Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica-fans al na één wedstrijd overtuigd van Kökçü: ‘Aankoop van het jaar’

Laatste update:

Orkun Kökçü heeft een goede indruk achtergelaten bij zijn officieuze debuut voor Benfica. De middenvelder begon aan de aftrap in het met 0-2 gewonnen oefenduel met Southampton. Kökçü, die eerder deze zomer voor 25 miljoen euro werd overgenomen van Feyenoord, mocht 45 minuten meedoen bij zijn nieuwe werkgever. Volgens het gerenommeerde Portugese Record speelde de 22-jarige spelverdeler een puike wedstrijd.

Ondanks dat hij niet direct betrokken was bij een doelpunt, is het Portugese medium toch lovend over zijn optreden. “Hij kan dit seizoen een belangrijke schakel in het elftal van trainer Roger Schmidt worden. Hij maakte goede keuzes aan de bal en voelde zijn teamgenoten goed aan. Vooral met Fredrik Aursnes had hij een goede connectie binnen de lijnen”, valt er in de sportkrant te lezen. Kökçü en Aursnes waren twee seizoen geleden teamgenoten in De Kuip.

Niet alleen de Portugese media, maar ook de fans van o Glorioso waren tevreden met wat zij zagen van de Turks-international. Op Twitter wordt Kökçü samen met Mihailo Ristic, voormalig Ajacied David Neres, Aursnes, Tomás Araújo en Andreas Schjelderup gezien als uitblinkers in de wedstrijd. Er wordt zelfs gesproken over ‘aankoop van het jaar’, wanneer het over de geboren Haarlemmer gaat.

Dat ook Neres en Ristic worden genoemd als uitblinkers, is niet zo gek. Zij namen beiden een treffer voor hun rekening. Neres brak al na elf minuten de ban voor zijn werkgever. De Braziliaanse rechtsvoor kreeg de bal in de diepte aangespeeld en haalde met zijn mindere rechterbeen knap uit in de korte hoek: 1-0. Ristic, de linksachter van dienst, schoot met een laag afstandsschot net voor rust de 2-0 en zo ook de eindstand tegen de touwen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo weinig gevangen voor hem. Ze gaan nog veel plezier hebben aan hem

12 juli 2023 om 19:43

Hoe meer plezier hoe hoger het transfer bedrag dalijk toch, 30 + 10 zit je zo maar aan als iedereen zo veel plezier gaat beleven aan hem.

12 juli 2023 om 19:55

Totdat hij daar een aantal jaar speelt en z’n contract verlengd en de doorverkoop percentage verdwijnt ….

12 juli 2023 om 19:59

Volgens mij werkt dat niet zo, in theorie zou dan zijn contract afgelopen moeten zijn en vervolgens een nieuw contract moeten ondertekenen waardoor de clausule vervalt. Als het is zoals jij het zegt zou de kopende club bij wijze van na dag 1 van transfer al een nieuw contract kunnen aanbieden en verlengen waardoor de clausule zou verdwijnen.

12 juli 2023 om 20:12

Zo werkt het niet Wizard. Dit soort clausules zitten in het contract tussen de clubs, niet in het contract met de spelers. Xavi Simons is een uitzondering, omdat die transfervrij is overgenomen in samenspraak met PSG.

12 juli 2023 om 21:02

Zelfs als het contract afloopt blijft het gelden. De enige manier zou zijn hem transfervrij naar een andere club laten vertrekken en hem dan terug zien te krijgen. Niet heel waarschijnlijk

12 juli 2023 om 21:14

Zo werkt dat niet; doorverkooppercentage is een afspraak tussen twee clubs. Net als de transfersom. Dit heeft verder niets met Kokcu zijn contract te maken. Tenzij hij natuurlijk zijn contract uitdient en transfervrij een nieuwe club vindt. Dan krijgen zowel Benfica als Feyenoord geen stuiver.

Ja, voor die habbekrats is hij sowieso de aankoop van het jaar.

"Op Twitter wordt Kökçü samen met Mihailo Ristic, voormalig Ajacied David Neres, Aursnes, Tomás Araújo en Andreas Schjelderup gezien als uitblinkers"

Wat veel uitblinkers 😅

12 juli 2023 om 19:39

Het komt soms voor.
Ajax 2019 waren Ziyech, De Jong, De Ligt, Tadic en Neres de uitblinkers

12 juli 2023 om 19:53

Ja over een heel seizoen, niet in 1 enkele wedstrijd.

12 juli 2023 om 21:17

Wel tegen real

13 juli 2023 om 04:35

Tegen Real was Tadic de absolute uitblinker, beste wedstrijd die ik een Ajacied ooit heb zien spelen

Dennis, stuur nog ff een naheffing

Ik gun het Kökcu van harte. Een echte voetballer met flair en visie.

was mij even ontgaan dat schjelderup de stap naar benfica heeft gemaakt.
wat een geweldig talent is dat.

noorwegen heeft momenteel toch wel een sterke generatie... helaas op een paar plekken echt totale koekebakkers.

Hollands opportunisme hier zo! 45 min en dan al zo’n mening. Laten we even 10 wedstrijden afwachten heen. Ik was in het selectieteam 15 jaar terug in de voorbereiding ook heel goed, daarna kakte het in na enkele wedstrijden van de competitie haha.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren