Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica verslaat FC Vizela na knotsgekke slotfase; prachtige treffer Neres

Laatste update:

David Neres heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de zege van Benfica op FC Vizela vrijdagavond. De Braziliaan was een kwartier voor tijd met een fraai afstandsschot goed voor de 1-1 in Lissabon. Lang leek dat ook de eindstand te worden, totdat João Mário in de elfde minuut van de extra tijd vanaf elf meter de 2-1 binnenschoot. Benfica, met invaller Fredrik Aursnes, eindigde het duel overigens met negen man, na rode kaarten voor diezelfde João Mário en Gonçalo Ramos in de slotfase.

De bezoekers, die als nummer elf van de Primeira Liga aan het duel begonnen, kwamen uit een vlijmscherpe counter op 0-1. Na twintig minuten ging Milutin Osmajic vanaf eigen helft op doelman Odysseas Vlachodimos af, waarna hij de Griek via de binnenkant van de paal wist te verschalken. De gelijkmaker van Neres kwam pas een kwartier voor tijd: hij probeerde tot twee keer toe een tegenstander uit te kappen, om de bal vervolgens van een kleine twintig meter met links binnen te krullen: 1-1.

Het leek erop dat het daarbij zou blijven voor de ploeg van trainer Roger Schmidt, helemaal toen deze met tien man verder moest omdat Ramos aan het begin van de blessuretijd zijn tweede gele kaart kreeg voor een schwalbe. Benfica gaf echter niet op en kreeg vlak voor tijd een penalty na een handsbal van Diego Rosa. João Mário benutte het buitenkansje in de 102de minuut, waarna hij zijn shirt uittrok en daarvoor zijn tweede gele kaart kreeg. Desondanks won Benfica wel, waardoor het met vijftien punten uit vijf duels nog altijd stijf bovenaan staat in de Primeira Liga.

Wordt Benfica dit seizoen kampioen van Portugal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onze Roger gaat wel vulgas door de Portugese NOS heen, mijn God wat is hij goed bezig.

Neres echt in topvorm lijkt het. Is hem gegund na paar jaar kwakkelen

2 september 2022 om 23:00

Schot in de roos, had wel frisse wind nodig want bij Ajax zat hij soort van vast…

3 september 2022 om 06:43

Zeldzame keer dat ik het met je eens ben. Bovendien verdiende Neres het echt.

De pech die onze Roger afgelopen jaren in Eindhoven heeft opgebouwd, krijgt ie nu in geluk terug in Portugal 😜. Heel Nederland zal het hem wel misgunnen maar ik gun het hem van harte. Hopelijk zet ie deze winstreeks door en behaalt hij mooie successen.

3 september 2022 om 00:07

Niet alles en iedereen die niet voor Psv is misgunt Roger hoor, wat een negatieve insteek zeg. Ik vond het een rare snuiter, mag dat? Overigens vond ik dat hij het in zijn laatste jaar bij Psv echt heel goed gedaan heeft, heeft diverse spelers beter gemaakt en toch 2 prijzen gewonnen.

Zijn grootste minpunt was dat hij in de competitie bijna tot geen toppers won.

Ik wens Schmidt dan ook het beste daar!

3 september 2022 om 06:28

Het mag een rare snuiter zijn,men spreekt vol lof over hem. Tis iemand met een mening en daar hebben wij het in nl al snel moeilijk mee.
Klagen dat je bij een niet Nederlandse coach niet Nederlandse tactische beslissingen krijgt is ook wat gek,niet?
Off topic: dat gebash op Kuijt is al net zo zielig ah worden...

3 september 2022 om 12:03

Maar dat is een typisch Nederlandse reactie. Als je gewoon objectief bent had hij bij PSV gewoon een hele matige ploeg. Echt heel matig. Nu heeft hij technisch begaafde spelers en een mix van jong en oud goed uitgebalanceerde ploeg. Dat de resultaten dan ook beter zijn is logisch.

3 september 2022 om 12:13

Pech? Gewoon kwaliteit te kort en rare keuzes. Spelers kregen nooit de conditie om een hele wedstrijd te spelen

Eindelijk de Neres die we ook in de goeie jaren bij Ajax zagen. Echt een schot in de roos deze transfer voor hem. Hopelijk geen blessures en ze kunnen daar genieten van hem. Want in deze vorm blijft het een heerlijke voetballer.

Neres mag over 2 jaar Ocampos opvolgen, wat zit ie er lekker in zeg. Ook nog eens op rechtsbuiten, zijn hoogste niveau haalde hij op links. Verder wel echt een bizarre wedstrijd, 2x rood in de extra tijd en toch winnen. Benieuwd wat Schmidt daarover te zeggen heeft...

2 september 2022 om 23:17

Eigenlijk is Neres altijd rechtsbuiten geweest. Heeft inderdaad ook heel goed bij Ajax gespeeld op linksbuiten, maar van oorsprong is hij juist een linksbenige speler die vanaf rechts speelt. Dus speelt nu eigenlijk gewoon op zijn favoriete positie.

3 september 2022 om 07:44

Waarom zou Neres in hemelsnaam over 2 jaar terug gaan naar Ajax. Hij speelt bij een prachtige club en in een land met een "iets" beter klimaat. Verder spreekt men daar zijn moers taal. Ik zie werkelijk niet 1 reden voor hem om naar Ajax te gaan.

Heb net het doelpunt van Neres voorbijzien komen via Ziggo Sport, en dat was een fraai doelpunt. Vind het echt geweldig om te zien dat Neres weer begint op te leven, want speelt sinds zijn komst naar Benfica sowieso al heel goed en hij speelt weer zoals we hem bij Ajax ook hebben gekend. Misschien nog wel iets beter en hij heeft nog voldoende ruimte om nog beter te worden. Hij is nu 25-jaar en als hij dit vast blijft houden, zie ik Neres over pakweg 2 of 3-jaar nog wel een stap omhoog maken naar een club zoals Arsenal, AC Milan, Inter Milan, etc.

Ik ben altijd al een groot fan van Neres geweest, altijd een soort zwak voor hem gehad. Baalde er ook altijd van als hij niet speelde bij Ajax, want zeker in zijn topperiode bij Ajax was hij gewoon heel goed en was hij qua rendement op het gebied van goals en assists altijd heel goed. Zijn goals en assists waren altijd wel goed in verhouding, maar hij had ook vaak gewoon goede acties in huis. Maar Neres was gewoon toe aan een nieuwe stap, en heeft daardoor zijn laatste 1,5 à 2-jaar heel sporadisch maar heel sporadisch laten zien bij Ajax helaas, had pech met blessureleed en werd er ook uitgespeeld door notabene zijn grote vriend en landgenoot Antony.

En ook fijn voor Schmidt dat hij zo sterk is begonnen bij Benfica. Als ik mij niet vergis, hebben ze nog geen enkele wedstrijd dit seizoen puntenverlies geleden. Hebben weliswaar nog niet echt een tegenstander van formaat gehad, en vandaag ging het dan voor het eerst dit seizoen wat moeizamer voor Benfica maar Schmidt heeft het echt wel goed voor elkaar bij Benfica en heeft er toch vrij snel al een soort geoliede machine van gemaakt.

Tuurlijk het was verdiend dat benfica won. Maar die penalty... Kom op zeg. Als het andersom was geweest had vizeu deze nooit gekregen.

3 september 2022 om 10:09

Moet je die ‘schwalbe’ zien van Ramos. Deze scheidsrechter geeft binnen 2 min twee gele kaarten aan een speler waarvan beide overtredingen onterecht waren.

Die pingel leek wel een beetje op dat moment bij feyenoord psv vorig jaar. Benieuwd of roger nu ook zo stond te janken voor de camera na afloop 🤔. Give the cup to them.

Wel heerlijk om te zien dat Neres weer helemaal opleeft daar in lissabon. Lijkt me heerlijk wonen daar en al helemaal als je kan ballen, een lekkere vriendin hebt en portugees kan.

3 september 2022 om 04:25

All it takes is an Instagram DM

Verder mooi om te zien dat Neres weer helemaal opleeft ja, in Portugal is het ook wat aangenamer vertoeven als Braziliaan zijnde gezien het klimaat en de taal.

Als Neres dit vol houd zie ik liever hem bij Brazil als die ex ajacied

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren