Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Boehly reist naar Barça voor ‘drie à vier namen’; twee Nederlanders genoemd

Laatste update:

De komst van Andreas Christensen naar Barcelona was enkel het startschot van het spelersgeschuif tussen de Catalaanse club en Chelsea. Todd Boehly, de kersverse eigenaar van the Blues, landde donderdag in Barcelona om het lot van 'drie à vier namen' te bespreken. De Spanjaarden mikken in ieder geval op de komst van Marcos Alonso en César Azpilicueta, die allebei nog een jaar onder contract staan in Londen. Daarnaast heerst het vermoeden dat er tevens over Frenkie de Jong werd gesproken, terwijl ook de naam van Sergiño Dest op tafel komt.

Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano ging het tussen Boehly en Barcelona sowieso over Azpilicueta, die voor twee jaar (met optie op een derde) kan tekenen bij de Spaanse grootmacht. De rechtsback annex centrale verdediger heeft al een persoonlijk akkoord met Barcelona, net als teamgenoot bij Chelsea Alonso. De Catalanen willen echter niet de hoofdprijs betalen voor het duo, gezien het feit dat zowel Azpilicueta als Alonso nog voor slechts één jaar vastligt in Engeland.

Donderdagmiddag liet Barcelona-watcher Gerard Romero weten dat Chelsea op zijn beurt uit is op het binnenhalen van De Jong. Toen Boehly arriveerde bij het restaurant waar hij de delegatie van Barcelona (bestaande uit president Joan Laporta, sportief directeur Mateu Alemany en technisch adviseur Jordi Cruijff) zou ontmoeten, wilde hij niet ingaan op de vraag of de komst van de Nederlander zou worden besproken. "We zijn hier om te gaan eten", glimlachte Boehly voor hij doorliep.

Onder meer Marca en Mundo Deportivo halen bovendien de naam van Dest aan. De rechtsback zou al langere tijd op het lijstje staan om de gelederen op Stamford Bridge te versterken Zaakwaarnemer Joes Blakborn liet begin juni echter nog aan Voetbalzone weten dat 'er niets aan de orde was' rondom zijn cliënt. Dest kwam afgelopen seizoen tot 31 wedstrijden over alle competities voor Barcelona, maar lijkt geen onomstotelijke basiskracht te zijn voor trainer Xavi. De voormalig Ajacied heeft nog een contract tot medio 2025 in Catalonië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
8 juli 2022 om 07:50

Reece James wordt in Spanje in verband gebracht met Real Madrid als concurrent voor Carvajal. Dest zou wel een (flinke) stap achterwaarts zijn voor Chelsea.

8 juli 2022 om 07:55

Het zou mij enorm verbazen als James ooit voor Real Madrid gaat spelen. Ik mag toch hopen dat hij en Mount enkel voor Chelsea uit gaan komen vanaf nu. Als je de beste rechtsback van Engeland, en in mijn optiek Europa, in je team hebt zitten ben je niet goed snik als je hem laat gaan.

8 juli 2022 om 07:56

Dat gerucht is enkel de wereld ingeholpen doordat chelsea geen contracten kon verlengen tijdens de overname van de club. James laten ze echt niet vertrekken.

8 juli 2022 om 08:07

@yoericfc ik blijf het toch raar vinden dat Reece James zo wordt ondergewaardeerd. Je hoort vaak over TTA of Walker als rechtsback van Engeland, maar ik schat Reece James zeker hoger in.

8 juli 2022 om 08:09

Jaren 00 zijn voorbij Yoeri haha spelers willen meerdere competities proberen

8 juli 2022 om 08:29

En tegen de tijd dat James echt een vertrekwens koestert zal ik daar tzt heel teleurgesteld over zijn, maar tot die tijd gaat de kop in de wolken en ga ik er van uit dat James nog zeker 15 jaar voor Chelsea gaat spelen.

8 juli 2022 om 09:15

@Youricfc, Schat Hakimi toch nog wat hoger in als James op de RA positie. Daarnaast heb je ook nog Walker en Cancelo (oorspronkelijk RA ipv LA) om maar een aantal RA te noemen die ik niet minder vind dan James

8 juli 2022 om 09:17

Punati, hij wordt niet ondergewaardeerd, hij heeft erg weinig minuten gemaakt en daardoor minder in de picture geweest. Overigens valt voor mij de balans nog (net) in het voordeel van TAA omdat die meer divers is. James is een multifunctionele rb, maar TAA is dat ook en ook nog eens spelverdeler waar James die kwaliteit niet heeft.

8 juli 2022 om 09:27

Maar @Samcro, het gaat hier om een rechtervleugel verdediger en James steekt toch met kop en schouders boven TAA uit als het gaat om het verdedigende aspect van het spel?

8 juli 2022 om 09:53

Bij een club als Madrid is het belangrijker dat je aanvallend goed bent en in mindere mate verdedigend.

8 juli 2022 om 09:57

Zo ver ik weet is de club in gesprek met James om zijn contract te verlengen. Heeft ook nummer 2 gekregen op zijn jersey denk dat bij beiden wel de intentie er is om te blijven.

8 juli 2022 om 10:28

Het is zowel zijn eigen als zijn vaders droom dat hij captain van Chelsea 1 gaat worden. Die zien we voorlopig echt nergens heen gaan.

Als ik United was zou ik de deal ofwel nu afronden ofwel FDJ en heel die Barça soap achter laten.
Laat Chelsea het maar uitzoeken hoe ze FDJ kunnen halen.
Ten Haag moet niet naïef zijn, United is slecht in onderhandelingen en dan heb je nog Laporta met zijn twee gezichten. Lekker Neves en Tielemans halen en pre-season mee beginnen.
Barça verpest heel veel transfers omdat zij blut zijn. Ze hebben geen geld waardoor Raphina, Lewa en Kounde moeten wachten.

Ik vind het wel grappig hoe Barca van probeer te kopen terwijl ze schulden hebben. Terwijl Real wat op dit moment een gezondere club is zich rustig houd op transermarkt. Waar real eerst plaats probeert te maken in het salarishuis onder andere voordat men naar aankopen kijkt doet Barca andersom.
Men haalt eerst spelers en vraagt vervolgens aan de selectie een salarisverlaging te accepteren.
Wie had ooit gedacht in de tijd Barca zo mooie club was met prachtig jeugd spelers. Een super beleid had zover kon afzakken qua beleid. Dat wij nu gewoon kunnen zeggen dat real een deugdelijker beleid uitvoert dan barca. Dat had niemand jaren geleden durven te zeggen.

8 juli 2022 om 08:02

Rustig houdt op de transfermarkt? Maat, ze hebben vorige maand nog Tchouameni voor ruim 100 miljoen euro (inclusief bonussen) gehaald. Barcelona heeft nog geen euro uitgegeven. Snap deze hele scheve vergelijking dan ook totaal niet.

Hoop voor Barcelona dat ze Frenkie en Memphis kunnen slijten en met dat geld voor Raph en Lewan kunnen gaan. Zou mooi zijn.

8 juli 2022 om 08:11

Ze houden zich rustig op de transfermarkt. Als je al jaren ruimte maakt voor Mbappe en die komt niet. Dan heb je ruimte om Tchachoumine te halen. Real heeft tot op twee spelers gehaald terwijl men een redelijk budget heeft, maar men wilt eerst van Asensio en Jovic.
Barca haalt transfervrije spelers maar denk je nou echt dat je dan geen tekengeld betaalt?
Hoe kan je als voorzitter roepen in de media Frenkie blijft maar hij moet wel salaris inleveren iets in die richting?
Het beleid onder Lapporta is nog steeds drama.

8 juli 2022 om 08:17

In Madrid vrezen ze Joan Laporta zo erg dat uitspraken als dit gedaan worden. Hij was in zijn eerste termijn zo succesvol ten opzichte van Madrid met Rijkaard en Guardiola als trainer. Door Bartomeu wordt Laporta nu zo enorm uitgedaagd met alle lijken die uit de kast komen maar iedereen merkt dat Laporta weer iets moois aan het koken is. Frenkie is een topspeler maar voor Barca niet onmisbaar en het salarishuis issue moet getackeld worden en dan is een actie doodnormaal.

8 juli 2022 om 08:29

@jiren

Je zou zo een beleidsbepaler bij Barca kunnen zijn. Geld al uitgeven voordat je het hebt.
Ze zouden beter Frenkie en Memphis kunnen verkopen en iedereen hun volledige salaris kunnen betalen en geen spelers er voor in de plek kunnen halen.

Hebben ze afgelopen winter niet F.torres en Aubameyang gekocht voor die posities? Dus ik snap sowieso niet waarom ze een 34 jarige Lewandowski willen halen voor dat geld en Raphinha (min.60 mil) voor een positie waar ze onlangs al 60 miljoen aan hebben uitgegeven.

8 juli 2022 om 09:12

Echt waar Mister Objecti, "iedereen merkt dat Laporta weer iets moois aan het koken is"? Sorry, maar heb je of een enorm bord voor je hoofd of je leest de reacties hier nooit of beide. Laporta is juist dieptriest bezig en is alle sympathie die mensen hadden voor de club aan het verkwanselen.

8 juli 2022 om 12:29

Real vreest Barcelona? Ze hebben net een lening afgesloten en op de lange termijn dus nog minder inkomsten dan Real Madrid. Korte termijn zal Barcelona wellicht dichterbij komen, lange termijn loopt Real ver vooruit.

8 juli 2022 om 12:42

Hahaha … de socio’s hebben allen nog sympathie voor de club. Daar kan geen Laporta en Bartho iets aan veranderen. Je bent cule of niet. Goede tjden / slechte tijden. Dus hou op met die zielige statements die echt lachwekkend zijn.

8 juli 2022 om 08:10

Wat een vreemde vergelijking en totaal verkeerde inschatting. Ik zal je wat feitjes geven waardoor je je beeld kan bijstellen. Madrid heeft net als Barca een schuld van ruim een miljard. Voor jouw kennisgeving Ateltico heeft die ook. Het enige dat Barca “slechter” heeft dan Madrid is de dure salarishuis van 630 mio per jaar ivm die van Real van 400 mio. Hier komt bij dat Barca jaarlijks meer omzet dan Madrid en ze daardoor harder zijn geraakt door de Coronacrisis. Kijk je naar het huidige Barca dan zie je pakweg weer 6-8 erg goede toptalenten die +10 jaar mee kunnen. Als Barca dit doorzet dan zijn ze een fantastische inhaalslag aan het maken terwijl Madrid een vrij onbekende speler haalt van 100 miljoen plus Rudiger.

8 juli 2022 om 08:15

De uitgestelde salarissen smeken om salarisverlagingen.
Nee dit is top beleid schei uit.
Het huidige beleid van Barca is ook 3 keer niks en dat weet je donders goed ook zelf.
Real Madrid heeft op dit moment een gericht beleid en vervangen oudjes.
Wat Real al jaren geleden heeft gedaan heeft Barca niet gedaan daar zit het verschil in.
Spelers als Ronaldo Ramos Varane de deur uit doen en gericht proberen te vervangen.
Dat heeft barca nagelaten

8 juli 2022 om 09:22

Je meldt dingen maar maakt het niet concreet. Ja Barca moet geforceerd de salariskosten omlaag brengen. Zou Laporta niet handelen dan is de vraag wat zijn rol is bij Barca. Hij is voorzitter en nu hoofdverantwoordelijk om dit probleem de kop te bieden en dat doet hij. Jij bent volgens mij vergeten hoe Madrid haar captain Ramos na jarenlang uithangbord te zijn geweest te kakken heeft gezet door na akkoord te melden dat het bod van 1 jaar verlenging niet meer geldt. Madrid loopt al jaren Gareth Bale met vuile streken richting de uitgang te werken, Madrid liet de andere boegbeeld en wereldkampioen Casillas huilend en alleen de pers te woord staan bij zijn vertrek en over Ronaldo maar niets te melden want die heeft nooit meer een stap gezet in het Bernabue na zijn behandeling. Je reactie zal wss zijn dat dit beleid is en Real een gentlemansclub.

8 juli 2022 om 09:30

Hier zitten veel onwaarheden in. Madrid heeft geen schuld van ruim een miljard en dan nog, schulden tov je omzet en je winst zijn niet erg. Om het maar op de gemiddelde Nederlander te betrekken: als je een koophuis hebt, dan heb je ook een schuld. Het overgrote deel heeft daar geen probleem mee, omdat ze het kunnen betalen.

Real Madrid is uitgeroepen tot meest waardevolle club in 2022. Geen Bayern, Geen city, Madrid. Daar zit geen inhaalslag in hoor.

Barca moet saneren. Salarishuis moet omlaag en ze verkopen nu deel van toekomstige omzet (TV-rechten) om iets te kunnen doen. Behalve dat je dat nog 1 op 1 nu ontvangt (zelfs al wil de tegenpartij geen winst maken, dan heb je te maken met Net Present Value, of NPV). De tegenpartij maakt hier echter 50% winst op: er is 10% met een waarde van 400 miljoen verkocht voor nu 200 miljoen.
Barca graaft z’n eigen graf doordat ze in de toekomst inkomsten gaan missen. Maar dan is Laporta natuurlijk al weg.

Dan het laatste (maar dat is een mening): als je Tchouameni een vrij onbekende speler vindt, dan heb je geen Frans voetbal gezien. Hij is het grootste talent op de CVM positie van de Europese velden. Waanzinnige aankoop voor na Casemiro. Die kan zo nog tien jaar mee.

8 juli 2022 om 12:37

Wat is dit voor onzin bericht dan? Feiten? Lol. Klopt helemaal niets van je verhaal. Real heeft geen schuld van een miljard en Barcelona ook niet. Real lager en Barcelona hoger.

Barcelona zeg jaarlijks meer omzet? Waar haal je die onzin vandaan dan? Volgens mij heeft Barcelona 1 jaar een hogere omzet gehad. Afgelopen jaar was City 1, Real 2 en Bayern 3. Real meer dan 50 miljoen hogere omzet dan Barcelona met in je achterhoofd wetende dat Real niet heeft kunnen spelen in een vol stadion is dat gewoon ontzettend knap.

Daarnaast je betoog over 6 a 8 spelers erg goede spelers dat 10 jaar door kan?
Wie zijn die 8? De enige dat zich echt heeft bewezen tot nu toe is Pedri en in iets mindere mate Fati (blessureleed). Gavi en Nico hebben op mij nog weinig indruk gemaakt dat zij Barcelona gaan dragen. Wie die andere 4 grote talenten zijn ben ik wel benieuwd naar.

Real heeft overigens met Vini, Rodrygo, Camavinga, Valverde, Tchouameni, Mendy en Militao toch ook wel redelijke jonge spelers waarvan ze jaren nog kunnen genieten?

8 juli 2022 om 12:39

Real als meest waardevolle in 2022… en wie was 2e met bijna exact dezelfde cijfers?

8 juli 2022 om 12:40

Waar heeft Real Bale te kakken gezet? Lol. Ook weer een onzin bericht. Real heeft nooit iets over hem geroepen en accepteert gewoon dat hij transfervrij is vertrokken zonder enige rumoer. Isco en Marcelo idem. Misschien ben je in de war met Umtiti en Dembele dat door zijn club publiekelijk is gedwongen geld in te leveren maar volgens mij spelen die 2 niet bij Real Madrid.

Dat Real chiquer afscheid kan nemen ben ik het overigens wel over eens maar Casillas en Raúl werken nu bij Real waarmee je volgens mij wel kan aangeven dat het groter wordt gemaakt dan het daadwerkelijk is.

8 juli 2022 om 12:44

Help me nog even … waar in dit artikel ging het over beleid van Real?
Heerijk … iets over Barca en de Real supporter knalt erop. Welkom! Enjoy!
Persoonlijk zou ik me geen seconde bezig houden met een topoic over Franco clubje.

8 juli 2022 om 08:30

Schulden hebben is niet erg hè. Weet je hoe veel schuld de Nederlandse staat heeft? T wordt pas erg als je je schulden niet kan betalen. Je kan ook schulden aflossen door een nieuwe lening aan te gaan om daarmee in elk geval de korte termijn schulden te betalen.
Anyway, je moet als voetbalclub met het statuur van Barcelona er wel voor blijven zorgen dat je meedoet. Als je geen spelers kan halen en alleen met jeugdspelers gaat aantreden, ben je in de kortste keren een middenmoter. En dan wordt het helemaal lastig om schulden terug te betalen omdat je dan minder geld binnenkrijgt uit sponsoring en prestaties (CL bijv.). Dus je zal wel moeten blijven investeren, anders daal je af in sportief en financieel opzicht.

8 juli 2022 om 13:12

Iemand die het snapt!

8 juli 2022 om 10:09

Ik zit al een tijdje op vz, maar ik las eerder altijd reacties dat Madrid een koopclub was met een gigantische schuld en dat Barcelona aanhangers liepen te pochen dat ze veel jeugdspelers hadden en een gezond beleid. Nou, het tegendeel is bewezen, Barcelona is een ordinaire koopclub, zelfs nog met een miljard schuld, weinig jeugdspelers en een gigantische schuld, jarenlang boven haar stand geleefd en titels gekocht met geld wat ze niet hadden.

8 juli 2022 om 13:14

Klein verschil.. Real doet dit al meer dan 100 jaar. En bij Barca iets van de laatste jaren. En zelfs dan nog… Noem mij 1 top club die net zoveel jeugdspelers als Barca in het eerste team heeft rondlopen ?

8 juli 2022 om 13:28



Ik denk dat we gerust kunnen stellen dat alle topclubs vooral koopclubs zijn. Dat Barcelona in 2012 een eerste elftal de wei in stuurde met enkel eigen jeugdspelers was een unicum. Nu zijn er nog altijd een aantal uitstekende jeugdproducten: Garcia, Nico, Gavi, Araujo, Fati. En dan zijn er uiteraard nog Pique, Busquets en Alba (die ook 7 jaar in La Masia zat) Iets minder belangrijk, maar gasten zoals Alex Collado zijn er ook nog. Als niemand geblesseerd is, is zeker 50 van het team eigen productie. Reken daar de trainer bovenop. Dat doen niet zo heel veel clubs Barcelona na. Het is minder dan vroeger en het zijn geen Messi's en Iniesta's, maar dat Barcelona een ordinaire club zou zijn, zeg je gewoon omdat dat blijkbaar de hype is deze weken.

8 juli 2022 om 10:10

Volgensmij heb jij geen flauw idee hoeveel spelers er vanuit de Real Madrid jeugd die het niet redden om in het eerste elftal te komen alsnog een mooie carrière maken. Ik denk dat je er wel 2 aardige teams van kan maken onderhand. We kunnen wel altijd blijven volhouden dat spelers op een magische wijze heel goed worden in de Barca jeugd teams maar die kopen ze dus net zoals elke andere club op hele vroege leeftijd.

8 juli 2022 om 11:12

Wat heeft Real hier mee te maken?? Ik vind het vooral grappig dat ondanks de slechte financiële positie van Barca op dit moment, Barca nog steeds nog steeds (samen met Real) de meest waardevolle club is… kut he?

8 juli 2022 om 12:18

Real is misschien wel een gezondere club maar heeft ook een schuld van 660 miljoen. Ze staan op de 6e plek van clubs met de meeste schulden. Inderdaad de helft van de schuld van Barca maar om ze nou gezonder te noemen.. ik zou zeggen minder ongezond

Alhoewel ik het jammer vind dat Azpiliqueta gaat vertrekken, ben ik wel heel erg blij voor hem dat Chelsea niet moeilijk doet over een transfer en dat ook de nieuwe eigenaar de menselijkheid heeft om mee te denken met wat club legendes willen. Wat mij betreft had Dave tot zijn laatste dag bij Chelsea gevoetbald en zou hij na een groots afscheid direct in de technische staff zijn opgenomen.

Er wordt gezegd dat Alonso in een deal met De Jong betrokken zal worden. Wat daarvan waar is moeten we nog maar afwachten, ik verwacht nog steeds niet dat De Jong uiteindelijk bij Chelsea zal gaan eindigen. Het zou wel grappig zijn als er na de transferperiode opeens 3 Nederlandse spelers bij Chelsea zouden spelen: De transfer van Ake zou in een vergevorderd stadium zijn en we hopen De Ligt en De Jong aan te trekken.

8 juli 2022 om 09:14

Die zin dat Barca niet teveel wil betalen voor spelers die nog een contract van een jaar hebben is wel grappig als je naar de situatie met Lewa kijkt. Dan maakt het opeens niet uit, met als bijkomend nadeel zijn leeftijd? Vreemd.

8 juli 2022 om 09:56

50 miljoen zal uiteindelijk ook niet de top van het bedrag zijn wat Bayern op had kunnen strijken voor Lewandowski. Een speler met zijn kwaliteiten kan nog meer opbrengen, of hij nu 33 is of niet. Kijk naar bijvoorbeeld een Ibrahimovic of Ronaldo. Barcelona zou zomaar nog 4 hele goede jaren met Lewandowski kunnen hebben, dan is 50 miljoen misschien niet zoveel geld.

Sergio Dest, weer zo'n bedroevende naam waar niemand blij van wordt. Mag toch hopen dat dit niet waar is, zijn komst zou betekenen dat Tuchel James gaat verpesten door hem als CV te gaan gebruiken.

Wat een deal, alonso en azpilicueta voor de jong en Dest. Dan glij je toch echt diep weg als Barcelona zijnde. Kapitaalvernietiging ten top. En ze houden er nog niets aan over als ze de jong zijn achterstallig salaris nog terug moeten betalen. En volgend jaar moeten ze weer gaan investeren omdat de backs te oud zijn. Belachelijk.

8 juli 2022 om 10:05

Realistisch blijven! Barca wilt Azpi hebben voor de rechtsback en die heeft een afspraak met Roman dat hij weg mocht en ze willen Alonso als back up voor Alba. Chelsea wilt 10 mio per speler hebben maar beide willen weg. Boehle wilt als Amerikaan Dest hebben. Die heeft een transferwaarde van ergens tussen de 20-25 mio en zal dan overbodig zijn. Frenkie gaat Chelsea minimaal 85 mio kosten. Ik vermoed dat Boehle ManU de pas wilt afsnijden door fijn zaken te doen met Barca zodat zij bereidwilliger zijn die aan Chelsea te verkopen.

Lekker bezig Boehly. Gewoon alle zaken in de transferwidow doen met een club, kun je daarna 1,5 maand op vakantie.

Mij lijkt FdJ totaal overbodig voor Chelsea op het moment. Of ze moeten naar 3 middenvelders switchen en/of Jorginho en nog een middenvelder verkopen.

8 juli 2022 om 11:53

Jorginho staat nog steeds in de belangstelling van Juventus dus Jorginho vervangen voor Fdj lijkt mij geen ramp. Echter is Fdj ontzettend duur en zijn er nog wel andere prioriteiten.

Dest, wat moet men daar mee? Je hebt toch al Azpilicueta en James die daar kunnen spelen op de wingback. En zelfs CHO kan daar spelen. Dest is overbodig.
Alonso en Azpi naar Barca, zie ik niet gebeuren. Zeker Azpi niet, die heeft vgm pas verlengd juist.

Alonso is echt te matig, zowel voor Barca als Chelsea in mijn ogen, maar goed.

Frenkie naar Chelsea kan wel, maar lijkt mij stug. Met Kovacic, Jorginho, Loftus Cheek, Kanté zijn er al voldoende opties op het middenveld, lijkt mij.

Chelsea moet vooral de defensie en aanval momenteel versterken, in mijn ogen.

8 juli 2022 om 09:05

Heb je die tekst gelezen? Barca onderhandeld met Chelsea over azpi, daarom wordt dest in verband gebracht met hun.

8 juli 2022 om 09:48

Heb jij mijn reactie gelezen? Ik geef aan dat ik Azpi niet naar Barca zie gaan, aangezien hij transfervrij was (en dus makkelijk naar Barca kon), maar er voor koos om te verlengen.

Zou heel raar zijn als hij dan vertrekt naar Barca, alsnog.

8 juli 2022 om 11:58

Azpi zijn contract werd automatisch verlengd na een x aantal wedstrijden te hebben gespeeld heeft dus niks te maken met bewust verlengen omdat hij wilde blijven. Azpi heeft juist al eerder aangegeven graag naar Barca te willen overstappen alleen gaat hij geen herrie schoppen en laat hij de clubs er rustig samen uitkomen.

8 juli 2022 om 11:21

Loftus Cheek en Kante zijn meer als de helft van het seizoen geblesseerd. Jorginho heb ik nooit goed genoeg gevonden. Kovacic vind ik alleen goed genoeg maar laatste tijd ook vaak geblesseerd. De Jong mag zeker van mij komen!

Wie zijn die twee Nederlanders die genoemd worden? Ik kom niet verder dan de Jong als ik het stuk lees.

8 juli 2022 om 09:44

Ik denk dat ze Dest bedoelen aangezien hij een Nederlandse moeder heeft.

Bizar dat die Dest in het internationale voetbal "een naam" is. Deze jongen was eigenlijk voor Ajax 1 te slecht, is gewoon steady voor middenmoot Eredivisie met zijn beperkingen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren