Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona is na ongelukkig huwelijk eindelijk verlost van overbodige Pjanic

Laatste update:

Er is een einde gekomen aan het uiterst ongelukkige huwelijk tussen Barcelona en Miralem Pjanic. De Bosniër vertrekt naar de Verenigde Arabische Emiraten, waar hij gaat spelen voor Sharjah FC, zo meldt de Catalaanse grootmacht woensdagavond. Bij de club uit de Verenigde Arabische Emiraten heeft hij een tweejarig contract getekend. Barça is vooral blij dat het met het vertrek ruimte vrijmaakt in het salarishuis.

Pjanic kwam in de zomer van 2020 naar LaLiga als onderdeel van een ruildeal met Arthur Melo. Waar hij bij Juventus altijd een vaste waarde was, kwam het er in Catalonië totaal niet uit. De rechtspoot kwam in de afgelopen twee jaar dertig keer in actie voor Barcelona, maar wist nooit te scoren en gaf geen enkele assist. Pjanic verdiende naar verluidt ruim dertien miljoen euro per jaar bij de Spaanse topclub. De club is dan ook blij dat de nodige ruimte vrijkomt in de financiële huishouding met het vertrek van de middenvelder.

Pjanic had bij Barcelona nog een contract tot medio 2024. De 107-voudig international van Bosnië en Herzegovina werd eerder deze zomer gelinkt aan Al-Nassr, OGC Nice en Olympique Marseille. De transfermarkt in Frankrijk sloot echter tegelijk met de rest van de grote competities in Europa. Een transfer naar Sharjah FC was wel nog mogelijk, daar in de Verenigde Arabische Emiraten de window later sluit. Ondanks het doorlopende contract heeft Barcelona besloten om Pjanic gratis te laten vertrekken.

Eerder deze zomer verzekerde Sharjah zich al van de diensten van Paco Alcácer. De 29-jarige spits werd transfervrij overgenomen van Villarreal. Voor Alcácer, negentienvoudig international van Spanje, zal dat hoogstwaarschijnlijk wel het einde betekenen van zijn interlandcarrière. Het lijkt erop dat Pjanic zich daar bij Bosnië niet druk om hoeft te maken. De middenvelder mocht in de benefietwedstrijd tegen Manchester City (3-3) twintig minuten meedoen. In LaLiga zat hij enkel op de bank dit seizoen. Afgelopen seizoen speelde Pjanic op huurbasis voor Besiktas.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was toen al een aparte ruildeal, puur voor de boekhouding, tussen hem en Arthur.

7 september 2022 om 19:10

Just Bartomeou things

7 september 2022 om 19:36

Vergeet de cillessen neto ruil niet!

7 september 2022 om 21:10

Waarschijnlijk kan jij het beter uitleggen dan ik Visca, maar heb ooit gelezen dat een voorzitter van Barcelona voor 15% persoonlijk aansprakelijk gesteld kan worden voor een verlies over één seizoen. Barcelona en Juventus hadden beide een verlies over het seizoen, beide transfers van 65 mln hieven die verliezen op. Dat kwam omdat de transferinkomsten als geheel binnenkomen in één boekjaar en de transfers worden afgeschreven over de contractlengte. Maar misschien type ik dit geheel voor Jan Leuter dus verbeter mij waar mogelijk

Wat n slechte speler is dat geworden zeg deed pijn aan mijn ogen bij Besiktas.

Mooi, Barcelona is bezig met de schoonmaak. Ben benieuwd of het huidige bestuur dit soort garnituur nog zal aantrekken.

7 september 2022 om 19:50

Hopelijk niet , namen die je nu hoor voor volgend seizoen zijn trent alexander arnold, messi maar ook gaya, daarnaast zullen alba, piqué, en busquet waarschijnlijk vertrekken net als depay, wat dat betreft ziet dat er wel uit als beleid, hoe dan ook de toekomst zal het uitwijzen.

8 september 2022 om 00:39

Die drie oude grootverdieners + Depay wegdoen is echt top, maar ik hoop niet dat ze serieus een poging gaan wagen bij messi. Hij mag dan wel een clublegende zijn maar hij is volgend jaar 36 en verdient naar verluidt 34 miljoen per jaar. Bij Barca was het in 2020 trouwens 138 miljoen dus hij heeft al wel ingeleverd maar ik zou Messi bij Barcelona alleen doen als hij voor 3 miljoen max, 2 jaar contract wil ballen. Kan hij afsluiten als hij 38 is bij de club waar hij het profvoetbal begon. Maar alles boven de 5 miljoen per jaar en je moet als bestuur gewoon nee gaan zeggen tegen Messi. Anders krijg je de club nooit gezond

7 september 2022 om 21:49

Mooi en nu Frenkie de Jong en Depay weg.

Psg en Barcelona hebben toch een hoop deadwood zoals dat heet, toch mooi weten weg te doen dit jaar. Hoopte dat wij dat ook konden doen, zo een mariano ben ik al jaren zat maar ja. Die zal nog wel het laatste jaar hier blijven.

Mooie oplossing weer. Alemany en crew realy kick-ass. Pjanic bedankt en het gaat je goed. Hvala!!!

Vond het echt een geweldige speler bij AS Roma en daarna Juve. Echt zo'n speler waarvan je dacht dat hij een stapje hogerop wel aankon. Niks bleek minder waar, vanaf dag 1 heeft het er dan ook nooit ingezeten. Het dit tegen criminaliteit aan wat Bartomeu heeft gedaan. Arthur wegjagen en direct ruilen voor deze uitgerangeerde routinier. Man man man, wat een wanbeleid moet Laporta toch teboven komen.

7 september 2022 om 20:00

Achja Arthur bakte er ook niks van en kon niet eens 90 minuten vol gaan. Ik ben blij dat ze allebei weg zijn.

7 september 2022 om 20:29

Was bij juve ook z'n retour hoor in het laatste seizoen , daar werd niet gedacht dat hij nog een stapje hoger kon

Eindelijk af van deze slak! Zo kan je toch weer mooi 13 miljoen aan salaris besparen. Alemany behouden zal cruciaal zijn, geef die man een contract van onbepaalde duur! Nu nog Pique volgende zomer uitzwaaien en ook Alba slijten. Ik ben een grote fan van Alba en aanvallend is hij nog altijd top maar verdedigend zakt hij al een tijdje door de mand. Ze zouden Grimaldo kunnen halen als vervanger of misschien eens rondneuzen bij Valencia voor Gaya en anders vol voor Theo Hernandez gaan van Milan.theo zou met zijn rushes, doelgerichtheid en zijn voorzetten perfect de rol van Alba kunnen overnemen. Ik hoop dan ook dat Alonso een tussentijdse oplossing is en spoedig vertrekt. Depay zit in zijn laatste contractjaar dus die valt ook weg. Frenkie mag van mij blijven mits hij eens een periode het niveau kan aantikken van een Busquets in die dirigerende rol. Hoop dat hij het dit seizoen eens laat zien wat hij in zijn mars heeft want heb me vandaag toch weer zitten ergeren aan hem. Verdedigend staat hij zijn mannetje maar de dieptepassing en visie kan toch een stuk beter. Verder zou ik Kounde gewoon als vaste rechtsback laten fungeren, Eric Garcia kan mooi met Araujo in het centrum en dan in de toekomst Theo op links.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren