Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Besiktas verschaft zichzelf in blessuretijd iets meer lucht in voorronde UECL

Laatste update:

Besiktas heeft donderdagavond een overwinning geboekt in de voorronde van de Conference League. In eigen huis was het met 3-1 te sterk voor het Albenese KF Tirana. Onur Bulut en Jackson Muleka maakten de Turkse treffers in de eerste helft, terwijl Kaina vlak voor tijd iets terugdeed. Uiteindelijk bepaalde Semih Kilicsoy in de blessuretijd de eindstand. Volgende week donderdag om 20.00 uur Nederlandse tijd volgt de return.

Bijzonderheden:
Bulut opende de score in de 21ste minuut, door een hoge voorzet van Arthur Masuaku in één keer binnen te volleren. Na een gemiste kopbal van Vincent Aboubakar (knappe redding doelman Gentian Selmani) werd het vlak voor rust 2-0. Op aangeven van Aboubakar knalde Muleka de bal snoeihard in de lange hoek. In de 83ste minuut maakte Kaina dit heenduel nog spannend door een lage voorzet binnen te glijden, waarna Kilicsoy na een knappe individuele actie en een schot in de korte hoek voor de 3-1 tekende.

Besiktas – KF Tirana 3-1
21 1-0 Onur Bulut (assist: Arthur Masuaku)
42 2-0 Jackson Muleka(assist: Vincent Aboubakar)
83’ 2-1 Kaina (assist: Rimal Haxhiu)
90+4’ 3-1 Semih Kilicsoy

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Kilicsoy en Tiknaz zijn twee talenten waar ik veel van verwacht. Toch aardig wat jeugdspelers die zijn doorgebroken de laatste 3 seizoenen, alleen jammer dat we daar financieel zo weinig uit hebben gehaald. Hopen dat deze twee wel voor mooie bedragen worden verkocht.

27 juli 2023 om 22:16

Tiknaz heeft wel ernsitge knie blessure moeten door staan, ik hoop wel dat hij daar boven op komt. Was bii u19 altijd de lange jongetje die overal tussen kwam

De selectie schreeuwt om aankopen en dan bedoel ik niet doodleuk wat spelers aantrekken, nee dit team heeft kwalitiet nodig. Over de bank begin ik niet eens al doet het me goed om daar onze jonkies te zien.Vooral Demir Ege Tiknaz, dat kan wel eens een hele grote worden mja zoveel speelminuten zal die wel niet gaan krijgen ben ik bang.Gedaan wat we moesten doen, tegengoal is echt amateuristisch, gevalletje nonchalant voetballen na de 2-0.We beschikken gelukkig wel over een hele goede keeper. 1 van de 2 beste rechtsbacks van de competitie. Wat mij betreft de absolute king op linksback. De beste nummer 8 en 1 van de 3 Kings op 9 met rugnummer 10 en ook gelijk Cenk Tosun die aan afmaken ook geen gebrek kent.Nu nog hopen dat Ghezzal een x de oude wordt & Talisca zo snel mogelijk tekent. Nu is het aan het bestuur! Ga je nog afwachten of moet Carsi opstaan? We smachten gewoon naar Fikret Orman dat je jezelf dit aandoet (Cebi).

27 juli 2023 om 22:22

Ghezzal zal niet meer de oude worden ben ik bang en Talisca is onhaalbaar, ik begrijp niet waarom de supporters al jaren zijn naam roepen.

27 juli 2023 om 22:25

Ik zou zeggen: zoek maar Talisca Besiktas op (Youtube) en je zal het begrijpen. Talisca = kampioenschap

27 juli 2023 om 22:32

Leuk en aardig dat Talisca kampioenschap is, maar hoe wilt Besiktas 12m per jaar betalen?

27 juli 2023 om 22:48

Leuk en aardig, maar wie zegt dat Talisca dit zou vragen van de club? Voor het geld hoeft hij het niet te doen, en het is een makkelijke weg voor hem terug in Europa.

27 juli 2023 om 22:49

Lijkt me toch duidelijk dat hij het voor het geld doet. Eerst China, nu Saudi-Arabie. Europa trekt hem dus niet.

27 juli 2023 om 22:55

Hoezo trekt Europa hem niet? Hij heeft eerst Benfica jaren gespeeld en daarna in Turkije. Is ondertussen nog maar 29, waarom zou hij geen stap terug willen doen ? Ondertussen inderdaad zijn zakken goed gevuld wel, maar vind het simpel om te stellen dat het enkel om geld draait. Heeft geweldige seizoenen gehad bij Besiktas!

27 juli 2023 om 22:55

Als je denkt dat een voetballer van 12 miljoen naar 1 à 2 miljoen gaat, ben je behoorlijk naïef. Veel voetballers hoeven het niet langer voor het geld te doen; ze streven toch altijd naar meer.

27 juli 2023 om 23:15

Omdat hij heel veel zal moeten inleveren als hij de stap naar Europa maakt. Verdient nu volgens mij jaarlijks 10 miljoen, die gaat niet voor 2 miljoen terug naar Turkije.

3-1 is toch geen nipte overwinning ?

27 juli 2023 om 22:29

Klopt… een nipte overwinning is 2-1 in blessuretijd lol. Besiktas heeft hier gewoon makkelijk gewonnen.

27 juli 2023 om 22:31

Vrij vreemde woordkeuze inderdaad.

Typisch Besiktas om aan het einde het voordeel nog bijna weg te geven. Ben benieuwd welke spelers er nog gaan komen, de supporters hebben vandaag hun ongenoegen laten merken

We zijn van plek 13 naar 12 gestegen vanavond, stap voor stap komen we er wel. Semih en tiknaz zijn wel pure talentjes, eentje waar ik nog van verwacht die er aan komt is berkay kenctemur

Goaltje wel hoor van Semih, die jongen doet me een beetje denken aan Nihat Kahveci

Een goede 1e en een matige en nonchalante 2e helft. Gelukkig maakte de zeer talentvolle Semih nog 3-1, want het krachtsverschil op het veld had een hogere score verdiend.

We hebben al een smalle selectie en misten ook nog Cenk, Ghezzal en Tayyip en hebben nog duidelijk versterking nodig.

Van de nieuwe transfers speelde alleen Onana een half uur, was gretig en deed me denken aan Yaya Toure wat een reus. Kijken of het wat is..

Ww spelen een goede voorbereiding maar deze ploeg heeft duidelijk nog wat creativiteit nodig.

Rebic van Milan schijnt binnen te zijn, dat is een goede aanwinst. Nu nog een 10 en nog een centrale verdediger.

28 juli 2023 om 01:00

Ben eerlijk gezegd niet tevreden over rebic, de beste man is zovaak gebleseerd, ik zou voor de grap gewoon kijken hoevaak hij gebleseerd is dan schrik je wel.

29 juli 2023 om 01:22

Dan past hij juist perfect bij ons haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren