Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ-talent debuteert onverwachts: ‘Hopelijk zien jullie nog veel van mij’

Laatste update:

Achille Vaarnold maakte zondag zijn officiële Eredivisiedebuut in het eerste elftal van AZ. De negentienjarige aanvaller deed ruim zeventig minuten mee in de met 0-3 verloren thuiswedstrijd tegen Ajax.

/

Vaarnold mocht starten nadat Dabney dos Santos vlak voor de aftrap was afgehaakt met een knieblessure. “De trainer kwam naar me toe en zei: ‘lopen! Je hebt nog vijf minuutjes om je klaar te maken en je hoort zo wel wat de bedoeling is’. Toen ging ik er nog helemaal niet vanuit dat ik zou spelen. Ik dacht: dit is gewoon voor de zekerheid”, zegt het talent op de officiële website van AZ.

“De trainer heeft me gerustgesteld door te zeggen dat ze vertrouwen in me hebben en ik gewoon mijn ding moest doen. En het zegt natuurlijk ook wel wat dat ik een goede speler als Muamer Tankovic op de bank hou. Dat vertrouwen moet ik dit seizoen terugbetalen. Hopelijk zit ik vaak bij de wedstrijdselectie en gaan jullie nog veel van me zien dit jaar.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet veel van gezien vandaag, wel apart dat ie de voorkeur krijgt boven een bijv. Hupperts

9 augustus 2015 om 18:14

Zegt genoeg over Hupperts toch? Na één aardig seizoen bij Roda niks meer van gezien.

9 augustus 2015 om 18:19

Mwa, ik vond dit toch vooral een opmerkelijke keuze van Van de Brom. Vaarnold komt pas net kijken en komt nu nog gewoon te kort. Je had ook nog eventueel Tankovic kunnen laten starten, al had ik nog steeds de voorkeur aan Hupperts gegeven.

9 augustus 2015 om 18:20

Hupperts is een echte counter vleugelspeler. In AZ kan hij zijn kwaliteiten amper tentoonstellen en komen zijn zwakte punten aan bod.

9 augustus 2015 om 18:26

@ Chanturia

Hupperts is gewoon een beperkte aanvaller, is razendsnel maar past inderdaad niet in het voetballende AZ. Ben blij dat Ajax er vanaf had gezien om hem te halen.

Berghuis zal echter door AZ node gemist worden denk ik, dat was nou echt een redelijk complete vleugelaanvaller. Berghuis heeft snelheid, een passeerbeweging, voetballend vermogen en kan goed afwerken, vind het jammer dat Ajax van hem afgezien heeft, desnoods een andere club had hem graag nog een jaartje gezien in de ED

9 augustus 2015 om 18:29

Ajax had nog belangstelling..

9 augustus 2015 om 18:36

Klopt, maar denk dat ie vandaag toch meer van waarde had kunnen zijn dan Vaarnold. Vaarnold was vandaag eigenlijk vrijwel onzichtbaar. Vond dat AZ soms best wel wat ruimte had en daar had Hupperts met z'n snelheid denk ik wel beter van pas kunnen komen.

9 augustus 2015 om 18:29

Vond hem anders wel wat mooie acties maken op et veld, als hij beter en beter word beloofd dit nog wat! Wel aan et einde van de wedstrijd was ie een beetje op dat kon je wel zien aan hem

9 augustus 2015 om 19:31

Welke acties dan? Hij heeft nauwelijks iets laten zien. En aan het eind van de wedstrijd toen hij volgens jou moe overkwam, zat hij al op de bank. Welke wedstrijd heb jij gekeken?

leuk dat john van den brom niet bang is jonge honden de kans te geven tegen een voor nederlandse begrippen topclub..

9 augustus 2015 om 19:33

Bij Ajax staan er ook gewoon jonkies op het veld, dus die gok zou elke trainer wel kunnen nemen..

9 augustus 2015 om 20:44

daar denken de gerenommeerde voetbalanalytici anders over..

Leuk voor die jongen maar het was een debuut zonder glans. Totaal onzichtbaar en blijkbaar mog bang om dingen fout te doen. Als je toch thuis mag debuteren tegen Ajax dan wil je toch iets laten zien... Waarom hij de voorkeur kreeg boven Hupperts zagen we trouwens tijdens de invalbeurt van Guus. Man man man...

9 augustus 2015 om 19:59

Denk dat van der Brom een beetje het zelfde wilde bereiken als Koeman destijds met Boetius, een jong ventje laten debuteren in een topwedstrijd. Alleen Boetius speelde heel erg onbevangen en deze jongen niet.

9 augustus 2015 om 20:47

er scoren meer spelers niet dan wel bij een debuut..

Vaarnold maakte geen onuitwisbare indruk..... Ik schrik ervan dat V.d. Brom Hupperts, Tanko en Muhren blijkbaar nog minder goed vind.
Anders had 1 van hen wel meteen gespeeld in plaats van Dos Santos.
Van Hupperts verbaast het me niet echt, maar je hoopt toch dat alle 3 die jongens het beter gaan doen na hun eerste moeizame seizoen bij AZ.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren