Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

België lonkt voor bijna transfervrije Vitessenaar: ‘Er zijn gesprekken’

Laatste update:

Peter Bosz van Vitesse kiest zaterdag in de krachtmeting tegen Heracles Almelo voor Dan Mori centraal achterin. De oefenmeester vind de verdediger uit Israël op dit moment ‘de meest logische vervanger’, zeker na zijn goede optreden tegen Ajax. “Arnold Kruiswijk heeft een hele tijd niet gespeeld”, verklaart Bosz aan Omroep Gelderland.

/

Mori was de afgelopen seizoenen nooit een vaste waarde. “Dat is niet gemakkelijk, maar ik probeer me zo goed mogelijk voor te bereiden op deze wedstrijd. Ik ben er klaar voor”, verzekert de verdediger aan de regionale omroep. Het is nog onduidelijk of Mori komend seizoen op de loonlijst van Vitesse staat. De club uit Arnhem verwelkomt na dit seizoen Maikel van der Werff van PEC Zwolle en dus lijkt de continuïteit van Mori niet aannemelijk.

Volgens Omroep Gelderland geniet Mori interesse uit België. “Er zijn wel gesprekken, maar nog niets concreets. Ik ga niks zeggen over zaken die niet concreet zijn.” Mori, 26 jaar, kwam in de zomer van 2012 over van Bnei Yahuda. De zesvoudig international speelde sindsdien maar veertien wedstrijden in de Eredivisie.

Vitesse moet Dan Mori een nieuw contract aanbieden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hij viel vorige week heel sterk in, weliswaar op het middenveld, maar wel als onvervalste ballentegenhouder. Ik denk dat er ook wel wat eredivisieclubs zijn die hem zouden kunnen gebruiken, maar mssn een te hoog salaris

Heeft nooit een kans gekregen omdat Kashia vrijwel altijd in de basis stond, maar is wel een prima speler. Kijk er naar uit om hem te zien spelen vanavond, voor de geschorste Kashia.

7 maart 2015 om 09:20

De keren dat hij wel de kans kreeg, deed hij het zeer naar behoren. Een klassieke verdediger die ervoor zorgt dat de tegenpartij niet soort. Niet meer en niet minder. Verwacht geen aanvallende of opbouwende acties; daar zijn anderen voor.

7 maart 2015 om 13:29

Ik vind ook dat elke keer dat hij de kans krijgt gewoon goed speelt.
Gewoon een no nonsense verdediger, die ik weinig fouten zie maken.
Als ik het voor het zeggen zou hebben zou ik m houden want v.d. Heijden gaat sowieso weg.

7 maart 2015 om 12:16

Ik heb me altijd afgevraagd waarom Kashia zo lang in de basis heeft gestaan, er is een hele lange periode geweest dat hij wel 2 of 3 fatale blunders maakte per wedstrijd.
De laatste weken doet hij het weer naar behoren, maar hij heeft ontzettend veel punten gekost.
Mori lijkt me persoonlijk een degelijkere verdediger.

Fijne speler om in je selectie te hebben, werkt hard, is redelijk betrouwbaar en schikt zich perfect in zijn rol als wisselspeler. Als hij minder zou verdienen had hij van mij best mogen blijven, maar hij is gewoon te duur voor een (wissel)speler bij Vitesse. Ik hoop dat hij hierna een mooie club vindt, dat verdient hij wel.

7 maart 2015 om 09:45

Wat verdient Dan Mori?

7 maart 2015 om 10:03

Aangezien Houtenklaas Technisch Directeur van Vitesse is ben ik daar ook benieuwd naar.

7 maart 2015 om 10:46

Dat is minimaal 450.000 euro, maar hij is gekomen onder Jordania, en die stond bekend om het geven van hele hoge salarissen.
Las vanochtend de column van Mossou over megalomane voorzitters, v Herik, Albers, gebr Molenaar, Scheringa, v Raay en natuurlijk Munsterman, maar in dat rijtje had Jordania ook niet misstaan.
Die vond dat Vitesse een topclub moest zijn, met daarbij de behorende salarissen.

7 maart 2015 om 12:01

Kun je toch op je vingers nagaan, hoeft je geen td voor te zijn. Minimaal non-eu salaris en in de tijd gehaald van Jordania, dus dikke kans dat hij teveel salaris krijgt voor wat ie waard is. In de tijd van Jordania stond vitesse bekent als de club waar modale spelers topsalarissen kregen. Je gaat mij niet wijs maken dat je niet een Europese speler kan halen die gelijkwaardig is en de bank warm kan houden voor een lager salaris. Plus je hebt van de werf al binnen.

De enige no nonsens verdediger die we hebben. Trapt de bal gewoon de tribune in als het nodig is. Kopsterk, zie hem als prima vervanger voor van der Heijden.

Met welke Belgische club is die aan het praten?

Kwa speler zou het een logische vervanger kunnen zijn van Botteghin als die in de zomer weggaat, kwa salaris zit hij voor Groningen ongetwijfeld aan de hoge kant. Niet doen dus, al vind ik het een aardige speler inderdaad. Met name tegen Groningen juist ook, ik weet niet waarom..

Terecht dat kashya en jan Arie hem uit de basis houden. Maar toch ook wel weer jammer aangezien hij altijd EEG sterk invalt. Goeie uitstraling ook. Hij kost alleen erg veel salaris omdat ie buiten eu paspoort is dus geen handige speler op de bank qua finan.. Daarom zijn er denk ik ook geen nl clubs die m willen, terwijl hij misschien overal wel een basisplaats kan afdwingen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren