Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bel Hassani krijgt drie dagen na verbanning bericht des onheils van RKC

Laatste update:

Iliass Bel Hassani is bezig aan zijn laatste maanden als speler van RKC Waalwijk. Het contract van de aanvallende middenvelder wordt niet verlengd, zo maken de Brabanders bekend. Het nieuws volgt enkele dagen op het bericht dat Bel Hassani samen met Zakaria Bakkali uit de selectie was gezet. Het tweetal ontbrak om die reden bij de thuiswedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Vitesse (1-0 winst).

De richtlijnen van de cao voor contractspelers in het betaald voetbal schrijven voor dat clubs verplicht zijn om spelers met een aflopend contract vóór 1 april duidelijkheid te geven of hun contract formeel wordt opgezegd of dat deze eventueel gelicht wordt. David Min heeft van de club te horen gekregen dat de optie in zijn contract wordt gelicht. Hij ligt nu tot volgend jaar zomer vast. De aanvaller speelt dit seizoen op huurbasis bij Telstar, maar keert in de zomer terug in Waalwijk.

Voor twee andere spelers had de club minder heugelijk nieuws. Zowel het contract van Bel Hassani als reservedoelman Joel Castro Pereira wordt niet verlengd. Zij mogen uitkijken naar een nieuwe club. Bel Hassani kwam in dienst van RKC tot 45 officiële wedstrijden. Daarin wist hij zes keer te scoren en fungeerde hij zes keer als aangever. Vorige week werd hij door trainer Joseph Oosting uit de selectie gezet 'vanwege zijn gedrag'. De middenvelder zou hebben verzaakt in zijn rol als teamspeler.

Ook Hans Mulder vertrekt na dit seizoen bij RKC. Hij heeft besloten om definitief een punt te zetten achter zijn voetballoopbaan. De centrale verdediger groeide uit tot clubicoon van de Brabanders en droeg liefst elf seizoenen het shirt van RKC. Mulder was eerst tussen 2006 en 2011 uit te bewonderen in het geel en blauw en keerde in 2017 terug. Over die twee periodes kwam de man met karakteristieke baard tot 246 officiële wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

David min is inderdaad een verdediger, het is ook moeilijk om achtergrond info te zoeken van een speler.

Karakteristieke baard?😂 Is dat benoemenswaardig... ik moest even Googlen naar Hans Mulder, omdat ik dacht dat ie misschien iets speciaals aan zijn baard had, maar ik ziet het niet? Een persoon zonder baard is vandaag de dag eerder karakteristiek dan met.... Bijna etenstijd, lange dag, moest ik ff kwijt.

4 april 2023 om 18:32

De baard an sich is niet bijzonder, maar gezien het feit dat deze man er al sinds zijn debuut zo uit zien (kaal met baard) kun je wel spreken van een karakteristieke kop. Als ik het niet verkeerd heb is hij een directe bron van inspiratie geweest voor Arie Boomsma indertijd

Wat een flutartikel. Is hier überhaupt enige vorm van moeite in gestoken? David Min een verdediger? Mulder een karakteristieke baard? Daarnaast moeten deze contacten formeel opgezegd worden maar is er een mogelijkheid dat deze toch nog verlengd worden. Dit schrijft RKC zelf ook. Hoezo concludeer je dan dat de laatste maanden zijn aangebroken?

On-topic: Pereira mag weg, zwakste keeper bij RKC in jaren. Bel Hassani voetballend veruit de beste bij RKC samen met Seuntjens, echter komt hij fysiek en mentaal tekort.

4 april 2023 om 20:48

Nou ja, RKC weet al veel langer dat de contracten aflopen. Doorgaans zeggen clubs contracten niet op om spelers vervolgens een nieuw contract voor te schotelen.

Miss kan die met oosting mee naar twente

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren