Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

BILD: Feyenoord denkt aan oppikken van clubloze voormalig Duits international

Laatste update:

Feyenoord zou interesse hebben in de diensten van routinier Max Kruse, zo meldt het Duitse BILD. De 34-jarige spits zit momenteel zonder club nadat zijn contract eind november werd ontbonden bij VfL Wolfsburg. Volgens de Duitse krant hebben de Rotterdammers nog niet concreet aangeklopt bij Kruse, maar zou de linkspoot wel een relatief goedkope optie kunnen zijn. De Duitser kan ook achter de spitspositie uit de voeten.

Met Santiago Giménez en Danilo heeft trainer Arne Slot al twee gelijkwaardige spitsen achter de hand in Rotterdam-Zuid. Het is onbekend of Feyenoord daadwerkelijk op zoek is naar een nieuwe goaltjesdief, daar de noodzaak meer ligt bij het aantrekken van een centrale verdediger en een controlerende middenvelder. Op die posities raakte de Stadionclub basiskrachten Quinten Timber en Gernot Trauner kwijt aan langdurige blessures.

Kruse wil na zijn contractontbinding bij Wolfsburg graag weer aan de slag op een hoog niveau. Tot dusver heeft de veertienvoudig international van Duitsland (vier doelpunten, zeven assists) nog geen nieuw avontuur kunnen vinden. Kruse zou bij Feyenoord op het lijstje staan, maar wordt ook gelinkt aan een overstap naar diverse Turkse topclubs en de Amerikaanse MLS. 1908.nl meldt dat Feyenoord ‘zeker niet concreet is’, al beweert BILD dat overigens niet in de berichtgeving.

Kruse speelde in zijn carrière maar liefst 307 wedstrijden in de Bundesliga bij clubs als Werder Bremen, Borussia Mönchengladbach, 1. FC Union Berlin, Wolfsburg en Freiburg. Op het hoogste niveau van Duitsland noteerde Kruse 97 treffers, terwijl hij 79 keer fungeerde als aangever. Mocht de spits daadwerkelijk naar Feyenoord vertrekken wordt het zijn tweede buitenlandse avontuur, na een eerder dienstverband bij Fenerbahçe. In het seizoen 2019/20 was Kruse in 23 wedstrijden voor Fener goed voor zeven doelpunten en acht assists.

Heeft Feyenoord nog een extra spits nodig?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelijk doen dit, ervaring en multifunctioneel, hopen dat het salaris te behappen is

Waarom krijgt die Giminez niet het volledige vertrouwen? Hij lijkt me qua aanleg wel iemand die een goede spits kan worden.

11 januari 2023 om 10:50

Slot kan niet kiezen. Hij heeft wel een lichte voorkeur voor Danilo. Danilo mag meerdere wedstrijden spelen waarin hij volledig onzichtbaar is. Als Gimenez twee wedstrijden de kans krijgt en geen goal maakt, moet hij alweer plaats maken. En hij krijgt dan ook altijd maar 70 minuten speeltijd per wedstrijd. Het voelt een beetje als een oneerlijke strijd. Ik zou juist ten alle tijden Gimenez boven Danilo verkiezen. Die verdient echt een kans en het vertrouwen, over een langere periode.

11 januari 2023 om 10:55

@kaws hoe kan het als oneerlijke strijd voelen? Hoeveel goals heeft Danilo de eerste seizoens helft gescoord en moest alsnog plaats maken voor Giminez. Danilo moet ook continue plaats maken voor hem als hij niet scoort en daarnaast geniet Gimenez het vertrouwen van de supporters. Hij heeft op z’n invalbeurten waar er meer ruimte komt na nog niet veel laten zien, oogt ook heel traag in z’n sprints en handelingstempo. Ik begrijp oprecht niet waarom jullie zoveel vertrouwen in hem hebben.

11 januari 2023 om 10:59

Zoals ik al zeg. Danilo krijgt veel meer speeltijd en start vaker in de basis. Mag ook vaker de 90 minuten volmaken. En dat terwijl Danilo echt niet veel indruk maakt. Dat hij wat goals heeft gemaakt doet daar niks aan af. Hij voegt voetballend niks toe. Ik zie zelf meer in een aanspeelpunt als Gimenez.

11 januari 2023 om 11:03

En ik snap niet waarom jij zoveel vertrouwen hebt in Danilo. Als je Danilo ziet stuntelen zie je de reden waarom we Gimenez willen zien.

11 januari 2023 om 11:04

Hij is redelijk cult. Een belangrijke goal gemaakt tegen Lazio en de eerste paar ballen die hij aanraakte waren meteen en goal. Inmiddels blijkt hij toch een aanzienlijk minder goede afmaker te zijn dat vele dachten na de eerste potjes (waaronder ik). Giminez is gewoon wel een toffe speler, dat ik combinatie met de hoop dat hij loskomt. En dan krijgt die saaie Danilo de voorkeur..

11 januari 2023 om 11:06

Er zijn statistieken waar Giminez minder tijd nodig heeft om te scoren dan Danilo.

Danilo is een bewegelijke spits terwijl Giminez dit niet is. Giminez maakt ook niet alle kansen en daarom lijkt Slot ook weer zijn keuze te veranderen. Terwijl ik Giminez meer een afmaker een nummer 9 zie dan Danilo.

Met nog een spits erbij gaat hij dit helemaal niet veranderen, dit is ook niet de positie waar je nu meer wilt invullen. Dit gerucht is al tijdje oud en voorlopig weinig van verder gehoord.

Persoonlijk hoop ik dat Giminez gewoon 5 wedstrijden 90 min lang de tijd krijgt, om een goede oordeel te geven wat hij daadwerkelijk kan. Nu heb ik te weinig gezien.

En waarom vertrouwen, zijn goal tegen Lazio is al een heldendaad!

11 januari 2023 om 11:27

@kaws maar als slot ze elke dag ziet trainen dan is zijn keuze toch ergens op gebaseerd en niet zomaar? Daarnaast is het een heel mooi verhaal maar Danilo heeft nog geen een keer de 90 minuten vol gemaakt dit seizoen. Persoonlijk vindt ik Gimenez ook niks toegeven, daarnaast heb je middenvelders en buitenspelers die de taak hebben om de spits in stelling te brengen.

11 januari 2023 om 11:29

Zo lang bij Gimenez vrijwel iedere aanname ruk is zal Slot gewoon voor Danilo blijven kiezen. Zo simpel is het.
En Danilo wordt onderschat, doet voetballend meer dan een Gimenez.

11 januari 2023 om 11:30

@arsenal890 mij maakt het niet uit, ben geen Feyenoord fan maar kijk veel wedstrijden van de traditionele top 3, het is een mooie club namelijk. Ik zeg niet dat ik veel vertrouwen heb in Danilo maar nog minder in Gimenez want persoonlijk zie ik er weinig in en denk ik vooral dat het de hoop is die leeft aangezien er een aanzienlijk bedrag voor hem is betaald maar het is ook niet zo dat z’n statistieken in Mexico heel bijzonder waren dus vandaar dat ik me afvraag waar het vertrouwen op gebaseerd is aangezien hij op die invalbeurten Incl penalty’s nog niks heeft laten zien waarvan ik denk, ik begrijp wel waarom ze zoveel vertrouwen hebben.

11 januari 2023 om 11:33

@Moridin je kan moeilijk spelers opstellen omdat ze “cult” zijn. De wedstrijden die hij inviel moest Feyenoord aanvallen omdat ze gelijk of achter stonden en stond er een heel aanvallen Feyenoord dus logisch dat wanneer je 20min speelt wanneer de tegenstander moe is en de ruimtes wat groter dat je niet saai bent, in de wedstrijden dat hij begon had je namelijk nog minder aan hem dan Danilo.

11 januari 2023 om 11:35

Ik was in de veronderstelling dat dit wel was gebeurd. Sorry dat ik niet exact wist dat dit nog geen een keer was gebeurd. Fijn dat trainen overigens. Het gaat er wat mij betreft vooral om, wat er op het veld wordt gepresteerd. En dat vind ik bij Danilo niet goed. Maar prima. Jij bent geen fan van Gimenez. Ik niet van Danilo. We hoeven elkaar niet te overtuigen.

11 januari 2023 om 10:51

Gimenez is nog niet klaar om eerste spits te zijn zegt Slot. Hij heeft nog wat langer de tijd nodig. Al zou ik hem altijd boven Danilo verkiezen.

11 januari 2023 om 11:56

Vind het altijd vreemd als dat geconstateerd wordt. Hoe langer je hem het vertrouwen geeft, hoe sneller hij gaat leveren. Coaches moeten gewoon eens vertrouwen houden in hun spelers. Zeker bij spitsen. Scoren ze eens twee keer niet, dan maar een derde keer. Maar niet gelijk slachtofferen en aan vervangers denken.

11 januari 2023 om 11:58

Slot zegt dat het meer te maken heeft met hoe Gimenez het invult. Dus qua drukzetten etc.

Ik zelf zou ook gewoon voor Gimenez gaan en hem de kans blijven geven.

11 januari 2023 om 10:53

Omdat slot hem elke dag ziet trainen en hem blijkbaar niet vindt voldoen, alleen de Feyenoord supporters hebben gigantisch veel vertrouwen in hem. Ik zie het zelf ook niet daarnaast heeft ook Danilo aardig wat gescoord en krijgt ook hij niet het volledige vertrouwen.

11 januari 2023 om 11:09

Tjsa.. Streppel zag Frenkie de Jong elke dag trainen en vond hem niet voldoen.

Beetje een extreem voorbeeld, maar het is meer om aan te geven dat ik het "de coach zal het toch wel beter weten" argument niet altijd op gaat. In tegendeel vaak zelfs, want waar supporters de spelers puur beoordelen op wat ze leveren, houdt de coach nog rekening met hoeveel de speler heeft gekost, of hij moeilijk doet als hij wissel staat etc. (zie Schreuder)

11 januari 2023 om 11:10

Dan is het alsnog wel raar om een clubloze veteraan aan te trekken toch? Zowel Danilo als Gimenez kunnen prima een goaltje maken en zijn ook nog eens twee verschillende types. Om dan nog een derde spits erbij te willen lijkt mij een beetje overbodig en helemaal niet logisch. Ik geloof ook niet echt dat Feyenoord door gaat zetten eigenlijk. Hij zal vast alleen op een lijstje staan.

11 januari 2023 om 11:36

@deNuanceman goede vergelijk een 17-jarige Frenkie de Jong die Willem2 eigenhandig wel even zou redden voor degradatie voetbal wat ze op dat moment speelden toen hij bij de selectie kwam aan het einde van het seizoen. Maar zoals je al zei nogal extreem…

Daarnaast zeg ik niet dat de coach het beter weet, veel coaches kunnen er niks van maar daar schaar ik Slot niet tussen dus denk ik dat hij een beter beeld heeft van de situatie en dus niet zomaar deze keuzes maakt.

11 januari 2023 om 11:36

Kruse kan op de nummer 10 positie de rol van Guus Til innemen. Continu zwerven en op het juiste plekje staan zodra ze in de 16 komen. Daarnaast is hij technisch zeer begaafd. Ik denk dat als hij wordt gehaald, dat hij niet voor de spits wordt gehaald (misschien als extra bijkomstigheid dat ie daar kan spelen maar dan houdt het op). We maken nu te weinig doelpunten en zijn niet creatief genoeg. Dat kan je met Kruse achter Danilo of Gimenez natuurlijk wel oplossen.

11 januari 2023 om 11:43

Wazza, alleen dat gaat weer ten koste van Szymanski?

Zou opzich geen verkeerde zet zijn. Transfervrij en een bak aan ervaring. Er zijn maar weinig ervaren spelers in de huidige selectie. Alleen hoe goed is hij nog... afijn, er zijn clubs uit de MLS en Turkije geïnteresseerd en Feyenoord is niet concreet. Volgens mij had hij ook een voorkeur voor Amerika. Dan reken ik er al niet op. Lijkt mij overigens eerder een wandelgangen gerucht i.p.v. de concrete interesse voor Piatkowski.

11 januari 2023 om 11:01

Ik als Bremen fan ken Kruse natuurlijk aardig goed. Prachtige speler, linkspootje, mooie dribbel en er kwam altijd gevaar van af. Vind hem alleen geen echte spits. Ik zou Kruse meer op de nummer 10 zetten en dan zwervend om een spits heen. Szymanski zou dan naar rechtsbuiten gaan omdat Dilrosun niet leverd (Walemark moet eigenlijk ook een kans krijgen).

Dit zou echt een typische Feyenoord aankoop zijn, hij kan overigens prima statistieken overleggen. Zou denk ik een prima aanwinst zijn om als pinchhitter te gebruiken of iets dergelijks.

Volgens 1908 is het bullshit, dus geloof er weinig van. En wat moet je met nog een spits als je er al 2 hebt?

11 januari 2023 om 11:04

Volgens 1908 is het geen bullshit hoor. Die hebben enkel vermeld dat Feyenoord op dit moment niet concreet is voor hem, dat is wat anders.

11 januari 2023 om 11:27

potato / potato

Zou er als Feyenoord zijnde niet aan beginnen, ten eerste is hij gewoon op. Was altijd een heel goede voetballer die makkelijk wist te scoren en heel technisch onderlegd is, maar bij zulke speler komt snel de klad er in en dat is bij hem wel het geval. Kon bij Wolfsburg al geen potten meer breken. Ten tweede, misschien belangrijker, is overal waar hij komt enorm gezeur en gezeik. Word bij bijna al zijn clubs weggestuurd omdat hij schijt heeft aan de regels. Te laat komen, drinken, uitgaan en komt regelmatig te zwaar terug. Voor de balans in je selectie is zo 1 echt killing, plaatst zichzelf boven alles en iedereen en heeft overal lak aan.

Dit moet je toch niet willen man, die armoedige vondsten zijn toch verleden tijd? Geef gewoon Danilo of Gimenez het vertrouwen voorin. En niet in paniek raken als ze een of twee wedstrijden niet tot scoren komen.

1908 heeft dit al volledig ontkracht dat er helemaal niks speelt met deze speler. Hierdoor ga ik er niet vanuit dat dit doorgaat.

Zou dit niet doen. Als je dan toch een transfervrije speler wil, neem dan Aboubakar.

Zou bij God niet weten wat we hier mee moeten...zonde van het geld wat mij betreft.

Ik heb mij als hij tegen Eintracht moest spelen altijd groen en geel geërgerd aan hij hem. Hij blinkt nergens echt heel erg in uit, maar altijd staat hij toch weer op de goede plek en weet hij weer een goaltje erin te prikken. Echt verschrikkelijk om tegen te spelen, maar fijn om zelf in de ploeg te hebben.

Nutteloze aankoop.
Te oud, te duur en niet veel beter als wat ze nu hebben. Als ie überhaupt al beter is.
Doe maar niet Feyenoord als ie zo goed was had ie in Duitsland wel een club geha

Ik ga wel voor de helft op de bank zitten...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren