Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barça wil 60 miljoen betalen om na 10 jaar herenigd te worden met middenvelder’

Laatste update:

FC Barcelona gaat een serieuze poging wagen om Dani Olmo terug te halen naar de club, zo verzekert Mundo Deportivo. Het voormalige jeugdproduct heeft echter een stevig prijskaartje om zijn nek hangen. RB Leipzig is niet van plan om Olmo voor minder dan zestig miljoen euro van de hand te doen.

Olmo doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Barça, maar vertrok wegens gebrek aan perspectief in 2014 naar Dinamo Zagreb. Zes jaar later verkaste hij naar RB Leipzig, waar hij nog tot medio 2027 onder contract staat.

De middenvelder heeft een afkoopclausule van zestig miljoen euro laten opnemen en Leipzig is geenszins van plan om water bij de wijn te doen, zo klinkt het. Dat weerhoudt Barcelona er niet van om de interesse door te drukken.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Woensdag zou er een ontmoeting hebben plaatsgevonden tussen alle betrokken partijen, waarbij sprake was van een 'goede harmonie', schetst Mundo Deportivo. Barcelona heeft aangegeven Olmo graag in de zomer te willen contracteren.

De Catalaanse grootmacht hoopt dat te doen middels een constructie waarbij in termijnen kan worden betaald. Barcelona kampt nog altijd met financiële zorgen en kan dus onmogelijk zestig miljoen euro in één keer ophoesten.

Bij de bijeenkomst van woensdag was Deco aanwezig, beide spelersmakelaars van Olmo, Juanma López en Andy Bara, en vader Miquel Olmo. De ontmoeting verliep naar verluidt positief en kan rekenen op een vervolg, zo klinkt het.

De makelaars van Olmo zijn zich bewust van het feit dat Barcelona de middenvelder graag wil hebben. Mogelijk al voor aanvang van het EK, daar een goed Europees kampioenschap de prijs flink kan opdrijven.

De onderhandelingen met Leipzig zullen echter niet gemakkelijk worden, zo is de verwachting. De aanvallende middenvelder wordt beschouwd als cruciale schakel bij de Duitsers.

Olmo wordt gewaardeerd om zijn veelzijdigheid. Hij kan uit de voeten als valse 9, hangend aan de linkerkant, maar ook rechts of aan de binnenkant op het middenveld. Daarnaast wordt hij gewaardeerd vanwege zijn loopvermogen en winnaarsmentaliteit.

De Spanjaard verlengde vorig jaar zomer zijn contract tot medio 2027 bij Leipzig, maar diende zich daarbij aan een clausule te houden van zestig miljoen euro om deze zomer te vertrekken. Olmo verlangt er naar verluidt naar om terug te keren bij zijn jeugdliefde.

Moet Barcelona 60 miljoen aftikken voor Dani Olmo?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk niet dat Dani Olmo persee zo nodig is Barca heeft een echte 6 nodig.

20 april 2024 om 18:13

Precies Olmo is een geweldige speler maar weer een type speler waar we er al genoeg van hebben verder weet ik ook niet of we ons dat financieel kunnen permitteren al zijn er helaas ook mensen die denken te weten hoe de financiële situatie van Barca in elkaar zit

20 april 2024 om 18:17

@blaugrana1899

Precies mensen willen hier alleen op Barca bashen door onzin te verkondigen. alsof zei binnen het bestuur werken maar ze weten helemaal niets.

Verder met je eens Rodri zou echt een droomaankoop zijn maar die is onhaalbaar vrees ik.

20 april 2024 om 18:20

La Liga heeft de nieuwe limieten voor de te besteden salarissen gepubliceerd.Real Madrid 727 miljoen (2023), 727 miljoen (2024)Atlético Madrid 298 miljoen (2023), 303 miljoen (2024)FC Barcelona 270 miljoen (2023), 204 miljoen (2024)Sevilla 169 miljoen (2023), 152 miljoen (2024)Villarreal 144 miljoen (2023), 144 miljoen (2024)Real Sociedad 125 miljoen (2023), 145 miljoen (2024)Athletic Bilbao 100 miljoen (2023), 100 miljoen (2024)………Staat zwart op wit……

20 april 2024 om 18:21

Hahaha ja Rodri zou wel echt geweldig zijn als dat zou kunnen haal ik hem vanavond nog op😁

20 april 2024 om 18:39

@blaugrana1899

Haha graag zelfs vergeet het bonnetje niet mocht het niet goed uitpakken bij Barca

20 april 2024 om 19:40

Verkoop De Jong voor de hoofdprijs, koop voor dat bedrag een je serieuze controleur Palinha/kimmich ofzo. Vervolgens haal je Thiago gratis op bij Liverpool en is de gat die Frenkie achterliet is dicht en dubbel bezet. Ze hebben dan vast nog wat centen over alleen al van die transfer van FdJ en daarmee haal je Olmo voor de valse 9 wanneer Lewa niet werkt.

Als je spelers als F. Torres en/of Fati kunt verkopen is dat fijn, maar dat moeten ze zelf wel willen. Haal je voor die opbrengsten nog een Bernardo Silva en je hebt een elftal dat sterker is dan voorheen.

Dit is een beetje afgaand op het nieuws rondom spelers die met Barca gelinkt zijn. Als je de 2 Joao's kunt verlengen/kopen heb je een leuk Portugese enclave bij Barca.

20 april 2024 om 20:28

@galapago

Kimmich of Palinha als enige 6 is niet genoeg vooral Kimmich helemaal niet, Thiago hoef ik ook niet bij Barca te hebben die gast is zovaak geblesseerd en is vaker geblesseerd dan wedstrijdfit..

Fati verkopen moet Barca direct doen die gaat nooit meer een superster worden vrees ik.

De 2 Joao's wil ik graag bij Barca zien blijven

20 april 2024 om 21:24

Palhinha is echt wel goed genoeg, tenzij we gaan verwachten dat hij zoals Busquets gaat spelen. Dan is hij niet goed genoeg nee. Puur als fysieke breker vind ik hem echt heel erg goed, alleen moet je dan moderner voetbal spelen ipv het ouderwetse Barcelona spel.

Onzin bericht, dat geld hebben ze niet eens!Ze moeten weer bezuinigen op de salarissen (bron La Liga), anders worden ze gestraft. Dat komt door jarenlang mismanagement. Het salarislimiet van Barcelona is naar (beneden) 204 miljoen bijgesteld. Ter vergelijking: Real Madrid mag nog steeds 727 miljoen uitgeven aan de selectie, technische staf

Als je Pedri of FDJ voor 100+ miljoen kan verkopen een prima deal. Al zou ik dan nog steeds eerder voor een ander type gaan maar goed. Zo niet dan is het een compleet onzinnige transfer. Sowieso gek aangezien ze nog niet eens weten wie er volgend seizoen voor de groep staat en hoe die het ziet. Als die bijvoorbeeld kiest voor een 352 oid (wat imo een prima keuze zou zijn met Araujo, Kounde, Cubarsi en Christensen beschikbaar voor het centrum en Cancelo en Balde op de vleugels) dan zal die eerder een extra optie voor de spits en backups voor de backs willen lijkt me. Dan heb je weinig aan Olmo.

20 april 2024 om 21:28

Ik vind het overigens ongelofelijk dat Xavi 2 maanden geleden zijn afscheid aankondigd, en dat Barcelona nog steeds geen idee heeft wie ze als trainer willen. Het is echt ongelofelijk hoe deze club bestuurd wordt.

Ik vermoed dat Laporta de geruchtenmolen omtrent Flick en de Zerbi bewust heeft laten draaien, om vervolgens aan te komen met D-keus Rafa Marquez. Onder het motto: “tja we hebben betere namen proberen te strikken, maar helaas ze waren te duur”

Lekker nog een aanvallende middenvelder halen terwijl je Gündogan, Pedri, Gavi, De Jong en Fermin al hebt die daar kunnen spelen. Of ze willen echt gaan cashen op De Jong. Maar goed lijkt mij dat er andere prioriteiten zijn in die selectie daar. Een verdedigende middenvelder bijvoorbeeld. Ze spelen De Jong, Gündogan of Christensen daar sinds Busquets is vertrokken. Ook op de linksback mag wat gaan komen want Cancelo is nog steeds eigendom van City en met alleen Baldé daar is niet voldoende.

21 april 2024 om 00:09

De Jong is toch helemaal geen aanvallende middenvelder?

Ik heb hem niet vaak zien spelen, maar de paar keer dat ik Dani Olmo aan het werk heb gezien in de Bundesliga, tegen Real en voor Spanje ben ik niet 1 keer onder de indruk geweest van zijn spel. Iedereen is altijd lyrisch over hem dus het zullen wel die tien wedstrijden zijn die ik van hem gezien dat hij geen indruk maakte. Als Barcelona het een koopje vindt voor 60 miljoen en ze er blij van worden moeten ze hem zeker halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren