Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balend Telstar laat Terell Ondaan naar ‘prachtige club’ in Frankrijk gaan

Laatste update:

Telstar en Grenoble Foot 38 hebben overeenstemming bereikt over de directe overgang van Terell Ondaan naar de Franse tweededivisionist. De aanvaller zal vandaag gekeurd worden en een contract ondertekenen bij de ploeg die vorig jaar promoveerde naar Ligue 2.

“Uiteraard balen wij ervan dat we Terell het komende seizoen niet kunnen zien schitteren in het mooie witte tenue”, vertelt algemeen directeur Pieter de Waard op de clubsite. “Daarentegen gun ik Terell deze mooie stap naar een prachtige club. Ik ben er zeker van dat een speler met de kwaliteiten van Terell ook de Franse harten gaat veroveren en zij volop kunnen genieten van de salto’s van onze Terell.”

“Ik kan alleen maar hopen dat wij Terell ooit nog eens terug mogen zien als Witte Leeuw. Voor nu wensen wij hem heel veel succes en plezier.” De 25-jarige Ondaan was bezig aan zijn tweede periode bij Telstar. Onder trainer Marcel Keizer floreerde hij direct waarna hij binnen enkele wedstrijden al de stap maakte naar Willem II.

Na omzwervingen bij onder meer Excelsior en PEC Zwolle keerde Ondaan in het seizoen 2018/19 terug bij de Witte Leeuwen. Met dertien doelpunten in dertig wedstrijden wist de aanvaller direct de aandacht te trekken van diverse clubs.

Terell Ondaan was afgelopen seizoen de beste speler van Telstar

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie omgeving en een mooie club met zeer fanatieke supporters. Ik hoop dat hij daar uit de verf komt. Al met al een prima voorbeeld van hoe je als voetballer bij Telstar bij een prachtige club terecht kunt.

Ik ken deze jongen niet, maar desalniettemin gun ik hem veel succes met dit mooie avontuur.

2 juli 2019 om 14:56

Heeft met Ajax en AZ toch wel minimaal 2 mooie clubs op zijn cv staan . Grenoble heeft daarnaast ook nog Kristinsson gehaald, 20 jarige speler van Willem II die dit seizoen ook bij het eerste toch zijn minuutjes mee heeft mogen pakken

2 juli 2019 om 16:36

Heeft nog in de Eredivisie gespeeld bij Willem II dacht ik. Hij was vorig jaar daarom ook de vedette van Telstar. Natuurlijk te mooi om waar te zijn om hem langer te houden. Hopelijk kan Telstar nu weer wat anderen huren. De selectie is zeer uitgedund naar amper 20 spelers..

Ik zag deze jongen met Guyana tegen USA spelen op de Gold Cup. Wist niet dat ie Guyanees was.

2 juli 2019 om 19:12

Was inderdaad een verrassing om hem opeens voor het Guyanese 11 te spelen. Toch iemand bekend van de Nederlandse gronden samen naast Jari Koenraad van RKC😂😂

Hoeveel zou Telstar hier voor vangen eigenlijk? Weet iemand dat? Ze doen dit omdat ze het geld goed kunnen gebruiken om hun begroting weer op orde te krijgen. Het is natuurlijk sportief gezien een aderlating voor Telstar. Ieder jaar je beste spelers kwijtraken is dweilen met de kraan open. Ook kunnen ze financieel gezien nooit een gelijkwaardige vervanger vinden, dus dat wordt volgend seizoen weer in de onderste regionen spelen en hopen dat niemand wilt promoveren uit de tweede divisie. Telstar knokt echt voor zijn voortbestaan in het betaalde voetbal. Ik als seizoenkaarthouder blijf ze steunen, maar voor mooi voetbal moet je niet bij Telstar wezen. Voor de gezelligheid daarintegen wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren