Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Celtic heeft geen angst voor Ajax: ‘Als we dat doen, gaan we winnen’

Laatste update:

Ajax en Celtic kunnen zich nog plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League, maar een makkelijk verhaal zal dat niet worden. De onderlinge ontmoeting donderdag in Glasgow is in ieder geval extreem belangrijk. Jozo Simunovic, die in Amsterdam debuteerde in het shirt van Celtic, is in ieder geval niet bang voor de Amsterdammers.

“We moeten in onszelf geloven. Als we dat doen, gaan we winnen”, laat de Kroaat weten via de officiële kanalen van zijn club. “We spelen thuis, voor onze eigen fans. We gaan nog videobeelden van Ajax bekijken, maar het belangrijkste is dat wij zelf goed spelen. Het is een belangrijke wedstrijd en Ajax heeft een goed team, maar we hebben het in eigen hand. Als we honderd procent geven, kunnen we winnen.”

Simunovic speelde in de competitie tegen Kilmarnock een prima wedstrijd, hoewel er niet gewonnen werd (0-0). Celtic hield in ieder geval de nul. “Het is mijn werk. Of ik nu tegen Kilmarnock of Ajax speel, daarom ben ik de laatste man van de verdediging. Tegen Ajax kunnen we onze Europese situatie veranderen, ik heb er alle vertrouwen in.”

Denk je dat Ajax wint bij Celtic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax moet eens niet des Ajax in Europa spelen. Je ziet dat het geen resultaat oplevert en de zogenaamde Hollandse school kunnen teams als Barcelona en Bayern spelen, maar geen Nederlandse club. Ajax heeft prima materiaal om op de omschakeling te spelen met veel beweging.

25 november 2015 om 14:58

Klopt en nu "mag" het ook omdat ze uit spelen.

Het probleem bij Ajax is dat als ze thuis niet dominant proberen te spelen het verwende publiek zich dan er tegen gaat keren.

Tuurlijk hebben ze geen angst. Ze wanen zichzelf (net als Ajax) nog een grote Europese club.

Zelfs nadat ze in Molde werden afgestraft dachten ze nog thuis makkelijk te gaan winnen, maar verloren gewoon weer.

Celtic speelde 0 - 0 gelijk thuis tegen Kilmarnock terwijl Ajax met 5 - 1 won. Ajax is het dus aan zichzelf verplicht om te winnen in Glasgow ondanks de vele blessures.

25 november 2015 om 15:21

Toch zie ik Celtic gewoon winnen hoor. Ajax kan prima voetballen maar een wedstrijd op leven en dood verliezen ze altijd.

Liggen voldoende kansen voor Ajax. Celtic is laatste 2 jaar wat zwakker geworden. Mooie club wel, mooie supporters. Voor NL voetbal zal een overwinning van Ajax mooi zijn

@ Scrumpi0uz;

Het verwende publiek? Op het gebied van dominant aanvallend voetbal is het publiek de laatste 5 jaar in mijn ogen anders helemaal niet verwend. De kampioenschappen in competitieverband hebben een hoop verbloemd, maar het spel was echt niet om over naar huis te schrijven. Daarnaast blijven de resultaten met dat matige spel in Europees verband ook nog eens uit, dan snap ik wel dat het publiek

25 november 2015 om 15:43

4 keer op rij kampioen. Staan bovenaan, meeste doelpunten gemaakt en minste tegen. Dat is dus wat ik bedoel met verwend publiek. Het is nooit goed genoeg.

Het soort mij dat de meeste supporters zo blind achter Cruyff aanlopen terwijl hij er nooit was en dus ook niet kan oordelen wat er wel of niet goed gaat. Hij was volgens mij al een tijdje aan het zoeken om afstand te houden en zichzelf van verantwoordelijkheid te onthouden. En nu heeft hij er 1.

Ben je soms vergeten dat Jonk pas was begonnen met het missen van vergaderingen omdat hij niet goed kon verantwoorden waarom hij extra geld nodig had en het dus ook niet kreeg? Wat schiet Ajax ermee op om met zo'n iemand door te gaan die moeilijk gaat lopen doen als hij zijn zin niet krijgt?

Je hebt geen flauw idee wat er zich zoal op de Toekomst heeft afgespeeld en met wie hij allemaal in conflict is geraat. En dan heb ik niet alleen over Vds, Stam, Fdb, Overmars, maar bijvoorbeeld ook Bryan Roy, Kreek, Trustfull etc. Dus iedereen is fout bezig behalve Jonk?

25 november 2015 om 19:52

Ik heb het helemaal niet over Jonk, alhoewel ik wel moet zeggen dat je bij het doorvoeren van grote veranderingen altijd op het verzet van mensen die al langer aanwezig zijn binnen een organisatie zult stuiten. Het is een natuurlijk verschijnsel om dan het grotere geheel en manieren waarop iets beter/sneller kan minder snel te zien (verzadiging).

Een feit is echter dat we met zijn alleen voor het Plan Cruijff hebben gekozen vier jaar geleden en dat één van de pijlers van dat plan ook was het aanhaken in Europa. Nou had ik sowieso al niet verwacht dat er weer aangehaakt ging worden in Europa, maar was en ben ik wel van mening dat er veel verbetering mogelijk was/is. Inmiddels zijn we vier jaar verder en kan alles wel hosanna zijn in competitieverband, maar zijn de resultaten in Europees verband niet beter geworden. Sterker nog, ze zijn zelfs slechter geworden. De Boer, Bergkamp en Overmars richten zich allemaal op de prestaties van het eerste elftal, maar daar is gewoon weinig tot geen progressie geboekt (of dat nou komt door de gebrekkige doorstroming van de jeugd, de verkeerde aankopen of een verkeerde tactiek/instelling).

Wat betreft de uitslag van afgelopen weekend, dan mis je dus het punt in mijn ogen. Bij Ajax draait het (vooral in competitieverband) niet alleen om resultaat, maar ook om dominant aanvallend voetbal (zie plan Cruijff). Dat dominante aanvallende voetbal zie je maar heel zelden. Ik kan begrijpen dat je er in Europees verband moeite mee hebt, maar in competitieverband moet het naar mijn mening toch mogelijk zijn deze speelwijze te hanteren. Toch zie je dat dat niet gebeurt. Sterker nog, het spel van Ajax is dit seizoen vele malen niet om aan te zien geweest. Daar moet gewoon verandering in komen en ik betwijfel ten zeerste of dat onder Frank de Boer gaat gebeuren. Hij kan Ajax in competitieverband heel goed laten spelen op een resultaat, maar hij kan het Ajax-spelletje absoluut niet overbrengen.

25 november 2015 om 15:48

We wonnen afgelopen weekend nog met 5 - 1. Was het niet goed genoeg? Moesten het er 10 zijn?

Kijk naar het Feyenoordlegioen. Die snakken al decennia naar een kampioenschap, laat staan 4.

25 november 2015 om 16:38

Ik denk dat je het legioen niet met het ajaxpubliek kan vergelijken. De harde kern staat in Zuid altijd op de tribunes, terwijl de harde kern in Amsterdam al massaal wegblijft als er gerommel is in de directie, wezenlijk verschil natuurlijk.

25 november 2015 om 20:35

Ik verwacht een saaie pot met weinig aantrekkelijk voetbal. Daarbij gok ik op een kleine overwinning van Ajax. Toch net wat completer dan Celtic van wat ik gezien heb.

26 november 2015 om 07:46

Je snapt natuurlijk zelf ook dat dat een nutteloze opmerking is. Elke mens elke groep heeft een.ander karakter.... zo ook de supporters van.ajax en feyenoord. Simpel voorbeeld.... feyenoordsupporters gaan altijd naar het stadion en laten altijd van zich horen. Ajax supporters daarentegen laten zien en horen door afwezigheid en stilte als.ze het niet eens zijn met hun eigen club.. beide is een vorm van meningsuiting en dus helemaal prima.

En over het spel .... leuk dat het 5-1 word maar als het niet om aan te gluren dan.vraag ik.me.af hoe dat toch kan nu al jaren.op rij.... meneertje de Boer

Ik vind celtic erg zwak vooral in de Europa, er is geen strijdlust meer, ik denk dat Ajax gaat winnen, ze hebben een boost dankzij afgelope weekend.

26 november 2015 om 05:27

@ Shevanr7

Welke boost ? Ja, het was een doelpunt rijke wedstrijd maar het voetbal was net zoals vanouds alles behalve goed. Zelfs als het een opsteker zou zijn geweest, laat Ajax meestal de eerst volgden wedstrijd dan zien dat het toch niet die opsteker was. Ik hoop het dat we winnen en dat Molde van Fenerbache wint, maar om nou te zeggen dat ik het volste vertrouwen heb in Ajax................nou nee.

Met een verdediging die elke Europese wedstrijd minimaal 2 goals tegen krijgt, een geblesseerde Brown en Commons en een uit vorm zijnde Johanssen zie ik Celtic niet van Ajax winnen.

Vanaf morgen zijn we klaar in Europa. Zie ons niet winnen uit bij Celtic. We hebben nog niks gewonnen in Europa en morgen dus ook niet.

25 november 2015 om 16:47

Wel waar thuis met 1-0 tegen Jabolech of zoiets haha

Ik was bij de wedstrijd op celtic park en als ze tegen ajax hetzelfde niveau op de mat leggen dan is celtic echt kansloos

25 november 2015 om 16:28

Zijn maar weinig ploegen echt kansloos tegen Ajax helemaal Europees

Voor het NL voetbal hoop ik op Ajax maar ik vind ze alles behalve sterk in Europa, Celtic lijkt me toch de favoriet voor morgen.

Bloedeloos gelijkspel gok ik zo...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren