Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bij Excelsior overbodige Wattamaleo hoopt op vriendendienst Verbeek

Laatste update:
/

Kevin Wattameleo kreeg geen nieuwe verbintenis van Excelsior, maar de middenvelder heeft de hoop op een mooie carrière in het profvoetbal zeker nog niet opgegeven. De 23-jarige Wattameleo traint vanaf woensdag mee met de selectie van AZ in de hoop een contract te verdienen. Dat meldt RTV Rijnmond.

Wattameleo kent de trainer van AZ, Gertjan Verbeek, nog uit zijn periode bij Feyenoord. In het seizoen 2008/09 speelde hij vier wedstrijden in de hoofdmacht van de Rotterdammers, waarna hij naar Kralingen vertrok.

Op Woudestein speelde hij in totaal 63 wedstrijden, maar afgelopen seizoen kwam hij nauwelijks voor in de plannen van hoofdcoach John Lammers. De controleur kwam slechts elf keer binnen de lijnen (waarvan vijf keer in de basisopstelling) en kon niet voorkomen dat Excelsior degradeerde naar de Jupiler League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je krijgt heus geen contract omdat je een vriendje van de trainer bent. Daar is best wat meer voor nodig. Ik denk niet dat hij goed genoeg is voor AZ, ik schat hem meer op het niveau Rkc, VVV of Ado. Voor AZ is hij volgens mij gewoon niet goed genoeg.

18 juli 2012 om 12:19

helemaal met je eens komt gewoon simpelweg voor AZ en hij zal ook nooit veel verder komen dan de clubs die jij noemt

18 juli 2012 om 12:36

Nee maar in sommige gevallen kan je elkaar uit de brand helpen, zoals AZ eerder had met Maenpaa. Die trainde ook eerst mee via Moisander en kreeg daarna een contract. Wattamaleo zal natuurlijk niet gehaald worden als basisspeler maar Ortiz is nog een tijdje afwezig dus het zou kunnen dat hij bijvoorbeeld als opvulling van het middenveld kan dienen. Niet dat hij op veel speelminuten hoeft te rekenen, maar dat hoefde Maenpaa ook niet.

18 juli 2012 om 12:43

@azalkmaar2

Op dit moment heef AZ voor het middenveld
Rasmus Elm
Viktor Elm
Adam Maher
Erik Falkenburg
Maartens Martens
Celso Ortiz

Ali Messaoud
Thom Haye
Thomas Lam
Robbert Klaassen

Dus hem aantrekken zou de doorstroming van laatste 4 genoemden totaal blokkeren, bij komend dat Ortiz of niet gebruikt wordt door Verbeek (bijna nooit) of simpelweg niet aan spelen toekomt.. Dus die reken ik eigenlijk niet eens als een optie.

18 juli 2012 om 12:44

Ja, Maenpaa kreeg dan wel een contract via Moisander, maar dat kan je geen geslaagde aankoop noemen. Ik vind Maenpaa sowieso niet al te best, kijken hoe hij het komend seizoen gaat doen.

18 juli 2012 om 12:59

Meanpaa is alweer naar VVV toe.
AZ heeft de Winter van de Graafschap voor hem in de plaats gedaan.

18 juli 2012 om 13:03

@vlaav: Hoezo geen geslaagde aankoop? Hij moest gewoon als ervaren derde keuze dienen, hoezo is hij daarin niet geslaagd? :S Esteban heeft geen wedstrijd gemist dus zelfs 2de keuze Heijblok heeft niet in actie hoeven komen.

@jan1980: Heb je helemaal gelijk in. Het is ook niet zo dat ik perse een voorstander ben van de komst van Wattamaleo, het zou alleen kunnen dat Verbeek hem ziet als tijdelijk lapmiddel. Ook weten we niet hoe die andere jongens erop staan op dit moment. Haya, Lam en Klaasen zijn aardige talenten, en zeker van de eerste 2 verwacht ik veel, al zou het kunnen dat Verbeek het nu nog iets te vroeg vind voor ze.

Het lijkt me sterk dat hij bij AZ aan de slag gaat, maar als hij niet zoveel hoeft te verdienen kan hij wel een handige reserve zijn ofzo.

Wat moet AZ ermee als hij bij Excelsior al overbodig is.
Er loopt bij AZ wel wat beters in de jeugd !!.

18 juli 2012 om 12:45

Ken je nog ene Te Vrede? Was een groot talent bij AZ, ging naar Excelsior waar hij amper aan spelen toe kwam maar speelt nu wel bij Feyenoord..

Niet dat ik het verwacht, maar het kan toch mogelijk zijn. Er zijn zat spelers die prima presteren in een goed draaiend elftal maar in een niet draaiend elftal niet de ploeg op sleeptouw kan nemen. Misschien is Wattamaleo ook zo'n speler..

18 juli 2012 om 12:53

Te Vrede is 18 of 19 jaar.
Wattamaleo is 23 jaar.
Te Vrede ging weg bij AZ omdat er geen toekomst voor hem lag.
Feyenoord pikt heel snel talenten bij Excelsior op, omdat ze denken dat het wat is.
Omdat ze zelf geen spits kunnen kopen doen ze het maar zo.

18 juli 2012 om 18:35

Je begrijpt er dus weer helemaal niks van. Misschien moet je eerst eens je feiten kennen voordat je weer wat boert op het forum. Duidelijk dat jij het talent van Wattamaleo niet kent. Excelsior doet hem weg omdat ze hem niet kunnen betalen...nogmaals...ken je feiten en trap geen open deuren in. je hebt inhoudelijk echt helemaal niets te melden....

Wattamaleo is een speler die bij meerdere eredivisieclubs niet zal misstaan. Denk bijvoorbeeld aan Nac, Vvv, Rkc, Utrecht, Willem II, ADO

Ik stuur Gert - Jan ook even een mail, want vrienden doen dat wel voor elkaar regelen tog?? ;

Wat een lachertje Wattemaleo, in de C1 van AZ lopen nog betere spelers dan hem. Ik snap uberhaupt niet waarom deze jongen het tot profvoetballer heeft geschopt....

Weggestuurd worden bij Excelsior omdat je niet goed genoeg bent, maar daarna hopen op een contract bij AZ, dat toch wel enkele stappen hoger is...
Wat klopt hier niet?

Hij zegt helemaal niet dat hij verwacht een contract te krijgen als vriendendienst, hij gaat mee trainen en hoopt zich te bewijzen en op basis van zijn kwaliteiten een contract te krijgen....

@ajaxboys.. Een beetje meer respect voor deze jongen is niet te veel gevraagd denk ik? Hij heeft dit heus niet zelf zo gezegd dat hij hoopt op een vriendendienst. Hij was een redelijk talent bij Feyenoord en is vervolgens stil komen te staan in zijn ontwikkeling. Maar deze jongen is pas 23 en ik heb hem voor alsnog niet afgeschreven.

Waarom zou AZ Kevin Wattamaleo halen?

Als hij al geen basisplaats kon krijgen bij Excelsior, dan lijkt het mij knap dat Wattamaleo wel 'n basisplaats gaat krijgen bij Az.

AZ kan dan beter 'n kans geven aan Ali Messaud, Thom Haye, Joris Van Overeem en Robert Klaasen.

Wow, niet goed genoeg voor excelsior en dan denken op trainingen een contract te kunnen verdienen bij Az.

Beerens is velen malen beter, Berghuis, Rosheuvel, Gudmundsson zijn geen eredivisie top maar dan heb je al 4 spelers voor de 2 flank posities. Zodra Fernando Lewis is hersteld zijn dat 5 opties. En zo zijn er nog wel meer opties te bedenken.....

Niet erg realistisch en nodig dus...

18 juli 2012 om 12:54

Het is een controlerende middenvelder/cv dus ik snap niet waarom je allemaal vleugel spelers opnoemt?

Met alle respect, maar als je al niks bij Excelsior te zoeken hebt wat moet je dan bij AZ?

"in de hoop een contract te verdienen"

Dat kan toch ook ergens anders zijn dan AZ. Hij traint mee om op conditie te blijven en kijkt tegelijkertijd rond. Er zijn genoeg mogelijkheden voor deze jongen.

Het is geen speler voor de top van de Eredivisie maar voor de Eredivisie zeker wel.

Hij heeft namelijk een voortreffelijke pass in zijn benen, kan spelers met zijn buitenkantje voet alleen op de keeper sturen, hij is technisch verfijnd maar het is een verdedigend middenvelder, laat verdedigen net zijn zwakke punt zijn. Voor Ado/vvv/willem II, de ploegen onderin zou het een aanwinst zijn.

Grappig. Wat hier gebeurt is de kracht van suggestie. Laten we eerst dingen onderscheiden.

Feit: Watermaleo traint bij Az

Wie zegt dat hij dit puur doet om een contract bij Az te verdienen? Zou het wellicht ook kunnen dat dit de invulling van RTV Rijnmond is? Dat vervolgens Voetbalzone het in de titel zet als een feit en ook nog de suggestie wil wekken dat hij een "vriendendienst" van Verbeek wil om een contract te krijgen. In mijn ogen pure suggestie.

Ik vermoed, en hoop, dat Watermaleo inziet dat wanneer je bij Excelsior niet aan de bak komt je niet zomaar een contract bij Az krijgt. En ik denk ook dat Watermaleo ziet wat de concurentie is en dat hij inziet dat de concurentie 5 stappen verder zijn in hun ontwikkeling.

Alsof een overbodigde speler van excelsior voor az van waarde kan zijn...

19 juli 2012 om 02:17

Wattamaleo is een prima speler toch? Relatief jong en al veel ervaring. Kan makkelijk met een middenmotor mee.

Hij traint gewoon met AZ mee, misschien wat speel minuten in oefenwedstrijden, maar daar zal het bij blijven. Door mee te trainen met AZ hoopt hij waarschijnlijk ergens een contract te verdienen. Je staat toch wat meer in de picture als dat je bij een Topklasse o.i.d. mee traint.

Actie voor voetbalzone bezoekers:

Gratis 5 euro inzetten op een weddenschap naar keuze:
Registreer je nu via tinyurl.com/5euroactie met bonuscode: 5euro en krijg die 5euro gratis!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren