Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz geeft richting week vol krakers opheldering over fitheid Lang en Veerman

Laatste update:

Noa Lang keert zaterdagavond terug in de wedstrijdselectie van PSV, zo geeft Peter Bosz aan tijdens de voorbereidende persconferentie op het competitieduel met FC Twente. Wat betreft de fitheid van Joey Veerman is het volgens de trainer van PSV nog afwachten.

“Noa Lang is honderd procent, hij kan starten. We gaan de voors en tegen afwegen”, wordt Bosz geciteerd door Voetbal International. Lang raakte op 8 oktober geblesseerd aan zijn hamstring, in het gewonnen uitduel met Sparta Rotterdam (0-4). Sindsdien moest de vleugelaanvaller al zes wedstrijden van de Eindhovenaren aan zich voorbij laten gaan. Sinds deze week traint hij weer mee met de groep bij PSV.

Over Veerman kan de zestigjarige oefenmeester echter nog geen duidelijkheid geven. “Hij heeft gisteren niet getraind. Als hij vandaag (vrijdag, red.) mee kan trainen, dan kan hij morgen spelen, anders niet. Het is dus nog even afwachten. Hij moet honderd procent zijn.”

De 25-jarige middenvelder van PSV viel afgelopen dinsdag geblesseerd uit in de met 0-6 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd van Nederland tegen Gibraltar. Veerman bleef na de rust achter in de kleedkamer, en werd vervangen door Tijjani Reijnders. In eerste instantie leek het erop dat bondscoach Ronald Koeman de wissel doorvoerde om ook Reijnders wat speeltijd te gunnen, maar na het duel bleek dat wat anders te liggen.

Veerman raakte geblesseerd aan de voet, waar een tegenstander met de noppen overheen schaafde. De middenvelder ging strompelend naar de spelersbus, zo wist Mike Verweij van De Telegraaf te melden, al blijkt zijn blessure nu dus mee te vallen.

Ook achter de namen van Mauro Júnior en Armando Obispo staat nog een vraagteken, laat Bosz weten. De twee verdedigers kwamen door blessureleed nog niet in actie voor PSV dit seizoen, maar maakten afgelopen dinsdag wel de negentig minuten vol in een oefenduel met Go Ahead Eagles (3-1). Bosz wil tegen Twente alleen spelers meenemen die hij 'sowieso kan gebruiken'.

PSV won dit seizoen tot dusver alle twaalf Eredivisie-duels die het speelde. De komende weken volgt echter een moeilijk programma: de ploeg van trainer Peter Bosz gaat zaterdag dus op bezoek bij Twente, waarna voor de winterstop onder meer nog uitduels met Feyenoord (3 december) en AZ (17 december) op het programma staan. Ook speelt PSV voor de Champions League nog tegen Sevilla (29 november) en Arsenal (12 december).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Veerman rust geven en Saibari voor hem in de plaats.

24 november 2023 om 13:30

Zie liever Babadi daar, maar die lijkt op de strafbank te zitten.

24 november 2023 om 14:03

Babadi is een 10. Het gaat er hier om dat Saibari de plek van Veerman op 8 kan overnemen

24 november 2023 om 14:05

Ik vind Saibari veel meer een tien dan Babadi. Saibari is veel meer van de actie en doelgericht. Babadi heeft veel meer rust aan de bal.

Geef veerman het weekend rust.
Deze "rust" kan hem nog goed uitkomen in deze toch al drukke periode.

In de deze topweek en topmaand mag PSV het dan echt gaan laten zien met wedstrijden in een week vol uitwedstrijden tegen FC Twente, Sevilla en Feyenoord. Het kan zomaar zijn dat je er alle 3 afgaat en dan ben ik heel benieuwd naar de reactie van PSV. Tot nu is het allemaal rozengeur en manenschijn en is alles geweldig. In de competitie hebben ze nog weinig tot geen weerstand gehad en de weerstand in de CL zijn ze nog niet echt tegenop gewassen ondanks de winst tegen Lens laatst.

24 november 2023 om 13:52

Je hebt volledig gelijk dat ze het nu moeten laten zien. Maar de CL campagne loopt dusver in de lijn der verwachtingen. Het was mooi geweest als we tegen Sevilla hadden gewonnen, maar dat zou onterecht geweest zijn. Hopen dat Arsenal al geplaatst is na volgende speelronde en hopen op een stunt uit tegen Sevilla. In ieder geval geen vierde worden, dan is alles goed.
Tegen Twente en Feyenoord zou je minimaal 2 tot 3 punten moeten halen. Een topper moet gewonnen worden of allebei gelijkspelen zou ook nog goed zijn.

24 november 2023 om 14:07

Inderdaad dat het nu wel een soort van ''do or die'' week is. Win je niet van Twente en Feyenoord wordt het toch redelijk spannend en zal PSV nog meer verspelen tot de winterstop is mijn verwachting. Ik kan me eerlijk gezegd niet voorstellen dat PSV wint bij Sevilla ook al staan die er zo beroerd voor en je zal echt moeten strijden voor plek 3 met Lens/sevilla.

24 november 2023 om 15:29

Ik heb vooral het idee dat het buiten Eindhoven als do-or-die week neergezet wordt. Vanuit de media om er een lekker spannend sausje aan te geven, en vanuit andere supportersgroepen deels vanuit de hoop dat PSV eindelijk eens punten gaat verspelen. Als je het mij vraagt is dit qua Eredivisie absoluut geen do-or-die week. Wel belangrijke wedstrijden tegen de sterkere tegenstanders uit de competitie, natuurlijk. Maar als we 6 punten verspelen is er nog steeds niets aan de hand. Ik verwacht ook niet dat er dan ineens paniek in de ploeg uitbreekt, want de ploeg heeft al laten zien te beschikken over veel aanvallende kwaliteit en veerkracht. Dan gaan we echt niet ineens nog veel meer punten verspelen tegen de toch wel vrij zwakke ploegen vanaf plek 5 in de competitie.

In de CL moet er inderdaad wel gewonnen worden om een sterke uitgangspositie op overwintering te creëren. Verlies je daar, dan is het klaar. Gelijkspelletje, dan wordt het spannend.

24 november 2023 om 16:33

Om plek 3 strijden met twee andere clubs? Volgens mij speel je in dat geval ook nog om plek 2

26 november 2023 om 13:16

Het is inderdaad zeker geen do or die week. Wel zijn het belangrijke wedstrijden waarin je een bres kan slaan of dat het weer spannend gaat worden. Gelukkig hebben we gisteren de eerste wedstrijd terecht in winst omgezet. Nu stunten tegen Feyenoord en hopelijk in Sevilla. Vamos PSV!

24 november 2023 om 14:07

Ben ook zeker benieuwd waar psv staat na deze komende maand. PSV is natuurlijk wel erg sterk bezig zelfs als je rekening houdt dat ze veelal tegen ‘kleinere’ clubs hebben gespeeld. De andere titelkandidaten hebben deze wedstrijden ook gehad en daar zelfs al punten laten liggen. Ben erg benieuwd de komende wedstrijden. Forza PSV!

24 november 2023 om 14:38

Weerstand in de CL niet tegen opgewassen? Tegen Arsenal logisch, tegen Sevilla had thuis gewonnen moeten worden en tegen Lens ook dik verdiend gewonnen. Tegen Feyenoord aan het begin van het seizoen ook goed gespeeld (en kom er niet mee aan dat Feyenoord pas net bezig was, PSV was nog nauwelijks ingespeeld en zat middenin een belangrijke fase in de CL (dus meer fysieke belasting)). PSV heeft echt al wel tests gehad en daarin laten zien een erg hoog niveau te kunnen halen, met name aan de bal. Het feit dat er sprake zou zijn van "echte tests" om te zien waar PSV staat, vind ik dan ook erg overtrokken. Het is een zwaar programma, waarin PSV echt niet alles zal gaan winnen en zelfs als ze niet alles winnen, zegt dat mijns inziens weinig.

24 november 2023 om 14:50

Laat ze maar praten rubentje, het is vooral de wens die de vader is van de gedachte. In deze fase hopen velen dat het een keer mis gaat bij PSV en gaan dan allemaal argumenten erbij halen die net zo goed voor de andere teams gelden. Denk je dat ze in Rotterdam echt zo zeker zijn dat ze van PSV gaan winnen? En een 2de plek in de poule in de CL campagne is voor een Nederlandse club uitstekend. Ik snap dus ook niet waarom PSV zich nu pas moet bewijzen. Voorlopig laten de anderen punten liggen tegen de laag geklasseerde teams, dus wat zegt dat dan over de rest?

24 november 2023 om 16:04

haha wou net zeggen, punten verliezen tegen Feyenoord en Twente, dat kan. maar de directe concurrentie heeft al punten laten liggen tegen de kleintjes dus waarom moeten wij ons nu opeens bewijzen? de rest mag zich bewijzen tegen Psv.

ik heb er goede hoop in dat we de aankomende weken mooie resultaten gaan neerzetten.

24 november 2023 om 14:47

Twente moet gewoon 100% gewonnen worden die zijn kwalitatief gewoon een stuk minder. Tegen Sevilla moet het echt gebeuren als je die wint ben je geplaatst voor de volgende ronde. Tegen Feyenoord mag je dan gewoon verliezen en heb je nog steeds 4 punten voorsprong.

24 november 2023 om 15:17

Het kan inderdaad zomaar gebeuren dat PSV er alle 3 afgaat, maar er is een mogelijkheid dat ze het gat met de concurrentie gaan vergroten door wel te winnen en dan loopt PSV helemaal weg. Wat dat betreft zal de druk vooral bij Twente, Feyenoord en AZ liggen

24 november 2023 om 16:23

Bij Twente zal juist niet heel veel druk op deze pot zitten. Wij hebben niet veel te verliezen.

24 november 2023 om 15:29

Vind het nogal een vreemde veronderstelling dat de ploegen die jij opnoemt zomaar wel gaan winnen. Op basis van wat? PSV is momenteel de te kloppen ploeg. Dat heeft een reden.

24 november 2023 om 17:49

Vind ik ook zo vreemd.twente moet je gewoon 100% winnen. Sevilla en Feyenoord zijn twee gelijkwaardige teams en echte topwedstrijden. Hopelijk winnen we tegen Sevilla en tegen Feyenoord word gewoon een gelijkopgaande wedstrijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren