Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bizarre eigen goal verpest Arsenal-debuut Havertz tegen Duitse tweededivisionist

Laatste update:

Arsenal is er donderdag niet in geslaagd om te winnen van FC Nürnberg: 1-1. De Londenaren kwamen, tijdens het debuut van Kai Havertz, al vroeg op voorsprong dankzij een fraai doelpunt van sterspeler Bukayo Saka. Een vreemd eigen doelpunt van Jorginho deed Arsenal na rust de das om. De middenvelder schoot de bal, weliswaar onder druk van een tegenstander, vanaf een flinke afstand in zijn eigen doel. Daardoor begint Arsenal het seizoen met een tegenvallende prestatie.

Arsenal is momenteel op trainingskamp in Duitsland, waar Nürnberg donderdagavond de eerste tegenstander van de oefencampagne was. In een goed gevuld Max-Morlock-Stadion liet manager Mikel Arteta topaankoop Havertz pas na rust als invaller debuteren. Sterkhouders William Saliba en Saka, die zich beiden deze zomer tot medio 2027 aan the Gunners verbonden, kregen wel een basisplaats. Voormalig Feyenoord-huurling Reiss Nelson stond als linksbuiten geposteerd. Aanvoerder Martin Ødegaard zat de hele wedstrijd op de bank, vanwege een blessure die hij tijdens de warming-up opliep.

Havertz maakte deze zomer voor 70 miljoen euro de overstap van Chelsea naar Arsenal.

De nummer twee van het afgelopen Premier League-seizoen begon de wedstrijd nog uitstekend met een doelpunt in de zevende minuut. Saka ontving een goede pass van Ben White, kapte weg bij middenvelder Tim Handwerker, vond de ruimte en verschalkte doelman Christian Mathenia met een schuiver in de verre hoek: 0-1. Vervolgens speelde Arsenal een verzorgde eerste helft, maar tot meer doelpunten leidde dat niet. In de rust behoorde Havertz tot de eerste zes wissels van Arteta, waardoor hij zijn eerste minuten als Gunner mocht meepikken in zijn geboorteland.

Na een klein uur spelen moest Leandro Trossard het veld verlaten met een blessure, waardoor Folarin Balogun het veld mocht betreden. De spits, die vorig seizoen indruk maakte op huurbasis bij Stade Reims, was direct dicht bij een doelpunt. De Amerikaan was de doelman al voorbij, maar zag zijn inzet op de paal belanden. Een paar minuten later volgde een bizar moment toen Jorginho de bal, onder druk van een jagende tegenstander, achter zijn eigen uitgekomen doelman Karl Hein schoot: 1-1. Arsenal kwam die tik in het laatste half uur niet meer te boven, waardoor de Londenaren een slecht gevoel overhouden aan het eerste oefenduel.

Opstelling Arsenal: Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Kiwior; Partey, Trossard, Vieira; Saka, Nelson, Nketiah.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha die Jorginho gaat echt de nieuwe Maguire worden. Wat een meme. Ik gun het hem niet, maar hij heeft echt een half jaar al dikke pech.

13 juli 2023 om 21:02

Hij presteerde gewoon goed het laatste half jaar. In welke zin dan dikke pech?

13 juli 2023 om 21:33

Sinds Jorginho kwam is alles misgegaan hoor. Maar dat zullen jullie zeker wel weer vergeten zijn? Hahaha

13 juli 2023 om 21:42

Dat komt niet door Jorginho. Desalniettemin heeft Jorginho weleens een momentje dat het allemaal net niet loopt.

13 juli 2023 om 21:55

Ja en dat komt allemaal door Jorginho zeker? Lekker verder dromen.

13 juli 2023 om 22:11

Hij is er niet verantwoordelijk voor nee, maar het is ook niet de man die dan de boel even op sleeptouw gaat nemen. Als het loopt is hij prima om erbij te hebben maar in slechte tijden heb je vrij weinig aan hem imo.

13 juli 2023 om 22:16

Hij heeft alleen nog maar goed gepresteerd bij Arsenal.

14 juli 2023 om 08:37

Hahahaha wat een onzin @RedDevil. Jorginho kwam in januari. We wonnen wedstrijd na wedstrijd tot april. Kwam eerder omdat Saliba wegviel.

14 juli 2023 om 09:57

Wauw, een nieuw dieptepunt dit. Ga wat meer naar buiten Gaz, internet is niet goed voor jou de hele dag.

13 juli 2023 om 21:04

Waar heb je het over? 1 fout en gelijk de nieuwe Maguire? Speelde juist een aantal prima wedstrijden met als hoogtepunt een schitterende goal tegen Villa in de laatste minuten.

13 juli 2023 om 21:09

Jorginho speelt juist erg sterk sinds dat die bij Arsenal zit. Heeft de fans van Arsenal best overtuigd tot nu toe

13 juli 2023 om 21:10

Mensen die zulke nutteloze potjes nog serieus nemen, ik heb de wedstrijd zelf niet eens gekeken heb wel wat beters te doen.

13 juli 2023 om 21:11

Volgensmij heb je Maguire te hoog zitten

13 juli 2023 om 21:44

Toch vind ik dit net zo goed een grote fout van Ramsdale. Iemand aanspelen die zo gedekt staat is echt heel slecht.

13 juli 2023 om 21:50

Dit was vijfde keeper Hein die op doel stond. Ramsdale was al na 45 minuten gewisseld...

Wat zijn we lekker bezig VZ! 😵‍💫

13 juli 2023 om 21:57

Karl Hein is overigens geen 5e keeper hoor. Is Estlands keeper en hij is volgens mij toch echt 3e keeper hoor.

Ramsdale - Turner - Hein of Okwonko (ligt eraan wie verhuurd is van de twee)

13 juli 2023 om 22:46

Ah kijk,dan vond ik het slecht gedaan door Hein😅! Die brengt Jorginho in een onnodig hachelijke situatie

13 juli 2023 om 21:56

Lol. Dus jij gelooft in die memes dat Jorginho een double agent is etc?
Jorginho speelde gewoon prima in de potten voor Arsenal.

Je ziet duidelijk dat het voorbereiding is en dat hij met een keeper als Hein moet spelen bijvoorbeeld. Ramsdale zou deze bal never nooit zo geven...

Verder is Jorginho in 1 pot voor Arsenal al meer waard geweest dan Maguire de afgelopen 3 jaar waard is geweest...

Half jaar dikke pech? Volgens mij kijk jij geen voetbal.

14 juli 2023 om 02:25

Agh dit is een typische goal uit de voorbereiding. In het seizoen zou de keeper, of de speler waarschijnlijk een andere keuze gemaakt hebben ipv deze risicovolle pass

Mensen die conclusies trekken mbt een eerste pre-season wedstrijd moeten even kalmeren. Eerste wedstrijd voor iedereen sinds weken. 0 ritme, weinig fitness and letterlijk 2 elftallen opgesteld. Dit is gewoon een veredelde fitness sessie. Hetzelfde gold voor mensen die helemaal over Mount heen vielen gisteren. Totaal gestoord om gestoord te doen over de aller eerste pre-season wedstrijd die hij speelt met zijn nieuwe team. Gaat nergens over. Vroeger had je ook niets gehoord over een eerste pre-season wedstrijd. Nu wordt het zelfs live uitgezonden.

13 juli 2023 om 22:39

Iedereen die gisteren de wedstrijd gezien heeft zag dat Mount (en United als geheel wat mij betreft) niet super goed speelde, maar het was zoals je zegt een trainingspartijtje in een stadion.. Waar maken mensen zich druk over? Het is lachwekkend en heel veel zeggend voor het domme en trieste twitter volk dat er meteen compilaties gemaakt werden over hoe slecht Mount speelde, met zijn drie slechtste aannames of passes uit 50 minuten voetbal op een rij..

13 juli 2023 om 23:16

Men lijdt een zure leven, dat ze moeten ze ergens kwijt. Dan maar clubs & spelers tijdens pre-season alvast afzeiken toch!

Als je het filmpje ziet, zie je ook hoe slecht de inspeelpass van de keeper is. Hij kan gewoon rustig de linkerverdediger of linkermiddenvelder aanspelen. Jorginho moet dit overigens wel veel beter verwerken..

Mooie prestatie van Der Club! Afgelopen seizoenen was het echt ondermaats wat ze hebben laten zien. hopelijk kunnen ze dit seizoen meedraaien bovenin de 2. Liga. Het zal moeilijk worden gezien de sterkte van de competitie, het is eeuwig zonde dat deze club en nog vele andere actief zijn op het 2. Niveau, hopelijk kom daar snel verandering in .

Balogun had er best één à twee ballen erin mogen prikken, zeker als de beste man er zo van is overtuigd een basisplek te verdienen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren