Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern-directeur wil nieuwe topspits na bekerechec en noemt drie grote namen

Laatste update:

Hasan Salihamidzic wil komende zomer een nieuwe spits aantrekken, zo bevestigde de sportief directeur van Bayern München dinsdag. De bestuurder liet dat vlak na de uitschakeling van der Rekordmeister in de DFB-Pokal tegen SC Freiburg weten. "Of het Harry Kane, Victor Osimhen of Randal Kolo Muani wordt, zullen de komende weken moeten uitwijzen."

Bayern leek in de eigen Allianz Arena op weg naar de halve finale van het bekertoernooi, nadat Dayot Upamecano voor de openingstreffer zorgde. Nicolas Höfler zorgde echter nog voor rust voor de gelijkmaker, waarna een rake strafschop van Lucas Höler in minuut 95 voor de uitschakeling van Bayern zorgde. Na afloop van de wedstrijd stond Salihamidzic de Duitse tak van Sky woord. "Natuurlijk gaan we zitten en bekijken wat we moeten doen op de transfermarkt." Het vertrek van Robert Lewandowski naar Barcelona in de zomer van 2022 werd tot op heden intern opgevangen door Eric Maxim Choupo-Moting.

Salihamidzic vindt dat de Kameroener het 'heel, heel goed' doet, maar wil meer opties voor de spitspositie. "De wedstrijden laten zien dat het onverantwoord zou zijn om het nieuwe seizoen in te gaan met alleen Eric Maxim Choupo-Moting, Mathys Tel, Thomas Müller en Sadio Mané", verklaarde de Bosniër. "Naar alle waarschijnlijkheid zal er een nieuwe spits komen. Of het Harry Kane, Victor Osimhen of Randal Kolo Muani wordt, zullen de komende weken moeten uitwijzen." Met name Kane is al meerdere malen in verband gebracht met een overstap naar Bayern.

Osimhen maakte dit seizoen al 29 treffers voor Napoli, waardoor voorzitter Aurelio De Laurentiis vermoedelijk weinig zal voelen voor een verkoop van de Nigeriaan, die nog tot medio 2025 vastligt. Sky wist vorige maand al te melden dat het kostenplaatje naar alle waarschijnlijkheid te hoog zou zijn voor Bayern, ondanks vermeende wederzijdse interesse. Kolo Muani was dit seizoen al goed voor negentien doelpunten en maakte dinsdag nog twee treffers in het met 2-0 gewonnen bekerduel met 1. FC Union Berlin. Ook is de spits van Eintracht Frankfurt, die daar nog tot medio 2027 onder contract staat, de laatste wedstrijden verzekerd van een basisplaats bij Frankrijk.

Welke spits zou de beste optie zijn voor Bayern?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mane is gewoon een miskoop. Als de transfer andersom was geweest hadden we weer moeten aanhoren dat er ‘PL tax’ bij kwam kijken. Eitenlijk hadden ze beter Ronaldo voor een jaar moeten halen die had er bij dit Bayern nog 20 gemaakt in de competitie. Ben ik heilig van overtuigd.

5 april 2023 om 18:35

Met alle respect, vond Ronaldo echt een ongekende voetballer maar zijn tijd is nu al 2 jaar voorbij. Mane die past niet in het systeem van Bayern. Ze moeten voor Osimhen gaan wat een ongekende spits is dat

5 april 2023 om 18:37

2 jaar? Vorig seizoen nog 18 gemaakt in de moeilijkste competitie in de wereld😂

5 april 2023 om 19:03

Osimhen zou de beste optie zijn uit die 3. Kane gaat de PL niet verlaten totdat hij Shearers record breekt en Kolo Muani is minder compleet.

Ik zou voor een bewezen spits gaan in de Bundesliga zoals een Dzeko. Zodat Tell dan klaar staat binnen 2 jaar als eerste spits. Die jongen kan me wel bekoren wanneer die speelt.

Trouwens ook raar dat Salihamidzic dit zo openlijk uitspreekt, met namen. Lijkt me niet zo netjes tegenover de werkgevers van deze spitsen.

5 april 2023 om 18:35

Ronaldo past niet in het spel van Bayern. Ronaldo is niet geschikt meer voor een topclub. Je moet je hele team om zijn ego heen bouwen en dat gaat niet met een speler die over zijn toppunt heen is.

20 goals voor een speler die verder niks bijdraagt aan het spel en aan wie je je speelwijze moet ophangen is nogal veel, vind je niet?

5 april 2023 om 18:37

Dat zou nooit een succesvolle huwelijk worden. Salihamid en Kahn bemoeien zich overal mee. Met een persoonlijkheid als Ronaldo zou dat gewoon niet goed eindigen. Nu zijn er ook niet zoveel opties vind ik. Kane is al bijna 30 en hij kost ook nog is super veel geld. Osimhen kost bijna 150 mil. Dan kom je uit op Randal Kolo piano of Vlahovic. Maar de vraag is of je met hen de oorlog gaat winnen? Rashford is voor mij de gedroomde kandidaat, maar die blijft lekker in Manchester.

5 april 2023 om 18:41

Mane heeft anders prima cijfers voor een miskoop. 10 g/a in 19 wedstrijden in de competitie en 4 g/a in 7 wedstrijden in de CL. Werd ook vaak als spits gebruikt terwijl dat toch niet helemaal zijn ding is. Het is geen toptransfer gebleken maar een miskoop is het ook niet echt. Meer een overbodige aankoop met Coman, Musiala, Gnabry, Sanè en eventueel Davies of Müller die daar zouden kunnen spelen in nood

5 april 2023 om 19:13

Precies 11 goals en 6 assists in 30 wedstrijden is prima. Zoals je al al aangaf misbruikt als spits en tevens lag hij er ook een tijdje uit met blessures.

5 april 2023 om 19:46

Mane is geen spits. Vanaf linksvoor is hij op zijn best. Dus je beoordeelt hem nu op een andere positie. En alsnog heeft hij prima cijfers. Bayern had mane gewoon niet nodig.

7 april 2023 om 17:04

Maar Mane is toch helemaal geen spits. Die moet gewoon op flank en de spits ondersteunen.

Dit is de enige juiste conclusie na de afgang van Nagelsmann en de komst van Tuchel. Gisteren was het duidelijk dat een nieuwe wendige diepe spits noodzakelijk is tegen teams die achteruit leunen.
Ik ben benieuwd wie komt. Ik ga voor Randal Kolo Muani

5 april 2023 om 18:50

Ik zou ook voor Randal gaan, kent de competitie is jong en ervaren in de BL. Zou een hele goeie aanvalsleider met Tel worden.

5 april 2023 om 19:09

Volgens mij was het gister juist een afgang bedoel je? Dit jaar 5-0 en 1-4 tegen freiburg en gister verliezen ze met 1-2. Allemaal de schuld van Nagelsmann zeker?

5 april 2023 om 19:33

Bayern speelt nu zondag op Freiburg. Freiburg hanteerde een andere tactiek dan in de heenronde vorig jaar. Nagelsmann is en blijft hoofdverantwoordelijk voor het matige seizoen. De spelers moeten nu allemaal het systeem van Tuchel verinnerlijken na het laptopgedoe van de afgelopen maanden.

Mag wat kosten... Weet niet of dit nou de beste weg is voor Bayern.

Goede beslissing van Bayern, ze hebben een spits nodig. Los daarvan vind ik het altijd zeer smakeloos wanneer een manager/voorzitter/bestuurslid zich op deze manier uitspreekt over spelers die elders onder contract staan. Iets waar de bobo's in het bestuur van Bayern de laatste jaren nogal een handje van hebben. Respectloos en smakeloos imo.

5 april 2023 om 19:34

Waarschijnlijk heeft de journalist deze vraag gesteld en neemt een voetbalsite woorden in de mond.

5 april 2023 om 19:36

Uiteraard heeft iemand hem de vraag gesteld maar het respectvolle antwoord is dan: We spreken niet over spelers van andere clubs. We zullen de clubs van de spelers waar we interesse in hebben direct benaderen.

5 april 2023 om 20:18

Salihamidzic heeft de namen van de genoemde spelers niet in zijn mond genomen. Ik heb net bij Sky Duitsland online gekeken en daar staat precies deze formulering, echter heeft die niet Salihamidzic gedaan maar de Sky- journalist Florian Plettenberg. Dus was het gewoon een misverstand van VZ. Dat had zelfs mij als Duitser kunnen gebeuren want de tekst is een beetje ongelukkig geformuleerd naar mijn mening.

5 april 2023 om 19:56

Zegt een supporter van de club die schaamteloos achter mbappe aanzit….

5 april 2023 om 20:13

Nou als jij me een citaat van een bestuurslid of de managers kan tonen waar ze zich publiek uitspreken dan zou je de eerste zijn. Keer op keer kregen journalisten op vragen rond Mbappe hetzelfde antwoord van Perez, Ancelotti en daarvoor Zidane: Mbappe is een van de besten ter wereld maar niet onze speler. We praten niet over spelers die bij andere clubs onder contract staan.

5 april 2023 om 20:45

En precies zo doet Bayern dat ook. Zoals iedere fatsoenlijke club.

5 april 2023 om 23:22

Hadden ze het artikel in braille moeten posten voor jou? Zo doen ze het duidelijk niet...

edit: Ik lees nu pas je bericht hierboven. In dat geval is er inderdaad niets aan de hand en is vz weer eens aan het prutsen zoals gisteren met hun bedroevende Spaanse vertaling.

Ik denk dat het tijd is voor Hasan om te vertrekken. Hij lijkt ook vaak een/de reden te zijn van vertrekkende coaches/spelers. Hij vindt zichzelf wel heel wat, hij moet zich wat meer op de achtergrond houden

Werd is tijd want Choupo-Moting is leuk als reservespits maar echt niet als 1e voor een grote club als Bayern. Osimhen en Kane worden dure opties. Denk dat die Kolo Muani wel is een leuke optie kan zijn. Doet het prima en er zit nog groei mogelijkheden bij hem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren