Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brobbey en Kraay schaterlachen na grap Ajax-spits: ‘Wordt niet leuk voor jou’

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Ajax-spits Brian Brobbey, die in gesprek met Hans Kraay junior van ESPN een geslaagde grap maakt.

Brobbey ontving op Sportcomplex De Toekomst de prijs voor Speler van de Maand in de Eredivisie, uit handen van Kraay junior. De fysiek sterke aanvaller was in december goed voor vier competitiedoelpunten en een assist. In de winterstop vertrekt Brobbey met een aantal teamgenoten naar Dubai, al krijgt hij van Kraay junior ook het aanbod om met zijn vrouw mee te gaan naar het Afrikaanse Zanzibar.

Kraay junior laat Brobbey in het video-item weten dat zijn vrouw, de in Voetbal International (voorganger van Vandaag Inside) vaak genoemde Sofie, hem leuk vindt. De verraste Brobbey reageert met een kwinkslag op de vraag of hij meegaat op vakantie. “Nee, dat wordt niet leuk voor jou Hans”, waarna het duo in lachen uitbarst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zag het fragment voorbij komen, mooie gast die Brobbey dat is moeilijk te ontkennen.

28 december 2023 om 11:29

Zeker een leuke jongen Berend, haha en die ondeugende opmerking spreekt boekdelen. 🤦🏾‍♂️ Jullie linksback ben zijn naam even kwijt, had ik volledig verkeerd ingeschat na de klassieker. Dat is ook echt een goede goster.

28 december 2023 om 11:46

Hartman bedoel je denk ik. Klopt ook echt een leuke gozer

28 december 2023 om 12:07

Paar interviews of wedstrijdfragmenten kunnen toch niet bepalen of iemand een goede of slechte gast is?

Wanneer ben je geen goede gast? Is Tadic een slechte gast omdat hij alles in de strijd gooit om te winnen? Is Kokcu die ruzie maakt met Tadic een slechte gast, terwijl hij buiten het veld van alles doet met kansarme jongeren en gehandicapten maar weigert om een bepaalde aanvoerdersband te dragen? Is Kramer een slechte gast omdat hij een hekel heeft aan Ajax, maar door zijn donatie aan het Prinses Máxima Centrum in Amsterdam ineens een goede gast? Zijn azijnzeikers als Driessen slechte gasten?

Wat maakt iemand nou een goede dan wel slechte gast?

28 december 2023 om 12:24

Je kan toch voor jezelf wel beslissen of je iemand wel of geen goede gast vind?
Hier zijn geen maatstaven voor, zo zijn er genoeg mensen die een hekel hebben aan Hansie Hansie, en zo vind ik hem een geweldige vent.

28 december 2023 om 13:21

FR Berend, klopt ik bedoelde Hartman.

28 december 2023 om 13:24

4fRedondo ho ho, rustig maar. Ik wist niet dat je boos zou worden. 😅 Sowieso krijg je van bekende mensen niet meer dan een inkijkje op iemand zijn persoonlijk, van wat je in de media ziet van die persoon. Omdat je geen vriend, kennis of familielid bent van diegene. Maar goed na aanleiding van zijn mediaoptredens, heb ik gewoon een goed beeld gekregen.

28 december 2023 om 23:54

Ben niet boos hoor

Was gewoon benieuwd. Wist je dat er ontiegelijk veel mensen zijn wereldwijd die denken dat iemand die een bepaalde filmrol speelt ook zo is in het daadwerkelijke leven! Echt bizar hoe bekrompen mensen kunnen denken. Vandaar meer mijn vraag, bewust ook met bepaalde voorbeelden.

Jan Vertonghen, heel intelligente jongen. Leuke interviews. Gaat 1x beschonken in de fout op een kampioensfeestje. Vervolgens heb iedereen in Rotterdam een hekel aan die Belg. Visa versa in Amsterdam met Lex Immers. Toont aan dat het gewoon mensen zijn die geluk hebben gehad met hun voetbaltalent en dat er bobo's waren die het in hen zagen zitten.

Ik vind Brobbey echt een leuke gast ondanks dat hij voor de verkeerde club speelt.

Ik had hem toch aan Saibari of Boscagli gegeven. Feyenoord en AZ uit en Heerenveen thuis is wel iets lastiger dan PEC, NEC, Sparta en RKC.

Ik als ajacied begrijp helemaal niks van deze uitverkiezingen, en dan maar niet te beginnen over die *****viool van een Tahirovic, wat heeft hij precies beter gedaan dan een Saibari? Of zelfs een Tillman?

28 december 2023 om 11:24

Het is bijzonder pijnlijk, maar het lijkt oprecht wel een steuntje in de rug ipv een oprechte uitverkiezing

28 december 2023 om 11:44

Volgens mij had ik in een ander artikel over dit onderwerp gelezen dat het Tahirovic is geworden omdat hij op basis van zijn statistieken beter presteerde dan alle andere Eredivisie spelers onder de 21 jaar.

28 december 2023 om 11:54

Perfecte argument tegen het overmatig / verkeerd gebruik van statistieken

28 december 2023 om 12:37

Mwa, welke speler onder de 21 jaar heeft ook aantoonbaar beter gepresteerd? Echt grote talenten lopen er ook weer niet rond op dit moment en die statistieken zorgen er wel voor dat een Hato niet uitverkozen wordt op basis van eventuele potentie en een scheve verhouding vanwege een nog erg jonge leeftijd. Spelers dienen wel beoordeeld te worden op wat ze leveren of niet leveren. Aan de hand van statistieken elimineer je subjectiviteit in deze wel.

28 december 2023 om 14:42

Zo gaat deze verkiezing al tijden.. statistieken zijn de toekomst blijkbaar 😉

28 december 2023 om 15:07

Precies dit. Een prijs krijgen op basis van 150 balveroveringen, maar dat je hem vervolgens 148 keer aan de verkeerde kleur hebt gegeven, daar kijkt niemand naar.

elk stuk staat alleen in dat ie van Basten teveel vindt praten, maar nu komt er toch even bij dat ie vervolgens zegt dat dat zeker niet zomaar iemand is... beetje jammer dat ze alleen 't negatieve deel schrijven, maar de erkenning weglaten

28 december 2023 om 12:44

Voetbalzone heeft dat ook al minimaal 4 keer gepost. Dat hij niet zomaar iemand is heeft hier ook al is gestaan. Het is allemaal een beetje simpel hier als er geen nieuws is dan herhalen we gewoon dingen

Haha, Brobbey is echt een geinige kerel. Hoogtepunt blijft dat ie tennisser had willen worden en dan zegt dat ie niet kan tennissen.

Ik vind Brobbey echt geniaal in zijn interviews! Echt leuke gozer. Komt misschien niet altijd bij iedereen zo over maar is het echt wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren