Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

B-keus PSV remiseert tegen Heracles; grote schrik bij uitvallen Laursen

Laatste update:

De B-keus van PSV en Heracles Almelo hebben elkaar zondag in balans gehouden. In het Spaanse Marbella remiseerden de twee Eredivisionisten met 1-1. Smet op het duel was het uitvallen van Heracles-aanvaller Nikolai Laursen. De Deen was pas net terug van een kruisbandblessure.

PSV-trainer Peter Bosz koos ervoor om tegen Heracles aan te treden met zijn B-keus, daar PSV later op de middag (16.30 uur) zijn tweede oefenwedstrijd van de dag speelt tegen Hamburger SV. Dan speelt de beoogde basis.

Tegen Heracles kregen onder meer Joël Drommel, Armando Obispo, Patrick van Aanholt, Isaac Babadi en Ricardo Pepi de kans om zich te bewijzen. Bij de Almeloërs stond nieuwbakken trainer Erwin van de Looi voor zijn officieuze debuut.

Het was PSV dat na een kleine twintig minuten spelen de leiding greep via Yorbe Vertessen. De Belg was het eindstation na een verzorgde aanval en schoot diagonaal raak achter Michael Brouwer: 1-0.

Heel veel kansen vielen er verder niet te noteren in de eerste helft, die wel werd gedomineerd door de ploeg van Bosz. Halverwege de tweede helft trok Heracles de stand gelijk.

Jizz Hornkamp, die door een blessure nog maar een halve wedstrijd meedeed bij de Almeloërs, tekende voor de 1-1. Daarna viel het Marbella Football Center stil.

De pas ingevallen Laursen verstapte zich en greep direct naar zijn knie. Van de Looi was genoodzaakt de Deen met onmiddellijke ingang weer te wisselen.

Gevreesd wordt dat Laursen weer lang uit de roulatie is. De vleugelaanvaller speelde al sinds maart vorig jaar geen officieel duel meer voor Heracles.

Het is een hard gelag voor de Almeloërs: Laursen was de productiefste Heraclied vorig seizoen. Ondanks zijn gemiste wedstrijden produceerde hij zestien doelpunten en acht assists in 29 duels.

Na Laursens aftocht moest ook de eveneens teruggekeerde Hornkamp de strijd nog staken. De 1-1 op het scorebord bleef intact. PSV hervat komende zaterdag de competitie tegen Excelsior, terwijl Heracles een dag eerder tegenover RKC Waalwijk staat.

Opstelling PSV: Drommel; Sambo, Obispo, Oppegard, Mauro; Van Aanholt, Land, Babadi; Abed, Pepi, Vertessen.

Overige oefenuitslagen

CD Eldense – FC Twente 0-1
Sem Steijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo schandalig dat dit achter een betaalmuur zit, anders dan de ED wedstrijden. Had het graag gekeken, met name voor Land en Babadi, maar ja ik ga echt geen abonnement op het AD nemen. Iemand die iets zinnigs over de wedstrijd kan zeggen?

7 januari 2024 om 15:12

Voor Babadi had je niet hoeven kijken, man wat was die gozer slecht, maakt nog veel te veel domme keuzes in het veld. Land was wel goed, de rest matig. Öppegard en Obispo afscheid van nemen na dit seizoen.

7 januari 2024 om 15:17

Misschien goed voor Babadi, dat hij met zijn hoofd op de feiten wordt gedrukt dat het allemaal nog niet zo denderend is. Maar ja geen idee of hij dat dan ziet of geld ziet

7 januari 2024 om 15:33

Vond Babadi niet per se slecht spelen, deed heel veel goede dingen maar compenseerde dat ook weer met aantal grote fouten. Land was meer dan prima inderdaad. Heel benieuwd naar hem rest van het seizoen en volgend jaar.

7 januari 2024 om 15:41

Babadi heeft iets wat niet heel fijn is, hij vertraagt het spel heel erg omdat hij te graag en te vaak wilt lopen met de bal. Vaak wilt hij ook 1 op 1 passeren op cruciale plekken waarbij het fysiek niet kan bolwerken om de bal terug te veroveren. Het is een jongen die alles op techniek doet en in het hedendaagse voetbal red je het niet daarmee

7 januari 2024 om 16:30

Wil zich nog te graag bewijzen inderdaad. Maar denk dat je dat er alleen snel uit krijgt door veel met het eerste mee te spelen. Dan wordt ie sneller gecorrigeerd en leert hij vanzelf tempo maken. Het is nu nog veel te vrijblijvend en frivool inderdaad.

7 januari 2024 om 15:51

Waarom vind je het schandalig dat een oefenwedstrijd van een profploeg achter een betaalmuur zit? Het is niet echt noodzakelijk dat iedereen zo’n wedstrijd gratis kan bekijken lijkt mij?

7 januari 2024 om 15:56

"Zo schandalig dat dit achter een betaalmuur zit, anders dan de ED wedstrijden"

Waarom is dat schandalig? Sinds wanneer hebben we dan recht op gratis live-uitzendingen van oefenwedstrijden? En volgens mij zit ook de eredivisie gewoon achter een betaalmuur.

7 januari 2024 om 16:22

Laten we het er op houden dat het niet heel klantvriendelijk is. En áls je er dan voor moet betalen, zorg dan dat het top geregeld is in plaata van schokkerig beeld en slecht geluid. Snap dat het voor PSV ook niet gratis maar dat zal ook echt de wereld niet kosten. Heel veel clubs zenden overigens hun oefenwedstrijden gewoon nog gratis uit. Die betaalmuur is echt pas sinds recent in opkomst.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren