Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bijlow zet gigantische stap in herstel en plant zijn rentree bij Feyenoord

Laatste update:

Justin Bijlow heeft een grote stap gezet in zijn herstel, zo meldt Arne Slot na de absolute recordzege op Ajax (6-0). De keeper van Feyenoord heeft de groepstraining hervat en wordt binnen enkele weken wedstrijdfit verklaard. Dan komt Slot voor de moeilijke keuze tussen Timon Wellenreuther en Bijlow. "We gaan het zien", aldus Slot bij ESPN.

Bijlow liep op 4 februari in de wedstrijd tegen AZ een onderbeenblessure op bij het wegtrappen van een bal. De doelman miste sindsdien dertien officiële wedstrijden van Feyenoord, plus twee interlands met Oranje.

"Justin heeft deze week voor het eerst weer meegetraind", zegt Slot. "Het was een gemankeerde week, zoals ik dat noem, omdat er veel wedstrijden inzitten." Feyenoord speelde midweeks tegen FC Volendam (0-0) en zondag dus tegen Ajax.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Feyenoord gaat komende zondag op bezoek bij Fortuna Sittard, maar daar zal Bijlow nog niet bij zijn. "Hij gaat komende week een hele goede week doormaken en zoals elke andere speler zou hij daarna weer beschikbaar kunnen zijn."

Wellenreuther heeft de afgelopen twee maanden een uitstekende indruk gemaakt als stand-in van Bijlow. Voor Slot wordt het een hels dilemma. "Daar zullen we na de wedstrijd tegen Fortuna weer een keuze in moeten maken, als Justin ook deze week goed doorkomt."

Hans Kraay junior probeert Slot een tipje van de sluier te laten lichten, maar de coach van de Rotterdammers laat zich niet verleiden. "We gaan het zien hoe we daar onze keuzes in gaan maken. Dat heeft geen zin om daar nu al iets over te vinden."

Eerst en vooral wil Slot de kwestie intern bespreken. "Ik maak die keuze niet nu in de media, zeker niet terwijl ik nog niet met de keepers heb gesproken", besluit Slot.

Wie zou je opstellen in de laatste wedstrijden van het seizoen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie geen enkele reden om Wellenreuther te vervangen. Heeft het uitstekend gedaan en voorkomt meer doelpunten dan Bijlow

7 april 2024 om 22:20

Ik zie genoeg redenen. transfer, transferwaarde, selectie Oranje.

8 april 2024 om 13:20

Feyenoord heeft toch niks met Oranje te maken? Op dit moment vind ik Flekken en Verbruggen stabieler. Verbruggen is pas 21 en zal eerste keeper worden.

Wat de transferwaarde betreft, ditzelfde kun je toch over Wellenreuther zeggen... Bijlow is 26 en Wellenreuther 28, kunnen beiden nog jaren mee. Gezien de blessuregevoeligheid van Bijlow zie ik een club eerder miljoenen neertikken voor Wellenreuther.

7 april 2024 om 22:25

Ik wel. Justin vertegenwoordigd namelijk restwaarde en is minimaal gelijkwaardig.

7 april 2024 om 22:26

Meevoetballen. Zelfs vandaag zat ik een paar keer wat onrustig te kijken naar de opbouw (hoewel Geertruida op links ook even wennen was). Bijlow is voetballend zo idioot goed en dat past perfect bij onze speelstijl.

Beter kleine stapjes, elke grote stap kan zo de volgende blessure zijn bij Justin.
Daarnaast is Wellenreuther gewoon prima bezig.

Slot was voor get eerst niet zo heel stellig over dat ie meteen weer onder de lat staat. Bijlow piekt hoger dan Wellenreuther en kan vooral veel beter mee voetballen, maar Wellenreuther is wel echt constant dit seizoen.

7 april 2024 om 22:21

Migi niet alleen dat, als we eerlijk zijn dan verdient Wellenreuther ook echt om het seizoen af te maken. Bijlow is een uitstekende keeper, maar ik blijf er bij dat Wellenreuther niet echt minder is. Bijlow is inderdaad voetballend beter, maar vooral in de lucht.

7 april 2024 om 22:22

Piekt Bijlow wel hoger? Hij is waanzinnig in 1 op 1 situaties en met corners. Maar ik vind Wellenreuther een betere schotstopper. Met de huidige vorm van Wellenreuther vind ik t heel lastig kiezen.

PS. Ik vraag me werkelijk af waar de ophef is over de klap van Bergwijn tijdens de Klassieker? Alleen NOS repte er 1 keer over. Maar geen herhalingen, geen artikelen; helemaal niks. Bijzonder dat een overduidelijke rode kaart doodgezwegen wordt.

7 april 2024 om 22:27

Zeker bizar, doe dit op straat en je gaat een paar maanden achter de tralies.

7 april 2024 om 22:29

Studio Voetbal heeft het er wel over zojuist. Zelfs Vaart vindt het rood. Kan je hem eigenlijk nog schorsen?

7 april 2024 om 22:33

Als het goed is kan hij nog bestraft worden omdat hij nu nog niet gestraft is door de arbiter. Correct me if i'm wrong please.Belachelijke actie en er wordt inderdaad belachelijk weinig over gerept. Waarom wordt die Bergwijn zo beschermd? Ook een duidelijke strafschop ontnomen..

7 april 2024 om 22:34

Ik vraag me af of dat nu nog zo is, hoor nooit meer wat over die hoorzittingen in Zeist zoals vroeger met Van Benthem

7 april 2024 om 22:40

Gouden tijden waren dat. Met z'n allen de hoorzitting volgen en half voetbalzone over de zeik dat Van Benthem de vloer aanveegde met de aanklager betaald voetbal.schitterend

7 april 2024 om 22:45

Maar dat was altijd alleen als een scheids het niet zag toch? De var ziet het altijd.

8 april 2024 om 05:21

Als dat ff zou kunnen. Maar zelfs dat zal Ajax niet gegund worden dit jaar😂

8 april 2024 om 11:43

Kan nog geschorst worden als de VAR er niet naar heeft gekeken en Makkelie het niet heeft beoordeeld. Maar als 1 van beide het heeft gezien en heeft beoordeeld dan is het klaar. Dat zal het wel zijn. Ze hebben Feyenoord ook minimaal 1 penalty onthouden. Ze vind het blijkbaar al erg genoeg.

Ik zou Wellenreuther het seizoen laten afmaken en dan in de zomerstop gewoon kijken voor het komende seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren