maakt je nog geen topclub.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren