Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona volgt al maanden verrichtingen van PSV-flop’

Laatste update:

Fágner Conserva Lemos, kortweg Fagner, gaat mogelijk weer in Europa aan de slag. Volgens diverse Braziliaanse media, waaronder het toonaangevende TV Globo, bestudeert Barcelona al maanden de verrichtingen van de rechterverdediger van Corinthians, die in dienst van PSV en VfL Wolfsburg geen potten kon breken.

/

Fágner verbond zich in 2006/07 voor vijf seizoenen aan PSV en werd uitgeleend aan Vitória Bahia. Op 19 augustus 2007 maakte de Braziliaan zijn officiële debuut voor de Eindhovense club, uit tegen Heracles Almelo (0-2), en een week later scoorde hij tegen NEC (5-0). Fágner speelde daarna echter nog maar één duel en werd uiteindelijk teruggezet naar Jong PSV. In september 2008, na tachtig minuten in de hoofdmacht, werd zijn contract ontbonden.

Na enkele goede seizoenen voor Vasco da Gama ging Fágner in de zomer van 2012 bij Wolfsburg aan de slag, maar een jaar later keerde hij al terug naar Brazilië. In zijn vaderland is de 26-jarige rechtspoot inmiddels tot een sensatie uitgegroeid. Hij wordt als de beste rechtsback van de Braziliaanse competitie beschouwd en maakt kans op deelname aan de naderende Copa América.

Bij Barcelona heeft landgenoot Daniel Alves nog een contract tot medio 2017. Een andere Braziliaan, Douglas, komt niet in de plannen van de technische staf voor. Het is veelzeggend dat middenvelder Sergi Roberto diverse malen als rechtsback werd opgesteld. Daarnaast staat ook nog Aleix Vidal op de loonlijst.

Zou Fagner een goede aanwinst voor Barcelona zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Barca naarstig op zoek is naar een rechtsback, waarom hebben ze dan Aleix Vidal gekocht? Was bij Sevilla gewoon een goede, aanvallende back.

19 april 2016 om 09:26

Precies volgens mij kun je het daar wel even mee, maar afgelopen weekend werd de krankzinnige keuze gemaakt om Roberto RB te zetten.

19 april 2016 om 09:36

Roberto op RB is juist niet krankzinnig. In het begin van het seizoen en tegen Atletico heeft hij daar ook gespeeld, en deed hij het verdienstelijk, zo niet geweldig. Dat het een wedstrijd wat minder gaat kan gebeuren.

19 april 2016 om 10:31

Kan gebeuren maar is nu wel crusiaal en misschien wel fataal.

19 april 2016 om 09:46

Hij speelde bij ons bijna nooit rechtsback. Meer als rechtermiddenvelder in combinatie met Coke ook wel eens.

19 april 2016 om 10:00

Koke... Mind is where the heart is haha

19 april 2016 om 10:04

Nee, Coke.. Koke speelt bij Atletico, Coke speelt bij Sevilla. Aleix Vidal speelde bij Sevilla inderdaad rechts op het middenveld in combinatie met Coke.

19 april 2016 om 10:06

Nee Coke, van Sevilla. Koke speelt bij Atletico

19 april 2016 om 10:07

Koke speelt bij Athletico Madrid, niet Sevilla waar Aleix Vidal vandaan komt. Daar speelt/speelde dan weer een Coke

19 april 2016 om 10:07

Hahahahaha die reactie en zelf zo falen.

19 april 2016 om 12:50

Je bent wel eerlijk Samsterdammer.. Van het weekend weer een halfje wit wegwerken?

19 april 2016 om 14:38

Jij hebt er wel verstand van zeg

19 april 2016 om 16:28

Samsterdammer

19 april 2016 om 12:49

Ajaxcitizen, er zijn tal van redenen die je daarvoor kunt opvoeren. Dani Alves was één van de absolute smaakmakers bij Sevilla. Een goede back zoals Vidal was bij Sevilla maakt je nog geen goede back bij Barca. Dus misschien is hij wel voor de breedte gehaald. Misschien voldoet hij nu na een jaar niet. Wat ook nog kan is dat ze helemaal niet op zoek zijn naar een back en dit volledig uit de lucht gegrepen is.

Hoe zit het met Aleix Vidal, krijgt die geen kansen meer dan?

Het lijkt er op dat deze man niet kan aarden in het buitenland want toen hij naar PSV kwam was het ook al een groot talent en het zelfde gelde voor toen hij naar Wolfsburg ging. Ik zou andere opties bekijken als ik Barcelona was.

19 april 2016 om 09:58

Barcelona is wel wat anders dan noord europa, lijkt meer op zn eigen cultuur

Aleix Vidal is niet goed genoeg. Vergeleken met Dani Alves speelt hij risicoloos. Elke bal die hij krijgt, speelt hij terug op Pique of langs hem op Busquets. Deze rechtsback ken ik niet, maar denk dat Barca toch wel weet dat ze niet zomaar een onbekende rechtsback moeten halen. In de winterstop hebben ze die Douglas gehaald voor 5 miljoen. Volgens diverse bronnen zijn ze in Brazilie nog steeds aan het lachen om die transfer.

19 april 2016 om 10:13

Douglas is in de zomer van 2014 gehaald,niet afgelopen winterstop.
Daar lachen ze in Brazilie idd nog om en douglas en zijn zaakwaarnemer ook.
Net als Keirisson en Henrique zat hij bij de Traffic group en dit waren alle 3 schimmige deals.

Fagner zal er wel uitgepikt zijn door de media
omdat het waarschijnlijk de minste bekende naam op het rb scouting lijstje is.

19 april 2016 om 11:10

Oow sorry dacht in de winterstop.

20 april 2016 om 09:14

hahaha geen probleem hoor
2 wedstrijden gespeeld in het 1e je zou haast denken dat hij pas gekocht is als je die statistiek ziet

Ik geloof hier niet zo in, maar stel als, Feyenoord had Bastos ook laten gaan en werd vervolgens een paar jaar basisspeler bij het toen nog 'grote' Olimpique Lyon. Ajax heeft Luis laten gaan en is nu basisspeler bij Atletico Madrid.

19 april 2016 om 10:02

Mja... sommigen kunnen de stap om 20 jarige leeftijd zetten naar het buitenland.. sommigen op 25 jarige leeftijd. Talent hebben ze idd alle3... Het zijn alleen gasten die je niet als jong talent kon aantrekken

Barca moet nu geen rare dingen gaan doen. Als je spelers wil kopen doe dat dan bij een Valencia, Sevilla of een Arsenal bijvoorbeeld. Die hebben spelers die klaar staan en je verder kunnen helpen. Of een toptalent uit Zuid Amerika. Niet met alle respect een spelers die bij PSV is mislukt. Ik verwacht dat dit gewoon een late 1 april grap is.

Fagner ja, is bij Corinthians nu ploeggenoot van een andere Psv'er, doelman Cássio Ramos. Allebei doen ze het prima en zijn basisspeler.

Leuk, een nieuwe Douglas. Barça zou moeten verlengen met Dani Alves, al zou een salarisaanpassing daar op zijn plaats zijn want hij lijkt het mentaal niet meer te kunnen opbrengen in de kleine wedstrijden. Aleix Vidal en Sergi Roberto spelen ook regelmatig op die positie dus geen nieuwe rechtsback nodig. Adriano is wel leuk voor de groep enzo maar lijkt me einde verhaal, of niet (?).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren