Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bekerdroom van Diemers spat uiteen door in wereldvorm verkerende Nkunku

Laatste update:

Het Hannover 96 van Mark Diemers heeft niet voor een stunt kunnen zorgen in de kwartfinale van de DFB Pokal. RB Leipzig was in de HDI-Arena met 0-4 te sterk, mede door twee doelpunten van Christopher Nkunku. De Franse aanvallende middenvelder verkeert de laatste weken in bloedvorm, scoorde in negen van de laatste elf wedstrijden en tilde zijn seizoenstotaal in Hannover al naar 25 treffers. Tegelijkertijd plaatste Hamburger SV en SC Freiburg zich eveneens voor de halve finale van het Duitse bekertoernooi, waar Union Berlin zich dinsdag al voor kwalificeerde.

Hannover 96 - RB Leipzig 0-4
RB Leipzig beleefde een eenvoudig avond op bezoek bij Hannover 96, de nummer twaalf van de Bundesliga waar Mark Diemers een basisplaats had. Christopher Nkunku opende na zeventien minuten spelen als eindstation van een snelle counter de score. De Franse aanvallende middenvelder verdubbelde vijf minuten later de marge, toen hij na een splijtende pass opdook voor de neus van Ron-Robert Zieler, de doelman van Hannover uitspeelde en de bal tegen de touwen werkte. Het duurde vervolgens relatief lang voordat RB Leipzig definitief een einde maakte aan alle hoop van Hannover.

Met 67 minuten op de klok viel de wedstrijd echter definitief in het slot. Konrad Laimer kwam na een combinatie met André Silva vrij in het strafschopgebied en liet Zieler kansloos met een schot in de verre hoek. Het was Silva zelf die een kwartier voor het einde het slotakkoord verzorgde. Een getoucheerde voorzet van Angeliño plofte neer in het strafschopgebied, waar de Portugese spits de bal vervolgens voor het inschieten had. Daardoor gaat RB Leipzig op 6 maart in de koker voor de loting voor de halve finale.

Hamburger SV - Karlsruher SC 2-2 (3-2 na strafschoppen)
De ontmoeting tussen de nummer vier en de nummer negen van de 2.Bundesliga ontbrandde in de veertigste minuut, toen Philip Heise HSV-doelman Daniel Heuer kansloos liet met een vrije trap in de linkerbenedenhoek. Karlsruher diende de thuisploeg ook kort na rust een harde tik toe door de marge te verdubbelen. Heuer wist een inzet van Marvin Wanitzek nog te keren, maar de rebound belandde voor de voeten van Philipp Hofmann: 0-2. HSV liet zich niet uit het veld slaan en keerde twee minuten later terug in de wedstrijd, door een kopgoal van Robert Glatzer.

Met nog twintig minuten te spelen kreeg HSV door een overtreding van Christoph Kobalt - die zijn tweede gele kaart ontving - op Glatzer een buitenkans om op gelijke hoogte te komen. Sonny Kittel faalde echter vanaf elf meter. HSV slaagde er in blessuretijd door het tweede doelpunt van Glatzer echter toch nog in om een verlenging af te dwingen. In ondertal hield Karlsruher stand in de verlenging, maar HSV trok na strafschoppen alsnog aan het langste einde. Ricardo van Rhijn - speciaal voor de strafschoppenserie ingebracht - was een van de missende spelers aan de zijde van Karlsruher.

VfL Bochum - SC Freiburg 1-2 (na verlenging)
De wedstrijd tussen VfL Bochum en SC Freiburg brandde pas kort na rust los. Nils Petersen bracht de bezoekers met 51 minuten op de klok op voorsprong. De stand werd ruim tien minuten later gelijkgetrokken door Sebastian Polter, voormalig spits van Fortuna Sittard. In die gelijke stand kwam heel lang geen verandering, tot Rolland Sallai Freiburg in de laatste minuut van de verlenging toch een overwinning bezorgde. Daardoor gaat niet Jürgen Locadia, maar Mark Flekken naar de halve finale van de DFB Pokal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat eet die Nkunku dit seizoen? Ook geweldig in de CL, PSG zal wel balen dat ze hem weg hebben laten gaan, zou een geweldig middenveld kunnen vormen daar met Verrati en waarborg je ook nog beetje Franse identiteit

2 maart 2022 om 20:32

Volgens mij kan je een heel aardig team samenstellen van spelers die de laatste 5 jaar zijn vertrokken bij PSG door gebrek aah perspectief.

2 maart 2022 om 22:06

Ja mee eens, alleen ja psg gaat om kop kopen kopen. Terwijl ze ook makkelijk elk seizoen een paar jeugdspelers zouden kunnen toepassen, gezien hun dominantie in ligue 1. Toen nkunku vertrok had ik al gezegd dat ze er spijt van zouden krijgen

Misschien wel de beste speler van dit moment. Zo compleet. Enorm goede statistieken ook zowel qua doelpunten als assists. En dat als aanvallende middenvelder.

Heeft Nkunku al voot Frankrijk gekozen ?

2 maart 2022 om 21:13

Lijkt me sterk dat hij voor Congo wilt gaan uitkomen. Meestal doen Franse spelers met een dubbele nationaliteit dat, omdat er gebrek is aan perspectief bij Les Bleus. Maar lijkt me sterk dat Nkunku de hoop heeft opgegeven om niet voor Frankrijk te kiezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren